Új privát üzeneted érkezett!

Dadomi, csuriban a kezemlábam! De nekem is csak az egyik, a másik Timeszé! :D
Jaj, csajszik, sokat gondolok ma rátok. És majd gyertek, meséljetek!
Devcsa, betojááás, Zsombibébi tutijó ebben a ruciban! Hallod, mikor lapozgattam vissza és nem néztem, csak futólag, először aszittem, Eliza... 8) :lol:
Miután tetováltattál valamit a hátára, sminkeld ki lécci, és szedd ki a szemöldökét is... :wink:
(Jesszuus, hogy hova jut a világ...)

been

Lehet rajtam gúnyolódni, csak nem értem ez miért jó... én nem bántottalak.
Vendég

Timesznek én is nagyon szorítok!!!
Köszönni jöttem, megyek a fürdőbe felfrissítem magam, aztán megyek .... Jajj csajok a gyomrom a torkomban, egyre idegesebb vagyok.
Devcsa! Azért Zsomboron látszik ám, hogy kisfiú még így a rózsaszín ruciban is :) tegyétek el azt a rucit, majd a huginak jó lesz :wink: Mondjuk az én fiaimnak is volt rózsaszín rucijuk, pizsijük, de azt csak éjjel hordták, meg nem szoknya volt :P :lol: :lol: :lol:

Aztán nyugi legyen ám, míg nem leszek, nem ám hajba kaptok!!!! Me jövök és rendet teszek ám!!! No, jók legyetek míg nem vagyok!!!!
Majd jelentkezem.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Dadomi,
HAJRÁÁÁ
Kép

Cseriani,
ezt a képet neked csináltam, ma jött meg a Liberós könyvecske amibe te is adtál figurát :D

Kép

Barnus köszöni szépen. :)
Vendég

Áfi nagyon-nagyon szívesen,máskor is. Köszönöm a képet :wink:
Látom ízlik neki. :D Egyébként szerintem nagyon aranyos kiskönyv,nekem legalábbis tetszik :D
Lányok,Kristóf úgy fel van pörögve napok óta,hogy csak na :twisted:
Egyszerűen már nem tudom mivel lefoglalni. Lehet mégiscsak viszem majd naponta 2 órát az oviba játszani,ha ő is beleegyezik-ami sajna kétséges :?
Viszont erőltetni sem akarom,nehogy a szeptemberi ovikezdés lássa kárát.
Elizám köpköd folyamatosan,tök édes :roll:
Na,megyek,eltakarítom az ebéd romjait :?
Vendég

Timesz szorítok én is.

Dadomi hajrá. Simán meg lesz.

Hát nálunk örülhet az óvonéni, mert Evelint nem vittem oviba. Sajna megbetegedett. Elég csúnyán köhög és még lázas is volt. Remélem Réka nem kapja el. Neki meg jön alul a fogai. Jobb alsó rágó már kibújt. Szóval nálunk is nyügi hegyek. És átáltunk a nap egy alvásra.
Devcsa nagyon édes Zsombor. Szép lenne kislánynak is.
Vendég

Áfi,nagyon helyes kis krapek Barnus,nagyon szépek ezek a kék szemek!! :)
Nálunk az oviba mától már összevont csoport van,de mi megyegyeztünk noémivel,hogy délig, ahogy eddig is fog menni még júniusba,ha tetszik óvónéninek ha nem! :lol:
Dadomi,Timesz gondolok rátok! :wink:

Kép
Kép
josi

Devcsa, tényleg simán elmenne lánynak is Zsombi :lol:

Kép
Kép
josi

Áfi, nemtom, rám gondoltál-e, én nem gúnyolódtam, a hapsik tényleg szedik a szemöldöküket és sminkelik magukat. És tényleg szörnyűnek találom, hohy hova jut a világ. És mindezt Devcsának szántam, mellesleg neki is viccként.
Anno, mikor összevesztünk, én megmondtam, hogy nem kommunikálok veled és ezt komolyan is gondoltam; ide a lányok miatt jöttem vissza, mert bírom őket, és hiányoztak, és eszem ágában sincs gúnyolódni rajtad. Nem is értettem a megjegyzésedet egyébként, nade ez már tőlem ugye megszokott.
Én eddig is békén hagytalak, ezután is így lesz, légyszi, tedd te is ezt, és ne akard már jobban tudni, mint én, hogy mire gondolok... Köszi.
És, ha nem rám gondoltál, akkormeg bocs.

been

Timesz, szorítok!
Lányok, légyszi, ne veszekedjetek! :wink:

Kép
Kép
banoed

nálunk is mesélte a kozmetikus,hogy lassan több fiú fog hozzá járni,mint lány :?
Egy férfi sztem is legyen férfias. Nem kell,hogy gusztustalanul nézzen ki,isten ments,de egyik-másik tényleg túlzásba viszi...
Emma drága,te kis értetlen :P :wink:
Na,vita lezárva,mindenki egységesen szorítson Timinek meg dadominak :wink:
Vendég

Emma és ha ismét el mersz tünni vigyázz,mert megkeresünk,és akkor jajj neked!!!!
Én nagyon-nagyon örülök neked :D
Vendég

a neten keresek éppen szállást B.lellén,oda mennénk júli végén.
Nem is gondoltam volna,hogy kb.10000 ft-ért már egy egész normális házat is ki lehet bérelni :shock: (per éjszaka)
Igaz,van olyan ház is,ami 1 hétre 170-200e ft :shock: :shock:
Vendég

Dehogy tűnök, Cseriani, többet értek ti nekem annál! (Elég volt egyszer, asse bírtam, látod) :wink:
Írok mindjárt többet is, csak mostan helyzet van nálunk - főzök. :lol: Bár iggen nehéz így összetett kezekkel meg lábakkal... Sztem Dadomi már túl van rajta - remélem, Timesz is, a megbeszélésen...

been

Lányok, most azt hiszem én megyek el szabadságra.
Nekem ez nagyon nem hiányzik. Volt már benne részem, elég volt.
Sziasztok, mindenkinek minden jót, főleg Timesznek.
Vendég

:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Valaki homályosítson fel engem is! Vagy csak én nem értek semmit.
Vendég

Devcsa, én se értem. Bizonyos dolgokat és embereket képtelenség megérteni.
Mostdeőszintén. Mondtam én valami rosszat, azon felül, hogy Áfit kértem, ne olvasson már gondolatot? Ráadásul rosszul? Bántotta a fene, nade engedtessék már meg nekem, hogy ne hagyjak szó nélkül olyasmit, ami vélhetően engem érint és bazinagy tévedés... :shock:

been

Nah, egy jóóó hííír!
Dadomi közgazdász sms-en jelentkezett, ügyes volt, számvitelt húzott, ami ment neki; nem is engedték, hogy végigmondja. Még nem tudja, hányas, este lesz eredményhirdetés. (Szerintem ötös ) :P

Még Rékababának akarom mióta: jobbulást Evelinnek! Szegényke...
Cseriani, megnézném azokat a 170 ezreseket basszus... Jövőre már jó lenne nekünk is elmenni a Balcsira, majd beszámoltatlak.
:D

been

És ebbe a 170 ezresbe van inas meg szoba szervíz is? Vagy ez csak a vityilló?
Vendég

pusztán a vityilló...ja,nem,van klíma,meg medence az udvaron-de az sem mindben :roll:
Vendég

hú,tiszta x akták ez a topik...micsoda eltűnések.
Csajok,szeretnék valamit mondani: ha bármikor bárki bármiért megharagszik rám,azt keresztben lenyelem. Tudom,hogy néha szabadszájú vagyok,és tudok időnként furán fogalmazni,de soha nem akarok senkit megbántani. Ha valakivel bajom van,akkor megtalálom a módját,hogy elmondjam neki személyesen,vagy telefonon. Ok?
Vendég

Cseriani, akkor küldöm a számom :) kunc-kunc
Vendég

Ok. :lol:
Én se akartam. De hát má így működök basszus úgyláccik.
És merre vannak ezek a vityillók? Biztos jó környéken... vagy eccerűen nem értem, mér kerülnek ennyibe... :roll: Lehet, mégis van inas és szobaszervíz.

been

:lol:

been

Hát csajok nekem valami nagyon rondát kell mondanotok, hogy megsértődjem. (rettentő jól ferdítem a valóságot :P ) Szal ne kíméljetek, én se kímélek senkit :twisted:
Vendég

ronda.
nah, megsértődtél ? :P Én könnyen sértődöm/haragszom, de szeretem megmondani, hogy miért és szeretem tisztázni is a dolgokat. Hát, nem sikerül mindig. :roll:

been

Mondom, nagyon rondát, az csak szimplán ronda :P
Vissza térve a nyaralókra ennyi pénzért, (feltételezzük, hogy van. Merjünk nagyot álmodni) én már elvárnám, hogy kinyalják a fe...m. Kinek éri ez meg? Vald be cseriani, hogy ti is egy ilyenbe készültök. :wink:
Vendég

Merjünk nagyot álmodni? :lol: :lol:
Jó. Nagyon ronda.
Befejeztem... :P

been

Mayer been igazolj vissza msn-en és akkor megmondom a magamét az előző beszólásodért :twisted:
Vendég

Várjá, fellépek... De én nem vállalom be, hogy lenyellek keresztbe!
Nah, jó, téged még csakcsak... :mrgreen: :P

been

persze,ilyenbe készülünk...ha halljátok az esti híradóban,hogy valaki szd.on bankot rabolt,az én voltam :D
Jópárat felhívtunk-persze az occsó kategóriából,de egy sem fogad el üdülésit :evil:
Vendég

Basszus, ez gáz cseriani... És mindenképp Lellére mennétek?

been

Halihó! :lol: Még a suliban vagyok, még van néhány emberke, akik nincsenek még kész, utána eredményhirdetés aztán haza :) De túl vagyok rajta, ez a lényeg, gratukat köszönöm! :) Majd otthonról többet mesélek.
Cseriani! De vannak az olcsóbb kategóriásban (10-15e/nap/ 4 fő) is olyanok, akik elfogadnak üdülési csekket. www.balaton.hu itt rengeteg szálláshelyet találsz település szerint. Nézd meg, aztán majd írok még neked tippeket, ha otthon leszek (lehet csak holnap jutok el odáig :oops: de fogok írni)

Azé mérges vagyok ám, mert nem fogadtatok szót nekem!!! Na mindegy a békebíró nem én leszek...

Emma! Majd este megpróbálok msn-re menni, de legkésőbb holnap.
Addig is akinek van varázspálcája küldje el nekem, hogy az otthoni rendrakás - takarítás csak annyi legyen, hogy csiribú-csiribá! Előre is köszi érte :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Dadomi! :lol:
Hát, te se vagy függő, bakter, államvizsga kellős közepén babanetezel? :lol:
Majd mesélj!
Húúú, nah, most irigyellek! Mit is fogsz kezdeni a renngeteeeg szabadidőddel... :roll: :P

been

Dadomi gratulálok.

Cseriani Felsőőrse megyünk, ebben a nyaralóban van medence és méghozzá melegvízes. És ami jó az egészben teljesen ingyé (de csak nekünk)! :P :lol: Különben mi a két gyerekkel tavaly 170 ezerből megjártuk Horvátországot, úgy, hogy benne volt a szállás költsége, tankolás, autó pálya díj és még a kötőpénzünk is. És minden nap vendéglőben vacsoráztunk. Ebédre pedig vittük a félkész kajákat.

Csajok mi ez a veszekedés? Csak ámulok és bámulok.
Vendég

Emma! Most már marhára unom magam, és nagyon hiányoztatok :lol: :lol: Még mindig itt vagyunk, még 3 emberke vallatáson van :? A rengeteg szabadidőmmel? Hát először is kitakarítom a lakást... aztán festek (fürdőt, konyhát ) aztán laminált padlózunk... szabadidő, mi?? :P

dadomi

Dadomi, emlékeztetlek, hogy néhány napja még naggyon atakrítottál volna a tanulás helyett! :lol: Jóvan, az a fő, hogy túlvagy az államvizsgán végre, már ott egye meg a fene a takarítást is, majdcsak meglesz!
Rékababa, nem veszekedtünk... :oops: Hogy van Evelin?
Cseriani, jelentem, megcsinyátam a hulalás csodasütidet, most várja a hűtőben, hogy befaljuk... De bakter, hatalmas adag lett! :D

been

Szal dyslexia :mrgreen:: t a k a r í t o t t á l volna

been

Én is megjöttem lányok ! Dadominak gratulálok!!!!

Látom mindenki szorított ma, nagyon édesek vagytok, de komolyan! Teljesen elérzékenyültem.....
Szóval, csütörtökön kapom az első kemot a 6-ból, a doki azt mondta készüljek fel, mert nagyon kemény lesz. 3 fajta vegyületet kapok mindegyikből a legerősebbet: rosszullét, hányás, hányinger garantált pár napig. A hajam 2 hét után 2 nap alatt csomókban kihullik. Ma voltam már parókát próbálni, persze hasonlót szerettem volna mint most (szőke, félhosszú), de nagyon megtetszett és jobban is állt egy barna tépett hosszú. Nem tudom bevállaljam-e, mindíg szőke hajam volt..... Az ismerősök meg sem ismernének!

Kép
timesz

Timesz örülök, hogy jelentkeztél. Szerintem, ha szeretnéd kipróbálni a barnát hajrá! Kitartás, nagyon erős vagy. Flavin 7-et szeded? Állítólag sokat segít a kezelések alatt. Enyhíti a tüneteket.

Emma bocs. Remélem azért nem harakszol rám? :lol:
Vendég

Deeee, Rékababa, le is nyellek keresztbe! :lol:
Timesz, drága, de jóó, hogy itt vagy! Durva lesz a kemo, de gyorsan megöli majd a daganatos sejteket is! Hajráááá! Veled vagyunk... Igazi harcos vagy, most is te győzöl. Biztosan jól áll majd a barna is! Sőőőt! :D Ne félj, így is megismernek az ismerőseid! :wink:
Nagyon-nagyon sokat gondolunk rád!

been

Rékababa, igen a Flavint is szedem.

Köszi Emmamami, és neked is Rékababa,

Kép
timesz

Emma majd az első sütievés után nézd meg,hogy mennyi marad :wink:
Timi szerintem is próbáld ki a barnát,tuti jól fog állni :wink:
És persze,hogy drukkolunk,ne hülyéskedj már. Bárcsak át tudnánk így vállalni valamit tőled. De remélem ha máshogy nem is,az erőnkkel támogatni fogunk.
Nagyon durva,amit leírsz,nem is tudok mit mondani. De azt is tuti,hogy téged milyen csajszinak ismertelek meg..tudod,legfőképpen magadért,hogy felnevelhesd azt a gyönyörűséget..basszus,itt ülök,és potyognak a könnyeim. Veled vagyunk,soha ne feledd,és tudod,nemsokára csak egy rémálom lesz az egész!!!!
És milyen sürün kapod a kemókat?

csajok,más miatt is sírok picit..Eliza úgy öntött,hogy nem szopizik tovább. A szájába veszi,és már csak rágja,pedig van tejcim bőven. Készítettem neki 60 ml.tápszert,kapásból megitta-pedig eddig cumisüvegből inni sem tudott. Csináltam utána még 60-at,azt is megitta .És elaludt. Pár napja már így szopizik,hogy szinte sehogy,már tegnap este is kapott pici tápszert,akkor csak 60-at ivott,elötte meg csak 30-at.
És rögtön az jutott eszembe,hogy Kristóf 9 hónaposan hagyta abba magától kapásból a szopit...
Hogy éjjel mi lesz,még nem tudom,próbálkozom pici teával szerintem...aztán majdcsak szétdurranok :?
Na,eldugulok mára,fáradt vagyok,és rohadtul fáj a bal vállam.
Eliza nyafis,alig lehet letenni,szerintem sokat fogtam,azért fáj. Na,tényleg húztam,reggel jelentkezem.
Dadomi neked mégegyszer gratula,Emma nektek jó étvágyat,devcsa,remélem te nem értettél félre semmit abból,amit írtunk..Timi,neked meg hatalmas kitartást!!!!!!!
Akinek most nem írtam,attól bocsi :oops:
Jó éjt.
Vendég

:( Tessék most meg Áfi megy el :(
Dadomi gratula,nagyon ügyi vagy ,de ezt eddig is tudtuk :)
Timesz drága,nyugodtan vedd csak meg a barna parókát,legyen ez egy új és szebb élet kezdete,hiszen MEG FOGSZ GYÓGYULNI!!!!!
Nagyon erős vagy csajszi.........

Kép
Kép
josi

Cseriani, nekem is összeszorult a szívem, Timesz miatt/Timeszért, mosmeg te is, hááát... Te figyelj, és nem lehet, hogy ideiglenes lesz ez a dolog? Ha mégsem: sajnálom nagyon-nagyon, hogy így döntött a kisasszony, de biztos tudja, miért tette... Csekély vigasz, gondolom...
Remélem, jobb lesz már holnapra a vállad!
A süti nagyon-nagyon finom lett!

been

Cseriani Rékánál is volt egy időszak mikor jobban kellett neki a tápi mint a cici. Ez az idő nála 6-7 hónaposan volt. Akkor én is azt hittem, hogy lemond a kisasszony róla, elég rossz volt akkor. Utána viszont magától visszaszokott a cicire. 9 hónaposan nem volt hajlandó elfogad a cumisüveget és tápit. Próbáld kicsi gyakrabban adni neki a cicit. Most meg már én szeretném, ha kezdene leállni, de nem igazán akar.
Vendég

tudod Emma az a baj,hogy már pár napja ilyen a szopizás,csak valahogy nem akartam róla tudomást venni. Egyszer bevillant,hogy ugyanezt már átéltem,de elhessegettem a gondolatot. Aztán mégis...de szinte nem is keresi,ha meg a szájába veszi kettőt szív,és már harapja,de kegyetlenül,már nem egyszer vérzett :cry:
Mindegy,ez van...azzal vigasztalom magam,hogy legalább késöbb nem kell azzal kínlódnom,hogy leszoktassam,úgy néz ki,ezt megoldotta a kisasszony magától. De azért majd próbálkozok még,de erőltetni nem fogom neki. Éjjel mikor ébren volt még kétszer próbálkoztam a szopival. Eddig még nem,de mostmár éjjel is csak harapta... :cry:
Örülök,hogy ízlik a süti. Ezt még Kristóf is szereti,pedig hát az ő evése... :evil:

rékababa hogy van a királylánykád? Jobban már?

josi Áfihoz már én sem tudok hozzászólni,szerintem,külső szemlélőként itt egy hatalmas félreértés történt,vagy mi... De hát ő tudja. :shock:
na,mit is akartam még? Nem tudom...megyek,majd jövök...
Vendég

rékababa ennél gyakrabban nem tudom,képtelenség.nemrég(múlt hét elején) még napi 5-6-szor,éjjel meg 4-szer szopizott. Volt olyan nap,hogy szinte egy kis gyümi kivételével mást nem is evett. Az meg ugye egy 9 hónapos emberkének már nem elég...
Ez akkor volt,mikor beteg volt,meg a fogával nyüglődött. És ahogy kijött a felső,meg a mellettelevőnél is megrepedt az inye,na,azóta harap csak folyamatosan.
Vendég

Mikor Rékánál jött a felső foga akkor Ő is harapott. Szerintem azért, mert nem érezte, hogy mennyire haraphat rá a cicire. Sokszor tudtam volna pofont adni a kisasszonynak. De mikor már elég nagy volt a foga felül akkor már nem harapott.

Evelin kicsit jobban van. Már szerencsére nem lászas, csak köhög, de azt elég csúnyán. Ő olyan típus, hogy két-három nap alatt átmegy rajta. Szerencsére
Vendég

és Réka nem kapta el?

csajok,Lellén a kb.20 szálláshelyből,ami tetszett,kb.18-ban nem fogadnak el üdülésit. Röhely.

dadomi köszi a linket,megnézem ma,meg van még egy,ami tök jó...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?