Kriszti!!!!!!!!!!
Új remény, új regisztráció!!!!!!! Persze hogy tudom, ki vagy!! Jaj, de jó!!
Nagyon várjuk a sztroit, teszt-képet, szóval gyere és mesélj!!
Hú, nagyon örülök nektek!!
Ági
Tök jó, hogy túl vagy az amnion...biztos nem lehetett valami kellemes.....tényleg sok ez a négy hét!! Mert ha ne adja Isten, valami gond van, hát akkorra már kb. félidős az ember.....na de nálad/nálunk úgyis minden oké!!
Én hétfőn megyek uh-ra, remélem minden okés lesz!!
Rik
Kriszti befutott, most te jössz!!
Panny
Hétfőn Ati is jön velünk, visszük a gyerekseb.-re, tudod, a kukija miatt....Most biztos fog kapni egy időpontot, hogy mikor lesz a műtétje....
Márti
Gondolom, hogy nagy az izgalom!! Azért én is kimennék ám Londonba......Na de jó lesz nekünk Erdély is augusztusban!
Gona
Holnap számolj be, mi volt uh-n!!!!!
Képzeljétek tegnap voltunk ruha-vásárló körúton, mert jövő szombaton esküvőre megyünk, és hát én már speckó eset vagyok.....szóval a hasam miatt a korábbi alkalmi rucikba bele se férek....Elmentünk a miskolci Sever Centerbe, gondoltuk, ott aztán lesz választás....Megkérdeztünk egy idősebb eladót, mit keresünk...Hát ő nagy unott pofával odavezetett egy kismama-együtteshez, hogy ez van........Brrrrr, borzalmas volt! Mint egy zsák! Na, gondoltam, ilyet már mégse! Attól, hogy hasam van, lehetek elegáns.....
Mindezt látta egy fiatal csajszi, odajött, és annyit mondott: álljak be a próbafülkébe, majd ő segít! És hordta-hordta a jobbnál jobb felsőket, nacikat!! Vagy 15 felsőt felpróbáltam, és legszivesebben mindet megvettem volna....De azért maradtam 2 felsőnél, egy nadrágnál, Atikám is kapott mellényt, csokornyakkendővel, meg vettünk még pár apróságot. A pénztárnál a férjem megdicsérte az eladócsajt, (ő eléggé "megmondó-fajta"
), ezt hallotta az áruház főnöke, és a végösszegből elengedett 10%-ot! És a 25 ezres végösszegnél ez már elég jó.....Szóval jól sikerült a vásárlás! Majd a lagziban fotózok, megmutizom a kollekciót! Veronika meg korszorúslány lesz, jaj, álomszép kis rucija lesz! Holnap kell elhoznunk a kölcsönzőből.
Na, bocsi, de most szómenésem lett!!
Ditta