Sziasztok!
Gyors bekukk...
Ancsa
Réka nagyon ügyesen próbálkozik, hamarosan sikerül neki, tuti
Viki
Látom, hogy még sem jött össze a fürdetés utáni olvasás
Barbi nagyon nagy fazon, s ügyes csajszi
Cas
Nagyon sajnállak Benneteket, mielőbbi jobbulást Nektek!!!
Mennek a gyógypuszik
Nálunk sem tűri már Marci az orrszívást, egyedül már nem tudom megcsinálni, amit egy-két hete még simán kiviteleztem
Gyógyival (eddig - kipp-kopp) szerencsénk volt, bár sok nem kellett, mert vagy kanálból eszi (epres gyomorcseppek+d vitamin esténként) vagy a gyümilé-víz üditőjébe teszem, kb 120 ml folyadék+maltofer+cebion, s észre sem veszi, hogy mit iszik
Jade
Szerintem eleinte kell csak ennyire tartani a hozzátápi szabályokat
persze jobb ha a dokinénitől/bácsitól kérdezed...a széklet változása teljesen normális, hiszen már nem csak anyatejet/tápit tápit eszik
Edit
Mint mindig csak dícsérni tudom "kis" családodat, nagyon szépek vagytok, s hát a lányok lenyűgözőek
Titti
Nem tudok tanácsot adni alvás terén, de szerintem sem hagyd már este 7-kor elaludni a cicin....persze értem én, hogy az olyan kényelmes, Apa már otthon, s van egy kis nyugi, tudtok dumcsinzni,..... de jobb ha akkor még játszotok vele, s este van több szabadidő
Bár lányok én befogom az összes számat, s kérlek, hogy ne is utáljatok
de Marci alszik éjjelente kb 10-től 1/2 8 -ig, s napi két kanalas evésre sikerült beállnunk (egy gyümi, s egy zöldséges-húsos) egyenként 200-250 grammal
mellette három tápi van, szintén kb 200 ml-t eszik meg, most már nagyon gyorsan, hogy kicseréltem a 2-es cumikat 4-esre valamint "főzelékesre"...
Mondjuk sokat van a lelkem kézben, van, hogy órákat is elcibelem magammal, s ilyenkor sz@rom le, hogy mit kéne csinálnom
, de ha vásárolunk, akkor is el van kézben (ezt csak többen tudjuk előadni), s a kocsiban is szeret a hordozóban csücsülni...szóval egy igazi kis minta baba
Kia
Nagyon jó pihit, s jobbulást Anyósodnak!
Remélem,hogy megtaláljátok a számításotokat, s ezek szerint így mintketten (mindhárman) HAZA mentek
(ha jól értem férjed is, s te is szabolcsiak vagytok
)
Ez a jó a babanetes barátságban, hogy így is megmaradsz nekünk
megmaradunk Neked
Szavazni én is fogok, ígérem
Kismok
Hol nyertétek a jegyet?? Jó szórakozást Nektek, biztos, hogy tuti jó lesz! Mondjuk tuti, hogy az elején úgysem tudsz majd odakoncentrálni az előadásra
S nagyid a kocsiban fog csücsülni Sárával
Remélem, hogy senkit nem hagytam ki, mindenkinek jó éjt....szerdán ismét jövök