Emma majd az első sütievés után nézd meg,hogy mennyi marad
Timi szerintem is próbáld ki a barnát,tuti jól fog állni
És persze,hogy drukkolunk,ne hülyéskedj már. Bárcsak át tudnánk így vállalni valamit tőled. De remélem ha máshogy nem is,az erőnkkel támogatni fogunk.
Nagyon durva,amit leírsz,nem is tudok mit mondani. De azt is tuti,hogy téged milyen csajszinak ismertelek meg..tudod,legfőképpen magadért,hogy felnevelhesd azt a gyönyörűséget..basszus,itt ülök,és potyognak a könnyeim. Veled vagyunk,soha ne feledd,és tudod,nemsokára csak egy rémálom lesz az egész!!!!
És milyen sürün kapod a kemókat?
csajok,más miatt is sírok picit..Eliza úgy öntött,hogy nem szopizik tovább. A szájába veszi,és már csak rágja,pedig van tejcim bőven. Készítettem neki 60 ml.tápszert,kapásból megitta-pedig eddig cumisüvegből inni sem tudott. Csináltam utána még 60-at,azt is megitta .És elaludt. Pár napja már így szopizik,hogy szinte sehogy,már tegnap este is kapott pici tápszert,akkor csak 60-at ivott,elötte meg csak 30-at.
És rögtön az jutott eszembe,hogy Kristóf 9 hónaposan hagyta abba magától kapásból a szopit...
Hogy éjjel mi lesz,még nem tudom,próbálkozom pici teával szerintem...aztán majdcsak szétdurranok
Na,eldugulok mára,fáradt vagyok,és rohadtul fáj a bal vállam.
Eliza nyafis,alig lehet letenni,szerintem sokat fogtam,azért fáj. Na,tényleg húztam,reggel jelentkezem.
Dadomi neked mégegyszer gratula,Emma nektek jó étvágyat,devcsa,remélem te nem értettél félre semmit abból,amit írtunk..Timi,neked meg hatalmas kitartást!!!!!!!
Akinek most nem írtam,attól bocsi
Jó éjt.