Hali Mamik!
Tegnap voltunk oltason (2.) es Emma furdes utan belazasodott. 39.1 volt es csak 2 ora alatt tudtuk levinni 37.8-ra. Aztan hagytuk aludni de felorankent mertuk a lazat. Az elozonel semmi baja sem volt. Meg most is 37 korul van.
Ja, es itt nincs kup, hanem folyekon orvossagot kell beadni... amibol szerintem lehetetlen pontos mennyiseget beadni egy teljesen anyatejes babanak, foleg, hogy a cumisuveget sem tudja hasznalni... probaltunk mindent - kanallal, ujjamraol, cseppentovel, cickora kenve, de egy resze mindig kijott. Igy aztan fogalmunk sincs mennyit kapott, ami szerintem eleg gaz. No de mindegy remelem nem lesz ra surun szuksegunk.
Gabi75, Nyuszimano,
nagyon jo nektek hogy mentek vissza, irigykedem am. Jo utat es erezzetek jol magatokat!
Edit, tuti a tabla, koszi. Beirnad Emmahoz hogy 53 cm-rel szuletett?
Gabi,
gratula a 7.5 oras alvashoz. Akkor mar ataludjatok az ejszakat
Ann,
udv itt. Hami tenyleg ennivalo
bevasarlas - nalunk csak eloszor volt nehez nekivagni, azota megyunk mindenhova. Alvas - azzal szoktam magam vigasztalni, hogy lesz ez meg igy se, pl. ha majd jon a foga, vagy 16 ev mulva ha nem er haza idoben este
Dorki, Kata,
udv nektek is, gyertek gyakran (mondom en
)
Barbi,
hat nem semmi az az idojaras, nem irigyellek, en inkabb meleg-kedvelo vagyok. Milyen hideg szokott lenni, ha mar a tel elejen -20 fokokrol irsz? Es nyaron mi a maximum?
A szuletestortenetedre emlekszek, mi akkor jartunk elokeszitore es ott azt mondtak hogy ilyen nincs. Aztan mi is "vegeztunk" 3 ora alatt - en nem vettem eszre hogy mar fajasok vannak, pedig allitolag azt mindenki felismeri
Boldog 4 honapossagot Adamnak
Laura,
sajnalom hogy genetikai a problema, de legalabb mar tudjatok. Ugyesek vagytok hogy sokat tornaztok. + itt mindenki nagyon drukkol nektek, es biztos hogy ezt Niki is erzi - es vannak am meg csodak
kitartas. Es nagyon szep baba
cory,
fel a fejjel, biztos mindent jol csinalsz. Egyebkent szerintem minden baba sir - van aki tobbet, van aki kevesebbet. Boldog 3 honapossagot Zsomanak!
Gabi75,
cumizavar
mi is adtunk a 2. napon Emmanak, de kikopte. Szerintem ha nem akar szopizni ne eroltetsd, egyszer csak megehezik. Az is lehet hogy most hosszra gyur nem sulyra
Nezz at a szopi-topicba is, ok tenyleg nagyon jok, biztos lesz valami otletuk. David nagyon vagany a kepeken
DBarbi,
remelem ti megusztatok a lazat. Fanni mar igazi nagylany, es szinten gyonyoru
Zsofi,
gratula a fogacskakhoz
Zsizsa,
konnycsatorna atmosas
halozsak
Gabi nagyon aranyos
Oltast mi tegnap kaptuk es volt/van laz
drukkolok hogy nalatok ne legyen
Anita,
Emma mindig 2-bol eszik, es mar gy ideje o is huzgalja, vagyis letepi magat rola, nezelodik, vigyorog, majd mint aki napok ota nem evett racuppan... szerintem is csak egyre kivancsibb es ez igy szorakoztato is
csak en latok kozben csillagokat. Szoval nyugi, biztos van eleg tejcsid
gatseb:
en kaptam egy nagy vagast, de nem volt semmi gondom, ulni-allni-jarni, mindent tudtam fajdalomcsillapitok nelkul (szules utan 3 oraval mar taxiztam) - engem felszivodo cernaval varrtak, es szerintem ugyesen, de persze lehet hogy ez is alkat kerdese
irigy mindenkire akinek sutni-fozni van ereje, nekem meg mindig nem megy (pedig idom mar lenne neha
)
kisteso:
en szeretnek min. 2 evet... cory erdekelne a velemenyed, nalatok pont 2 ev van... tudatos volt?
hajhullas:
nekem is hullik, szerencsere van mibol. Ha jol tudom a B-vitamin-kapszulak (amiben az osszes B benne van) jok ellene
jaroka:
most ugy gondolom, hogy nekunk biztos nem lesz, hiszen nem szeret egyedul lenni. Ha meg le kell tenni par percre, akkor mindegy hogy a kisagyban vagy a jarokaban uvolt
Persze meg mindig gyonyoru minden baba, az albumokat is megneztem am
Bokokat koszonjuk, meg 2 kep az elso tengerparti setarol
batkamano