Hali!
Bekukk, megyek répapürét kotyvasztani.
Szilvi anyu, te merrejársz ebben az esőben??????
Gyerekek jól vannak????
Ivett: Hali!!!! Gyere gyakrabban!!!! Hű, most hétvégén vannak a ballagások?
Rólunk: Megvolt a 6 hós vizsg. Réka olyan fáradt volt, mire ideért a doktojnéni, hogy míg lementem kaput nyitni, majdnem elaludt a kiságyában.De ahogy megláttam a dokit teljesen felvillanyozódott. Az orvosfóbiámat nem örökli, úgy tűnik. A lényeg annyi, hogy értelmi fejlődését tekintve és mozgásilag is jó előre van a kortársaitól, minden nagyon szép és szupi.
Nagyon szupin viselkedett, persze itthoni környezetben könnyű.....Egyetlen pici felhő a nagy boldogságban, hogy ha fixál, olykor az egyik szemére bandzsít (most a szakszó nem jut eszembe, bocsi...), de még 6 hósan ez elmegy. Ha mégsem, akkor majd szemészet. És hát ugye én is szemüveges vagyok....bár sosem voltam bandzsi, és a családban még senki....No meglátjuk.
Olyan aranyos volt, ahogy rástartolt a doktornéni MINDEN cuccára. Füzet, toll, mappa, jöhetett bármi, max. fordulatszámon kúszott feléjük.
Sőt mászott majdnem, mert ma már megfigyeltem, hogy egyre többet emeli a hasát a földről és a talpa helyett a térdét használja.
Évi: Sztem meg igenis jók ezek a megmozdulások, kár hogy csak 2nap volt rá...és hát itt a vakáció is...
Naponta egyszer kaphat főzeléket vagy gyümölcsöt, hagy szokja az "alapokat".
Majd a hétvégén visszaolvasok alaposabban, mert itt ott elvesztettem a fonalat. UPszról nincs hír.
Most meg inkább nem vinném ki a laptopot a teraszra....
Apa kinyír, ha elrontom, attól függetlenül, hogy az enyém.
Puszka! Jó hétvégét mindenkinek! Remélem, jobb időnk lesz.