Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dícséretet!Kép

Gyöngyöske!
Azt hiszem a 8 napba még beleférek, úgyhogy BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Ditta!
Jó újra olvasni itt a neved!Kép
Szorítok neked, hogy könnyű szülésed legyen, aztán jelentkezz majd!!!!!Kép

Dodus!
A sörösdoboz sima sárga Aquacolorral van lekenve (akkor még kezdő voltam és nem hígítottam semmivelKép). A szalvi után pedig igen, jó híg csónaklakkal kentem le. Tudod a virágcserepek miatt muszaj volt vennem a vízállóság miatt, úgyhogy így amit csak lehet, lekenek vele.Kép

BÁGÓ PITTAKép köszi jól van, sőt BOKKÓ DODÓKép is, aki MIHKÓC-on lakik és MÁFFÉ éves.Kép
Imádja a reklámokat a TV-ben. A lakás bármely pontján van, ha meghallja a reklám szignálját, azonnal rohan, hogy LEKKÁM.Kép
Ma reggel meg azt hittem megzabálom. Öltözök. Felvettem egy régebbi pólómat ami eddig nem jött rám a telt cicikKép miatt, tehát Dodó ezt még nem látta rajtam. Amikor meglátott felkiálltott, hogy DEJÓÓÓ! Kiment az apjához a konyhába, megfogta a kezét és behúzta hozzám a szobába, közben végig ezt mondogatta, hogy DEJÓ-DEJÓ. Ilyenkor tényleg annyira zabálnivaló kicsi tündér!Kép

Marika!
Esküszöm a többieknek, hogy nem tartottam pisztolyt a fejedhez, hogy nézd meg a munkáimat!Kép Sőt a közeledben sem jártam mostanában, tehát tuti nem tőlem kaptad el.Kép
Viccet félretéveKép, elmondom én hogyan csinálom.
A ragasztólakkot én hígítom. Kétféleképpen is. Van egy enyhén hígítottam kisüvegben, ezzel ragasztom fel a szalvétát, és van egy jobban hígított, ezzel kenem át utána az egész felületet. Ugyanis ha kivágott mintát ragasztok fel, akkor körben azért csak látszik a ragi egy kicsit, ha úgy esik rá a fény. Tehát én száradás után az egész munkát átkenem egy jó híg ragilakkal. Még ezután jó híg csónaklakkal is, de ez más tészta. Nekem úgy tetszik, hogy fényes, a csónaklakk miatt jobban takarítható, stb.Kép
Töredelmesen bevallomKép, a szalvétázás előtt én soha nem kenem le az alapot. Egyszer próbáltam, de talán nem száradt meg rendesen, vagy nem tudom mi volt, de a lényeg: úgy ráragadt a szalvéta, hogy alig tudtam a gyűrődéseket kiigazgatni, több helyen el is szakadt.
Szóval én a szalvéta felett kenek csak. Annyira vékony az a szalvi, hogy úgyis annyira elázik, hogy alul-felül lesz ragi. Tehát száraz alap, rá a szalvéta, rá a ragasztólakk, majd száradás után jó híg ragasztólakk. Így gondoltad a leírást?
Gipsz: nekem van egy festők által használt mércés műa. edényem, abban keverem meg a gipszet. Az én formámba (gyöngyvirágos) kell 450 ml víz és 500 ml gipsz. Ez megkeverés után folyékonyabb a tejföl állagánál valamivel. Beleöntöm a formába, kirázogatom az aljáról a levegőt, kb. 5 perc után már megköt annyira, hogy bele lehet tenni az akasztót. 24 óráig hagyom a formában a radiátoron, eztán kiveszem belőle és még 24 órát szárítom a kész formát szintén a radiátoron.

Dorka: nem a foga jön szegénykének és azért olyan nyügice? Nem irigyellek az éjszakázásért!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Most olvasom Dodus írását.Kép
Hú de homlokegyenest mást írtunk.Kép
Na most légy okos, Marika!Kép

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Gyors leszek és rövid.

1. Köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok. Azt nem is mondtam, hogy 3 csokor virágot is kaptam. Egy vörös rózsásat a férjemtől, egy sárga rózsásat Gyöngytől, és egy fehér rózsacsokrot Hanga Kincsőtől. Így most a lányok szobájában is díszlik 1-1 csokor rózsa.

2. Tanulás. Az időm kevés már erre, csak mikor Hanga alszik délután, ill. este. Szombaton 2 elővizsgám is lesz(a másodikat most tudtam meg), még könyveim is alig. De az előadásokon voltam, jegyzetem legalább van.Kép

Puszi mindenkinek,

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Úgy tűnik, hogy Beninek lassan meglesz az első foga.Kép Már látszik a teteje, meg az ujjammal is érzem, hogy van ott valami, csak még nem törte át a bőrt.

GyöngyöskeKép
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!Kép
Kistesó: nem akarunk túl nagy korkülönbséget, de most még azért túl korainak tartanám. Talán 1-2 év múlva.

DittaKép
De jó, hogy jelentkeztél. Megy a drukk a könnyű sszülésért, és majd várjuk a jó hírt és a beszámolót.Kép

KataKép
Akkor én is kérdezek.Kép A bébiételes doboz tetejét mivel festetted le?

ZoliKép
Nem árulod el, hogy milyen netetek lett?

MarikaKép
Éjszakák nálunk sem úgy alakulnak ahogy szeretném. Mióta bejött a hideg azóta 3-4× ébred Beni éjszaka a ciciért. És úgy eszik, mint akit egész nap éheztettem. Pedig még nappal is cicil 5× és mellette 3× eszik mást is, de nem nagy mennyiségeket (kb. 100-150g-ot). Így most 1 hónap alatt 300g-ot hízott, de hát csak elég neki a kaja, mert már 9kg.

DodusKép
Nemsokára lesznek fotók (tudom, mindig ezt írom, de most tényleg)Kép.
Karácsonyi dekoráció nem lesz minden ablakra, mert annyi időm nincs, csak 1-re, de még nem kezdtem neki.

Talira csak Dodus reagált.Kép Többiek? Lenne kedvetek?

Táblát mindjárt dobom, csak frissítem.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Köszi kösziKép Majd megpróbálom így is úgy isKép Időmből kitelikKép Inkább, mint tanulniKép

Talira reagáltam, csak az elszálltKép Helyet még mindíg feltudom ajánlaniKép

Puszika, Marika

Ja Kata, foga nem hiszem, hogy zavarná, már 7 van, a 8-nak se híre se hamvaKép
Marika

Sziasztok Lányok

Ugyen nincs harag, ha ez a szalvétázás engem nem igazán köt le?????

A netem ugyanaz mint volt, de korlátok kitolva Kép
meg látok képeket is.

Fogzás érdekes, mert Bendi szüneteket tart, van két rágó, meg elől olyan ritkásan metszők, illetve egy oldalon a kettő tipus között is.
Az enyém meg már helyileg is meggyógyult.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Jó régen írtam már nektek!Volt benne egy jó nagy adag lustaság is,és végre összejött,hogy lemenjünk anyukámékhoz telelni egy kicsit!2 hétig voltunk ott!Jó volt pihenni egy kicsit.

Panka!
Felénk sétáltatok?Még akkor rázódtunk vissza a városi életbe,a falusi nyugi után.
Kicsit be voltak zsongva a gyerekek nem találták itthon a helyüket!

Idközben Mátéból nagy táncos vált,ha meghallja a zenét,rögtön beindul,jár a keze,lába,ingatja a fejét,nagyon aranyos.A járás viszont nem nagyon érdekli.Elöszeretettel pakol le mindent,és borogatja le a virágaimat!

Ádám már igazi nagyfiú,olyan szövege van,hogy néha lehidalok töle!Olyan édesen mondja,hogy nagyon-nagyon szeretlek!Majd elolvadok töle!

Gyöngyöske!
Megkésve bár,de boldog szülinapotKép

Puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Sziasztok!

MarikaKép
Talira a helyfelajánlást elfogadjuk. Nektek mikor lenne jó? Mert akkor hozzátok igazodnánk.Kép

ZoliKép
Nem is értem, hogy téged miért nem érdekel a szalvétázás.KépKép

AnitaKép
Gyerkőcök édesek lehetnek.
Mostmár akkor biztos jól kipihented magad.Kép
Nem sétálni voltunk, a kocsiból láttalak, dokinénihez mentünk fürdetőkrémet iratni.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Lányok és Zoli!

Megint van netem. Hurrá!!!!
Most mentek el a szerelők, és Ti voltatok az első
gondolatom.
Este még bővebben jövök.

Puszi
Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

A taliban én is benne vagyok,jó lenne már látni Titeket!
A legújabb örület a szalvétázás és társai lett,amit meg is értek!Ahogy nézegettem Kata képeit,kedvet kaptam,de biztos nem tudnék ilyen szépeket csinálni!

Zoli!
Barkácsolás?Van valami kedvenc elfoglaltságod?

Kriszta!
Jó hogy újra itt vagy!

Marika!
Az éjszakákkal egészen eddig hadilábon álltunk!
Máté felébredt 2-3x,szopizott,ivott stb...De szombaton megkezdtük a nevelést,és már 2 éjszaka telt el úgy,hogy föl sem ébredt!Remélem így is marad!

Jó éjt mindenkinek!
Anita
kacajka

Hahó!

Van egy percem egy gép előtt és csak rátok szánom.
Ha minden jól megy akkor mostantól gyakrabban jövök.
Mindenkinek pusziKép
neva
neva

Helló fiú, szia lányok!Kép

De jó, de jó! Újra együtt a nagy csapat!Kép
Klassz lesz, ha Kriszta és Neva is fognak írni ismét. Meg persze mi is.Kép
Most megyek tanulni, majd délután visszanézek!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Sajna a lányok megbetegedtek, nagyon csúnyán köhögnek mind a ketten, Gyöngy éjjel és még reggel is lázas volt. Délután viszem őket a dokihoz.

Tegnap chat-eltünk Kacajkával, én dolgoztam ki közben a tételeimet a gépnél.

Dodus!

Tegnap voltam a Búza téri aluljáróban beszereztem onnan is 10 szalvit. Kérdeztem Katának katicásat, csak 1 fajta volt, de már elvitték. Csak 1 doboznyit tudtam megnézni, a karácsonyost, de még van kb 5 doboznyi szalvi csak arra nem volt időm. Majd a jövő héten.

Kriszta, Neva!
KépKépKépKépKép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Hali!

Nézzétek csak meg az archívumunkat, kinek a nevét látjátok ott? Olyan, mintha csak Marika irogatna ebbe a topicbaKép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok Lányok
Nagyon jó volt az utóbbi két nap termése, visszatértek néhányan !!!!!

Panka talán azért nem érted mert nem tudom Kép

Kriszta, valóban régen jártál erre, hurrá, hogy ismét van neted Kép

Anita, igazából lusta vagyok, nem kerülöm el, ha meg kell csinálni bármit, de nem is keresem a bajt, mármint a munkát Kép

EGYETLEN KEDVENC ELFOGLALTSÁGOM AZ ÉLETBEN
<blink></blink>

Azonban szívesen lógok a neten is Kép

Neva jó, hog ujra itt vagy Kép

Gyöngy, csak mosolygókat szerettem volna kitenni Kép, gyógyulást!!!

Dodus, mintha Kép, Kép, Kép

Zoli
bbendi

Sziasztok!

De jó, újra van élet a topicbanKépKépKép

KrisztaKép
Szupi, hogy újra van neted.Kép Esetleg új e-mail címet kaphatunk, vagy az nem változott? Milyen az új lakás? Gyerekek hogy vannak?

NevaKép
Jó, hogy rólad is hallani. Elég rejtéjes voltál. Csak nem nektek is lesz net újra? De jó lenne.Kép

AnitaKép
Pedig nem túl nehéz, szerintem egy próbát megér.Kép
Mit értesz éjszakai nevelés alatt? Érdekelne a dolog. Beni is kb. 3× ébred éjszaka, de pár korty tejcsi után már alszik is tovább, szerintem csak a cici kell neki.Kép

GyöngyöskeKép
Gyorsan küldök pár gyógyfejet, hogy a lányok hamar meggyógyuljanak: KépKépKépKépKépKépKép

DodusKép
Igen, ez már nekem is feltünt, hogy mindig Marika az utolsó. Biztos valami boszorkányság van a dologban.Kép

ZoliKép
Csak hogy neked is írjak valamit.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

DodusKép
Megszámoltam az üziketKép, megtört a jég, most nem Marika lesz az utolsó küldő, hanem Anita.Kép

Panka

panka

Sziasztok!

Ha utolsó nem lehetek, akkor leszek első, majd valamikorKép

Kriszta, Neva! Végre ti is újra ITTKépKépKép

Gyöngyöske! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kata! Ha katicás szalvátát keresel láttunk a CorábanKép

Panka! Dorka detto ugyanezt csinálja, ezért fárasztó, néha álmában forog és közben felül, ilyenkor szokott szólni és ha már kéznél vagyok, akkor megnéz közelebbről isKép

IdőpontokKép nov. 29-30, dec 13-tól bármelyik hétvégeKép

Szalvéta: Jól rábíztam a páromra, én csak nézem, ahogy csinálja (látod ZoliKép), szóval a keretet megkértem, hogy öntse ki (Ő a férfiKép), aztán a festést felajánlotta magától, a végén a kép felragasztása is rámaradtKép Szóval a párom szalvétázik!!!KépKépKép Én meg nézem, de csuda jóKép

EldugultamKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Köszönjük a gyógyfejeket. Gyöngy még este is lázas volt. Néha szinte nem is köhögnek, hanem inkább "ugatnak".

Marika!
a nov. 29. 30. eddig úgy néz, nekünk is jó. Dec. 15-től pedig vizsgaidőszak, jan végéig, mi akkor tuti nem tudunk menni.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Gyöngyöske nem irigyellek, egy napon két vizsga is... Majd szombaton szorítok Neked, hogy mindkettő jól sikerüljön. A lányoknak jobbulást!Kép
Láttam voltatok a Bors nénit megnézni. Gyerekkoromban az egyik kedvenc mesém volt és mindig megnéztem a tévében. Ott is felmehettek a színpadra a gyerekek. Dajka Margit szerintem csodálatos Bors néni volt.Kép

Marika, hát így könnyűKép Te csak kiadod az ukászt apának és ő gyártja Neked a gyönyörű képeket.Kép Az én párom is előszeretettel nézegeti a dolgokat alkotás közben, szerintem nem kellene sokat nógatni, hogy elkezdje.Kép

Zoli, azért gondolom, hogy Bendi sokkal-sokkal érdekesebb és szeretnivalóbb elfogalaltságot jelent bármi másnál.Kép

Holnap vizsga, szorítsatok!
Rohanok, mert jön a buszom.

Puszi, dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Anita!
Tudod, hogy én milyen nehezen szántam rá magam a szalvétázásra?Kép Annyira szép dolgokat csináltak a lányok, nekem meg csak fájt a szívem. Nem bántam meg, hogy elkezdtem mert nem olyan nagy mutatvány. Annyira könnyű, hogy aki még sosem próbálta el sem hiszi.Kép

Kriszta, Neva!
Üdv nektek újra itt!KépKépKépKépKépKép
Gyertek és meséljetek mizujs veletek???????

Gyöngyöske!
Én ma voltam a Búza téri szalvétásnál. Dodó a nagyiékkal volt amíg én fogászaton voltam, úgyhogy utána kihasználtam az alkalmat és mégis bementemKépKépKép. Vettem én is 13-at + 2 csomagosat. Az összes dobozt végignéztem és vannak nagyon szépek. A Tescoban is vettem 2 csomaggal, majd teszek fel róluk képet a szalvis képtárba.
Ja, és aranyos vagy, hogy gondoltál Katica katicájára.Kép Én találtam 2 db-ot.Kép

Panka!
És nekem semmit nem írsz???Kép
Én igen, Neked.Kép A bébisüvegek teteje Aquacolor pirossal színezett Héra falfestékkel van lekenve és a szalvétázás után le van lakkozva.

Marika!
Köszi, olyanom már van egy csomival.Kép Látom a szemed neked is a pályán katica ügyben. Tündér vagy!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Nem is tudom, hogy hol kezdjem.
Nagy nehezen, úgy, ahogy kész a házikónk. Majd csinálok egy pár képet, és felrakom. Nem mondom, hogy egyszerű menet volt. Jó sok késéssel lett kész. Kép DE AZÉRT NEKÜNK GYÖNYÖRŰ!!!!!

Gyerkőceink jól megnőttek. Kristóf egy igazi gengszter. Nevelgeti Kingát. Kép Kingának is nagy a beszélőkéje, de mostanra Kristóf is csatlakozott a sokatbeszélők táborához. Kép LEgalább is megmagyarázza, hogy mit is szeretne.
Közli, ha éhes, mert oda megy a hűtőhöz, és erőteljes ráhatással üti, miközben kántálja, hogy "anya, nyam-nyam"!!! Vagy ha szomjas, "anya,anya inni-inni" És veszett vigyorgásba kezd, ha meglájta a poharát. Gyermekem rendesen tud szívószállal inni. Nagyon a cumis üveg, csak a reggeli, és esti tejcsi-kakaónál van már jelen. Ezt nem is bánom.
KInga már kész kishölgy. A végén mi is Miskolcra járunk oviba.
Oda ahova Gyöngyöskéjék, és Mariannék járnak, csak másik csoportba.
Nagyon jó ovi. Kingus nagyon szeret járni.

Eddig jó dolgom volt, mert reggel Zsolti elvitte, délután meg haza hozta Kingát.

Közben viszont Zsolti munkahelyet váltott, így minden nap Nyiregyházára jár dolgozni. Így a gyermek oviba szállításának nemes feladata az
enyém lett.
Hát nem egyszerű minden reggel a 2 gyerekkel neki indulni.Kép Kell majdnem egy 1 óra. KépKép

Ráadásképpen most külföldi munkájuk is van Zsoltiéknak. Most is kint volt 3 napot Romániába. De sajnos még mennek és hosszabb időre.Kép
Mihelyt lezajlik a külföldi munka nálunk is lehet majd talit tartani. Annyi hely mindig lesz.Kép Legalább megnézitek a házat.

Nagyon még nem volt időm felzárkózni az eseményekhez, de ezek a szalvéta képek csoda gyönyörűek.
Dicsekvés képpen már mi is kaptunk Dodustól. (A gyerekek). Kinga nagyon örült neki.

Kata007!
Megnéztem a képeidet, eszméletlen gyönyörűek.!!!!

Valahol van nekem egy régi szalvéta gyűjteményem, de hogy hol azt még nem tudom így a költözésben. De ha meglesz a köz javára szívesen felajánlom. Van benne Dr. Bubó és Ursula és még sok sok szalvéta. Ha egyszer meglesz...Kép

Gyöngyöske!
Remélem már jobban vagytok!!
Mi is betegek voltunk, de rendesen. Kingának több mint 40 fokos láza volt. Szegénynek rámend a gégefedőjére a gyulladás, így volt egy jó kis befulladásunk is. MIre ő egy cseppet jobban lett, kezdte Kristóf. De mostanra már szerencsére mindenki OK.

Lányok adjatok ötletet!
Hogy kéne Kristófot ágyra szoktatni. Lassan kinövi a kiságyat. Már Kinga váláig ér. Tudja, Ő, hogy mire való az ágyikó, fel is mászik, le is fekszik, és mondja nekem, hogy ÁÁÁÁÁ, de 2 perc múlva már fel is pattan, lemászik, és áll a kiságynál, hogy tegyem bele, mert ő álmos.KépKép
Kinga olyan egyszerűen át szokott magától. Ebből is látszik, hogy nem egyformák a gyerekek.

Első nekifutásra ennyi.

Puszi
Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!

KataKép
Bocs, hogy téged kihagytalak.Kép

KrisztaKép
Nyíregyháza elég messze van.Kép És mivel foglalkozik az új munkahelyen a párod?
Dodus művéről már hallottunkKép, esetleg fotót láthatnánk róla?

DodusKép
Vizsga hogy sikerült?

GyöngyöskeKép
Holnap ügyes légy. Gyerkőcök hogy vannak?

MarikaKép
Párod műveiről fotót mikor láthatunk?
Tali nekünk bármikor jó.

A lényeget majdnem elfelejtettem, vannak új fotók BenirőlKép a következő helyen: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=405&p=5511067 A 24. képtől vannak az újak.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Panka,Marika!
Máté 3x vagy még többször is felébredt,így eléggé fárasztóak voltak az éjszakák.Eldöntöttük,hogy alvásra bírjuk!Szombaton kezdtük,szépen visszafektettük,elmagyaráztuk,hogy most aludnia kell,és kijöttünk.Nem vettük fel,nem adtunk inni.6x kellett bemenni hozzá reggelig,de megérte,mert azóta végigalussza az éjszakákat!Mindenki kipihentebb,vidámabb!

A szalvizást ki fogom próbálni,csak rá kell szánnom magam!A matricázás is nagyon tetszik!Tényleg fertöztök!Kép

Kata007!
Nagyon szép dolgokat csináltál,nem gyözöm csodállni öket!

Dodus!
A te müveidet mikor láthatjuk!

A Metropolban lévö kreatív boltot ismeritek? Földszinten a fotós boltban van!

Kriszta!
Mi amikor megvettük az új ágyat Ádinak,a régit szétszedtük,tehát nem volt más választása!De nagyon tetszett neki,és ahogy beraktuk a szobájába,rögtön le is feküdt aludni!
Azóta is szereti,de hamarosan Máténak adjuk,és ismét kap egy újat!Remélem azzal sem lesz gond!
Más ötletem nincs!

Puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Kriszta!
Jó újra hallani rólatok. Várjuk a képeket a házikótokról.Kép
Ágy ügyben nem tudok tanácsot adni, mert nekem a 2 lány nagyon könnyen átszokott, Dodó pedig még a kiságyban alszik.
Szalvikat előre is köszönjük!Kép

Anita!
Köszi!Kép
Igen, legalábbis Dodus és én ismerjük, mert nekem is Dodus ajánlotta.Kép
Az éjszakai alváshoz gratulálok! Ha ilyen kis értelmes Máté akkor az ágyba szoktatással sem lesz szerintem gond.Kép

Panka!
No azért!Kép
Megnéztem a kicsi fiad! Valami tünemény!Kép Milyen sokat nőtt! Van egy kép (a 26-os), ami nagyon tetszik. Olyan mintha valami marha komoly dologról beszélgetne Beni azzal a sráccal!Kép A fiad arcát nézve, esküdni mernék, hogy vagy kocsikról, vagy a csajokról beszélgettek.Kép

Neva!
Hoooooooool vagy????????????????Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Pénteki vizsgám sikeres volt, bár az eredményre még várni kell. De görbül, az biztosKép
A vizsga örömére elmentünk vásárolni a Tescoba és megleptük magunkat egy Activityvel, amit szombaton este a barátainkkal fel is avattunk. Fél egykor mentek haza.KépKépKép Gondolhatjátok, milyen jól szórakoztunk.
Tegnap végre sikerült szalvéta közelbe kerülnöm, így felragasztottam gyorsan öt képet, de keretük még nincs. Enyém alkotásokat mint már említettem személyesen lehet megtekinteni nálunk, vagy a megajándékozottak lakásán.Kép (Azért szeretném majd megmutatni Nektek itt is őket, de az még nem most lesz.)

Neva szerintem hamarosan jelentkezik ismét, mert pénteken beszéltem a kedvenc könyvvizsgálójával és ő mondta, hogy az irodában végre van csellóKép

Szijja Kriszta! Isten hozott ismét! Szerintem a lakásotok nem csak Nektek gyönyörű, hanem mindenkinek, aki már látta! Most már ne hanyagolj el minket!Kép

Panka, Beni olyan aranyos! Nagyon nagy fiú már. Eggyel fentebbi hozzászólásában Kata a számból vette ki a szót.Kép

Kata, már a múltkor is akartam mondani, hogy sajnálom a szalvétaboltos incidenst. De azért úgy látom csak visszamerészkedtél oda...Kép Nagyon szép szalvétákat szereztél be. És Dodó legújabb képe is nagyon tetszik.Kép
Egyébként mire kell Neked az a sok katica? Csak nem a konyhaszekrényre?Kép

Anita, gratulálok a sikeres "neveléshez"! Mármint, hogy Mátét rászoktattátok az éjszaka átalvásához. A szalvétázást pedig csak egyszer kell elkezdeni, utána már nem szabadulsz. Ha kellenek karácsonyi sablonok, szívesen küldök e-mailben. Mármint az üvegfestéshez.Kép

Gyöngyöske tanulótárs, Neked hogy sikerültek a szombati vizsgák? Én már kezdhetem is a következőre készülést. Lányok már makk egészségesek?

Marika, igen, igen! Képet akarunk apa alkotásáról! És Te hogy állsz a vizsgákkal?

Zoli már megint eltűnt, ezért kap egy kis ejnyebejnyét.Kép

További szép napot Mindenkinek!
Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Dodus!Gratulálok a vizsgához!
Igen,kérek szépen sablonokat!Aranyos vagy,köszönöm szépen!

Lassan már neki kell kezdeni a karácsonyi elökészületeknek!Nagy bevásárlás,takarítás,díszítgetés!Nagyon élvezem,ahogy bekerül egy-egy dísz a lakásba!Csak a takarítás ne lenne!
Nincs valakinek diétás karácsonyi finomsága?A mák és kiflinélküli mákosgubát már ismerem!Kép
Komoly fogyókúrába kezdtem,már sikerült megszabadulnom 5 kilótol.Már csak 9 hibádzik!Kép

Most csak ennyi!
Pussz!
Anita
kacajka

Sziasztok!

KataKép Boldog névnapot kívánok!Kép

Anita, akkor küldöm a sablonokat. Festéket vettél már? Gratulálok az 5 kiló mínuszhoz!!! Esetleg nem lehetne, hogy az enyémből is fodj egy kicsit?Kép Viccen kívül, kitartás a többihez!!! Receptet majd keresek.

Szép napot!
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Katák!
Nagyon Boldog Névnapot kívánunkKép

Dodus!
Sablonok nekem is jöhetnek. Párom képeit igérem majd felrakom, bár Ő hevesen tiltakozikKép Vizsgához gratula, én még passzolok, most nagyon azon gondolkodom, hogy feladom, bár az nem az én stílusom, csak jó rajta gondolkodniKép Párodat rávetted már az alkotásra?

Panka!
Beni milyen nagy már és nagyon kis vidám babának néz kiKép Fogacskák? Sokat szenved vele? Éjszakák? Hozzátáplálás?

Kriszta!
Kristóf nagyon jópofa lehetKép

Anita!
Szurkolok a további minuszokértKép Dodus biztosan talál neked recepteketKép Mi most hajnali 4 óránál tartunk, addig nem ébred, remélem állandósul és majd jobban kitolódik.

Puszika mindenkinek, Marika
Marika

Sziasztok!

Most jöttünk a dokitól, Gyöngy mehet holnaptól oviba.

A szombati vizsgáim megvoltak, szerintem sikerültek, eredmény még nincs. Pénteken előadásom lesz, a jövő héten pedig ismét 2 elővizsgám.

Egyik délután készítettünk Gyönggyel só-lisztből ajándékkísérőket, igaz a karácsonyfák, harangok, csillagok, házikók stb. mellé került citrom és szivecske is. Kép Miután megszáradtak, lefestettük őket, a hátára pedig ráírtuk annak a nevét, aki kapja. Kép
Sőt 4 cserepet is dcoupage-oltunk Mikulásra (a végső lakkozás még ma délután esedékes). Úgy gondoltam a lányoknak és a nővérem fiainak idén ebbe teszi bele a Mikulás a megérdemelt jutalmakat. Kép Az ötletet a novemberi Lakáskultúrában láttam

A múlt héten pedig átültettük a virágokat nagyobb cserépbe, illetve feltöltöttük azokat, amelyek igényelték. Utánna pedig lezuhanyoztuk őket.

Ezeket az "együtt tevékenykedéseket" Gyöngy is nagyon élvezte, és nekem is hiányzott már. Amíg nem járt oviba, mindent együtt csináltunk. Olyan jó hallani, amikor jön és mondja, hogy "anya, segíthetek".
De úgy látom Hanga is ilyen segítőkész kislány. Amikor kiválogatom a rucikat a mosáshoz, felvesz néhányat és viszi a mosógéphez. A törlőruhát állandóan leveszi, és törölgeti száját, ha pedig nagyon mancsos a keze, akkor mutatja felém és megy a fürdőszoba irányába. Kép

Most külön-külön nem írogatok, majd este jövök még.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságot mindenkinek.Kép

Gyöngyöske!
Örülök, hogy jobban vagytok.
Sajnos én ma du. viszem a két lányt orvoshoz, mert nagyon csúnyán köhögnek. Dancsi suliban sem volt ma, szerintem már nem is megy a héten.

Dodus!
De, de, oda kell!Kép Konyhaszekrény + konyha!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata! Kép
Boldog névnapot!

Hogy kell a profilomba feltenni egy képet? Már csak nekem nincs. Kép pedig van fényképünk.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk a Katáknak!

Dodus!
Még nem vettem meg a festékeket,de már nézegettem!Nálam a csütörtök a bevásárlós nap,mert Peti akkor szabadnapos,és gyerekek nélkül jobban tudok nézelödni!

Tényleg!Egy kis segítséget szeretnék kérni gyümölcscentrifuga ügyben,hogy milyen típust érdemes venni!Ha van tapasztalat,várom!Csak azért,mert nem mindegy,hogy mennyi lé marad a pépben!

Anita
kacajka

Gyöngyöske!
Köszönöm!Kép

Kép: Bal oldali menüben segédletekProfil/RegisztrációBelépsz a jelszavaddalkatt a "képekre"a Tallózással kikeresed a vincsiden a képet amit oda akarsz raknimajd katt a "A Profilban történt változások mentése"-re. Bezárod, majd megnézheted bárhol, bármelyik hozzászólásodat. Sok sikert!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Itt találtok néhány fotót Gyöngyről. Majd Hangáról is készítek egy kis albumot, de este api lefoglalta a gépet.
http://babaszoba.hu/services/albums?alid=3234

Kata!Kép
Köszi az infót, amint lesz időm, teszek fel a profilomba képet.
Lányoknak jobbulást.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Újra vagyok, de sajnos ma sincs sok időm, mert Laura a szomszéd irodában fárasztja a kolléganőmetKép

Jó látni, hogy újra pezseg az élet a topicban.
Magunkról csak annyit, hogy Laura beteg volt, de már meggyógyult. Továbbra is egy huncut kis rosszcsont.
Voltunk Beatrice és Republic koncerten az elmúlt 1 hónapban Kép
Zoli, még kép is készült Feróval. Szeretnéd látni?KépKépKépOk, majd mutatom!

Tali van készülőben??? Be lehet még nevezni? Valaki értesítsen ha igen.
Köszönöm. Mindenkit puszil
Neva
neva

Sziasztok!

Kata!
Üvegfestéssel hogy állsz? Mert van egy pár nagyon édes katicás sablonom, ha kell küldök róla képetKép
Remélem lányok jobban vannak. KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Hátha nálatok is segítKép

Anita!
Sajna nem segíthetek gyümölcscentrifuga ügyben, mert a párommal mi elméláztuk és sikerült egy olyan robotgépet venni amihez nincsKép Ez már fizetés után derült ki, jól választottunk?Kép

Gyöngyöske!
MegnéztemKép Az utolsó kép nagyon csajosKép

Puszika, Marika
Marika

Szia Neva!Kép

A lottó ötösöm jönne így be, ahogy megjósoltam a bejelentkezésed. Na persze így könnyű volt, mert mint említettem, valaki súgott.Kép
Igen, igen, kérjük a koncertes fotókat, meg Lauráról is újakat! És hosszú beszámolót, (lásd a másik nagy visszatérőt, KrisztátKép) hogy mi volt/van Veletek!

A tali még csak nagy vonalakban szerveződik, de nem hagyunk ki, ne félj!

AnitaKép holnap bevásárlós nap! Ne feledd az üvegfestéket!Kép

Gyöngyöske, megnéztem a képeket, a lányok tündériek!Kép

Marika, nem ám abbahagyni a suleszt! Tessen tanulni, puskát írni. Ha kell, segítek is!Kép

Tényleg tanulós lányok! Ti igénybe tudjátok venni, vagy veszitek a Sulinet kedvezményt? Mert ha valaki nem alapképzésben vesz részt, azon felül akkora a káosz, teljesen ellentmondó véleményeket olvasok. Szóval???

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Dodus!
Már ma megvettem!Egy kérdés,hogyan kezdjek hozzá?Tehát a minta lehet bármilyen papíron?Utána hogyan szedem le?

Segítsetek,mert már úgy elkezdeném!

Puszi!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Anita!
Én a sablont beleteszem egy irattartóba, mert arról jól lejön az üvegfesték, talán arra vigyázz, hogy ne PVC fólia legyen. Aztán sablont körbefirkálom, várok 2-3 órát (az enyémre legalábbis annyit kell várni) és szinezek, arra 1 napot várni kell és lehúzható az irattartóról és fel a helyére. Ugye nem sima üvegfestéket vettél, mert azt rögtön az üvegre kell festeniKép
Ha igényled elküldöm az alapokat levélbenKép

Neva!
De jó újra látni TégedKép Kérünk képeketKép

Dodus!
Sablon még nem jött megKép Most újra felvillanyozódtam, mert sikerült a mikro vizsga beugrómKép Szóval nem hagyom abba, csak pillanatnyi üzemzavar volt és lesz is még ilyenKép Segítséget kösziKép
Sulinet: mi már levásároltuk, de én tanár vagyokKép Ha kell szerzek neked diákotKép mármint valódi élő tanulót, aki nevében vásárolhatsz, vagy ha pedagógus kell, akkor azokat is szerezhetekKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Elkészült Hanga albuma is néhány fotóból. Itt látható:
http://babaszoba.hu/services/albums?alid=3245

Megvan az első jegyem, 5-ös. Kép

Marika!Kép
Hasonló üzemzavar nálam is elő-elő szokott fordulni. Kép

Sulinetről nem érdeklődtem még, de egy új nyomtató nekünk is jóljönne.

Dodus, Kata!
A Weidlich-udvarban elég sok szalvéta érkezett, IHR-esek is, ma jártam ott.
Kata!
Kaitcásat is láttam, egy piros szíven, de nem tudtam,hogy van-e már olyan esetleg. Ha kell, holnap veszek Neked, járok arra felé.
Hol lehet olcsón funérlemezt (?) vásárolni, ahol méretre is vágják, és képkeretet olcsón? Nincs mire alkotnom a képeket. Kép Milyen széles ecsettel ragasztólakkozzátok a végén? A 12-es ugye nem 12 cm-eset jelöl (ma ilyet kértem, de max 2 cm-es volt)?

Krisztina!
Lányaid hogy vannak?

Panka!
Én is megcsodáltam Beni újabb fotóit. Nagyon szép kisfiú.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok Lányok

Dodus nem tüntem el, csak elfoglaltak a hasznontalan dolgok, meg a lényegtelenek KépKépKép
Gratula a vizsgához.

Marika, ne add fel!!!

Gyöngyöske, szintén gratula, jó, hogy a gyerekek is kilábaltak a betegségből.
Nagyon aranyosak alányok Kép

Neva, sziaKép
Brrrrrrrrrrrrrr Feró

Bendi jól van jönnek a fogai, nagyfiúsodik, tettem fel új képeket a http://kep.tar.hu/bbb2002 -re.
Sajnos két, pár hónapos sorstársunkat a héten megműtik a szívükre, ha lenne egy szabad percetek szoritsatok értük velünk.

Hát most ennyi, de nem tünők el, csak sok a dolgom.

Zoli
bbendi

Zoli!

A fotókat megnéztem. Mennyit nőtt Bendi mióta nem láttuk! A bébikomposban látni milyen nagyfiú.KépNagyon szép és aranyos.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske

Nem azok az ujak, a tár.hu most töltögeti még Kép

Nem tudtok valami normálisabban müködő helyet, mert ez csiga

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Panka,Gyöngyöske és Zoli!
Tündériek a képek!Mindenki szépen nö és fejlödik!

Dodus!
Köszönöm a sablonokat!Nagyon szépek,fel is nagyítottam öket,és már használom is!Kép

Marika!
Köszönöm szépen,de már csináltam egy jó pár kontúrt,és van egy kiszinezett Micimackóm!Azért elküldheted!Ja,én is irattartót használtam,a boltban mondták!

Amit szeretnék még kérni,az az,hogy leírná nekem valaki,hogy a szalvéta technikához milyen anyagok kellenek,ragasztó,ilyen-olyan lakk satöbbi.Na,és hogy mit hogyan kell csinálniElQre is köszönöm!Egyre jobban tetszenek ezek a dolgok,és már a tettek mezejére szeretnék lépni!

Jó éjt!
Anita!
kacajka

Sziasztok!

Anita! Jönnek majd az okosabbak, addig én gyorsan kontárkodok egyetKép Én a szalvétaképekhez vettem egy keretet, amibe gipszből öntjük ki a képhez az alapot és egyben keretet is (nem tudom jobban leírni), ehhez kell gipsz, ha modell gipsz akkor majdnem fehér lesz, ha sima gipsz, akkor szürkés annak, lehet hogy alap kell. Aztán a lényegesek: szalvéta Kép (ki gondolná) és decoupage ragasztó lakk, utána rajtad múlik, hogy a többit mivel színezed. A végén érdemes csónaklakkal lekenni, hogy fényesebb legyen és ellenállóbbKép Mi a keret színezéséhez aquakolort használunk, de lehet gipszfestéket is kapni. Mi a Weidlich-udvarban szereztük be a lényegesebb dolgokat (ragasztó lakk, szalvéta, forma, gipszfesték) és ott segítenek is.
A technikát már leírta Dodus és Kata is nekem. Az archívban megtalálod, mégpedig november 17-énél.

Megnéztünk minden gyerek képét és büszkék lehettek rájukKép Dorkának is nagyon tetszettek, végigrugizta az ölemben, főleg akkor indult be ha megjelent a kép a babával és mászott is a képernyőhözKép

Puszika, Marika
Marika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?