Sziasztok!
Nem jövök egy rövid ideig, s már nem is emlékszem, annyi mindent írtatok!
Én is kívánok utólag
boldog 7 hós fordulót Zsófinak, Csillának fél éveset, Barbinak, s a két csodaszép ikernek is a közelgő nagy naphoz!
Abigél is tündér baba, imádom a nagy szemeit! Fogmosás
fontos
bár csendben jegyzem meg, hogy én 10 éves koromig nem voltam hajlandó csak vízzel
alig van egy-két rossz fogam
Fogyókúra
ne is mondjátok, már én is utálom magam, de amilyen erős voltam hetekig, most az utsó héten semmi nem jön össze, s ami nagy nehezen lement, az most rohan vissza.....így nem leszek 60 két hét múlva, mire megyünk haza
Norbi: szerintem tudnak valamit...láttátok tegnap, hogy mit tálaltak vacsira a "hal a tortán"-ban??? ha tényleg azt eszik, akkor én is úgy akarok (akarnék) fogyni.....
Cas: Réka hangjától én is rosszul voltam, de csak eleinte (mondjuk most nem tornázok "vele"
Szilvi
Tök jó, hogy szent a bék(a)e
de, mint tudjuk nincs tál csörrenés nélkül, s így édesebb a kibékülés is. Levi hogy bírta a helyváltozást? Gratula a vonalzóhoz!
Kia
Nagyon jó a "nyertes" képetek, s mennyi tányért vásároltatok
fel vagytok készülve rendesen!
Akkor ti most költözni készültök?? Nem is akármilyen távolságra, ha jól értelmezem
nagyik közelsége miatt, vagy csak nem jön be Pest?? (már persze, ha nem vagyok indiszkrét)
Titti
Örülök, hogy alakultok, reméljük, hogy lesz sokkal jobb is.....jajj, a privit nem sokára megválaszolom ám
bocsi, kicsit el vagyok havazva
Edit
jól bírod a főzöcskét
Kismok
hááát igen az a fránya nasi...hidd el sokkal büszkébb voltam, amikor kibírtam nélküle
ez van....most már értem, hogy miért írtad mindig, hogy délelött egyem a csokikát
Lilli
Szerintem hasolítanak a babók egymásra! Tényleg jó, hogy nem egyformák....de hogy Barnus ilyen kis türelmes
bár szerintem ők annyira "érzik egymást", hogy tudják, hogy mit lehet, s mit nem
Mi jól vagyunk, már Marcus nem csak négykézláb áll, hanem megemeli a kis popóját, s úgymond "háromszöget formál" , néha attól félek, hogy fejre esik...de ahogy szereti a loncsit a teraszon, az csuda....
Tegnap volt szuri is, már akkor sírt, amikor bementünk a dokibácsihoz (pedig tényleg szimpi)...minden ok, a csípőszűrés eredménye is 100%-os, s a szurit is a kezemben tartva kapta meg....utána, amikor kijöttünk megnyugodott, s hál Istennek azóta is minden ok....most szundizik
Megyek is, mert még teregetek, s a pelusokat is ki kell vennem a vanish-ből, s holnap indítom őket 60 fokon
aztán csicsika anyának is (illetve még fürdés előtt voltak itt barátok, lehet, hogy még mindig itt vannak, bár nem hallom
)
Jó éjt!