Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, Timesz, annyira vártam, hogy jobb hírekkel gyere! Minden pozitív energiádra szükséged lesz, a cél érdekében mindent, de mindent meg kell tenned! Szorítok nagyon!

Kép
Kép
banoed

enm-nem,nem tévesztettél célt.
Dehogyis!!!
-csak sírnom kellett......
Na,megyek a hegyre meggyet szedni.
Vendég

Ma volt a ballagás az oviba........ Kép

Kép
Kép
josi

Nagyon szép lány Noémi! :)
Vendég

Nehéz ilyen hírek után visszajönni... :?
Dadomi, én meg se néztem a linket, direkt...
Josi, annnyira de csodaszépséges a lányod!!! :D

been

Bocsi akit megríkattam a linkkel, nem akartam!!!! Emma! Cserháti Zsuzsa Édes kisfiam c. száma volt egyébként a link "mögött". Amikor Dominik egy hónaposan influenzás lett sokat énekeltem neki ezt a dalt :D valahogy megnyugtatott...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Tudom, hogy ez volt, mert azért megnyitottam... :D Azért nem is hallgattam meg, nem tudom meghallgatni ezt a számot.
Kezdődik a házonkívül! :wink:

been

Mindjárt kezdődik a házonkívül :wink: Kíváncsi vagyok a levelemből említenek-e meg valamit Klárikának... :evil:

dadomi

Házonkívül = nesze semmi fogd meg jól! :evil: Mellébeszélés volt az egész. Kabarénak gyenge volt, komoly vitától meg távol állt mint Makó Jeruzsálemtől... Azért akkor röhögtem egy jót, mikor azt mondta Klárika, hogy "a mai rendszer hibája" :lol: :lol: :lol: Még a végén kikap apucitól otthon, hogy ellene beszélt :wink: Bár mit is csodálkozom - RTL klub....
Na jó éjt!

dadomi

Dadomi, nézd a TV2-n az Orbán interjút, most kezdődik! :lol:
Bakter, de télleg bevághatták volna a leveledet... és tényleg nem jutottak semmire.

been

hát,én nem tudtam fennmaradni a kezdésig,de felvettük. Akkor meg se nézzem?
Szép időnk van ma :twisted:
Ilyen lesz az idei nyár? Egyszer 30 fok,utána meg épphogy húsz,esővel? Nagyon nem örülök neki.
Elizám hatalmas változáson esett át,egy pillanat alatt bármilyen testhelyzetből felül,és feláll,és be nem áll a szája :D
Bírom,mikor szinte kiabálva-sikitva mondja,hogy ba-ba-ba-ba vagy dá-dá-dá-dá....
na,ezzel megint elszóltam magam,hogy ütöm-verem :roll: :wink:
Vendég

:lol: Cseriani, holnap szaladni fog! Nagyon ügyes Elizád! És má most árulkodik... 8) :D
A tegnapi műsorral sztem nem vesztettél semmit, az égvilágon semmiről se szólt. De most komoly. Ha megnézed, meglátod. :P
Én fél 3-ig dolgoztam tennap/ma, úgyhogy öléggé álmos vagyok... :evil:
És itt is felhős van, pedig a gyerekeket nem nagyon lehet bent tartani.
Enahma, merre vaaagy? Gratula a könyvedhez! :wink:

been

Emma! Orbán interjú alatt már aludtam :) Meg egyébként sincs TV2 nekünk, lapos ahhoz a pénztárcánk, és inkább az internetet választottuk kábel tv helyett :lol:
Hát a műsor az tényleg egy nagy nulla volt, ilyen gyenge érveléseket. Ami meg végképp felháborított, hogy a Klárika tervezete ellen szóló egyetlen ember Selmeczi Gabriella fideszes akárki volt, ő volt az egyetlen, aki valami normális dolgot mondott egyébként. De totál úgy hozta ki a műsor, hogy már megint a fidesz, mert a fidesz mindent ellenez. Botrány, tényleg kommunista banda az RTL klub.
Na megyek, mert a fiam a konyhaszekrényt pakolja ahogy hallom... :evil:

dadomi

Akit érdekel, itt el tudja olvasni a riportot :
http://www1.rtlhirek.hu/dock/videogallery/45:9505

dadomi

been

Merre vagytok csajok? :shock:

dadomi

Délelőtt Pakson voltunk lángosozni meg bevásárolni hétvégére, délután meg barátnőztünk, csavarogtunk :lol:
Többiek?
Vendég

én ma délután is aludtam a gyerkőcökkel egy órát :D
Aztán elkezdtem a vacsit,majd sétáltunk,mostmeg befejezem a vacsit...ennyi röviden.
És közben rettenetesen fáj a fejem :cry:

hú,Áfi,lángos :D
nagggyyyyon szeretem.
Vendég

Nekem is fáj a fejem. Még a fájdalomcsillapító sem segített. Tegnap voltunk még egyszer a bölcsiben lejelentkezni. Rékának nagyon tetszett, de azért mindig figyelte, hogy ott vagyok-e. Most már bizti a szeptemberi kezdés. Most sok a fiú és már nagyok is, szerencsére szeptemberben már nem lesznek ott. Rékával egy korú gyerkőcök lesznek.
Vendég

Hájj.
Nekem nem fáj a fejem, ami ekkora szélben csoda. MIt vettél be, Rékababa?
Unokatesóméknál meghozza a babát a front; 1 órája 3 percesei voltak már az unokatesóm feleségének. Ha éjfélig megszületik a kiscsaj, az anyukája szülinapjára esik az övé is! Nade péntek 13... 8)

been

Tök jó lesz, ha Rékával egykorú gyerkőcök lesznek a bölcsiben, sztem ilyen pici korban még így a jó... Bár fene tudja, a nagyobbakkal se lenne gáz biztosan.

been

Aspirint szoktam bevenni általában beválik. A bölcsi vezető azt mondta, hogy jó, hogy elmennek ezek a gyerekek, mert nagyon verekedős banda jött össze. 5-6 kisfiú volt és csak 2 kislány.
Vendég

Aham, arra mondják, hogy hatásos.
Verekedős? Annemjó. Itt is az oviban jelenleg az egyik csoportban 28-an vannak, ebből 18 fiú... :P

been

Timi merre jársz? Hogy vagy? Mikor kell először Pécsre menned?
Gyere azért néha,ha van hozzá lelkierőd,aggódunk érted.

rékababa akkor tuti,hogy elvállalja párod a fürdőnket? Nagggyyyon nem szeretnék már mást keresni. Ugye igen? Ugye elvállalja?
Vendég

Reggelt!
Igen, Timesz, aggódunk, és sokat gondolunk rád... Gyere akkor is, ha bíztatásra van szükséged!

Máshol is car idő van?
Kimicsinál ma?
Mi játékokat pakolászunk, meg nagytakarítunk a kölykökkel. Amennyire hagyják.
Holnap megcsinálom a hulalás sütidet, Cseriani, megvannak a hozzávalók... 1 réteg kekszet raksz alá, vagyhogy?
Dadomi, tanulsz ezerrel, mi? :P

been

igen,beterítem az edény alját keksszel,majd trutyi,gyümölcs,majd ismét keksz :D
Mi Elizával kettecskén vagyunk,apa permetezni meg kaszálni ment,többiek piacon. Elpakolom a tegnapi vasalt ruhát,majd ha megjött a hugom,befesti a hajam..-a továbbiakat még nem tudom.
Ja,lesz ám ebéd is-borsóleves meg palacsinta... :D
Vendég

Nálunknincs túl hideg,bár erősen fúj a szél. Noémi elment Szekszárdra fellépni(ugrálókötél), Apa dolgozik(mint mindíg :roll: ) Csillával meg ha felébredt elmegyünk mamázni :)
Ez a borsóleves nagyon jó ötlet,én is megcsinálom!!

Kép
Kép
josi

Hogy ezerrel tanulnék Emma? Hát ez iszonyatos túlzás. Ma pl egyedül vagyok a két gyerekkel, apánk dolgozik, nem volt benne annyi, hogy nemet mondjon, mikor megkérdezték, hogy be tud-e menni... :evil: Más meg.... Szal ez van.
Hogy mit fogunk ma csinálni? Diliházat nyitunk, már tárva van a kapuja, paciensek már kezdik hozni a formájukat.... 8)
Ebédünk nekünk is lesz:) Karfiolleves, tökfőzelék (hogy mivel még nem tudom).
Épp, hogy elmúlt 9 óra, de már kaptak a seggükre... Basszus az a kedvenc időtöltésük, hogy az erkélyajtónál lévő függönyt, ami leér a földig, azt rángatják, tekergetik. Ha ezerszer nem veszekedtem velük már ezért, akkor egyszer sem. Ráadásul ott az üveges erkélyajtó, ha valamelyik nekiesik, hát szét is szabdalja az üveg... Meg hát a függönyt sem kéne letépni, két éve volt 15 ezer forint csak ide a nappaliba a függöny... nem akarok újat venni.

dadomi

hú,dadomi,ilyen nálunk is van...reggelente felhúzom a redőnyt a terasznál,hogy Kristóf tudjon integetni az apjának,mikor áll ki a garázsból. Rendszeresen annyira beletekeri magát a függönybe,hogy csak na. 4 részből áll a függöny,egy rész kb.2 m széles...megfogja a két végét,és elkezd forogni. Mostmár rutinosan elhúzom a függönyt,de akkor meg a lába közé kapja úgy,és azt játssza,hogy a függöny a paci. Szédület.
Szerintem jól lefárassza anyuékat a piacon :P
Vendég

Hát, érdekes napod lesz akkor Dadomi... Én emberem sincs itthon, anyóséknál fürdőszobát csinálnak. Úgyhogy a gyerekekkel tegnapi maradékot eszünk, és majd vacsi lesz. Hogy haladsz egyébként? vagy ne kérdezzek ilyent? :?
Függöny nálunk is sláger, azzal a csavarral, hogy szalagfüggöny van; könnyen törik a mindenféle szerelék rajta; Hanna egyet már szétszedett, megcsinálták, Ármin is akciózott, azt mi csináltuk meg, úgyhogy tiltott terület... :D
Josi, nem is mondtad - vagy mondtad? - Noémi csapatban ugrál? Vagyhogy? Nagyon ügyes! Nincs kép róla? :D

been

Emma, inkább visszafelé haladok, mint előre :evil: Abban bízom, hogy nem sok idő fog jutni egy emberre és így túlzottan nem is fognak nyaggatni minket. Délután egy órakor kezdünk és 21 ember fog vizsgázni hétfőn. Gondolom nem akarnak még éjfélkor is ott lenni a tanárok... Mert én nem akarok!
Szóval akkor a függöny-mánia nem csak nálunk tombol.... :lol:
Na mentem, iszom egy kávét, bár az adrenalin szintem már a plafonon van, a vérnyomásom valahogy nem követi :shock: :lol: :lol: :lol: Aztán csinálok valamit, tanulni úgysem lehet a két gyerek mellett. Legalábbis én nem tudok. És mindenkinek olyan fontos dolga van ma, hogy nem tudnak nekem segíteni. Bár nem is értem, hogy miért panaszkodom, már megszokhattam volna.... Ez van. Még két nap és vége az egésznek... Valahogy nem tudom elhinni. Szorítsatok ám nekem, bár biztos jövök még addig, meg mielőtt elindulok hétfőn a vizsgára, még "beugrok" ide :) Jaj, itt nyafogok, közben meg szegény Timesz biztos gondolja, hogy bárcsak ennyi baja lenne, mint nekem. És milyen igaza van. Szóval eldugulok, és nem panaszkodom...

dadomi

Nyugi, Dadomi, sztem az évek alatt felszedtél már annyi tudást a suliban, hogy nagy meglepetés nem érhet... Menni fog az!

been

bizony ám dadomi,majd szóhoz sem jutsz,ha megkapod a kitűnő diplomád :wink:
Vendég

jaja :D

been

Cseriani! Hát kitűnő az tuti nem lesz, mivel a szigorlataim 4-es, 3-as, 3-as lettek, a szakdolim 4-es, és ezek is beleszámítanak a diploma jegyébe :) De nem is kell kitűnő, nem flancolunk :)
Hát ja Emma, remélem nem csak a kosz ragadt rám az elmúlt 3 évben :) Ha számvitelt húzok, akkor tuti nincs gond :) azt tudom álmomból felébresztve is :lol: :lol: :lol:

dadomi

Cum laude még lehetsz... :wink:

been

Emma! Ha PhD képzésre járnék, akkor lehetne :) Így max az lesz beírva a diplomámba, hogy közepes, vagy jó (azé ez jobban hangzana :lol: :lol: :lol: )

dadomi

Jó lesz az.
Nem írják be, az tény. De én aszittem, mindenhol így nevezik, nem csak PhD-n... Bár nem is Cum laude a jó, hanem az a jeles... Ááá, mittomén! :lol:

been

De, a cum laude a közepes és jó :) A jeles, vagyis kitűnő a summa cum laude :lol: Én úgy tudom, hogy a doktori, PhD képzésen nevezik csak így. De tök mindegy. Az ügyvédek meg az orvosok szoktak "dicsekedni", hogy summa cum laude eredménnyel végeztek...

dadomi

Ja és a kettes meg a rite (asszem így írják) :) Vágom mi? Készülök a doktori képzésre, csak ahhoz egyetem kéne, így inkább kihagyom a doktori képzést :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Na, mosmá tudom!
A rite-ot tudtam eddig is, mer amikor a jogra felvételiztem, akkor felsorolták a jegyeket, hogy miért hány pontot adnak, és a jegyek mellett zárójelben ott volt a minősítés latinul. (Neeem, nem kettes vót azé a diplomám, hanem 4-es... Mégse emlékszem, látod? ) :lol: Nah, ezért gondoltam, hogy nem csak a doktori képzésben megszokott ez a minősítés, de tééélleeeg mindegy!
Meglegyen, az a lényeg. Neked meg meglesz, nem is akármilyen lesz!

been

És Elizának boldog háromnegyed évet! :D

been

köszi Emma :lol:
Vendég

Még nem mondtam...nem akartam felvágni vele :lol: kép nincs,még csak 1 fellépése volt és inkább videóztunk :roll: ,de jövőhéten lesz megint fellépés D.kömlődön,ott majd csinálok képeket és hozom.....megigérem!
Nálunk is felfedezte már Csilla a függönyt :x meg a fiókókat,most is azt huzogatja a konyhába :) jó játék....nekik.

Kép
Kép
josi

Cseriani megy majd a párom hozzátok. Nem kell aggódni. Jövőhéten valamikor biztos megyünk Őcsénybe, még egyeztetni kell az öccsével a nyaralásról. Akkor majd elugrunk hozzátok. Hogy pontosan mikor majd előtte csörgök. Elizának boldog hó fordulót.

Dadomi minden rendben lesz. Ügyi vagy.

Timesz hiányzól ám!

Josi ez nagyon jó. Legalább meg is mozgatja elég rendesen.

Mi ballagáson voltunk. Nővérem lánya ballagott. Csak apának kellett mennie dolgozni és korábban eljöttünk.
Vendég

Sziasztok lányok! Azért vagyok ám, csak mire végigolvaslak titeket (annyit írtok), már nincs időm vagy lelkierőm válaszolni is. Hétfőn megyek a kemós dokihoz megbeszélni a kezelés kezdetét, ő biztosan minnél hamarabb akarná kezdeni, én pedig nagyon félek tőle..... :evil:

Cseriani, boldog 9 hót a kicsi Elizának! :lol: :lol: :lol:

Kép
timesz

Szia, Timesz, jó, hogy itt vagy! :lol:
Ne olvass, csak írj! :wink: :D

been

Timesz! Gondolj arra, hogy minél előbb elkezdik a kezelést, annál előbb túl leszel rajta, annál előbb meggyógyulsz!!!! Sok-sok erőt kívánok hozzá!!!

dadomi

Csak csokit evett Dominik

Kép

dadomi

Kép

dadomi