Új privát üzeneted érkezett!

Málnát sem adhatsz....mégha jószagú a bokor, akkor sem. :lol:

Jáde a hozzátáplálásnál is az aranyszabályt kell követni: mindent lehet mértékkel!!!

Szerintem a mértékletességen van a hangsúly, mert ha jól megnézzük, minden élélmiszerben találunk olyat, ami miatt nem javallott enni.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Csak pár kép....
de nagy a gondom... :roll:
Kép
Kép
Kép

Amúgy tényleg ahány védőnő,dokinő,annyi félét mondanak..
Azért én sem egy kiló virslit adtam neki :oops: :oops:
Két-három morzsányi....

Kép

Kép
ancsa03

http://www.kismamablog.hu/konyv/babaszakacskonyv.pdf

Ezt egy másik topikban találtam.Szrintem nagyon érdekes dolgok vannak benne.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa :D
Nagyon cuki Réka Babóca :lol:

Jade :D
Én is bírtam egy pár hétig nasi nélkül, de már sajnos eszem......lement rólam 3 kiló 1 hónap alatt, s egy nap alatt visszajött több, mint 1 :cry: :cry: így most dühből eszem éppen most nutellát :oops:

Szerintem az egészséges, optimális középút jó a táplálkozás terén. Mindig fognak a konkurens gyártók találni valamit, amitől ez vagy az egészségtelen. Sajnos az is igaz, hogy ami jó az káros, vagy erkölcstelen :oops: vagy hízlal :lol:
Persze egy baba más, de nekünk szerencsénk van (remélem, hogy nem kiabálom el), mert nincs allergia a családban :roll:

Szép estét Nektek!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Ancsa!

Hát ez a Réka egy nagy bohóc!!!! :lol:
Nagyon édike. És micsoda szemérmetlen póóóóóz!!!! :D

Amúgy a SPAR virslije nem tartalmaz szóját. Na tessék szója: elvben egészséges, de szétlövi az ember a 4 falat tőle. :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

jjjaaaa és

67 cm hosszúak és 7350 grammosak vagyunk bibibeee.... :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!
Nem spontán babák. És segítségem a férjem volt, van és lesz :lol: . Mivel itthon dolgozik, illetve dolgozna, ha tudna.
Itt van a két kedvenc képem, mostanában készültek.
Aliz almát eszik, Barni meg vár a sorára :P
Kép Kép

KépKép
lili73

Ancsa :D
fú, Réka nagy mókamester! És sztem csak 97%-ban hasonlít az apujájára. :lol:

Lili :D
ikrentyűk is csudahelyesek! És milyen különbözők! Jó, hogy a párod otthon dolgoz(na)! Ti is mindjárt években számolhattok! :wink:

Jade :D
babáknál alapjáraton én is azt vallom, fölösleges bármiféle cukor. Juli is bőven elmúlt 1 éves mire tipikus nasikat látott és azt is nagyon kis mennyiségben. De ha pl. elmegyünk vele barátnőzni, nem mondhatom, hogy most ne egyen, tehát kap. Megszokta mostanra, hogy egyáltalán nem tilos, kap vendégségben, kül. alkalmakkor, de egyáltalán nem a mindennapok része. Később még bőven ráér egészségtelen dolgokat enni. De azért ennyi meg kell, már csak azért is, ha oviba kerül, a sok csipszes-kinderes-danoninós gyerek közé, mégse nézzenek rá zombiként. Tehát ismeri ezeket, de nem lételeme egyik sem. Ha nagyon nasizni támad kedve mazsolázik nyaklóra, de pl. csináltam már házi gumicukrot is és nagyon bejött mindenkinek.

Szilvi :D
mindig úgy örülök, amikor a csokihabzsolásaidról olvasok, mert érzem, hogy NEM vagyok egyedül! Komolyan, én soha életemben nem ettem ennyi csokit! Eddig az éjszakák katasztrofális mivoltára fogtam, de ki tudja... :roll: Mindig édesszájú voltam (párom mondta is, hogy a gyomrom két rekeszre van osztva: 2/3 normál kaja, 1/3 süti, vagyis, nem tudok eléggé jól lakni ahhoz, hogy ne férjen még be egy kis édesség :oops: ). Nem vagyok rá büszke, de ez van... :P
Sztem ha csak 1 kiló plusz, az nem gáz. Inkább ne vond meg teljesen magadtól, csak mondjuk limitáld és délelőtt edd.
Én most is bevágtam du. alvásidő alatt egy rumos-csokis Milkát - ez a kedvencem, de nálam hál Istennek a szoptatás remek fogyókúra.

KM

Kép
Kép
kismok

Tényleg nagy bohóc a lelkem......A szeme se áll jól..
És képzeljétek,még nem 100%-an,de maga alá húzta a lábait,és úgy hintázott.

Lili:Az ikrek nagyon gyönyörűek!!!!!!!!Barnus hogy figyel.Mintha azt mondaná....(na mikor jövök már én????)

Kép

Kép
ancsa03

Lányok!

Most kaptam priviben megerősítést, hogy a cukormentesség igenis jó, és NEM gond egy egészséges szervezetnek, ha a cukormentességhez szokik és utána hirtelen találkozik egyszer-egyszer nagy adag cukorral.

Tehát Domira is az vár, mint Csabeszra, minimális édesség, de 3 éves koráig semmi. Vagy csak tényleg a nagyon minimum.

Lili!

Szegény Barnit úgy megsajnáltam! Hát hogy lehet ilyen bociszemekkel nézni???!!!
Mintha az arcára lenne írva, hogy: hát engem elfelejtettek.... :lol:

Ancsa!

Hamarosan vége akkor az arany nyugalomnak!!!! :lol:

Én egyet nem értek: régen sose volt gond a súlyommal.
2 napig visszafogtam a kaját és ripsz ropsz lerepültek a kilók.
Most is alig eszem, egy nap talán 2-3x de nagyon keveset és 5 utaán semmit, de egyszerűen ittragadtak a kilóim.
Az eddig bevált trükkjeimimet kukába dobhatom. Minden nap mozgok, sétálunk minimum 1-2 órát és mégis ragaszkodnak hozzám.
Már tornázom is.
Ennyit számított volna a stresszes, ugrálós munka?????

Kép

Kép

Kép

dominika1

Lányok!
Köszi a dícséreteket, Barnabás amúgy is egy jámbor lélek, Aliz meg egy boszi.

Kriszta,
sztem sokat számít a stresszes, ugrálós mhely.
Az én hasam még mindig hihetetlenül nagy. Mondjuk nagyon sok plusz kiló nincs rajtam (2-3 kg), de a hasam miatt el vagyok keseredve, bár mondják, hogy legalább egy év, mire visszanyeri az ember a formáját. És a hátam, derekam miatt is aggódom, mert irtóra fáj a sok kölök-emelgetéstől.
Amióta a gyerekek vannak azóta a kajálásomra se figyelek kellően oda, sok édességet eszem, kekszet, ilyeneket. Az elején kellett, mert nem volt idő rendesen enni, és máshogy nem bírtam volna. Most meg nehéz visszaszokni az egészséges életmódra. Majd ha elkezdenek a gyerekek komolyan szilárdat enni, akkor úgyis elkezdek főzni, az azért jobb lesz.

KépKép
lili73

Huhh, esélyem sincs visszaolvasni. :roll:

Tegnap szép napunk volt, délelőtt még meleg sem volt, de délutánra már ragyógó napsütés volt. A húgom csini és ügyes is volt (3. díjat kapott) délután pedig fincsik voltak a kaják. :D No nem (csak :wink: )az, amit én készítettem, mert az minimális volt. Ma van a bankettje, most már, gondolom, a fodrásznál szépül. MAjd teszek képeket is. :) Szóval akkor kajákról ne? :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Pár hsz-t azért elolvastam...
Lesz padlizsánkrém- és zakuszkarecept is. :)
Cas, a húst 6 hótól ajánlják általában (legalábbis az én tudásom szerint így van), de természetesen, akik csak ekkor kezdenek kóstolgatni, nem hússal kezdik egyből. :roll: VAlamennyire kitolódik ennek az ideje, de már picivel gyorsabban lehet haladni, mint amikor 4 hósan kezdenek hozzátáplálni.
Ancsa, hagyd a fenébe azt a virslit!!!!! Még a felnőtteknek sem jó, nemhogy babáknak. Honnan tudod, hoyg jó minőségű???? Az ára nem mérvadó, szerintem. ó, kriszta talán másfél évesen evett először ilyesmit, de szerencsére nincs is oda érte.

Ennyit olvastam el. :roll: :oops:

JA, még annyi, hoyg Lili, üdv közöttünk és gratulálok ikreidhez!!! :) Biztos duplán nehéz neked, de az öröm, a puszi, simogatás is dupla! :wink: :wink: :wink:

Most muszáj mennem...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok,

Kriszta,
Utolag en is gondolkoztam azon, amit az a "doki" mondott a sutis sztorirol... Nem is ertem, hogy mondhatott egy orvos ekkora hulyeseget.

Idezet egy cikkbol:

"A finomított cukor fogyasztása megterheli a hasnyálmirigyet, az inzulintermelő béta-sejtek kimerülnek. A szervezet számtalan tartalékkal rendelkezik, az egyik ebből az inzulintermelés képessége. A hasnyálmirigyünk körülbelül ötszáz évre van kalibrálva. Az emberek a túlzott cukorfogyasztás segítségével képesek negyven-ötven év alatt elhasználni!"

A teljes cikk: http://shop.unas.hu/shop_news.php?shop_id=3487&news=662

Tehat folyamatos terheles kell huzamos idon keresztul.

Persze ahogy irtatok, neha lehet engedni, tenyleg az a lenyeg, hogy ne legyen a mindennapok resze. Na en egyelore ezt probalom megvalositani... :lol:
_jáde_

Sziasztok!

Hát jó sokat írtatok! :)

Edith
Mi sem hozzátápizunk még. kkor megpróbáltam, nem kellett, azóta sem erőltetem. Megvárjuk a hónapost kort.
Kíváncsian várjuk a képeket és a recepteket!

Ildi
Üdv közöttünk, remélem jól érzed majd itt Magad.
Nagyon helyesek az ikrek - dupla gond, dupla boldogság. :)

Barátnő-téma (a múltból) ;)
Nekem csak egy igazi barátnőm van, Ő lesz a keresztanyuka is.
Volt kint nálunk 10 napot tavaly novemberben - az egyik kórházi vizsgálatra is Ő jött velem.
De itt kint csak Ti vagytok nekem. Ezúton is köszönöm.
Kép

Domi
Nálam is ugyanez a helyzet kilók terén. Napi 3x eszem, utoljára 5 körül. Csajom szopizik ezerrel, mégis ragaszkodnak. Igaz tornázni még nem kezdtem el, pedig nagyon rámférne már. :oops: :cry:

Ancsa
Nagyon huncut a Kisasszonykád! :D

Sajna most nincs több időm. Lánykám álmoskodik.

Kép
tittina1982

Titti!

Akkor kitartás nekünk! :lol: :lol:
Mihelyst valami beválik, azonnal megírom Neked.
Tulajdonképp azon gondolkodtam, hogy az állandó sopánkodás miért nem fogyaszt?!
Már rég karcsú lennék.....most az 5 napos méregtelenítésen gondolkodtam.
Van egy termékcsalád, minden napra más bio zöldséglevet kell innod. Sajna 7000 Ft az 5 üveg lé. Meghatározott sorrendben napi 5X1,5 dl. levete kell inni.
Mellé minimum 2 liter ásványvizet.
Ha éhen akarsz pusztulni, akkor valamilyen kenyeret ehetsz mellé (nem jut eszembe a neve).
Asszonygák jót tesz, és 3 kiló (ami a méreganyag) garantált, hogy lemegy.

Meg olvastam a krumpli-s méregtelenítést, gondoltam kipróbálnám. Valaki ismeri?

Kép

Kép

Kép

dominika1

A krumplis méregtelenítés jól hangzik - talán megfizethetőbb is...

Az egyik volt munkatársam a Norbi-Update-re esküszik... és tényleg tök vékony!

Kép
tittina1982

Azt sokan istenítik ám, de mifelénk nincs Norbikaja, az pedig létszükség hozzá.
Én meg magamtól nem állnék neki ilyesmit trutymákolni!

Krumplidiéta: 3-4 hetente szombat-vasárnap csak krumplipürét kell enni.
Na persze nem zsíros vajjal és tejszínnel. :lol:
Bio krumpli, pici bio vajjal maximum, hogy krémesebb legyen. Mellé CSAK zöldséglevet és ásványvizet szabad inni.
MINDEN MÁS TILOS MELLETTE!!!

Ez viszont lassú, de biztos eredményt hoz. Állítólag. én is gondolkozom rajta.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziastok!

Most sem reagálok sok mindenre, csak arra, ami itt a végén volt...

Kriszta, Titti, látogassatok el az Életmód címszóhoz az Életerő, életfogytig - testkontroll topikba. Most indította valaki pár napja és rengeteg hasznos infókat találhattok a táplálkozáshoz. Tulajdonképpen egy életmódról van szó, amivel, ha fölösleged van, akkor fogyhatsz. Én is csak most ismerkedek vele, meg a 90 napos topikban amiket megtudtam az egyik lánytól, de a legtöbb jellemzője eléggé szimpatikus.
Amúgy sokban hasonlít a 90 naposhoz, csak ez éppen nincs időszakhoz kötve és valamivel pontosabb, logikusabb.

Szerintem az ilyen 5 napos akármik csakis pillanatnyilag lehetnek hatásosak, a Norbiról pedig az a véleményem, hoyg már csakis üzlet. Mert azokban a kajákban is ugyanúgy vannak egészségtelen dolgok, mint a normálakban. Mondjuk ezt nem személyesen tapasztaltam, mert nem volt hogy, de valaki mondta, hyog vett Norbi-vegetát, aminek egy és ugyanaz volt az összetétele, mint a normálnak.

Én azt tudom mondani, visszatérve a testkontrollhoz és a 90 naposhoz, hogy minimális módosítással a normál étrendünet követhetjük. Legfeljebb nem eszel krumplit vagy szószüs tésztát a hús mellé. De káposztasalival is isteni volt tegnap a csirkecomb a ballagáson! :roll:

Na, mentem, mert mindjárt jön a férjem, és megyünk vásárolni. Még teregetnem is kell és listát írnom... :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Titti :D
ne félj, mire csajszid elkezdi a kóstolást, te is olyan izmos leszel, már nem is fog kelleni semmilyen kúra. Egyébként még mindig tart a sétálós módszer?

Lili :D
azért milyen jó, hogy a természetük is tök különböző... Tudják ők, hogy hogyan kímélhetik egy kicsit anyát. Gondold el, mi lenne két boszi-energiabombával... 8) :lol:

Fogyi
nekem anno, Juli után maradt egy kb. 5-6 kilós feleslegem és én is a Norbis módszerre esküszöm - némi korrigálással. Én nem vagyok egy önmegtartóztató fajta és asszem rövid úton belepusztulnék, ha nem ehetnék egyáltalán édességet. Én lényegében arra figyeltem, hogy de. ettem mindent, ami belém fért, du. 3-ig barna rizs, teljes kiőrlésű liszt és krumpli még ok a szénhidrátosak közül, de fehér lisztnemű már nem, 3 után meg már csak husiféle, tojás, zöldségek sütve-főzve, salik, savanyúság + esetleg hungarocell :P :lol: (rizs/búza pufiszelet). Cukornak azóta is fruktózt használok - ez ugye független a szervezet inzulinháztartásától és másképp szívódik fel, pudingot egyebet is ezzel csinálok és máris lehet enni du-ig. Szóval nekem nem volt megerőltetés és le is ment kb. 2-3 hó alatt. Ja, és csak hébe-hóba tornáztam. (Mondjuk mivel nyár volt sokat túráztunk.)

Kép
Kép
kismok

Na voltam a korábban emlegetett Holle-nagykerben, de aki nem itt lakik, annak nem érdemes elbumlizni érte, mert magánszemélyeknek ugyanannyiért adják, mint máshol.

Torna
Na én most kezdtem pár hete, mivel Norbi-Réka-Alexandra hangjától és beszédstílusától feláll a hátamon a szőr, maradtam Cindynél. :lol: Ő szinkronizálva van! :D CSodát nem várok, de már az is nagy szó nálam, hogy napi szinten hajlandó vagyok egyáltalán mozogni! :lol:

Hozzátápi
Csilla leragadt az almánál. :( Krumpli fúj, répa fúj, borsó fúj. :(

Kép
Kép
Kép
cas

Hello nektek! Köszönöm Manó és Jahra a címem elment elvileg.
Jahra én napi 4et vettem be belőle.
Képzeljétek nem szopizunk már egy hete...Ez van. Gigi köpködi, nekem meg van lefejve 15ml, ennyi jön ki és közben meg csöpög. Ez normális? Akartam mondani a brendonban nagy kaja leértékelés van. Voltunk ma isés még mi ndíg van dögivel kecskeméti husis 175-ért a váci útiban.
_Titti! Urad?
Küldök egy két képet! Kép Kép Kép Kép

Kép
nyafi

Cas :D
most nézem: Csilla is már fél éves! Isten éltesse! :D

Kép
Kép
kismok

Sziasztok!

Elromlott az idő tegnap délután így hazajöttünk este.
Próbálok majd visszaolvasni,de még ki sem pakoltam.Lusta disznó vagyok. :D
Nagyon jó volt,sokat mászkáltunk,hajókáztunk.Finomakat ettünk.Fel is szedtünk pár kilót.
És ami a legfontosabb,hogy újra egymásra találtunk a párommal.
Nekünk ez furi volt,hogy martuk egymást mert nem szoktunk veszekedni,de meg tudtuk beszélni.

Most megyek mert nem ettem ma még semmit,és mindjárt kilyukad a belem.Megszoktam,hogy kiszolgálnak(étterem).

További szép napot
szilvi17

Igen Cas, boldog feledik szülinapot Csillának! :)

Nyafi
Uram most dolgozik, de sajna még csak ideiglenes melója van - kertrendezés. A semminél jobb, mert ugye ezért is fizetnek...
Nagyon helyes Gigi. Mi az a rózsazsínű izé a szájában?

KisMok
Fele-fele arányban van már csak ez a járkálós szopi. Van, hogy ülve is elfogadja. Viszont fekve csak a hálóban a nagy ágyon.
Ja, és a karom tényleg jól néz ki, de csak a külső része; a hónaaljamnál van egy kispárna. :oops: :D :roll:

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Nem voltam 1 hete :(

Levi egyre kevesebbet alszik napközben 2- 4 órát össz, de ezt is 2 részletben. Éjjelente változó 4-8 órákat.
Enni még most is szeret :lol:
Fogunk még nekünk sincs.

Visszaolvastam, ami nem volt könnyű :P

Lili
Üdv itt! Gratulálok az ikrekhez!
Lassan fél évesek :wink:

Boldog Hófordulót előre is Nekik, Csillának mára, Barbinak holnapra, Zsófinak utólag a 7 hóhoz!

Még most is :wink: gyönyörűek a gyerekek!

Szilvi17
Remélem kipihenitek magatokat a héten!

Szilvi
Gratulálok, nagyon ügyes már Marci.

Gem, Edit
Szépek a képek a kirándulásról is!

Kismok
Jó a szendvics kép :lol:

Cas
Az éjjeli forgolódás nálunk is megy..
Betakarni Levit sem lehet, vettünk már nyári "hálózsákot" is....

Edit
Nem irigyellek a sütés-főzés miatt..
Rengeteg mindent készítettél két gyerek mellett. ügyes vagy :wink:

Ancsa
Köszi a linket, a babaszakácskönyvet..
Ezt is elolvasom.

A hozzátápival én is bajban vagyok, mert Levi nem nagyon akarja megenni a barackot, néha az almát sem... De próbálkozunk.
A bébiételek közül is válogat :(

Néhány kép:
amikor éhes :lol:
Kép
hasal:
Kép
ezzel nyertünk pólót:
Kép
egy kis ülés:
Kép

Beneveztem egy versenybe ismét Levit a szon.hu-n.
Kicsit hosszú a szavazás menete. Egy e-mail címről 1x lehet, mától 29-ig tart. A kép alatti "Rá szavazok" -ra kell kattintani, kell név, e-mail cím és egy kód.. aztán az e-mail címre érkezett levélen keresztül lehet megerősíteni a szavazatot :?
Ha van 2 percetek - megköszönöm :wink:

http://apps.szon.hu/szavazas/SZON-Gyerm ... erseny-(fiú-0-12-hónapos)/welcome/451&page=5

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

.. nem sikerült :cry:
http://www.szon.hu/hirek/im:szon:kid-20 ... 0848176666

Talán így...
A lap alján vannak a kategóriák, Levi az 5. oldalon van.

Szilvi sajnálom, hogy hamarabb visszajöttetek, de a lényeg, hogy újra béke van és boldogok vagytok! :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Próbálkozok a vonalzóval. :D

Kép

Kép
szilvi17

Szép a vonalzó :wink:

Azt nem írtam, hogy kedd délután megyünk haza Szabolcsba intézni Apa új munkahelyét.. szerda este jövünk vissza - de szeretnék a nagyik, ha pár napig még maradnánk Manóval - Apa nem tud, mert csüt-ön már melózik.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia!

Szavaztam ezerrel!! Hajrá-hajrá!!!

Edit!

Köszike, megnézem, valójában csak az ösztökélő erő kéne a fogyáshoz.
Semmi késztetésem nincs!
Pedig a dohányzásról minden segítség nélkül szoktam le, magamtól, segédeszközök nélkül.

Hát hová lett a kitartásom????Már a szülőszoba előtt elhagytam.... :lol:

Cas!

Csillának boldog fél évet!!!!
Elképesztő, hogy ő is milyen finnyás. :lol:

na puszika MINDENKINEK, lépek

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Cas:Csillának Boldog Féléves évfordulót!

Edit:Én is megnéztem ezt a testkontrollt.Nem hangzik rosszul,de nekem nem jó a cukor miatt.Nekem a szénhidrátra figyelni kell.3 óránként eszek,és a gyümölcsben is van szénhidrát,de gyorsan bomlik,és nekem olyat is lkell enni,ami lassan bomlik.Pl.Regelire csak ilyet ehetek.

Kia:Jelentem én is szavaztam......

Szilvi17:Nagyon jó a vonalzód!

Kép

Kép
ancsa03

Titti! fogat mos! :D

Kép
nyafi

Na en is vettem ilyen rizsdaras meg koles kasat. Az Arkadban a Kenguru Goldos boltban. Ezt is folyamatosan kell bevezetni? VAgy hogy muxik ez?
_jáde_

Sziasztok!
Nem jövök egy rövid ideig, s már nem is emlékszem, annyi mindent írtatok!

Én is kívánok utólag :oops: boldog 7 hós fordulót Zsófinak, Csillának fél éveset, Barbinak, s a két csodaszép ikernek is a közelgő nagy naphoz! :wink:

Abigél is tündér baba, imádom a nagy szemeit! Fogmosás :lol: fontos :wink: bár csendben jegyzem meg, hogy én 10 éves koromig nem voltam hajlandó csak vízzel :oops: alig van egy-két rossz fogam :wink:

Fogyókúra :oops: ne is mondjátok, már én is utálom magam, de amilyen erős voltam hetekig, most az utsó héten semmi nem jön össze, s ami nagy nehezen lement, az most rohan vissza.....így nem leszek 60 két hét múlva, mire megyünk haza 8)
Norbi: szerintem tudnak valamit...láttátok tegnap, hogy mit tálaltak vacsira a "hal a tortán"-ban??? ha tényleg azt eszik, akkor én is úgy akarok (akarnék) fogyni.....

Cas: Réka hangjától én is rosszul voltam, de csak eleinte (mondjuk most nem tornázok "vele" :wink:

Szilvi :D Tök jó, hogy szent a bék(a)e :wink: de, mint tudjuk nincs tál csörrenés nélkül, s így édesebb a kibékülés is. Levi hogy bírta a helyváltozást? Gratula a vonalzóhoz!

Kia :D
Nagyon jó a "nyertes" képetek, s mennyi tányért vásároltatok :shock: fel vagytok készülve rendesen!
Akkor ti most költözni készültök?? Nem is akármilyen távolságra, ha jól értelmezem :roll: nagyik közelsége miatt, vagy csak nem jön be Pest?? (már persze, ha nem vagyok indiszkrét)

Titti :D
Örülök, hogy alakultok, reméljük, hogy lesz sokkal jobb is.....jajj, a privit nem sokára megválaszolom ám :oops: bocsi, kicsit el vagyok havazva 8)

Edit :D
jól bírod a főzöcskét :wink:

Kismok :D
hááát igen az a fránya nasi...hidd el sokkal büszkébb voltam, amikor kibírtam nélküle :oops: ez van....most már értem, hogy miért írtad mindig, hogy délelött egyem a csokikát :wink: :wink:

Lilli :D
Szerintem hasolítanak a babók egymásra! Tényleg jó, hogy nem egyformák....de hogy Barnus ilyen kis türelmes :shock: bár szerintem ők annyira "érzik egymást", hogy tudják, hogy mit lehet, s mit nem :roll:

Mi jól vagyunk, már Marcus nem csak négykézláb áll, hanem megemeli a kis popóját, s úgymond "háromszöget formál" , néha attól félek, hogy fejre esik...de ahogy szereti a loncsit a teraszon, az csuda....
Tegnap volt szuri is, már akkor sírt, amikor bementünk a dokibácsihoz (pedig tényleg szimpi)...minden ok, a csípőszűrés eredménye is 100%-os, s a szurit is a kezemben tartva kapta meg....utána, amikor kijöttünk megnyugodott, s hál Istennek azóta is minden ok....most szundizik :wink:

Megyek is, mert még teregetek, s a pelusokat is ki kell vennem a vanish-ből, s holnap indítom őket 60 fokon :wink: aztán csicsika anyának is (illetve még fürdés előtt voltak itt barátok, lehet, hogy még mindig itt vannak, bár nem hallom :roll: )

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

mindjárt 100-dik oldal 8)

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Jó reggelt!

Tök jót aludtam, csak 1x és 5 percre kelt Sára. :D Ezek szerint, tuti hogy a foga csinálta a cirkuszt minden éjjel. Remélem a többit nem szenvedi így meg.

Képzeljétek!
Nyertem két jegyet az István a király díszelőadására a Sportarénába! :lol: A hét vicce, h én azt sem tudtam, h lehet nyerni, mert csak septiben elküldtem egy szavazatot, aztán az ismerősök hívtak fel, h gratulálnak. Mondom én, mihez? :lol: Hát, így derült ki. Csak az a hézag, h nem tudom, hogy szervezzük meg. Sára még hozzám van láncolva, vkinek közben a kocsiban kéne rá vigyázni én meg kilógnék szoptatni a szünetben. :roll: Nagyon szeretnék elmenni, de nem tudom, mi lesz ebből.
Lehet hogy a húgom megkapja diplomázási ajándéknak!

Ma megkóstoljuk a krumplit! Hátha a nem édes íz bejön! Majd beszámolok.

KM

Kép
Kép
kismok

Kia :D
szavaztam a csodaszép Levire én is! :D

Kép
Kép
kismok

Na, még valami aztán eldugulok
Cas :D
találkoztál már sima rizspehellyel is? Nem nagy kedvem van főzicskélni Sárinak, semmi sikerélmény... :roll: :lol:

Kép
Kép
kismok

Kismok!

Irigy-irigy irigy!!! :lol:
Szegény apa meg lejárta a lábát, hogy jegyet szerezzen rá és meglepjen vele engem. 3 nap alatt elfogyott!
Kívánom, hogy el tudjatok menni, élőben biztosan milliószor szebb!!!!

Szilvi!

Attól, hogy neked szimpi ( :lol: :lol: ) a dokibácsi, Marcusnak nem feltétlenül kell bejönnie..... :D

Réka&Norbi: vettem egy dvd-jüket. Na gondoltam nyomom rékára ezerrel. 10 perc után meghaltam.
Másnap bazi nagy izomláz.
Kemény gyakorlatok, de nekem világéletemben lapos hasam volt, elhatároztam, hogy visszaszerzem!

Ma is nyomom a tornát!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Ejha, Kismok, micsoda program! :wink: Drukkolok, hoyg sikerüljön jól megszervezni a dolgokat! :)
És gratulálok a gyakorlatilag átaludt éjszakához!

Nálunk "romlás" észlelhető, mert már fél 4-kor kérte a kaját a kiscsajszim ma éjjel. Szerintetek gáz lenne, ha egyszerűen nem szoptatnám meg olyankor? :oops: :oops: :oops: Egy majdnem féléves baba nyugodtan átaludhatná az éjszakát, nem, mindenféle közbeiktatott evés nélkül? Igaz, van már olyan, hoyg csak fél 6-6 felé akar enni, de mégsem az a természetes még. :roll:

Szilvi, én mindig nagyon szerettem főzni, István állítása szerint nem is lett volna esélyem nála, ha nem tudnék. :lol: :lol: :lol: :lol: De az, amit most főzés álnév alatt véghezviszek, tulajdonképpen istenkáromlás. :roll: :oops: :oops: :oops: Persze, ahhoz képest, hoyg hogyan volt régebb. De ahhoz már se energiám, se időm, se kedvem nincs. Istvánomnak mindig kétfogásos ebéd kellett minden nap, + meleg vacsora és lehetőleg meleg reggeli :shock: Ehhez képest, most kitűnően elvan hideg reggelivel (na jó, ilyen eddig is volt, csak lehetőleg ritkán kérte), amit általában maga szed elő (régebb nekem kellett kitenni elébe :evil: ) és bármilyen-bármennyi ebéddel és vacsorával. Van, hyog vacsora nélkül fekszik le. mert nem kell semmi. Igaz, hogy a cégnél kapnak egy meleg ebédet (csak a főfogás, leves nélkül), így már szendvicset sem kell pakolni, amikor hazajön ismét "ebédel" :lol kb. du. 4-5 körül, ezért maradhat ki néha a vacsora. :)
De abszolút nem szeretném, ha "visszaöltözné" régi étkezési szokásait. :) Sokszor azért már hiányzik egy normális főzés, és akkor betervezek valami különlegességet, ami pl. régebb nem is volt nagy szám. :D

Szilvi, jó a vonalzód! :) Örülök, hyog jól éreztétek magatokat! Látod, jó volt kimozdulni otthonról és kizökkenni kicsit a hétköznapokból! :wink: ÉS te még nem is akartál mennia barátnőd miatt. Valld be, butaság lett volna, hisz a család úgyis fontosabb. :D

Kia, megnézem én is magamnak mindjárt a szavazást! :wink: Még világsztár lesz Leviből, annyit szerepel már mostantól! :D De megérdemli, milyen édes babaarca van! :)

Titti, szóval akkor Napsinál is csak egyszeri próbálkozás volt. Az jó. Meglátod, majd még visszasírod a szopis időket! :wink: :lol: Már nektek sincs olyan sok hátra a 6 hónap betöltésséig! :)

Cas, boldog félévességet a kisasszonynak tegnapra! :)

És minden más babónak is boldog hófordulót, ha valakit nem köszöntöttem idejében! :oops:

Mindjárt teszek fel képeket a ballagásról.
Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ballagási képek:

Kép Balról a harmadik a húgom
Kép A család (+keresztszülők) egy része, akik el is jutottak az iskolai ünnepségre. A többiek úton maradtak, mert Édesapámnak elromlott az autója és hatalmas forgalmi dugó is volt. :roll:
Kép Gyerekek (+ előétel messziről :P :P :P )
A húgom és unokahúgai:
Kép
Kép
A húgom és mi:
Kép
Kép
És még a csajok :)
Kép
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kia, szavaztam.... :)
És még szavazok... :wink:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Most csak dióhéjban, összeszedtünk vmi szar nyavalyát, szépen sorban betegednek le a gyerekek, taknyosak, köhögnek, ennek örömére felváltva kelnek éjjel, kezdek nagyon kikészülni a nem-alvástól, és mostmár én is taknyosodom. :(
Köszönjük a féléves köszöntéseket! :)

Kismok
A Holle Reisschleim az teljesen natúr rizspép. Csilla minden délelőtt olyat kap vízzel kikeverve, reszelt almával, csak úgy nyitja a száját érte, és nyeli, mint a kiskacsa! :)
Sebinek még én is főzőcskéztem kölest, zabot, rizst mini-adagokban, Csillának be kell érnie a bolti pépekkel... :oops: Ez van. :(

Na megyek, kezdődik a fektetés, remélem ma éjjel már alszunk picit... bár Csilla még most megy bele a betegségbe, szóval nem nagyon remélek...

Bocs mindenkitől most csak ennyire futotta. :(

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok lányok!

Kia, nagyon helyes Levi, látom neki is van ujjatlan rugija a Máriából, a Visegrádi utcából. Nekünk is volt, nagyon szerettem, csak most már nem veszek lábas rugikat, inkább body+kisgatyóban utazunk.

Edit,
csúcs kép Borókáról abban a ruciban ahogy feltartod és a fülét piszkálja!

Torna témához én is hozzá tudok szólni: van nekem dvd-m mindenkitől, én a Rékát, Norbit és Alexandrát egyszerűen nem bírtam sose végigcsinálni, pedig heti 2x amúgy is jártam tornázni. Cindyre esküszöm, nekem szuperül beválik, mert nem olyan uncsi, és ő maga sem olyan sportlady, mint a többiek. Ja, meg a Bíró Icát is komálom, csak sztem ő nem túl modern. De a gyakorlatai jók.

KépKép
lili73

Lili!

Cynditől csak akor másztam falra, amikor 2 percenként ivott a vízből. :? :lol:

Edit!

Nagy a hasonlóság a hugod meg Te közötted. Kicsit megnyugtatott az írásod, azt hittem, hogy egyedül vagyok a nincs türelmem főzni érzéssel.
Pedig én is imádok konyhában sürögni, de mostanság szinte utaálok.
Ha meg István vendégeket akar hozni feláll a hátamon a szőr...

Cass!

jobbulást nektek!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Lili, köszi a bókot. Nem tudom, mostanában sokszor fogja Boró íyg a fülét, állítólag a fogzás miatt átsugárzik a fájdalom a fülükbe is. De nekem furcsa, hyog már most, az első fogaknál is. A hátsók kibújásánál saját magam is tapasztaltam.
De fogunk azért még nincs.

Kriszta, pedig nagyon kicsi a hasonlóság. Legalábbis eddig az volt. Most, hyog már nem nagyon látszik a 9 év korkülönbség, valóban, magam is úgy látom, hoyg jobban hasonlítunk.
Neked is Istvánod van? :D
Attól függ, hyog ki a vendég. :roll:
Muszáj mennem, mert már nagyon a jááááááj-ok. :roll: :?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Na, ismét itt.... és látom, csak én vagyok gép előtt... :oops: :oops: Az előbb már nem volt csend és nem maradhattam, hyog befejezzem.

Cas, Kívánom, hoyg nagyon gyorsan átessetek mindannyian a nyavalyán. Küldök gyógypuszikat, hoyg ha már elkaptátok, legalább enyhe valami legyen.
Én is szívom még mindig a csajok orrát, de ennyi. Amúgy nincs más bajuk.

Lili, boldog hófordulót az ikrecskéknek! :) Nagyon szép babák! :)

Még azt szerettem volna írni a babatáplálás témához, hoyg lehetetlenség nagyon sokáig eltiltani őket bizonyos dolgoktól. Természetesen, vigyázni kell, amíg csak lehet, sőt, lehet olyan dolog, amit soha nem kaphat (Kriszta még sosem kapott csipszet, kólát vagy más szénsavas üdítőt), de pl. egy cukorral készült sütitől nincs amiért a végtelenségig eltiltani. Szerintem. Fokozatosan 2 éves kor körül kezdett csokit kapni. Nagyon keveset. Nem is tudja, hoyg a csoki a csoki. Eddig inkább csak fehéret kapott, és úgy hívja, hoyg finom papa. :D (papa nálunk kaját jelent. :) ) Nasit is ritkán kap, csakis evés után. Minimális ropi, süti, puffasztott rizs, búza vagy kukorica.
Most azon filózom, hoyg jó, krisztával ezt sikerült így tartani és betartani, mert ő egyedül volt. De vajon, Boró is ugyanilyen későn kap bizonyos dolgokat, mint Kriszta? Attól félek, hoyg ha látja a nővérénél, ő is kívánni fogja. Vagy egyszerűen elveszi, amikor nem látjuk. Remélem, azért, hyg sikerül majd uralni a helyzetet.

HA nem bánjátok, még teszek fel pár képet. :) :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

"Tudós" csajok :D (állandóan olvasnak. :D ):
Kép Kép Kép
Torna:
Kép
Vigyor:
Kép
Mosoly:
Kép
Kúszás, mászás, felülés vagy miféle? (mondjuk, csak a kezdeti mozzanata bármelyiknek. :P )
Kép
Focinézés :D :
Kép
Édimókus :) :
Kép
Kép
Édimókus 2 :) :
Kép
Mókázás kettesben:
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith!
csudaszépek a gyerekek!
Köszi a köszöntést, a férjemmel meg is ünnepeltük a fél éves szülinapjukat egy ribizlis máktortával plusz két marcipánfigurával. Fincsi volt :lol:

KépKép
lili73

Cas,

hogy vezetted be Csillanak a rizspepet? En meg nem mertem adni nem tom hogy kezdjem.

Az alma amugy megfogja egy kicsit Balint hasat. Nem olyan a szeklete, amilyen szokott lenni (mar bocs). Valamit nem tud ra valaki?

Nem tudom hogy lesz ez a hozzatapi. Mostmar ki tudok valtani egy etkezest csak almaval, dehat ehhez kellett 1,5-2 het. Most ugye meg van a meggy, krumpli, repa, stb, amiket lehet 6 hos kortol, + meg azt mondjak varjunk 3-4 napot az ujak bevezetese elott, szal ez az egesz kb. 2 honap... A husokhoz igy fogalmam nincs mikor erunk oda... 1 eves korara? :shock:

Nagyon jok a kepek!

Mennem kell mert valami nem tetszik neki...
_jáde_

Túl vagyunk megint egy jó szar éjszakán, szegény Csillus szörnyen köhög. :(
Köszi a jókívánságokat mindenkinek! Remélem a nehezén túl vagyunk! :)

Jáde
Én úgy vezettem be ezt a rizspépet, hogy reszelt almához kevertem először 1-2 kanállal, aztán egyre többet. Mostmár fele-fele az alma-rizspép arány a tízóraijában.
Ez egyébként a szorulásra is jó, mert teljes kiőrlésű rizs, tehát magas a rosttartalma.
Vagy jó még az alma őszibarackkal keverve, az is hajt picit.

Kép
Kép
Kép
cas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?