Rejo és Rambóka!
Köszönöm a megszakértést.
Az estradiol és progi a 21. napon történt, és nagy csodálkozásomra májusban másnap meg is jött
Az FSH pedig az 5. nap. Sajnos csak akkor tudtam elmenni a laborba, de a küldőmre az volt ráírva annakidején, hogy 3.-8. nap között bármikor, tehát gondolom, még jó a mérés.
Nem mastodynont, hanem síma bromocriptint szedek, 2.5 mg-ot.
Közben májustól fogyizok is, szépen lement 7 kiló, és nekifogtam többet mozogni, rengeteget gyalogolok az ügy érdekében.
Most igazából nem tudom mi történik, PCOS biztosan nem vagyok, ugye? Csak nem értem mi van a ciklusommal, mindig 25. napra jött meg, most meg 22-re rövidült... nem tudom mikortól kell számoljam a lutheális fázist, a nőgyógyász szerint minden luth. fázis kötelezően 14 nap, nekem pedig 4 napot tart a menzesz, szóval akkor mi van?
Nem lehet, hogy valami miatt nekem rövidebb a luth fázisom? Mi van a progival, ha sárgatest elégtelenségem lenne, akkor nem kellene rövidebb legyen a második fázis?
Csak okoskodom, igazából össze vagyok zavarodva.
A hőmérőzéstől idegenkedek, nem mindig alszom jól, van amikor ébredés elött fél órával ki kell menjek pisilni, tehát a mérésnek ebben az esetben lőttek, mert azt mindig mozgás elött és ugyanabban az időben kell történnie. Na ezen még gondolkodom... Érdekes mód a nőgyógyim kiröhögött a hőmérőzés gondolatától, azt mondta már elavult nézet!
Létezik, hogy a prolactin helyre billent volna, és amiatt jönnék rendbe????