Hát ha a bili mobilis, akkor szerintem ugyanannyira mobilis a wc ülőke is, és kb méretre is annyi helyet foglal.DE:a bilit ha magaddal viszed is, ki kell mosni!!!!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Lehet én is fogok bilit venni, de nem mostanság.Emili egyébként nagyon jól elvan a wc-n, tetszik neki az ülőke, a wc ülőkéje, ami ihazi kagylóval van kirakva, és persze a favorit a wc papír!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Májas almaszósz bejön neki, üvegesbe is lehet kapni.Májat csak alámval, vagy sütötökkel eszi meg.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Nektek is kellemes 7végét!
Lora!
De, a Gabis fürdető szárít, és az illatát sem bírom.
Szandi szerintem jó, nem baj hogy nyitott a sarka.Tegnerparton én is parázni fogok, hogy nehogy kagylóba lépjen, meg nem is tudom, hogy nem e lesz nagyon forró a homok a talpának.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Ja, Tomi szülei is azt mondják, hogy már 1.5 évesen bilizett Tomi.Hát Emili nem fog;):D
Sno!
Étkészletet én is vettem már, 1200 ft volt, sima fém, Tramontina márkájú, brazil, kés, villa, kanál, aranyos figurákkal a végén.Karácsonykor vettem a Coraban.De Intersparban is láttam már, meg a Kátaiban vannak még jók, de horror árban.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Emili is dumál babanyelven, de szerintem ez később is így lesz, ha már tud értelmesen is beszélni:)Azért biztos sokkal könnyebb úgy, hogy Sebi már beszél, és sokmindent el tud mondani, nem kell totózni, hogy mit is akar a gyerek.
Mi is 2.on lakunk, de az erkély korlátrácsai közt nem fér ki, és persze nem is hagyom magára.Ablakok bukón vannak, szunyoghálósak, és nem is tudna felmászni hozzájuk.
Holnap céges party lesz, bográcsos, grillezős, gyerekprogramos.Remélem nem fog esni, bár van egy nagy fedett rész is a helyen.
Rita!
Persze, gyere csak nyugodtan gyakrabban is!
Bilit én is ezértz nem szeretném.Elég a kakis pelus, nem szeretném még a biliből is akakit kivakarni.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)