Jó reggelt!
ANETTNEK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!! Nekem is eszembe volt tegnap, aztán leültem a géphez, és elfelejtettem.....
Na, már sokkal jobban vagyok, csak ez a fránya köhögés maradt, de már kapok levegőt az orromon!
Kis örömök az életben!
Államvizsga,
nagyon mennek a drukkok Katica!!!!!!! Nekem egyáltalán nem volt nudli, de már írhatok ilyet, mert nem előtte olvasod.
(remélem). Szóval nekünk tárgyanknt volt, összesen 5 (4 hónapig tartott, 2-3 hetente mentem vizsgázni!!!), és hát szivattak is rendesen, az egyik tágynál, ahol a könyvet a vizsgáztató írta, és alig volt benne magyar mondat (az is 10-12 soros), hanem tele volt fordítatlan latin, német, francia és angol mondattal, na, az naponta 15 emberből 12-14-es meghúzott, minden alkalommal!!!!!! Persze engem is, és mivel ez a 2. bukásom volt, így fél év múlva, a köv. időszakban ismételhettem csak. Mondanom sem kell, milyen nyaram volt...... Az én maximalista, szín 5-ös anyukám után..... Kib.szogatták a lelkem, és a kapcsolatom is ráment, mert tiszta depressziós lettem. Na mindegy, ez kivételes, csak én úgy tudom irigyelni azokat, akiknek nudli az államvizsga, nálunk az volt talán az 5 év legkeményebb része, ráadásul úgy, hogy előtte 1 hónappal fejeződött be az utolsó vizsgaidőszak, amikor is a legnehezebb tárgyakból kellett vizsgáznunk. Ott is volt egy tárgy, ahol a 3. vizsgám sikerült csak, már úgy volt, hogy évet kell ismételnem.
Szóval én akkor szó szerint november elejétől június végéig végigtanultam az évet, az agyam és a lelkem egy nagy adag darált sz.r lett, én emiatt nem tudom magam rávenni, hogy bármit is tanuljak, valahogy akkor elpattant az agyamban valami. Azóta sem tudok rendesen megjegyezni semmit, komolyan, tök feledékeny lettem. Lelkileg meg iskola közelébe sem tudok menni. Persze ebben a családomnak is nagy szerepe volt az állandó b.szogatásaikkal.... Na mindegy. Ez az én sztorim, és szerencsére már nem lehet ilyen, mert mindenhol kreditrendszer van, de akkor még nem volt, végig kellett csinálni mindent az előre megadott sorrendben és időpontban.
Szantre,
én sem főzök túl sokat, hiszen anyós hozza a kaját, de azért szoktunk sült krumplit vagy kuszkuszt csinálni (fagyasztottat), és mivel nincs olajsütőm, serpenyőt használok. Én sem akarom a fél életemet a konyhában tölteni!
Andi,
van olyan cseppenésgátlónk, de mindig elcsúszik, ráadásul mikor teszem bele a dolgokat, vagy kicsit megkavarom, akkor el kell húzni, és hát van, mikor pattog az a sz.r olaj mindefele.
Sajna én nem tudom kitiltani a konyhából Marcit, mivel egy légtér az étkezővel és a nappalival.
Az a sütővédő tök jó, csak nálunk annyira be van szorítva a sütő a munkalaphoz, hogy szó szerint nincs hely közöttük, még annyi sem volt, hogy egy hővédő fóliát tegyenek oda (pedig az 2mm!!!!). Persze van vagy 10 centi hely a fal és a bútor között, de a nagyeszű IKEÁsok így fúrták fel a falra, a villanyszerelő alig tudta a mosogatógépet és a sütőt bepréselni. Persze az olaj és egyéb trutyi be tud folyni, és hát kitakarítani lehetetlen.
Verna,Katica,
nagyon ügyesek a Lányok!!!!!!!!
Tej,
nekem esezmbe sem jutott, hogy forralni kellene.
Mondjuk direktben nem sokszor adtam, de tápot öntöttem már fel vele, meg a turmixokba is azt teszek, én is 2,8-ast, nem tartósat. Mi ált. Coop tejet veszünk, mert a férjem nem hajlandó több pénzt kiadni tejre.
No mindegy, ha már eddig így kapta, már nem fogom forralni. Simán egyébként nem hajlandó meginni a tejet, csak így, és én sem erőltetem, amíg issza a junior tejet, addig azt kap.