Új privát üzeneted érkezett!

Reggelt...

Hú, micsoda idők voltak tegnap :shock: . Valahol máshol, csak nem Szolnokon... Remélem, most is elkerüli a térséget a vihar, amerre megyek, mert mindjárt indulandusz to Dabas. :wink:
Istenit aludtunk!!! Este elkezdtem nézni ezt az új dokis sorozatot, és az első reklámblokkon elaludtam :lol: Egészen reggelig, 1 ébredés nélkül.

Sziasztok!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Jó reggelt! :)

Hát minket nem került el a vihar!Igaz nem sokáig tartott,de nagy mennyiségű eső leesett.dörgött,villámlott,mi meg ketten itthon.Elment tv,net..de hamar visszajött szerencsére,mert majdnem össze izéltem magam :oops: Sztem nincs még egy ilyen "fosos" nő,mint én :roll:

Nóri,vigyázz magadra az úton!!Jó munkát :) Jajj,de jó neketk,hogy aludtatok egy jót,mondjuk mi is csak 3x keltünk :wink:

Szilbee,milyen volt a mamánál?

Kép
Kép
tundi24

Jóóóó reggelt! :D
jaimee1

Na milyen az avatarom? Imádom. :lol:

Jól aludtunk, csak keveset. Pont lefektettem volna Rékát, amikor hazaérkezett az apja, amitől teljesen bepörgött, 2 órá múlva aludt el. Addig hordozni kellett a fenekét. :? :D Mondjuk, ez vihar is, ami majdnem volt....
jaimee1

RÉKA BABÁNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK SOK SOK SZERETETTEL! :D
KépKép
Vendég

Újra itthon....

Jó volt az út, szeretek száguldozni :wink: :lol:

Most látom, Réka is lassan jöhet az ÖTYE-be :wink: :lol:
Még sok boldog fél évet!!! Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
ÖTYE??????Az meg mit jelent?
Vendég

A képet meg nem csatolta ez a dög!!!

Szóval...

Kép Sok boldog fél évet Popinak!!!Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Öreg Tyúkok Egyesülete?? :D Annyira ügyes vagyok!Mindjárt vállonveregetem magam! :wink: :D
Vendég

Hajni! Nem tudod? Pedig te is tagja vagy... :wink: :lol: Öreg Tyúkok Egylete :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Na, leesett? Azt hallottam... :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép
Vendég

Kicsit bővebben Hajnalkám!!! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ezt még bemásolom, utána befogom...

"Mit tanulhatnak gyermekeink a szüleiktől?

1.Megbecsülni mások munkáját
"Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást a testvéreddel,kint csináljátok! Most takarítottam fel."

2.Vallást
"Jobb lesz ha imádkozol, hogy kijöjjön a folt a fehér ingedből!"

3.Az időutazás alapjait
"Úgy megcsaplak, hogy a jövő héten térsz magadhoz!"

4.Logikát
"Azért, mert én azt mondtam!!"

5.Tornamutatványokat
"Most nézd meg, hogy néz ki itt hátul a nyakad!"

6.Bőrön át táplálkozást
"Fogd be a szád és edd meg a vacsorád!"

7.Türelmet és kitartást
"Addig ülsz itt, amíg a spenót el nem fogy!"

8.Meteorológiát
"Úgy néz ki a szobád, mintha tornádó söpört volna át rajta!"

Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nagyon unom ezt a babazenét! Mikor lesz már végre vége? Nem győzöm kikapcsolgatni.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Bocs,csak közben letettem Francit aludni,és én is szunyókáltam vele egy kicsit! :oops: (de most fáradtabb vagyok mint előtte :? )
Szóval írjak bővebben,a vihogós kutya figurámnak nem is örültél? :D Na jó!

Képzeljétek el,egyre jobban úgy gondolom jó lesz az a bölcsi Franciskámnak:Ugyanis mióta betöltötte a 2 évet a drágám,úgy érzem már kevés vagyok neki! :( A játszótéren jól érzi magát a gyerekek társaságában(bár sokszor csak csendes megfigyelő :) )aki ismeri tudja miről beszélek :D . De itthon,hát gyerekek,kész vagyok! Feje tetején az egész lakás,mindenbe benne van nyakig amibe nem kellene,és ha nem engedem jön a nyafogás! Teljesen lemerít! Pedig nekem birka türelmem van vagy mi a szösz! :D Az ajtót szigorúan zárni kell mert kiszökik a drága,még jó,hogy zárt folyosónk van. A boltba menés,no az is nagyon jó szokott lenni,minden fűszálnál meg kell állni,és legalább 5 percig elemezni!Én meg közben csak azt szajkózom,na jó mostmár gyere,Franci menjünk,induljunk!De ő, füle botját sem mozdítja!Ja és persze a bölcsi kapujától alig birom elvonszolni,mert ő nézi a gyerekeket! :D Remélem augusztusba is ilyen lelkesen megy majd a gyerekekhez! :roll:
Amúgy minden oké velünk jól vagyunk! :D

Erika!
Nagyon jó az új avatarod! :D

Tündi!
Micsoda,hogy fosos vagy??? :wink: Nem is hittem volna rólad! :D Mi jót csináltatok ma Lucussal?
Vendég

Hali!

Köszönjük, még pár pillanat és intézhetem az egygyertyás szülinapi tortát. :shock: :shock: :shock: :shock:

Hajni: Én is így szoktam járni a délutáni szundikkal. Csoki hatására jobban szoktam lenni. :lol:

Tündi merre jár?

Na lecuppanok, megyek főzni vacsit. Réka ma alvósbabát játszik.
jaimee1

Erika,itten vagyok ni :) Csak elvittük a mamit a Corába,meg előtte elmentünk keresztanyámékhoz,vett magának egy felsőt,keresztapámnak meg nem tetszett,ezért visszavittem a butika,és választhattam magamnak vmit :) De én olyn mérges lettem,hogy az csak na.A butik ott van ahol az a drogambulancia is vagy mi fene,meg van ott egy ovi is..hát amilyn árak ott vannak...alig találtam magamnak vmit..végülis egy felsőre cseréltem be ami 6000ft volt :shock: és kb ugyanezt megvehettem volna 1000-ért is piacon :? De a pénzt nem adják vissza,le kell vásárolni :(
Ja igen,jóóó az avatar :) :) Mi finomat főzöl?

Hajni,bizony én nagyon félős vok :( De ez van,pedig jobb lesz hozzászoknom az egyedülléthez :?

Nóri,csak óvatosan száguldozz,nehogy vmi baj érjen!!!ITt mentél előttünk?Miért nem jöttél be?
Nagyon jóóóó amit bemásoltál 8) Én is unom ezt a zenét már :?

Kép
Kép
tundi24

Réka babának nagyon sok boldog feledik szülinapot kívánunk!! :) :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Réka baba Boldog Féléves Szülcsi Napcsit!!!!

Volt ma nálunk a dédi,hát Robikám hozta a formályát rajta csüngött egész nap aztán délután kivittük a buszhoz integetett a dédi de lehet hogy elmondott közben egy imát :wink: :D

Hétvégén meg öcsém ballagása lesz,nem nagyon szeressek ilyen helyekre mászkálni,főleg hogy férj uram sem lesz ott,dolgozik Szolnokon Bankot újít fel :cry:

Nóri te mit csinálsz Dabason?Vagy lemaradtam valamiről???
Találtál tegnap valami jó kis melót?

Tündi!
Én sem szeretem az ilyen ídőt habár tegnap itt is tombolt a vihar :twisted:

Kép

Kép
katlina

Tündi! Az elkerülőn mentem, nem keresztül Abonyon. Visszafelé kicsit továbbszaladtam, a kórháznál lyukadtam ki...ott jöttem le a 4-ről. :lol:
Hát, ha apa oda lesz, sztem te többet leszel dédinél... :lol:

Hajni! Mi is megállunk minden kavicshoz, míg a bölcsihez nem érünk! Pedig csak 1 sarkot kell sétálni....a kocsitól. :lol:

Katlina! Milyen bankot újít a férjurad? :lol: Vmi tervrajzot tetováltasson a hátára :wink:
Találtam melót (kérdés, válaszolnak-é), ugyanolyat kerestem, mint amit most csinálgatok (próbavásárló vagyok). Csak jó lenne belőle több is. Sokkal több.

Erika! Ha lesz neted, normális, akkor majd visszaolvasol és válaszolsz arra, amit kérdeztem? :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Réka!

nagyon bodlog 6. hófordulót!!! azta pedig még most volt hogy ott babusgattam a gyerekágyon:-D nőjjél nagyra drága:-)

Kép
kbernadett

Nóri Unic Credit bank,tervrajz........... :lol: :lol: :lol: nekünk is jó lenne :lol:

Én szivesen kipróbálnám a próbavásárlást,szerintem jón buli

Kép

Kép
katlina

Betti: Bizony, most is előttem van, ahogy ringatod!!!! :lol: :lol:

Köszönjük a szülinapi köszöntőket. :D

Szilvi?????????
jaimee1

Sziasztok!

Jó reggelt!
Kép

Már megint esik :( Péntek 13a van,nekem már szerencsétlen is,apa nem jöhet haza hétvégére :cry: :cry:

Nóri,hát nem is tudom,mi lesz fél évig.az előző 7 hónapot könnyebben viseltem,de hogy most mi lesz...áááá...De nem tudok mit tenni..Egyébként dédike szokott itt alaudni :) Még jó,hogy itt lakik nem messze.Ilyenkor mennék vissza az emeletes házba,mert ott kevésbé féltem egyedül.

Erika,mi volt a féléves vizsgálaton?Gondolom doktor néni el volt olvadva Réka babától :)

Szilbee,te merre jársz?

Betti,élvezed a szünet örömeit?Gyakorlatod lesz?

Bocs csajok a panaszkodásért :? :?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Milyen rossz időnk lett ma reggelre!
Máté még alszik reggel 9-kor felébredt reggelizni és utánna vissza is aludt,de már felkelhetne mert mennénk ballagásra!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Olyan a kedvem, mint az időjárás :? Honnan a fenéből esik már ennyi eső :?

Holnap keresztfiam ballagása Miklóson (remélem csak fázni fogunk, ázni nem). Vasárnap meg Pesten focidöntő, na ettől még jobban tartok. Bár vasárnapra már esőt nem ígérnek.

Tegnap voltunk tünteni, háááát, alig voltak. Mondjuk nem csoda, 2 nap alatt nehéz ilyet szervezni. De minden média ott volt, így a polgármesteri hivatal legalább vette a fáradtságot, hogy nyilatkozzon, és még egy év haladék valszeg lesz. De hát ez sem megoldás. A többség úgy volt vele, hogy úgy is el van már döntve, sosem lesz semmi változás, hiába a tiltakozás!

Ja, és közben építik már a fizető parkolókat a környéken...jó lesz! :?

Nóri, én a Createam Promotion-nál dolgoztam, próbálkozz ott, mert Szolnokon mindig hiány volt hasonló munkakörben náluk...

Ja, szabin vagyok! Nincs ma óvoda és nem tudtam Csongit hová tenni. Van itthon tenni való (vár a vasalás), de nincs kedvem hozzákezdeni...

Évi és
Kép
csongianya

Ivett,meddig aludt Máté?Képeket raksz majd?

Évi,hát már én is nagggyoon unom az esőt:( Megint nem fogtok unatkozni hétvégén :) De ez így van jól :) Holnap + vasárnap te is raksz képet? :wink:
Vasárnap majd megy a drukk :)

Többiek! :) Ki mit csinál ebben a "szép" időben?

Kép
Kép
tundi24

Évi! Olvastam a tegnapi Néplapban a dolgot! De még anyum is mondta, hogy olyan felesleges mindenféle megmozdulás, úgyis az van, amit a nagyok akarnak :evil: :cry:

Rákerestem erre a cégre. Most éppen nem keresnek.... :cry: csak hostesseket meg fejeseket.

Az előbb, mikor a legjobban esett, elmentem a munkaeszközömért. Kocsival. De attól függetlenül sikerült sz.rrá ázni :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri, szerintem nyugodtan küldj nekik egy önéletrajzot. Én először hostesskedtem, aztán átnyargaltam "ellenőr"-nek. Az mégis kényelmesebb és jobban fizet:)
Vagyis a hosteseket kellett próbavásárlással ellenőriznem. Persze a végén már ismert mindenki! Van amikor úgy szólnak, hogy most ráérsz-e éppen, mert nagyon kellesz:)

Vali, nálad mi újság az álláskereséssel?

Jaj, Rékának el is felejtettem : Légy nagyon boldog, kis féléves :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Hali!

Bekukk, megyek répapürét kotyvasztani.

Szilvi anyu, te merrejársz ebben az esőben?????? :( Gyerekek jól vannak????

Ivett: Hali!!!! Gyere gyakrabban!!!! Hű, most hétvégén vannak a ballagások?

Rólunk: Megvolt a 6 hós vizsg. Réka olyan fáradt volt, mire ideért a doktojnéni, hogy míg lementem kaput nyitni, majdnem elaludt a kiságyában.De ahogy megláttam a dokit teljesen felvillanyozódott. Az orvosfóbiámat nem örökli, úgy tűnik. A lényeg annyi, hogy értelmi fejlődését tekintve és mozgásilag is jó előre van a kortársaitól, minden nagyon szép és szupi. :lol: Nagyon szupin viselkedett, persze itthoni környezetben könnyű.....Egyetlen pici felhő a nagy boldogságban, hogy ha fixál, olykor az egyik szemére bandzsít (most a szakszó nem jut eszembe, bocsi...), de még 6 hósan ez elmegy. Ha mégsem, akkor majd szemészet. És hát ugye én is szemüveges vagyok....bár sosem voltam bandzsi, és a családban még senki....No meglátjuk. :? :D Olyan aranyos volt, ahogy rástartolt a doktornéni MINDEN cuccára. Füzet, toll, mappa, jöhetett bármi, max. fordulatszámon kúszott feléjük. :lol: :lol: Sőt mászott majdnem, mert ma már megfigyeltem, hogy egyre többet emeli a hasát a földről és a talpa helyett a térdét használja.

Évi: Sztem meg igenis jók ezek a megmozdulások, kár hogy csak 2nap volt rá...és hát itt a vakáció is...

Naponta egyszer kaphat főzeléket vagy gyümölcsöt, hagy szokja az "alapokat".

Majd a hétvégén visszaolvasok alaposabban, mert itt ott elvesztettem a fonalat. UPszról nincs hír. :( Most meg inkább nem vinném ki a laptopot a teraszra.... :D Apa kinyír, ha elrontom, attól függetlenül, hogy az enyém.

Puszka! Jó hétvégét mindenkinek! Remélem, jobb időnk lesz.
jaimee1

Ja, bocsi, Évi becsúszott a HSZ-be. :lol: :lol:

[quote]D írta:e ahogy megláttam a dokit teljesen felvillanyozódott

Helyesen: Meglátta
jaimee1

Na már megint én...Ez találtam:

http://www.kismamablog.hu/konyv/babaszakacskonyv.pdf

Ja, azt mondta a doktornéni, a pneumo az ún eü min. szerint is ingyenes lesz, csak kérdés, hogy kinek és mikortól. A többi az fix. :lol: :lol: :lol: Úgyhogy mi még kivárunk, közösségbe nem járunk, akkor jobban aggódnék.
jaimee1

új.... :oops: :oops:
jaimee1

Erika! Ugye nem baj, ha szórakozok? Csak úgy adta magát.... :oops: :lol:
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szerintem nagyon baba :D

Kép

Kép
katlina

Nóri,nagyon jóóóó lett! :) Milyen progival csinálod?

Erika,ez a csajszi zabálnivaló :)

Hát csajok,ez nem az én napom :( Képzeljétek el, Lucában találtam egy kullancsot... Doktor néni jött el kivenni,mert én nem mertem.Elvitte magával,bevizsgáltatja,2 hét múlva lesz meg az eredmény.Remélem nem lesz baj.Azt mondta,hogy nem szívott vért,így valószínűleg nem lesz gond.A legborzasztóbb az,hogy sehol nem voltunk,csak az udvaron,és csak a babakocsijában ült.

Kép
Kép
tundi24

sziasztok!!!

Jaimee! jól állt nekem?

Tündi hát igen eddig élveztem de most szerencsére tudok menni egy kicsit dolgozni a tescoba épp ma voltam kasszatréningen...le is fáradtam rendesen, vasárnap kezdek....

aztán juni 30.-tól meg nyári gyakszi 160 óra, nagyon jó lesz, aztán ovi szünet Bettikének, utánna meg suli :-D

de az még odébb van

Elin!

gondolhatod ha te kocsival szarrá áztál akkor én busszal? uhh tiszta víz voltam a cipőm a nadrágom térdig, nagyonélveztem :evil:

puszi mindenkinek

Kép
kbernadett

Tündi!

szegény kis Luca!

Bettikét meg méhecske csípte meg valamelyik nap, anniyra sírt szegény de semmi következmény nélkül meg úszta örültem, neki mert van a családban aki allergiás rá:-(

nah de lépek most már:-D

Kép
kbernadett

Ó, Tündi! Ez aztán a pech! De reméljük, nem lesz semmi gond. Hol találtad? Pedig fa sincsen nálatok, hogy ráesett volna, akkor az csak a fűből mászhatott fel. A dög.
A képet a www.fotline.ws oldalon csináltam, de mást sem tud, ez az egyetlen tudományuk. :roll: Végülis ilyet meg ACDSeevel is lehet...ha van.

Betti! Gondoltam rád tegnap a Tescoban! Az egyik pénztáros kislány kb olyan súlycsoportban lehet, mint te, szegény a 12 kg lisztet alig bírta arrébbhúzni :shock: Majd deltásodsz te is ott, csak egyél is mellé... :lol:
Én is hasonlóan nézhettem ki elázva, mint te...én csak eltévedtem, azért mentem többet a kelleténél :roll:

Szia Katénkám! Mizu? Itt a régi mentőállomásnál dolgozik az férjed? Mert ez a Unicredit...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!

Máté fél 12-ig aludt,ugy hogy csak ebédre értünk oda!
Utánna meg a nagy eső miatt alig tudtunk elindulni annyira szakadt!
Szegény Luca!!
Sírt amikor kiszedte a kulancsot a doktor néni?
Majd teszek képeket!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

szegény Lucus,annyira bosszantó

Nóri!
A Baroson a sarkon van egy üveg bank na ott hogy az régi mentőállomás volt-e azt éééén nem tudom :oops: :oops: ,de most is ott vannak(állítólag dolgoznak ezerrel :wink: )

Tündi!
Tesco-hát minden elismerésem szerintem én némelyik vásárlót fejbe csapnám ha nem úgy viselkedik ahogy kéne(idegbeteg kereskedő vagyok,na jó csak magamban duzzogtam mindíg ,kedves vevőhöz mindíg rendes voltam)

Robika este fele járókában levette a zokniját,kérdeztem tőle "hol a zoknid?"
Erre ő elkezte kidobálni a játékokat a járókából és megkereste a zokacsot-hát büszke voltam 8) :oops:

Kép

Kép
katlina

Elin!

azt hiszem nekem a 12 kg-os liszt meg se fog kottyanni a 19 kilós Bettikém mellé:-D

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Én speciel örülök ennek a kis lehűlésnek! Sokkal frisebbnek érzem magam, mint a fülledt melegben.
Sajnos Apa ma elutazott 1 hétre :cry: Most Szlovéniában van, hétfőtől meg Pápán lesz valami gyakorlaton. Nekünk is kijut az ilyenből néha :(
Anyuék jönnek a hétvégére, legalább addig sem leszek egyedül.

Tündi! Szegény Luca... :( Biztos nem lesz baj, de gondolom megijedtél! Én tuti bepánikolnék ilyen esetben.

Jamiee/Nóri: ez a kép telitalálat! :lol: Annyira jó ez a kép, ahogy Réka támaszkodik a vízben a könyökén. Nagyon aranyos! Ügyes volt a fényképész és a szerkesztő is! :)

Betti! Tescóba mész dolgozni? Hűha! Diákként anno én is lehúztam ott 2 hónapot kasszában... A végére elegem is lett a monotóniából meg a sok hülye vevőből! :lol:

Hajni! Biztos minden rendben lesz Francival a bölcsiben, és jól fogja érezni magát ott! Nagyon aranyos róla az új kép a vonalzón.
Te tudod már, hogy milyen munkakörbe vettek vissza?

Na most már megyek aludni, jó éjt!!
judit_79

Sziasztok!

Szép jó reggelt,már megint ez az idő :? Süthetne már megint a napocska! :)

Nóri,én sem tudom honnan került elő az a fránya kullancs,ahogy írtad fa sincs nálunk,max tényleg a fűből mászhatott fel a babakocsiba,és úgy Lucára.
Ezt a programot majd megmutatod,hogy kell használni,mert full gyagya vok hozzá :oops:

Ivett,Máténak nagyon jó alvókája van :) Várjuk a képeket! :)
Egyébként nem sírt Luca amikor kiszedte neki doki néni,gyorsan túl esett rajta.

Judit,én is megijedtem,egyből a rosszra gondoltam,hogy nehogy elkapjon vmi fertőzést ettől a nyavajás dögtől!2hét múlva eredmény,reméljük nem lesz gond.
Kitartás ahoz az egy héthez!Én utálom ezeket a gyakorlatokat,de ez van :?

Katlina,okos Robika :) Édi lehetett ahogy pakolt kifelé a kiságyból :) A szigeteléssel kapcsolatban tudtál már érdeklődni vmit?
Ja,és Betti megy Tescozni nem én,de semmi gond,én is név keverős vagyok :) :) :wink:

Betti,nem lesz unalmas nyarad :) Én nem tudom,hogy bírnám a melót a kasszában,mert idegesít némelyik ember,aki pl pampog,hogy lassan halad,de nem segítene pakolni a pénztárosnak :roll:

Kép
Kép
tundi24

Opsz :oops: ,Bocs Tündi!Keverem a neveket!
Tel.számot elkérem apától a hétvégén szerintem meglesz majd küldöm priviben

Kép

Kép
katlina

Katlina,semmi baj :)

Már megint esik :evil: :evil:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Gyors bekukk, hulla fáradt vagyok. Meg volt a ballagás, mindjárt teszek képet!

Tündi, kullancs???? Hú én rettegek tőle, pedig még sosem volt sem bennem, sem Csongiban...de nagyon félek tőlük! Biztos nem lesz semmi baj!

Katlina, na, okos ez a Robcsi, tudta merre lehet az a zokni :lol:

Hú, de jó ez a kép Rékáról! Egyszerűen szuper!

Volt a ballagáson egy fél éves kisbaba, Csongi tök jól elszórakozott vele. Még a szopira is bekéredzkedett, majd itthon megmutatta, hogy hogyan is volt :wink: :lol:

Holnap Pest, focidöntő. Azt sem tudom, mit pakoljak! Mennyi ruhát, kaját...jaj!

Képek:

Kép csongi iskolában

Kép a parkban (istentisztelet alatt:)

Kép Gergőbabával

Kép a volt osztálytermem immár 19 évvel ezelőtt

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Örülök, hogy teszik a kép, de jó alapanyagból nem volt nagy kunszt... :lol:

Tündi! Ez nem olyan progi! Odamész arra az oldalra, amit írtam, a bal alsó sarokban kínálja fel a tallózást, utána fényképfeltöltést. Ott kell feltenni a képet. Az megjelenik az oldalon, Angelina Jolie helyén és emented magadnak.

Tegnap voltam 2 helyen kérdezni. Be voltam tojva, hogy majd elhajtanak. Az egyik helyen, ha nem kocsival lettem volna, még bort is adtak volna, a másik helyen meg egy csokor isteni illatú levendulát kaptam. Bár sejtem, hogy nem mindenhol lesz majd ilyen sima ügyem :cry:
Szerdáig meg még 6-ot meg kell csinálnom. Nem tudom, délelőttönként mennyi sikerem lesz, vagy mama megint dajkálhat bölcsi után.

Évi! Majd kérünk beszámolót és képeket a pesti útról!
Édes az a Gergő fiú. :lol:

Menek főzni.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Évi,nagyon jók a képek!:) Nem volt fura 19 év után az osztálytermednél állni?Csongi édes lehetett ahogy utánozta a szopizást!Nem gondolkoztok kistesón?
Remélem ma jó eredménnyel záródott a meccs :) Várjuk a képeket! :)

Nóri,akkor majd megnézem,mert én full gyagyusz vok az ilyenekhez,amíg meg nem tanulom :oops:
Szerencsés helyeken voltál kérdezni,szurkolok,hogy midnnehol pozitív élmények érjenek!Sztem a kérdező hozzáállásától is függ a dolog.És azzal meg nálad nem hiszem hogy baj lenne :)
Mi finomat főztél?

Rólunk gyorsan annyit,hogy éjszaka óránként keltünk :cry: :cry: Naközben szerencsére eddig ne volt vele gond,de remélem a mai éjszakánk jobb lesz.Itt volt keresztfiam anyukája meg a kisöccse,jól elvoltak a lurkók :) Luca ment Máté után,Máté meg menekült :wink: 8 hónap van köztük.
Ja és képzeljétek,Luca a járókában oldalaz :) Eddig nagyon utálta ha benne van valamiben,most sem sokáig bírja,de már jobban tetszik neki,hogy ha megkapszkodik fel tud állni,és már megy is körbe.Igaz kicsit lassan halad,sokat pihen,de már halad :)

Kinek,hogy telt a hétvége?

Kép
Kép
tundi24

Na, nálunk megint beütött a crach :cry: Lilcsinek már kellett adnom Nurofent, de már kúpot is. A fülét fájlalja :roll: . De mindemellett dől a nyála és a szájába is mutogat, matat folyamatosan. Sztem a fogából sugárzik neki a fülébe. Holnap úgy nézem, nem viszem bölcsibe, pedig dokink is csak délután lesz. Most alszik a szentem.
Melóval nem tudom, mi lesz...nyilván majd délután megint mamára bízom Lilcsit és majd akkor megyek. Úgyis van 2 Szecskás/környéki. Akkor úgyis nagyobb valószínűséggel vannak otthon 8)

Tündi! Nagyon ügyes Luca! Gyönyörűen fejlődik, és mindig az jut eszembe, mikor aggódtál a forgása miatt :lol:
Csípés helye látszik még? Nem pirosodik?

Semmi különlegeset nem főztem, paradicsomfőzit fasírttal. De Lilcsi meg volt elégedve vele :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?