Sziasztok!
Köszönjük szépen a jókívánságot a lányoknak, szerencsére már jobban vannak. Mindketten orvásságot kaptak és már alig köhögnek. A dokibácsi szerint Dodó torka volt sokkal-sokkal pirosabb mégis Dancsi viselte nehezebben.
Dodókám viszont annyit dumál, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Most az a sláger nála, hogy ha valamit jól megcsinál akkor kiabálja, hogy SIKEJŰT! Vagyis sikerült.
Tudja már a pc hardveres elemeit is.
Olyan mint VINCETTER, MOITOJ, EGÉJ, POCI, JAM, BIJJENTYŰ, NOMTATÓ, CDTATÓ. A napokban felveszem a hangját és szólok hol találjátok.
Anita!
Köszi a névnapi jókívánságot!
Gyümölcscentrifuga ügyben én sem igazán tudok neked tanácsot adni, pedig nekünk kettő is porosodik a szekrényben.
Nekem is volt meg apa is hozott amikor közös lett a háztartásunk.
Én nem igazán vagyok oda érte, mert marha nehéz és sokáig tart kitakarítani. Én jobban szeretem a turmixgépet, és a merülő turmixot.
A szalvétázás alapjait gondolom már jól kivesézted magadnak.
Azért én leírom neked, hogy ha most kezdeném miket vennék inkulásképp:
- ragasztólakk fényes vagy matt tettszés szerint(kb. 700,-)
- pár db szalvéta (szólhatsz nekem
)
- gipsz (Tescoban 2 kg kb. 140,-)
- gipszkiöntő forma (A művészellátóban 1000-1200,-)
- ha nem gipszképet akarsz, akkor megteszi a hungarocell állmennyezet is. Talán 10 tábla, 50x50-es 600,-
- festék az alapozáshoz. Bármilyen falfesték megteszi: Héra, diszperzit. (Héra 2l kb. 1000,- és nagyon sokáig elég)
- színezők pl. Aquacolor kék, sárga, piros, barna. Ezekből már lazán lehet kevergetni színeket. (300-400,-)
- én mindent lekenek utána jó híg csónaklakkal is, de ez nem fontos.
Azt hiszem röviden ennyi, de a lányok majd kiegészítik még biztosan.
Neva!
Üdv újra itt!
Mesélj, és kérünk képeket!
Marika!
Az üvegfestés nálunk tavaly volt sláger mert Dancsi rengeteg olyan ajándékot kapott, úgyhogy mi azt már unjuk.
Neked pedig részvétem a nagylányság miatt, de hát miért legyen neked jobb mint nekünk.
Gyöngyöske!
Nagyon aranyosak a lányok. Csudaszép kislány mindkettő, igazán büszke lehetsz rájuk.
Gratula az első 5-höz!
Szalvétáról ezek szerint lekéstem, mert látom csütörtökön voltál ott. Olyanom még nincs. Megpróbálom lefényképezni amilyenek vannak és majd felteszem valahová, hogy ha valaki másmilyent lát, akkor nyugodtan vegyen nekem.
A Búza tériben nem nézted véletlenül? Csak mert voltam valamelyik nap, hogy nincs-e véletlenül új és mondta a csajszi, hogy már más is keresett katicásat a héten...
Zoli!
Megnéztem Bendit! Nagyon aranyos, és rengeteget nőtt. Látom a tornában is nagyon ügyes. Írhatnál róla, hogy miket tud. Ülni, állni, stb.
Panka!
Köszi a köszöntést!
A lányok is jól vannak.
Szegény Beni! Ennyi fog egyszerre. Ahhoz képest hősiesen tűrte. Gratula neki. Még jó, hogy a nagylányságodat nem érezte meg, és legálább a tejcsit elfogadta.
Neked pedig részvétem a nagylányság miatt, de neked is csak azt írhatom, hogy hát miért legyen neked jobb mint nekünk.
Tudom mit érzel.
Mi DVD íróval vagyunk így. Amelyiket szeretnénk nincs sehol, pedig apa már Pesten is végignézte ahol lehet. A Media Markt-ban akciósként hirdették, de állítólag olyan mennyiség fogy, hogy nem kapnak annyit. Jó vicc!
Akkor minek reklámozzák.
A libás kép marha jó! Kedvet kaptam hozzá, csak libám nincs hozzá. Viszont van csibém.
Krisztina?
Merre vagy?
Dittáról nem tudtok valamit? Ő már tuti babázik, ugye?
Jó éjt! K.