Sziasztok!
Nem is tudom, hogy hol kezdjem.
Nagy nehezen, úgy, ahogy kész a házikónk. Majd csinálok egy pár képet, és felrakom. Nem mondom, hogy egyszerű menet volt. Jó sok késéssel lett kész.
DE AZÉRT NEKÜNK GYÖNYÖRŰ!!!!!
Gyerkőceink jól megnőttek. Kristóf egy igazi gengszter. Nevelgeti Kingát.
Kingának is nagy a beszélőkéje, de mostanra Kristóf is csatlakozott a sokatbeszélők táborához.
LEgalább is megmagyarázza, hogy mit is szeretne.
Közli, ha éhes, mert oda megy a hűtőhöz, és erőteljes ráhatással üti, miközben kántálja, hogy "anya, nyam-nyam"!!! Vagy ha szomjas, "anya,anya inni-inni" És veszett vigyorgásba kezd, ha meglájta a poharát. Gyermekem rendesen tud szívószállal inni. Nagyon a cumis üveg, csak a reggeli, és esti tejcsi-kakaónál van már jelen. Ezt nem is bánom.
KInga már kész kishölgy. A végén mi is Miskolcra járunk oviba.
Oda ahova Gyöngyöskéjék, és Mariannék járnak, csak másik csoportba.
Nagyon jó ovi. Kingus nagyon szeret járni.
Eddig jó dolgom volt, mert reggel Zsolti elvitte, délután meg haza hozta Kingát.
Közben viszont Zsolti munkahelyet váltott, így minden nap Nyiregyházára jár dolgozni. Így a gyermek oviba szállításának nemes feladata az
enyém lett.
Hát nem egyszerű minden reggel a 2 gyerekkel neki indulni.
Kell majdnem egy 1 óra.
Ráadásképpen most külföldi munkájuk is van Zsoltiéknak. Most is kint volt 3 napot Romániába. De sajnos még mennek és hosszabb időre.
Mihelyt lezajlik a külföldi munka nálunk is lehet majd talit tartani. Annyi hely mindig lesz.
Legalább megnézitek a házat.
Nagyon még nem volt időm felzárkózni az eseményekhez, de ezek a szalvéta képek csoda gyönyörűek.
Dicsekvés képpen már mi is kaptunk Dodustól. (A gyerekek). Kinga nagyon örült neki.
Kata007!
Megnéztem a képeidet, eszméletlen gyönyörűek.!!!!
Valahol van nekem egy régi szalvéta gyűjteményem, de hogy hol azt még nem tudom így a költözésben. De ha meglesz a köz javára szívesen felajánlom. Van benne Dr. Bubó és Ursula és még sok sok szalvéta. Ha egyszer meglesz...
Gyöngyöske!
Remélem már jobban vagytok!!
Mi is betegek voltunk, de rendesen. Kingának több mint 40 fokos láza volt. Szegénynek rámend a gégefedőjére a gyulladás, így volt egy jó kis befulladásunk is. MIre ő egy cseppet jobban lett, kezdte Kristóf. De mostanra már szerencsére mindenki OK.
Lányok adjatok ötletet!
Hogy kéne Kristófot ágyra szoktatni. Lassan kinövi a kiságyat. Már Kinga váláig ér. Tudja, Ő, hogy mire való az ágyikó, fel is mászik, le is fekszik, és mondja nekem, hogy ÁÁÁÁÁ, de 2 perc múlva már fel is pattan, lemászik, és áll a kiságynál, hogy tegyem bele, mert ő álmos.
Kinga olyan egyszerűen át szokott magától. Ebből is látszik, hogy nem egyformák a gyerekek.
Első nekifutásra ennyi.
Puszi
Kriszta