Sziasztok!
Mindennap olvaslak ám Titeket, többször is, de reagálni már nem mindig van időm. Meg hát nem sok mindenben tudnék hozzászólni, mert vagy nem érzem szükségét (mert már más megtette), vagy nem értek hozzá...
De azért jó volna, mert látom, csak azok beszélgetnek egymással, akik írnak is...úgyhogy igyekszem majd akkor is írni valamit, amikor nem biztos, hogy sokat segíthetek
Bb-vel egyetértek, tudom, hogy mindenki szeretne már minél élesebb és minél több képet a babájáról, de én is úgy vélem, hogy a 20. hétig nagyon ritka amikor "élvezhető" az, amit látni tudok rajta. Ezt most nagyon sok idézőjelbe tenném, mert persze tudom én, hogy már magában az is élvezet, mikor látjátok a babátokat, szóval kérlek ÉRTSÉTEK JÓL, amit írok!
Mi "csak" 2d-n láttuk Angyalkánkat, és nem is minidg tudtam, hogy az most épp a feje, vagy a popsija
, de a lényeg az volt, hogy dobog a szíve, szépen mocorog és megvan mindene. Persze ha fizettek érte és azt "ígérik", hogy jól fog látszódni a baba, akkor "jogosan" lehettek felháborodva-némely esetben-, hogy nem azt kaptátok, amit vártatok, amiért fizettetek.
De hát a bébi sem mindig együttműködő...sóginőméknél pl. a 4d-n (30. hét körül) a kisasszony(80%-ban vlszínű
) nem volt halandó megmutatni magát-vagyis a nemét, sőt, a két lábát még fel is húzta a feje elé, így még az arcát sem nagyon látták
, pedig ott voltak vagy 20 percig...van ilyen is.
Van egy kérdés, amire szívesen várnék reagálásokat. Tudom valszínű ismét darázsfészekbe nyúlok és nem nagyon lehet kihagyni a politikai irányultságokat sem, de szívesen venném a hozzászólásokat a most bevezetni kívánt
2 éves gyes-sel kapcsolatban. Talán tudunk róla trécselni a nélkül, hogy egyikünk a másiknak esne jobb vagy baoldalisága miatt. Az most mindegy, hogy ki akarja bevezetni, egyeszerűen csak a Ti érzéseitekre-szigorúan a praktikusság szempontjából-lennék kíváncsi.
Én nem hiszem, hogy igénybe venném, egyrészt mert két kicsivel itthon leszek még egy jó pár évig, másrészt nem is lenne hova visszamennem. Arról nem is beszélve, hogy nem hiszem, hogy tudnának biztosítani annyi bölcsi helyet, amennyire szükség lenne.
Ti mit gondoltok róla?