Sziasztok lányok!
Csütörtök óta bedagadt a mellbimbóm és fáj, mint a fene, úgyhogy gondolom kb a 14-15. napon volt a tüszörepedés, de a vizsgálat miatt nem akciózhattunk idöben, utána pedig az'anyag'leadás után akcióztunk, nem hiszem, hogy nagyon életképesek voltak a kisfickók, úgyhogy ezt a hónapot passzolom-. A listán csak azért vagyok rajta, mert egy hónap miatt nem szedem le magam, de most vegyük úgy, hogy nem próbálkoztunk.
Andi, Kriszti,
kedvesek vagytok, hogy érdeklödtök.
Andi, én nem mérem a hömet, mert már írtam, hogy teljesen megbízhatatlan, 37,3-as hövel nem voltam terhes.Én meg ott reménykedtem egy hetet, mert még csúszott is.:-///
Éva,
ne nagyon keseregj!
Nálam is ez volt, meg Boglárkánál és szerintem ez nem olyan rossz, elvégre kiderült, hogy több éves próbálkozás után tudsz spontán teherbeesni!
Ez naggyon jó, hidd el!
Amikor azt mondta a doki nekem, hogy valószinü terhes voltam és nagyon örültem, hogy képes vagyok rá!
Száva,
nemrég azt írtad, hogy nektek éppenhogy nem azzal van bajotok, hogy akciózni kell, hanem inkább túl sokszor akar veled lenni a párod, nem? Lehet, hogy kicsit becsömörlött a napi teljesítéstöl, szerintem nincs semmi probléma ott, csak ne naponta legyen vagy ne avasd be a ciklusnapokba..., valakit ez biztos zavar. Szerintem örülj, hogy azon "erölködik" (ahogy írtad), hogy sikerüljön és nem éppen meghiúsítani akarja!
Az én párom szerencsére nagyon lelkes, bár én sosem eröltetem, ha látom, hogy nincs nagyon kedve hozzá, ideges, vagy fáradt. Inkább még ö mondja akkoris, hogy legyen hempergés(jó stresszoldó).
Mindig elkísér a vizsgálatokra és utána be kell számolnom, hogy mi pontosan a helyzet
és tudja, hogy menzi után 2 naponta
kellene akciózni. Ezt mind tudja, onnantól pedig már rá és a kedvünkre bízom, hogy be is jön-e a 2 napi.