Új privát üzeneted érkezett!

marti. a nyariban van hir magdolnamrol a 411. oldalon. gondoltam erdekel.

KépKép
KépKép
mush589

Trombika! Betöltött 15. és 17. közöttt jó, azért szokták a 16.-hoz közel, mert akkor a legnagyobb az esély, hogy ha nem középidőben fogantál, akkor is beleesel.

Vera! A férjed még nem válik, hogy ennyit netezel? :wink: :lol:

Kép
zölddisznó

ma tenyleg be vagy indulva vera.

nalam az apf vagy a 15+5 vagy 17+5 -on lesz, mert a ketto kozott nyaralunk. szerintem az elobbi, mivel a masik mar tul keso.

nalunk ferjecske elment a pubba.

en meg virslit fozok, es jol be fogok kajalni:)

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok, szep estet mindenkinek

Hosszu hetveges kiruccanast terveztunk Olaszorszagba, de kozben annyian lettunk, hogy a parom berelni akar egy 16 fos kisbuszt, hogy azzal menjunk.

Ti mit szoltok ehhez? Kb 10 ora igy, elvileg orankent megallhatunk.

Felivtam a dokibacsimat, azt mondta ha megallunk, akkor nosza, pedig veszelyeztett voltam a 12. hetig.

Mi a velemenyetek? Ti is terveztek ilyen hosszabb utas kiruccanast?

Kép
zsiraf8

Zsiráf! Miért voltál veszélyeztetett?

Kép
zölddisznó

Általában azt mondják, hogy ha gyakran megálltok, nincs gond. De 10 óra azért elég fárasztó lesz szerintem.

Mondjuk nekem a "vetélős dokim" (mármint aki szokványos vetélőkkel foglalkozik) eltanácsolt mindnféle autózástól, még a városit se ajánlja, mert az meg stresszes, azt mondja, ha nagyon "kell" menni akkor inkább vonattal vagy repülővel, a városban meg inkább bkv-vel.... De ő legszivesebben kalickában tartaná minden páciensét 9 hónapig.

Eddig nem is mentünk hosszabb útra, jövő hétvégén viszont teszünk egy Bp-Miskolc távot.
De még a nyaralás kérdése is nyitva, férjem egyre nézi a külföldi ajánlatokat is, de én inkább most belföldi párti vagyok, pont az utazás miatt. De majd még kiderül.

Kép
trombibébi

Szerintem meg mindenki írogasson oda és annyi helyre, ahova csak akar, nem? :P irigylem azt, aki meg is bírja jegyezni a sok beszélgetőtársat.... :lol:
Szerintem meg pl. jó a téli babás topic, és hogy nagyobb időintervallumot ölel fel, mert aki előttem szül, esetleg meg tud osztani friss tapasztalatokat velem/velünk, aki meg utánam, annak esetleg én tudok majd segíteni....

Vera: nlc-n rádakadtam még múltkor, tök véletlenül. :lol: Valamit kerestem, és a google kidobta a topic linkjét, és nagy meglepetésemre kit látok?! :lol: :lol:

Aida: én is pont ezt éreztem, amikor nagyon az elején voltam (főleg a 8-9-10. hét környékén), alig vártam, hogy teljenek a napok, legyen már köv. hét! :P Most meg valahogy "felgyorsult", vagy nemtom... :roll: mintha gyorsabban telnének a hetek, általában a hét vége előtt ébredek rá, hogy jéééé, már itt? :wink:
bébic

wáááá...szerintemszerintemszerintem....bocsi :oops:
bébic

Bébic! Persze, hogy irogasson mindenki oda, ahova szeretne! Én csak azt mondom, hogy szerintemszerintemszerintem felesleges 2 téli topik, inkább fúzionáljatok...szerintem :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

szerintem....csirke! (bocsi, ezt nem tudtam kihagyni :oops: ) Lehet ütni! 8)
bébic

téli babás topikok...egyesüljetek! :lol: (ótejóég, mi van ma este velem...asszem inkább eldugulok mára)

Szép, pocis álmokat mindenkinek! :D
bébic

harivera. te mar erzed a baba mozgasat?

en altalaban zaphira78 kent registzralok, de itt valamiert ezzel regisztraltam januarban es mar nem tudom atcserelni. el is felejtettem es csak majusban kezdtem el irogatni.

mar megint elovett hanyinger. mindig este!

van terhes/kismama naplotok?

KépKép
KépKép
mush589

zsiraf. en nem hiszem, hogy birnam az olyan hosszu kocsi utat. mi 2 het mulva megyunk nyaralni 4 oras a repulo ut, en mar szerintem attol meg fogok zakkani.
azert remelem atveszeled. jo utat! vigyazz magatokra!

KépKép
KépKép
mush589

Zoldi, inszem miatt voltam veszelyeztett, mas bonyodalom nem volt.

Kozben ravettem a ferjemet, hogy menjunk autoval, azt hiszem az konnyebb lesz.
mar van vezeteshez a biztonsagi ovhoz, tavtartom, tehat hasamhoz sem er az ov. Ezt mindenkinek ajanlom aki vezet, mert mar most erezheto a kulonbseg!!! Isteni.

A varosi utak nekem is nagyon rosszul esnek, minden autozom a varosban, a 12 hetben is ez volt, de a doki azt mondta, hogy nagyon be van oda agyazva pici, plusz magzatviz amiben uszkal, igy elvileg nem lehet baj.

Az ut amin megyunk, vegig autopalya, es negyen is tudjuk egymast valtani a vezetesben.
Ejjel megyunk az mar tuti, tehat meleg kizarva, aztan ket-harom nap pihi a parton. :D

Ha barkinek van tippje az utra, azt nagyon megkoszonom, tob szem tobbet lat megiscsak.

Kép
zsiraf8

Az inszem miatt? Miért?

Kép
zölddisznó

Azt mondta a dokibacsim aki osszehozta, hogy aki inszemes, az alabol veszelyeztett az elso 12 hetben, vagyis addig amig a mehlepeny atveszi a hormon iranyitast.

Te mashogy tudod?

Elotte a Kaaliba jartunk, ott nem volt ilyenrol szo.

Kép
zsiraf8

Mush Én vezetek naplót. Bár Dani fiamé. 2 hónapos kora óta vezetem és mikor kiderült, hogy kistesója lesz onnantól kezdve néha említést teszek a pocaklakóról is. Azért néha, mert itt az elején még annyi mindent nem lehet megosztani a másikkal. Még csak néha érzek mocorgás félét. Ha az ember elmegy dokihoz, védőnőhöz, annak az eredményét 2 mondatban leírja. Érzésekről lehet írni, de sokszor ezeket elnyomom "magamban", mert ez mégis csak a kisfiam naplója. Az Ő kis életéről íródik, nem az én érzéseimről.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Zsiráf! Én máshogy tudom. Majd holnap megdumáljuk.

Kép
zölddisznó

Jó reggelt mindenkinek!

Egy napig nem jövök és mekkora volt a termés! Alig bírok visszaolvasni! :-D

Én maradok ennél a jól bevált topiknál. Vagyok máshol is, de azok más jellegűek. A kórházam topikja meg pang, csak már megszültek irogatnak oda, kismama szinte alig. Szerintem itt tök jó a csapat, és irogassatok máshova is, de innét ne menjen el senki ezért!!!

Zölddi!
Veled nagyon fordított életet élünk! Te hajnali 1-kor még itt és délig szundi, én meg este 10-kor kidőlök, hajnali 6-kor meg itt. :-D

Mush, Zölddi, Gabrielldaniell, BB!
Köszi az allergiával kapcsolatos észrevételeket! Én is érzem, hogy idén előbb kezdődött a szezon, köszönhetően a jó időnek. :-(

Sarmon!
De jó neked, hogy már érzed a mozgást!!! Hát persze gyakorlott kismamaként ez neked előbb megy. Már én is nagyon várom, hogy megismerjem ezt az érzést!

Csillag!
Üdv köztünk! És gratula a babához!

Galzsula!
Nekünk van kutyánk, de mi kertes házban lakunk, a kutya a házba nem teheti be a lábát, tehát így viszonylag könnyen fogjuk megoldani a babázást is mellette. A kutyusunk még kölyök, de remélem mire jön a baba, addigra megkomolyodik kicsit, mert most kő kövön nem marad körülötte! Szóval a lakásban tartott kutyához nem tudok tanácsod adni, de szerintem is elég nehezen fogod megoldani, hogy két szoptatás között még a kutyát is le tudd vinni sétálni.

Aida!
Hát én bevallom, ittam párszor tonikot! Nem is tudtam, hogy árt. :-( De gondolom pár pohár még nem a világ vége. Mert már nagyon unom a vizet meg a 100%-os gyümileveket! Néha nagyon kell a buborékos cukros lötyi is! A kóláról lemondtam, pedig kicsit függő voltam, de amúgy az összes ilyen lötyi (még a Traubi is) tele van tartósítószerrel, meg mesterséges aromákkal, színezékekkel... De persze a kaják nagy része is, úgyhogy szerintem nem lehet sokat tenni ellene.

Trombibébi!
Nekem a védőnéni az AFP-re azt mondta, hogy szigorúan betöltött 16. és 17. hét között kell nézni, mert egyébként fals lesz az eredmény.

Most jól kiírtam magamból mindent, szerintem a hétvégén nem is jelentkezem, mert vendégjárás lesz nálunk. Mindenkinek kellemes víkendet!!!

Kép
Kép
lbernuska

Jóreggelt, jóreggelt!

Mush: nekem unokatesóm szeretne ajándékba venni olyan naplót, amibe írni is lehet, meg beragasztgatni emlékeket, csak még nem tudja, kéket vegyen-e vagy rózsaszínt. :lol: Most meg csak egy kis noteszkébe írogatok fel magamnak dolgokat.

Zsiraf: tudnál segíteni abban, hol lehet venni távtartót? Engem nagyon zavar a biztonsági öv, nem azért mert nyom, vagy ilyesmi, egyszerűen kellemetlen érzés. Ált. a kezemmel "tartom táv", de az meg ugye nem túl biztonságos.
Előre is köszi. És jó utat nektek, meg jó pihit és csodaszép időt hozzá!
Ja, múltkori privimet megkaptad?

Lbernuska: Kellemes vendégjárást! :)

Kérdés: a hátul tapadó méhlepényről lehet vmi lényegeset tudni?
Nekem az van, és most nemtom, h. örüljek-e vagy aggódjak...Vagy egyiket sem...

Szép napot nektek, mi ma megyünk rucikat venni nekem :lol: :lol: , meg veszek végre vmit a pöttömnek is, már olyan régen készülök rá. :lol:
Du. meg jön egy potenciális vevő megnézni a kis kuckónkat, szorítsatok, plíz!
bébic

Bebic. szoritunk ezerrel++++++++++++++++++++
:lol:
en is ma megyek rucit, meg a kisagyhoz cuccokat venni, mert amit en kitalaltam az most le van ertekelve. nalunk, ami csak lehet Humphrey's Corner-es lesz (www.humpreyscorner.co.uk vagy com), o egy nagyon cuki elefant.

asszem a hatul tapado mehlepeny a jo. en nem tudom, hogy hol az enyem, nekem csak annyit mondtak, hogy szepen fejlodik.

en olyan naplot vettem, ami kifejezetten a terhesseghez van, mindegy, hogy mi a baba neme. olyat is veszek majd, ami meg a babae, kesobb. valojaban lattam tok ugyan ilyen kismamas naplot a libriben, amikor otthon voltam. nagyon sok adatot, kepet stb bele lehet tenni. en mindig is manias voltam. valamilyen bizarr okbol imadom a papir-iroszer dolgokat. en magam keszitem a kepslapjaimat is :D

zsiraf a tevtarto engem is erdekelne.

ibernuska. jo tatarjarast!

KépKép
KépKép
mush589

kerdes:
mikor el kezdeni kenni a pocakot? en vettem dm-s olajat, amikor otthon voltam. az allitolag nagyon tuti.

KépKép
KépKép
mush589

Berni! Fordított élet: hát mert én táppénzen vagyok, egész nap henyélek, és este/éjjel jobb filmek vannak a tévében :lol:

Kólát nyugodtan ihatsz, csak ne literszám, a koffein miatt.

Bébic!
Olcsósodási sorrendben övlehúzók:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... a-ovlehuzo

http://www.vatera.hu/clippasafe_kismama ... 81817.html

http://www.teszvesz.hu/item380857682_ki ... erelo.html

[quote]h írta:átul tapadó méhlepényről lehet vmi lényegeset tudni?
Igen! Tök jó! Kizárólag az a veszélyes, ha a méhszájon, vagy közvetlen közelében tapad. De az is feljebb szokott mászni. Az elöl tapadó is lehet gond, de nem nekünk, hanem a császározást végző dokinak, mert jobban kell ügyelnie, nehogy megsérüljön. de hát az a dóga! :wink:

Mush! Már kenni kell! Az olaj szerintem nem olyan praktikus, nehezen szívódik be. Amúgy meg inkább alkati kérdés, a kenegetés max 1%-ot befolyásol. Szóval egy testápoló is tökéletesen megfelel.

Kép
zölddisznó

Mush: www.medinose.hu

EGyébként én nem fogok rohangálni a topicok között, sajnos nekem nincs annyi időm, és szerintem itt is nagyon pörgünk, nézzétek csak meg, már a 46. oldalon tartunk, és van olyan amelyik harminc körül "zárt" (már nem mozog).

Ja, csatlakozom a mellső falon tapadt méhlepényesek táborához.

Esetleg van köztetek akinek strummája van? Sajnos nekem igen, egy hét múlva megyek dokihoz, lehet, hogy ez miatt kell majd császárral szülni.

A babasúlyához: Az első gyerekem 2780 grammal, a második 4530 grammal született. (közben eltelt majdnem 12 év) A kicsit nehezebben éreztem, hogy mikor kell tolni, sőt amikor kicsusszant az sem volt az a megkönnyebbült érzés. A másodiknál nagy fájdalmaim voltak, kicsit megszorult a feje, de aztán csak úgy kihuppant, magzatvízzel beborította a szülésznőt, orvost mindenkit. (2 órán belül meglett mindkettő)
Szerintem a 3,5 kiló körüli gyerek az ideális, dehát ezt sajnos nem tudjuk előre szabályozni. És tulajdonképpen ezek a nehézségek már másnapra elfelejtődnek, és csak örülni tudsz, hogy milyen szép gyereked született, ha nagy, ha kicsi.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Szep napot mindenkinek,

Bebic, nekem az a Brendonos tipusu van aminek Zoldi is felrakta a linkjet.
Nagyon klassz!!! Nekem sem azert mert faj, csak egyszeruen zavart az ov, es en is mindig kezzel fogtam.
Na, de most.. :D
Annyiban szerencsem volt, hogy egy kolleganom eladta nekem az ismeroseet 5000-ert, igy nem 9000-ert kellett megvennem a Brendonban. Megy a privi is a hetvegen! :oops:

En is csatlakozom a mellso mehlepenyesek taboraba, ezt a legutobbi Uhun sikerult megtudni, es meg azt is hogy 8 cm az ulomagassagunk mar... :D Novoget a draga.

Kép
zsiraf8

Nekem előírták a koffeint szigorúan mert 90/60 és 52-es pulzus számmal majdnem elalszok.

Itt egy mai pocak kép.

És megvettem a hónapok óta kinézett hűtőt de majdnem frászt kaptunk az előbb mert az ajtókat nem mértük le hogy befér e. Hétfőn hozzák.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Kissé eltűntem, de elköltöztünk végre, és a net még nincs bekötve.
Ha lesz időm, visszaolvasok, most nem megy még.. :)

9-én voltam uh-n, minden rendben van, 3 cm-es babám van. :) Úgy ücsörög a méhemben, mint egy nyugágyban, és annyira tetszett az uh-s orvosnak, hogy azt mondta, ezt ki kell nyomtatnia, annyira jó :) Majd scannelek, és felteszem a képet.

27-én megyek az Istenhegyire. Valaki jön akkor oda?
A szülés ideje maradt jan. 5.

Most viszont megint a torkommal szenvedek, annyira fáj, hogy nem bírtam ki, és vettem be Panadolt. Azt nem tudom, hogy naponta mennyit szedhetek be ebből,mert 2-re szükségem lenne....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok lányok!

Csak egy pillanatra ugrok be! segítsetek! Az utóbbi időben minden nap kb. du. 4 óra körül felpuffad a hasam, megkeményedik, és ez tart addig, amíg nem fekszem be az ágyba és pihenek min. 1 órát! Ez szerintetek normális!? Segítsetek, légyszi, mert kezdek aggódni. Ez monden du. menetrendszerűen így alakul... Reggel minden ok, és kisebb is a hasam!

Help!!!
Vendég

Röff!
Mi egész nap lakásfelújításhoz nézegettük a cuccokat. Kipurcantam

Sinaszi! Nekem ugyanez a puffadásos izé volt kb a 13. hétig. És még most is elő-előjön. Normális, de hajlam kérdése is. A lelassult bélmozgás miatt van, és hogy gázosodunk. Ki jobban, ki kevésbé, ki egyáltalán

Kép
zölddisznó

sziasztok!
ma el kell mennem Londonba, hol nap meg egy tanfolyamra Thatchamba, szoval nem leszek gep kozelben. majd kedden jelentkezem.
addig mindekinek szep vasarnapot meg hetfot!

KépKép
KépKép
mush589

Bocs lányok, de egy kis OFF.... Innen tudok, és szeretnék üzenni pár embernek..:)
Szóval kedves kiváncsi leselkedő ismerőseim :)
Szeretném megosztani veletek egy napunkat Annámmal:
Reggel 7-8 körül ébredés,Apa dolgozni megy, utána öltözködés, reggeli.
Reggeli után következik a mosogatás, ágyazás, felmosás.
Ez után lemegyünk az udvarra sétálni a lánnyal jó egy órát.
11 körül felmegyünk, nekikészülök az ebédnek.
Délben alvás, ILYENKOR van 2 órám leülni a gép elé, és magammal foglalkozni kicsit.
2 körül ébred, ebédelünk, azután mosogatás, és megyünk sétálni.
Mikor hazaérünk, még sétálunk az udvaron, utána fel, játszunk a szobában, és várjuk Apát.
Este 7 körül ér haza Apa, ez után vacsi készítés, ágyazás.
Fél 8 körül vacsi, 8 körül fürdés, tejcsi, kis játék és azután alvás.
Mikor leteszem a csajszit, megfürdök, vacsizok én is , és bezuhanok az ágyba.
Ezek után kedves ismerőseim, lehet irigykedni az én rengeteg időmre, amit a gép előtt töltök!
Reggel 7-este 7-ig egyedül vagyok, segítségem semmi, amit nem is bánok,mert mi szerettük volna őt, így egyszavam sem lehet.
DE! Ugyan már engedtessék meg, hogy egy nap 2 órát magamra szánjak, ha már megtehetem! Azt hiszem nem olyan sok idő ez... :wink:
Ugye kedves ismerősök jóváhagytok nekem ennyi időt? :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó "reggelt"!

Mágnes! Remélem az illetékes irigyek vették az üzenetet!

Szépséges vasárnapot! Én ma itthon henyélek.

Kép
zölddisznó

No mi az mágnes. Szóvátették hogy gyerek mellett netezel? :lol:
Nekem a fejemhez szokták vágni hogy 4! gyerek mellett hogy van időm erre?
Hát úgy hogy ők már eleve nagyok és néha jól el vannak egyedül. PL most is rajzolnak. Nem kellek oda én is. És tényleg ez nekünk vagy is nekem kikapcsolódás ez. Így eresztem le a gőzt. Pláne este meg akkor alszanak.

harivera
Budapest XXI. kerület

Hát úgy hogy ők már eleve nagyok és néha jól el vannak egyedül. PL most is rajzolnak. Nem kellek oda én is. És tényleg ez nekünk vagy is nekem kikapcsolódás ez. Így eresztem le a gőzt. Pláne este meg akkor alszanak.

harivera
Budapest XXI. kerület

Hát úgy hogy ők már eleve nagyok és néha jól el vannak egyedül. PL most is rajzolnak. Nem kellek oda én is. És tényleg ez nekünk vagy is nekem kikapcsolódás ez. Így eresztem le a gőzt.

harivera
Budapest XXI. kerület

vera:
inkább a tripla, mint a tripper :wink:

Na igen, nekem szerencsére olyan gyerkőcöm van, hogy mellette fel tudok mosni, söpörni, mosogatni. :)
Csak nagyon nem veszem jó néven, ha valaki irigyli a kis időmet, pláne, ha még gyereke sincsen, és nem tudja még milyen nagy kincs az az 1-2 óra is :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok,megérkeztünk,a Pesti állatkert fantasztikus,mindenkinek ajánlom nézze meg,aki teheti.De enni ne egyetek egyik büfében se semmit mert a kaja nagyon drága és borzalmasan rossz.Sok minden változott mióta utoljára láttuk,sok új kifutó épült.A beton meg a vas helyett törekednek a fából épitett kerítésekre.Szép nagyon.Pozitív benyomás:a gorillák,negatív:a csontsovány,zombiként rohangáló fehér farkas!!!
Én jól vagyok. Mi rettentő nagy udvarral rendelkező családi házban lakunk,így tarhatunk 2 kutyát,egy macskát,meg sok-sok tyúkot.De a lakás tabu!Én ott sosem tartanék állatot,az lehet tőlem akármilyen tiszta is.Lányom 4 hónapos volt mikor vettük az előző kutyánkat(Rottweiler),tehát összenőttek,volt olyan is hogy a kislány elesett az udvaron és a kutyába kapaszkodva állt fel.Hemperegtek dögönyözték folyton,sose volt semmi baj...ez nevelés kérdése.Most sem félek,hogy mi lesz ha a baba megszületik,és a kutya már nagy lesz...Tudatos neveléssel,tanitással elkerülhető mindenféle baj.És ez oda vissza érvényes,mert egyetlen esetről irnak a szakkönyvek hogy a Rotti megtámadta a kisgyerek gazdit,mikor a kölök bedugta a kutya végbelébe a jégkrémes pálcikát!!! :roll: Szóval a gyereket is meg kell tanitani az állatok szeretetére és tiszteletére.Erről ennyit. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1213541539.009.jpg[/img] Zsebikénk henyél :)

Mellesleg ma meglátogatott a róka... Először.. Ebédre csináltam az ubisalit, és a csirkepöri ,sali, leves illata úgy felkavarta a gyomrom, hogy rohantam a nagy fehérhez...[/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja Vera:
Megnéztem az uh-s képet... Ne legyen igazam, de én mindkét képen ugyanazt látom..... :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes:
irigyellek a napi beosztásodért, nálunk kicsit nehezebben zajlik az élet, az én fiam mellett nem mindig lehet házimunkát csinálni, de próbálkozom. Ha gyümölcsöt szeletelek neki, és eheti villával egyedül, akkor mindent lehet. Már amennyire ezen kb. 10 perc alatt futja az időmből (mosogatógép telepakolására pl.). Ha kell, együtt porszívózunk, de szerencsére takarításra van segítségem (ez a luxus az életemben, de hála égnek nagy házban élünk, nehéz lenne egyedül rendben tartani). Heti 2 nap mama vigyáz a drágámra, de ekkor sem a lábam lógatom, hanem dolgozom. Egyébként Dávidom 1 órát alszik, én ekkor főzök, és mire leülök, ő felébred. Ha szerencsém van, még 4 körül alszik 1 újabb órát (bár ezzel csúszik 10-ig az esti fekvés), na ekkor tudok pihenni, ha vége a tanévnek, és nem kell kikérdeznem a leckét a nagyfiamtól. Egy pihim van, ha Dávid homokozik az udvaron, és elfeledkezik magáról.
Esküszöm a harmadik gyerekemet tudatosabban szoktatom mindenre, megpróbálom következetesen nevelni, mert csak így tudok könnyíteni az életemen. Bár ez nagyban gyerekfüggő. Az eddigi kettő "rajtamlógós".

Nem a szabadidődet kéne irigyelni, hanem a jó időbeosztásodat és következetes nevelésed. Gratula.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Helló.

Szép hétfő melós délelőttöt. :) Már aki dolgozik.

Kérdés: Kismama jógára szeretnék járni de egyszerűen nem találok jó helyen. :( Csepelen vagy 3-as metró vagy 4-6-os villamos vonalán tudtok esetleg jó helyet? Köszi

Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida, a 4-6-os vonalán van az Asram jóga ( www.jogakozpont.hu), a Mechwart ligetnél kell leszállni, onnan még jó 5 perc séta (bár ahogy nő majd a pocakunk lehet lesz 10 is :) )

Én vsz letesztelek egy helyi lehetőséget, de ha az nem jön be, én ide fogok járni.

Kép
trombibébi

'Tag! :)

Nyah, a rucivásárlás nem éppen úgy zajlott, ahogy terveztem, megszűnik a bolt, és a kismamarészleget úgy ahogy van, már fel is számolták. :cry: Azért akadt egy-két cucc, és végre megvettem az első kis rugdalódzót is a manókának, meg egy kis zoknikát. :lol: :lol:
(Oké, tudom, hogy ez nem tűnik nagy dolognak, csak nekem ez olyan "első nagy lépés". Azóta is egyfolytában nézegetem őket, és elképzelem, hogy nemsokára lesz is benne egy kis örökmozgó.) :P

Mush: én is DM-es olajat vettem (az nem az igazi), utána meg ugyan olyan krémet is, az jónak tűnik, bár az igazi tesztelés majd csak később jön, amikor már nagy lesz a poci. Ja, és köszi a drukkot, voltak megnézni a lakáskát, egy idős hölgy meg valszeg a lánya, úgy tűnt, tetszik nekik, de hát ugye ebből semmire nem lehet következtetni. Viszont holnap is jönnek kukucskálóba! :lol:

Zöldi Anyácska : köszikösziköszi a linkeket, hát, nem olcsók, de sajnos muszáj lesz vennünk egyet, nagyon nem jó ez így, és mivel havonta legalább kétszer utazunk 400-400 km-t, nagyon nem mindegy, hogyan "szenvedem" végig az utakat.
Lepény: azt nem tudom, hogy amúgy hol tapad, csak a tarkóredős UH-on kapott leleten van annyi, hogy hátsó falon tapadó méhlepény. De nem mondta a nőci, hogy bármi gond lenne vele.... :roll:

Zsiraf: köszi neked is, várom a privit.

Vera: naaagyon szép a pocid! :lol:

Mágnes: tényleg olyan, mintha nyugágyban feküdne! :lol: És milyen szép nagy már Zsebike! :lol:
Ja, és a "kedves" irigykedőket meh le kell tojni! :P

Sarmon: még nem is írtam neked, részvétem a kutyus miatt. Én hihetetlenül nagy kutyabarát vagyok, nagy szívfájdalmam, hogy a néhány éve "kedvesen valaki által" megmérgezett bernáthegyink után szüleim nem vittek haza másik kutyit, most nincs a közelemben sehol sem kutya és issszonyatosan hiányzik a közelségük. És tudom, milyen érzés elveszíteni, főleg más által....mintha egy családtagot veszítene el az ember...De a kis fiatal bolondka majd enyhíti biztosan a veszteség miatti szomorúságot, még a képen is látszik a pajkosság a szemében! Zabálnivaló! :lol: :lol:

Most, hogy Aida kérdezte a jógát: a jógán kívül szabad mást is csinálni ilyenkor? (mármint ahol én vagyok most) Vagy majd később inkább? Nekem annyira nem jön be a jóga, de a Zuram megszerezte nekem Rubintrékuci kismamatornáját, arra gondoltam, inkább azt próbálnám ki... :roll:
bébic

bb:
Hát köszönöm, de igazából én azt mondom, nem csak nevelés függő a dolog, hanem gyerekanyag is kell hozzá :)
Sok olyan szokásunk van, ami nem tudatosan jött, egyszerűen csak magától így alakult, minden erőfeszítés nélkül :) (pl. egyedül alvás, egyedül eljátszás :)) .
Pl. Mindenki azt mondta, hogy meg fog zavarodni, mikor elköltözünk, hogy új környezet, és hirtelen külön szoba, mivel eddig egy szobában nyomorogtunk. Azt mondták ne is rakjam rögtön külön. Hát én első éjszaka a szobájába tettem, és meg sem kottyant neki, végigaludta az éjszakát, amit ritkán szokott :)

Hát lányok, azt hittem megúszom a hányós várandósságot. Ma is reggeli közben kitessékeltem a rókát, aztán békésen elfogyasztottam maradék reggelimet... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja lányok, csak akartam itt is szólni, hogy van már kb. egy hónapja egy téli babás topic, a "gyermekek/magzatok kor szerint" alatt.
Én azért tettem oda, mert az ilyen jellegű topicok mind ott voltak eddig.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Aida! Én múlt héten kezdtem el járni, és nagyon tetszett. A Jászai Mari tértől 3 perc séta, vagy a Kossuth téri metrótól ugyanannyi. Azért is nagyon jó, mert csak ketten voltunk az órán, és olyan, mintha "személyi edzőnk" lenne. Az első alkalom ingyenes, után 1000 Ft/alkalom, ha bérletet veszel. (Amúgy 1600.-)

Bébic! Én is mindig nézegetem a ruhácskákat, olyan jóóóóó! :lol:
Övlehúzó ügyben egy tipp! Érdemes körülnézni a mostanában szülők topikjaiban, és rákérdezni, hogy nincs-e valakinek eladó. Szerintem tuti lehet használtat szerezni, akár kölcsön némi jótett helyébe :wink:
A hátsó fali tapadás is tök jó!
Más sport: szerintem csak akkor tornázz otthon Rubintrékásat (ami szerintem alapból elég kemény) ha előtte is rendszeresen tornáztál! Alapszabály, hogy ha valaki várandóssága előtt nem sportolt, akkor ne most kezdje el! Kivétel ezalól a séta és az úszás.

Mágnes! Viszont az jó, hogy elég későn kezdesz el Vukkolni, és reméljük, nem tart soká!

Kép
zölddisznó

Bébic!
Én naponta levezetek 100-150 km-t. Engem egyelőre egyátalán nem zavar a biztonsági öv, sokkal inkább az a tudat, hogy egy karambolnál az öv hatalmasat ránt... no én ebbe nem szeretek belegondolni. Mostanában én is veszek ilyen távtartót.

Harivera!
Szép nagy pocid van már!!! :-D Két héttel jársz előttem, de nekem most még csak a súlyfelesleg látszik a hasamon. :oops:

Mágnes!
De fura, hogy most kezdessz el hányni!!! És eddig semmi nem volt? Én a 12. héten elkönyveltem, hogy már megúsztam a dolgot, de ezek szerint vannak még speciális esetek. :-D Húúú, de ha bírtál utána enni, akkor nem viselt meg nagyon, ugye?

Kép
Kép
lbernuska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?