'Tag!
Nyah, a rucivásárlás nem éppen úgy zajlott, ahogy terveztem, megszűnik a bolt, és a kismamarészleget úgy ahogy van, már fel is számolták.
Azért akadt egy-két cucc, és végre megvettem az első kis rugdalódzót is a manókának, meg egy kis zoknikát.
(Oké, tudom, hogy ez nem tűnik nagy dolognak, csak nekem ez olyan "első nagy lépés". Azóta is egyfolytában nézegetem őket, és elképzelem, hogy nemsokára lesz is benne egy kis örökmozgó.)
Mush: én is DM-es olajat vettem (az nem az igazi), utána meg ugyan olyan krémet is, az jónak tűnik, bár az igazi tesztelés majd csak később jön, amikor már nagy lesz a poci. Ja, és köszi a drukkot, voltak megnézni a lakáskát, egy idős hölgy meg valszeg a lánya, úgy tűnt, tetszik nekik, de hát ugye ebből semmire nem lehet következtetni. Viszont holnap is jönnek kukucskálóba!
Zöldi Anyácska : köszikösziköszi a linkeket, hát, nem olcsók, de sajnos muszáj lesz vennünk egyet, nagyon nem jó ez így, és mivel havonta legalább kétszer utazunk 400-400 km-t, nagyon nem mindegy, hogyan "szenvedem" végig az utakat.
Lepény: azt nem tudom, hogy amúgy hol tapad, csak a tarkóredős UH-on kapott leleten van annyi, hogy hátsó falon tapadó méhlepény. De nem mondta a nőci, hogy bármi gond lenne vele....
Zsiraf: köszi neked is, várom a privit.
Vera: naaagyon szép a pocid!
Mágnes: tényleg olyan, mintha nyugágyban feküdne!
És milyen szép nagy már Zsebike!
Ja, és a "kedves" irigykedőket meh le kell tojni!
Sarmon: még nem is írtam neked, részvétem a kutyus miatt. Én hihetetlenül nagy kutyabarát vagyok, nagy szívfájdalmam, hogy a néhány éve "kedvesen valaki által" megmérgezett bernáthegyink után szüleim nem vittek haza másik kutyit, most nincs a közelemben sehol sem kutya és issszonyatosan hiányzik a közelségük. És tudom, milyen érzés elveszíteni, főleg más által....mintha egy családtagot veszítene el az ember...De a kis fiatal bolondka majd enyhíti biztosan a veszteség miatti szomorúságot, még a képen is látszik a pajkosság a szemében! Zabálnivaló!
Most, hogy Aida kérdezte a jógát: a jógán kívül szabad mást is csinálni ilyenkor? (mármint ahol én vagyok most) Vagy majd később inkább? Nekem annyira nem jön be a jóga, de a Zuram megszerezte nekem Rubintrékuci kismamatornáját, arra gondoltam, inkább azt próbálnám ki...