Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Zsófi!

Nagyon-nagyon gratulálok neked!Kép
Tiszta szívbõl kívánom, hogy zökkenõmentes boldog terhességed legyen.Kép

Kedves Éva!

Sajnálom ami veled történt és veled együtt érzek. Még ne keseredj el teljesen, mert még terhesség alatt is bekövetkezhet 1-2 mensi.Tudom hogy ezzel nem vigasztaltalak meg, de hallottam már ilyen esetrõl. Mondjuk ha a hõd lement az viszont nem jó. A nõgyógyász után még nézzél be a topicba, mert kíváncsi vagyok mit mondott a dokid.

Jázminmama!
Micsoda véletlen! Hát ezt meg kell beszélnünk. Inkább e-mailen, mert akarok egy-két dolgot kérdezni is.

Monique!
Eddig ultrahangon nézte a tüszõérést, amíg a Clostit szedtem.Tudod most volt a petevezeték átfúvásom most nem mondta, hogy menjek be UH-ra.
De én mérem a hõmet és képzeld ma már 37,1 volt.
Annyira boldog vagyok, hogy gyogyi nélkül is van peteérésem.

Kriszti!
Mi van veled? Ugye nem jött meg?

Jázmin!
Te méred a hõdet? Nekem szombaton kezdett el emelkedni és remélem már fent is marad.
Te veled mi újság?

Rita!
Nem elkeseredni, mert tudod ha valaki terhes akkor is olyan minha megjönne. Szorítok!!!
Andy

Most jöttem meg az orvostól.
Megnézett uh.-val és látott valami csíra-
valamit (nem tudom minek hívta pontosan),
ami már nem egészen a méhemben van, hanem
kicsit lentebb a méhnyak körül. És azt mondta,
hogy igen ez terhesség volt, de már nem lesz
belõle semmi, mert nem ágyazódott be rendesen
és a jelek szerint távozni fog a vérzéssel.
A mostani ciklusban megint csinál uh.-t, és
a peteéréstõl kezdve ad gyógyszert, ami a sárga-
testet növeli, hogy jobban beágyazódhasson
a baba.
Úgy, hogy most már biztos, hogy nem lesz
kisbabám.
Az adataim: 25 c 2 cn
Valaki írjon bele a listába.

Krita!

Szorítok azért még neked is. Köszönöm az
együttérzésedet.

Éva
Éva

Andy!

Neked is köszi!

Éva
Éva

Boglárka: 5 c 42 cn Györ 24 év
Barbi 4c, 39 cn, Calgary, 26 év
Krita: 5 c 30 cn Nyíregyháza 26 év
Jázmin: 4 c 18 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 18 cn Szeged 30 év
Száva: 4 c 15 cn Miskolc 29 év
Ancsi: Adács 28 év
Kicsiandi: 5 c 13 cn Budapest 32 év
Ildi: 3 c 4 cn Szekszárd 21 év
Monique: 10c/12hó 4 cn Budapest III. 27 év
Lotti: 7 c 1 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 2 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11c 2 cn Galgamacsa 29

Szijjasztok!

Majd kesobb jovok meg de most inkabb magamban nyalogatom a sebeimet

Oriasi pussszi mindenkinek

Kriszti
kriszti

Kriszti!

Csináltam egy másik listát, mert elfelejtetted kijavítani a többieknél a napokat.

Boglárka: 5 c 43 cn Györ 24 év
Barbi 4c, 40 cn, Calgary, 26 év
Krita: 5 c 31 cn Nyíregyháza 26 év
Jázmin: 4 c 19 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 19 cn Szeged 30 év
Száva: 4 c 16 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 5 c 14 cn Budapest 32 év
Ildi: 3 c 5 cn Szekszárd 21 év
Monique: 10c/12hó 5 cn Budapest III. 27 év
Lotti: 7 c 2 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 2 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 2 cn Galgamácsa 29 év

Hát sajnálom, hogy megjött neked is.
Nagyon szomorú vagy? Azért szeded még a MACA-t?
A megfázás közrejátszott biztos. A következõ majd jobban sikerül. Na ne kenõdj el!

Éva!

Akkor biztos kevés volt a progeszteronod, azért nem tudott megtapadni. Szerintem ha szedsz valami gyogyit a következõ már sikerülni fog.

Fel a fejjel Lányok! A július a mienk tudjátok!

Puszi

Andi
Andy

Éva!

Akkor ez azt jelenti, hogy ebben a hónapban is végig uh-ra fogsz járni? Akkor megint be fogják tudni löni az akciós napot!
Mi sajnos akkor pont nyaralni megyünk, így próba-szerencse alapján fogunk akciózni.
Mit mondott a doki, milyen gyógyszert kell szedned?
Nekem is a mensi mindig barnás izével indul. Lehet, hogy nekem is a megtapadással van gondom?

Kriszti!
Ne csüggedj! A MACA úgyis maghozza a hatást elöbb-utóbb! Kép

Rita
Krita

Andy Baby

Koszi.nincs a helyen a fejem!Szedjuk mindketten tovabbra is a maca-t.Az az erdekes,hogy a hom meg mindig 36.9.Remelem neked mar nem kell a juliusi csoportba tartoznod,nagyon szoritok erted.majd kuldok emilt is.

Eva!

Mar alakul a juliusi csapat!Ott a helyed!Nagyon sajnalom,de ez mar jelent valamit,tuti teherbe fogsz esniKépKépKép

Pusssssz Kriszti
kriszti

Krita!

Edes vagy,tudtam,hogy jobb kedvem lesz ha beszelek veletek!KépKépKép

Kriszti
kriszti

Sziasztok lányok, két hét alatt mennyi minden történt itt felétek... egyik szemem sír, a másik nevet.
Drága Optimista-Pista-Anna, nem tudok és nem is mondok semmit... Kép Kérlek, maradj optimista.

Éva, Neked sem tudok mit mondani, erre nem lehet, pedig úgy megörültem, mikor olvastam az eredetileg jó híreket... kérlek, ne csüggedj, de talán Krisztinek igaza van, ez már jelent vmit...

Zsó-fi, Neked szívbõl gratulálokKép Ennél nagyobb meglepetésben nem is nagyon lehetne részedKép Vigyázz nagyonnagyon magatokra, és hallgass a magyar orvosokra!

Lányok, legyen az új mottótok: "Július a miénk!"

Puszi mindenkinek:
Beja
Beja

Sziasztok!
Tegnap a nagy sieségben teljesen elfelejtettem, hogy :
Annyira köszönöm nektek a bíztató meg kedves szavakat, meg a gratukat. Már alig várom, hogy viszonozni tudjam. Annyira édesek vagytok!!!!

Éva!
Kérlek ne keseredj el, arra gondolj, hogy terhes tudsz lenni spontán módon, és tényleg ebben a hónapban egy kis hormonnal rásegítenek, hogy ott maradjon a pocidban a kisbabád. Gondolj erre és várd gőzerővel a jeles napokatKép

Rita!
A saját tapasztalatomból tudom, hogy a barnás trutyi nem jelent semmit, ha a hőd még mindig fent van, akkor bizony ebből baba lehetKép

Macások hogy érzitek magatokat? Nagyon szurkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusszantás Zsó-fi

Ui.: Tudjátok megvettem a fogamzásképesség zavarai című könyvet Andy tanácsára, de remélem nem lesz rá mostanság ( remélem pár évig)szükségem. Ha valaki tudná használni, szívesen elküldeném neki ingyen és bérmentve. Tényleg nagyon jó könyv, nemcsak a női problémákról, hanem a férfiakéról is részletesen ír. Szóval? A nevem mögött van emil cím.

Zsó-fi
Zsó-fi

Zsófi!

A e-mail-címedet nem tudtam elérni. Én szerettem volna megvenni a könyvet, de itt nem lehetett kapni. Szívesen megvenném Töled!
Sajna nekem még szükségem van ilyesmire. Kép
Remélem nem sokáig!

foldvari@freemail.hu vagy
illetek@broadbanbd.hu (mhely)

Rita
Krita

Rita!

Bocs, hogy helyesbítek, mielött valaki a második címedre írna.

A broadband-ba belekerült egy "b", ami nem kell oda. Én is csak azért tudom, mert az enyém is az.
Mégegyszer bocs.

Sziasztok!

BGabi
BGabi (bgabi)

BGabi!

Köszi! Kép

Rita
Krita

Kedves ÉVa!
Igazán sajnálom ami veled történt, de ha már voltál terhes akkor még leszel is. Biztos te is tudod, hogy a terhességeknek milyen nagy része szakad meg az elején. Tudom, hogy ez nem vigasz, de jövő hónap a tiéd lehet.

Lányok!
Lenne egy indiszkrét kérdésem. Lehet, hogy nálatok ez nem probléma, de úgy tűnik, mintha a férjemet rettentően zavarná az a tudat, hogy terhes szeretnék lenni. Nem utasít vissza vagy ilyesmi, csak látom, hogy néha már szinte görcsösen erőlködik. Tudom, hogy köztetek sokan vannak akik már hosszú hónapok óta készülnek a gyermekáldásra, nálatok nincs ilyen probléma?
Száva

Zsó-fi!
Nagy nagy-gratula a nyuszimanóhoz!!!!KépKépKép
Remélem jól vagytok, és ez így is marad még vagy 8 hónapon keresztül!Kép

Velem semmi különös dolog nem történt, egyfolytában dolgozom, így nem sok idõm van sajna idejönni.Kép De azért igyekszem.Kép Ma vagyok a 28. napon, már vannak a havi átoknak némi elõjelei, bár még nem jött meg. No nem baj, majd lesz ez másképp is.
Puszi mindenkinek:

Ujka
ujka

Szava

Ez nalunk is gond volt,de en is hibas voltam.Most figyelek,hogy ne tudja eppen hol tartok es kevesebbet beszelek a babarol.Igy egy picit nehezebb nekem mert szeretem kibeszelni magambol a banatomat.Viszont most nincs ilyen problemank.Soxor mondogatta,hogy nem tenyeszcsodor meg ilyesmi.Megjegyzem eccer sem bantott meg de ertheto,hogy nyomasztotta a "muszaly"szeretkezes.

Ujka

Kar,hogy ritkan josszKépDe ha lesz valami ugye azonnal szolszKép!?

pusssssssz Kriszti
kriszti

Száva, Kriszti!

Hát az én férjem is lázad néha. Szombaton azt mondta, hogyha most "játszani" kell akkor õ közben aludni fog. Akkor inkább hagyjuk mondtam és áttettük vasárnapra. De én a napokat számolom és mindig félek, hogy kifutunk az idõbõl.
Amióta babát szeretnénk én is csak errõl tudok beszélni otthon, de úgy néz ki még nem bírja. Végig hallgat, sõt még a mikrószkópot is nézegeti, hogy van-e páfrány.

Pussz-pussz

Andi
Andy

Andi

Ne a napokat szamold ,figyeld a nyakot es ha van akkor a sztriptiztol kezdve minden kotelezo!
En most ugy dontottem,azert is babas leszek juliusban!KépKépKépMost meg elegge comorkas vagyok,jol ki kene sirni magam.Csak rossz,hogy mindenki elott jaccani kell a jokedvut,foleg apa elott nem szabad mutatni,hogy letortem mert aszongya eccer begolyozok.

Imadlak titeket,annyira jo,hogy vagytok.Csak nektek tudom tejjesen elmeselni amit erzek.KépKép

Pussssz Kriszti
kriszti

Kriszti!
Nem félek semmilyen felelősségrevonástól, nincs rá okom. Kicsit izgulok, milyen fogadtatása lesz majd a babának, ha összejön, mert a szülőknek nem mondtuk még el, hogy mire készülünk, meglepetésnek szánjuk. KépLehet, hogy egy kis lelkiismeretfurdalásom van ezért, de így sokkal izgibb szerintem.
De álmomban nem is velük vitáztam, hanem ismerősökkel, barátokkal.

Éva!
Nagyon sajnálom, ami veled történt. De szorítok, hogy legközelebb minden rendben legyen.

Ildi
másikildikó

Lányok!

Nemrég volt vetélésem, és nem tudom, hogy hogyan kell a peteérés napját megállapitani. Valaki világositson fel. Nekem is van mikroszkopom, de páfrányok még sosem, pedig sürün nézegettem a multban, ennek ellenére terhes lettem. Szerdán megyek a doktornöhöz, remélem mond alami jot nekem, aztán hömérözés, closty. + késöbb sárgatest hormon. A hömérözést pontosan hogyan kell csinálni? Ja és még egy, mi az a Maca, ha jol vettem ki valamilyen természetes alapanyagu fogamzást elösegitö valamicsoda?

Én is szeretnék már kis Pucurt a pocimba, de még a mensimnek is meg kell elöbb jönnie.

Mindenkiért nagyon szoritok, aki juliusra nevezett be! Jo honap!!!! Éljen a julius!!

Pucur
Pucur

Kedves Pucur!

Nehany dologban tudok segiteni/remelem/
-peteerest tobbfelekeppen is figyelheted
*homero/nem megbizhato/ebredesnel AZONNAL a nyelved alatt mered amikor esik neheny tizedet akkor kell jaccani vagy masnap.
*PG 53/nem tul jo/
*Corax teszt/megbizhato/vizeletbol megallapithatod,10 db 7.500 Ft
-a nyak figyelese/olcso,megbizhato/amikor a suru,nyulos nyakot eszleled,aznap orult akciozasba kezdtek,kisparna gyertyaallas sokat segithet.

A Maca-Vibe egy perui gyogynoveny,mindkettotoknek ajanlatos szedni,3*1-et.Nekem csak ettol volt peteeresem meg a Clostitol sem!!!Nincs mellekhatasa,nem olcso de asszem ennyit meger ha bejon.

Remelem tudtam segiteni,kerdezz csak ha tudok segitek szivesen

Puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok lányok!

Csütörtök óta bedagadt a mellbimbóm és fáj, mint a fene, úgyhogy gondolom kb a 14-15. napon volt a tüszörepedés, de a vizsgálat miatt nem akciózhattunk idöben, utána pedig az'anyag'leadás után akcióztunk, nem hiszem, hogy nagyon életképesek voltak a kisfickók, úgyhogy ezt a hónapot passzolom-. A listán csak azért vagyok rajta, mert egy hónap miatt nem szedem le magam, de most vegyük úgy, hogy nem próbálkoztunk.

Andi, Kriszti,
kedvesek vagytok, hogy érdeklödtök.Kép
Andi, én nem mérem a hömet, mert már írtam, hogy teljesen megbízhatatlan, 37,3-as hövel nem voltam terhes.Én meg ott reménykedtem egy hetet, mert még csúszott is.:-///

Éva,
ne nagyon keseregj!Kép Nálam is ez volt, meg Boglárkánál és szerintem ez nem olyan rossz, elvégre kiderült, hogy több éves próbálkozás után tudsz spontán teherbeesni!Kép Ez naggyon jó, hidd el!Kép Amikor azt mondta a doki nekem, hogy valószinü terhes voltam és nagyon örültem, hogy képes vagyok rá!Kép

Száva,
nemrég azt írtad, hogy nektek éppenhogy nem azzal van bajotok, hogy akciózni kell, hanem inkább túl sokszor akar veled lenni a párod, nem? Lehet, hogy kicsit becsömörlött a napi teljesítéstöl, szerintem nincs semmi probléma ott, csak ne naponta legyen vagy ne avasd be a ciklusnapokba..., valakit ez biztos zavar. Szerintem örülj, hogy azon "erölködik" (ahogy írtad), hogy sikerüljön és nem éppen meghiúsítani akarja!Kép

Az én párom szerencsére nagyon lelkes, bár én sosem eröltetem, ha látom, hogy nincs nagyon kedve hozzá, ideges, vagy fáradt. Inkább még ö mondja akkoris, hogy legyen hempergés(jó stresszoldó).Kép Mindig elkísér a vizsgálatokra és utána be kell számolnom, hogy mi pontosan a helyzetKép és tudja, hogy menzi után 2 naponta kellene akciózni. Ezt mind tudja, onnantól pedig már rá és a kedvünkre bízom, hogy be is jön-e a 2 napi.
Jázmin

Szia Andy!
Megy az e-mail Kép!
Hasznos tapasztalataim vannak a dokiról Kép Kép!
Jázminmama
Jázminmama (jázmin

Kriszti!

Köszi a tanácsokat. A nyákrol lehetne valami bövebbet?

Köszi, Pucur
Pucur

Szioka!

Zsófi!
Megint én vagyok /bogi/csak egy kérdést szeretnék feltenni van most barna folyásod?

Pucur!
Én csináltam a hömézözést , az orvosom azt mondta hogy a legjobb hüvelyben, és tényleg jó,nálam bevált és ha tanácsolhatom te is próbáld ki!Sőt a macat is szedtem de most egy kicsit abbahagytam mert nem tudom mi van.Az Erika is szedte és neki a macatól lett peteérése és tesék most pocaklakoja van , és csak 1hónapig szedte.

Száva !
Szerintem ne erőltesd a dolgot csináljátok akkor amikor kivánjátok a sexet , a baba ugyis akkor jönn amikor akkar , és attól , hogy erőlteted nem lesz könyebb.
Nem szabad annyira akarni.!

Éva!
Fel a fejel legalább mostmár tudod , hogy képesek vagytok rá és ez már egy előre lépés, nem szabad feladni.Nekem azt mondta az orvosom , hogy hagyunk ki egy kis időt de azt mondtuk a férjemmel ha megakar fogani ugyis megfogan és ha megakar maradni ugyis megmarad!!!!!!
Mindent bele!
Velem nincs semmi , változatlan csak barna folyásom van , szedem a duphastont.
Boglárka
Boglárka

Sziasztok lányok!

Évi, nagyon sajnálom ami történt. Kép De reménykedj, legközelebb tökéletesen állnak majd a csillagok! (és a hormonok)

Itt semmi újság. Hasfájás a mensitől.

Száva, nekem volt (van) hasonló gondom, mint neked. Az én párom már odáig jutott, hogy el is utasított a múlt hónapban. Nem szavakkal vagy ilyesmi, csak az elöre beharangozott célnapon került. Kép Jól össze is vesztünk.

Én mindenfélét kipróbáltam:
- nem mondtam semmit: akkor azért maradt ki pont a megfelelő néhány nap, mert nem tudta, hogy akkor kellene, és szerelmeskedtünk sokat, csak nem akkor és úgy ahogy a babához kellett volna
- szóltam aznap, amikor kellett volna, ezt túl direktnek nevezte, és "erölködés" lett belöle
- szóltam kb. 1 hétre elöre, hogy majd mikor kell, azt meg elfelejtette.

Tehát én is feldobom a labdát: Mi a fenét kell csinálni??????? Kép

Sziasztok:

Lotti
Lotti

Lotti,Szava
Egy kis bor,uj baby-doll ilyesmi.Nem fogjatok elhinni en azt hittem a pasik csak a csipkecsodakra buknak.Ez most megdolni laccik,vettem egy tiszta pamut micimackos baby-dollt,irto kenyelmes es a pasimnak is nagyon teccik.Ezzel csak azt akarom mondani,hogy barmi meghozhatja a kedvet.Vegso megoldaskent javasolnam a Maca-t/ferjeknek/garantaltan nem tudod levakarni magadrol,en is azt kamuztam,hogy immunerosito,gondoltam ha ezzel sem ultetem a fulebe akkor meg hatasosabb lesz.Hat ne tuggyatok meg!KépKépKép

Pucur!

A nyakrol bovebben annyit tudok,hogy anelkul kicsi az esely a megtermekenyulesre mert abban maradnak eletben a kisfickok.Jo nyulos es vastag a megfelelo.A Maca-tol valoban annyi van mint a fene.Kép

Boglárka: 5 c 44 cn Györ 24 év
Barbi 4c, 41 cn, Calgary, 26 év
Krita: 5 c 32 cn Nyíregyháza 26 év
Jázmin: 4 c 20 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 20 cn Szeged 30 év
Száva: 4 c 17 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 5 c 15 cn Budapest 32 év

Jo reggelt mindenkinek

Cuppppppp Kriszti
Ildi: 3 c 6 cn Szekszárd 21 év
Monique: 10c/12hó 6 cn Budapest III. 27 év
Lotti: 7 c 3 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 3 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 3 cn Galgamácsa 29 év
kriszti

Boglárka: 5 c 44 cn Györ 24 év
Barbi 4c, 41 cn, Calgary, 26 év
Krita: 5 c 32 cn Nyíregyháza 26 év
Jázmin: 4 c 20 cn Pécs 22 év
Andi: 10 c 20 cn Szeged 30 év
Száva: 4 c 17 cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 5 c 15 cn Budapest 32 év
Ildi: 3 c 6 cn Szekszárd 21 év
Monique: 10c/12hó 6 cn Budapest III. 27 év
Lotti: 7 c 3 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 3 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 3 cn Galgamácsa 29 év

Milyen kerge vagyok ma reggel!
/1/2 6-kor keltem/Kép
kriszti

Szijjasztok!
Kriszti!
Ha nem haragszol kiegészitenélek nyák ügyileg, mert úgy láttam, hogy azt még nem irtda, hogy ez a nyák olyan áttetszo és nyúlós mint a technokol. Akkor jó ha a hüvelyk és a mutatóujjadra tévé jól szét tudod húzni annélkül, hogy elszakadna!
Éva!
Nagyon sajnálom ami veled történt, de gondolj arra hogy a szervezeted most megjegyzi magának, hogy hogy kell teherbeesni és most már nagyon könnyen fog menni a dolog!
Mindenkinek kellemes próbálkozást!
Szonja
Szonja

tévé=téve Kép
Szonja

Szonja!

Huuu de reg nem dumcsiztunk!Minden ok veled?
Bocs!Lemaradtam valamirol???????

puszi Kriszti
kriszti

Andy!

Ne a napot figyeld tényleg!! Én most hőmérőzök is és a nyákot ( szerintem inkább a tojásfehérjére hasonlít ) is figyelem és a múlt hónapban a 15. napon ,most pedig a 16-on volt peteérés. Voltam tegnap a rákszűrés leletemért a dokinál, ő mondta is, hogy a nyák a tutti meg a hőmérőzés ( illetve együtt a kettő ), meg azt, hogy ninxcs még kész a leletem, de valószínű olyan fertőzésem van,amit gyógyszerrel kell kezelni, mert addig nem negyon lehetek terhes, mert könnyen elmegy a baba. Teljesen berezeltem, mert mi lesz akkor a babával - már persze ha van , erre azt mondta, majd csütörtökön meglátja az eredményből.

Jázmin!

Tényleg azt írtam még a múlt héten ,hogy állandóan együtt akar lenni velem. Ez akkor úgy is volt. MOst sem azzal van a baj, hogy nem akar együtt lenni velem, csak annyira erőletetett a dolog, hogy már elég nehéz elmennie és attól félek, a végén megutálja az egészet. Valószínű tényleg csömöre van.

Kriszti!
A babydoll is elég direktnek tűnik. Szerintem a férjemnek olyna szimata van már erre, hogy rögtön tudja mit akarok, persze ez nem biztos, hogy baj... A bort persze elég gyakran alkalmazzuk - mármint én veszem ő issza.

Pucur!
nagyon bejött a hőmérőzés, a doki is azt mondta, hogy szép szabályosak a görbéim és a véletlennek és a szerencsének nagy szerepe van az egészben. Három hónapja hőmérőzök és volt egy olyan hónap amikor csak tizedenként ment fel a hőm - ebből elég nehéz megmondani a peteérést, de a mostani hónapban lement egyik nap 36,3-ra ( ez volt e peteérés napja szerintem mert másnap nem sok váladék volt ) másnap pedig 36,7-re felugrott. A következőre figyelj- ezt ma tapasztaltam:
A férjem reggel elment 5 körül dolgozni, gondoltam, ha már úgyis felkeltett akkor megmérem a hőmet ( nem keltem fel se előtte se utána ) és 36,6 volt. Később visszaaludtam és hétkor felkeltem újra mérni: 36,9.
Szóval - bár ezt eddig is tudtam - mindig ugyanabban az időban kell mérni
Nagyon jó a "Természetes fogamzásszabályozás" c. könyv, de azt hiszem ezt már írtam ( csak 500 Ft bár nagyon vékony. )
Száva

Kriszti!
Nem maradtál le semmirol velem kapcsolatban: még van egy hét az 5-bol amit szexmentesen töltök Kép Tudod, a mutét után 5 hétig tilos! Tehát a jövohéten megyek vissza a dokihoz, hogy megnézze jól gyógyult-e be a seb. Remélem, hogy igen mert nem szeretnék megint visszamenni a kórházba. Néha azért benézek ide mert nem tudok elszakadni toletek, remélem, hogy nem bánjátok...
Pusz, Szonja
Szonja

Szonja!

Epp ellenkezoleg!KépJo hogy itt vagy.Faj is valamid?Otthon vagy ,jarhacc dolgozni??

Andikam

Hol vagy???

Lanyok!!

Megtalaltam a megoldast a kedvetlen pasikhoz.Ecceruen megmongyatok nekik,hogy a doki aszonta hanyagolni kell a sexet.Amint nem szabad higgyetek el meg lesznek vadulva!?Mit gondoltok???

Kriszti
kriszti

Kriszti jó lenne ha igyekeznél helyesen írni, úgy ahogy mások is teszik. Szerinem ök csak tapintatból nem mernek szólni, de egyáltalán nem vicces, hogy így írsz inkább elkeserítö, hogy felnött ember így ír csak heccböl, az pedig méginkább, hogyha csak így tud. Csak az utolsó írásod: Ecceruen, jarhacc,megmongyatok,aszonta...
Ez tényleg undorító. Én folyamatosan olvasom ezt a fórumot innen a partvonalról, de ezt nem bírtam már.Próbáld meg megtisztelni a többieket azzal, hogy normális ember módjára írsz.Egyszerüen rémes ezt látni!
Tóth Ildikó
Tóth Ildikó

Kedves Toth Ildiko

No Comment!

udv,Kriszti

ui:Talan ne olvasd!?
kriszti

Kriszti!
Nem fáj semmim, a mutét után sem fájt csak olyan húzódást éreztem a pocakomba, és még most is néha. Dolgozom, csak 1 hétig voltam otthon a mutét után. A kórházban azt terveztem, hogy én is kipróbálom a Maca-t de már két lány is irt mellékhatásokról, ami önmagában nem lenne baj ha HATÁSA (=BABA)is lenne... Jó lenne ha itt tömegesen teherbeesnétek a Maca segitségével, mert az megkönnyitené a döntésemet! Kép
Szonja
Szonja

szonja!

Milyen mellekhatasokrol irtak?En komolyan nem tapasztaltam semmit hacsak azt nem,hogy 1 eve nem volt peteeresem es 40-60naponta mensiztem,most 27 napra jott meg.Probalkoznotk lehet mar a kov.ciklustol??

Puszi Kriszti
kriszti

Szonja!

emil ment!!

Kriszti
kriszti

Tóth Ildi!

1.Nem kíváncsi senki a véleményedre!
2.Ha undorító akkor miért olvasod?
3.Amúgy meg tehetsz egy szívességet!

Andi

Kriszti!

Nem vesztem el csak sok volt a dolgom ma is.
Nemsokára írok emilt.

Pussz

Andi
Andy

Lányok-lányok!
Ugye nem fogtok virtuálisan összeverekedni?! Kép
Szonja

Szonja!

Ahhoz le kellene ereszkednem 1 bizonyos szintre!Kép

Pussssszzi Kriszti
kriszti

Szonja!

Én ezzel be is fejeztem, de nem bírtam ki szó nélkül.
Akkor se kell piszkálnia a Krisztit.

Pussz

Andi
Andy

Hát ez az utóbbi téma nagyon teCCettKép

Nem is Kriszti az egyetlen, aki "szeret" így írni... itt vagyok pl. én is... De tudnék még neveket sorolni... Egyszerûen csak vidám természetûek vagyunk... nem pedig írástudatlan bunkók... Ugyehogyugye, Kriszti? ;-)

cupppppp
Beja
(a nevemben is van hiba, tudom)
Beja

Szia Száva!

Ha netán gombás fertõzésed lenne, akkor ne ijedj meg, a terhességemet én is egy ilyennel kezdtem (és szerintem kb. a fogantatástól kezdve volt meg ez a fertõzésem), amibõl kúp-kúra segítségével lábaltam ki, és semmi baj nem lett belõle. Baktériumos fertõzésre is ugyanezt tudom mondani, azt is kúppal kezelik ki, és az sem árt a babának. A lényeg, hogy kikezeljék.

Szonja, szia! Örülök, hogy jól vagy! Remélem, a dokid jövõ héten gyógyultnak találja a sebedet.

Lotti, szija! Ismerõs a problémád a pároddal... Nálunk is ugyanez volt a helyzet, az elején õ is erõltetettnek, "mû"-nek nevezte a "direkt"-együttléteket, húzta a száját, stb. Aztán fogtam magam, elõvettem a könyvemet, fellapoztam az ide vonatkozó résznél, elõvettem a hõm. görbéimet, stb., kértem tõle 5 percet, hogy hadd magyarázzam el, mi a lényeg, el is magyaráztam, megértette, utána már nem volt ebbõl baj... Esetleg Te is ülj le vele (ha még nem történt meg), és beszéljétek meg, hogy miért is nagyon fontos együtt lenni azokon a bizonyos napokon.

Puszi mindenkinek:
(a háttérbõl mindenkinek szorító) Beja
Beja

Beja! Köszi! Kép
Szonja

Beja!

TE meg mindig ugyanolyan jo fej vagy mint amig ide tartoztal! Azt hiszem van eleg bajunk megengedhetjuk magunknak a viccelodest.
Olvastam,hogy erezted a babucit,gratula!!!!KépKépKépKépNemsokara mi is hozzatok fogunk tartozni!!KépKépKép
CUPP-CUPP Kriszti
kriszti

Kriszti, kösziköszi a gratulát, de édi vagyKépKépKép
Naná, hogy megengedhetjük, muszáj valahogy lazának lenni, és ha pont ez esik jól, akkor nehogymár visszafogjuk magunkat! ;-)
"Várunk" benneteket mielõbb a másik topicban!!!

Éljen a MACA, éljen a július!!!

Pusssssszzzzantás,
Beja
Beja

Száva!

Azért figyelem a napokat, mert nekem úgy a 14-17. napok körül szokott lenni a peteérésem. Vezetem a hõmérsékletgörbét is. Szerintem jó, mert az alapján meg lehet határozni a peteérést. A nyákot még eddig nem néztem. A mikroszkópot is szoktam figyelni, de nem igazán tudom eligazodni rajta.
Mennyire komoly ez a fertõzésed? Remélem jók lesznek az eredményeid. Nekem is volt állandóan hüvelyfertõzésem, de egy ideje már nem volt. Nagyon érzékeny vagyok és mindent elkapok.

Jázmin!
A hõnek mindenféleképpen meg kell emelkedni-e és csak akkor esik le ha nincs terhesség. Nekem jó, mert nyomon tudom követni a peteérést.

Szonja!
Tegnap küldtem emilt megkaptad?
De jó, hogy újra itt vagy!Kép
Andy

Tóth Ildi!
Én is csak annyit mondanék, hogy ha nem tecccccccik, akkor ne olvasd!!

MásikIldi, akinek viszont tecccccik Kép
másikildikó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?