Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat kaja ügyeben!Arra jutottam, hogy eszik amennyit eszeik, ha fogyni fog, beköpöm a dokibá'nak, aztán majd leshet
Buli nagyon jó volt, az idő meg sz@r.
10 felé értünk ki, kaptunk reggelit(hurka, kolbász, friss tepertő,körözött).Jól be is kajáltunk, de közben meg átfagytunk, nagyon hideg lett, így hazamentünk átöltözni.De addigra már dél volt, így Emilit töltőre raktuk másfél órára.
Felkelt, ebédelt egy keveset, amjd irány vissza.Addigra ott is elkészült a flekken ebéd, mi is megkajáltunk.Emili kb 10 falatot evett egész nap a kinti kajából
Du. volt fánk is, abból én 8at megettem
, Emili kb 5-6 falatot.
Viszont egész nap rohangált, legjobban a légvár tetszett neki, ugrált benne(már amennyire tud ugrálni, de felállt rajta, és rugózott
).Volt 2 hatalmas szőnyeg is, azokon mindenféle bababútorok, fajátékok, fejlesztők, elképesztő mennyiségben(egy játékszervező cég volt fogadva, ők hoztak mindent), nagyobbaknak gyerekeolimpia volt szervezve.Szóval nagyon jól éreztük magunkat.Én meg csacsogtam anyukákkal.
Majd teszek fel képeket is.
Ma reggel babauszi volt, majd jött kersztanyám, itt volt egész nap.
Lorca!
Hú ez a Szabi bezárós sztori nagyon hard
De ennek a napnak is vége lett
Hát a vajat(mi a Kerrigold vajat esszük) én is szoktam magában enni, úgyhogy ezen nem is csodálkozom annyira
Reszelt sajt:kifordul a szájából, labdacsot is próbáltam már, de úgy szedi ki, mintha hajszálat tömtem volna belé
Viszont 1x már megevett egy nagyobb darabot, de csak úgy, hogy az egész 20 dekába haraphatott
Hát igazából nem is tudom.Vizet dugni kell előle, ha meglátja akkor hozzágyógyul a kezéhez az üveg
Régebben nem is volt probléma, evett reggel, délben, du, és este.Közte nem voltz nassolás, semmi.De mostanában vhogy kéri a reggeli tápi után akaját, de nem eszik sokat belőle.Enédkor meg már általában álmos, ezért nem eszik sokat.Mikor felkel meg nem kell neki az ebéd maradéka.
Lora!
Szerintem is érti.Emilinek ha mondom hogy csak egyet vegyen ki a tányérból, akkor csak egyet vesz ki(általában-egyet az egyik kezébe, egyet a másikba, és egyet a szájába
).Én is szoktam csodálkozni az ilyesmiken egyébként, hogy nem is gondljuk, hogy mennyi mindent megértenek, tudnak már!Én a múltkor a fotókon lévő néni/bácsi arcfelismerésen lepődtem meg, simán megmutatja azóta is, hogy melyik a bácsi, néni
Az jó hogy Brigi elvolt a mamáéknál!Hát nekem is nagyon hiányozna, de én még nem tudnám odaadni ilyen sok időre, és szerintem Emili sem bírná.
Sensi!
Húha, az igen!Nyíregyről költöztek halászra???Miért???Ha szabad kérdezni
Anyósék a közelben laknak, de oda nem járunk sűrűn
Mit fogtok ott csinálni?
Sno!
Emili sajna az iylen tésztákból nem eszik mennyiséget, csak pár falat, de azt is csak úgy, ha én is eszem, és az én tányéromból csipeget játék közben.
Tejberizst nem eszi,grízt is immel -ámmal.
Bigsister!
Köszönöm neked is atanácsokat,de sajna amiket felsoroltál kajákat azokat nem eszi, vagy csak nagyon keveset eszik meg belőlük.Vagy ahogy írtam Orsinak is , csak ha én/mi is eszünk belőle.Ez azért nem megy, hogy én is mindig egyek amikor ő, és azt amit ő.
Babakocsiból kidobálja akaját, így a ropi a leggazdaságosabb, és legkönnyebben pótolható.
Almát még itthon is leejti.
Tányérajkú benszülött:
ez ismerős
És akkor "néhány" kép:
nagyon komolyarc
kisruhában
anya hajpántjával
kisházban
DJ Emili
torzomborzka