Új privát üzeneted érkezett!

Brigi!

Szépek a lovagjaid(mindegyik :wink: )és a virágaid is gyönyörűek!!

Meg tudlak érteni a fáradtság miatt :?

Nekem talán az a könnyebb hogy Krizsi anyunál van délelőttönként...de 16.-tól vége Márknak is az ovinak,szal utána többet lezsnek itthon együtt...kicsit félek is attól :? igazából azért mert a nagyok a harsány játszásban nem hagyják aludni a picit...Ha kirakom a terszra tuti hogy ott motorznak el a feje mellett,ha bennt rakom le akkor meg ott játszanak szintén mellette...Igaz, hogy nagy a házunk 5 szobával ,de mindenki mindig a nappaliban dekkol :lol: :lol: :lol:
Ja és 16.-tól hordom a Márkot úszásra reggelente 3 hétig..Élmény lesz 3 gyrekkel elindulni az uszodába,öltöztetni a zsúfolt öltözőben,közben figyelni hogy Krizsi le ne lépjen..stb...Valszeg anya segít majd abban is.Szerencse hogy anyám csak du 3-tól melózik minden nap,ezért tud segíteni.
Minden szombaton anyunál alszanak a nagyok mindketten és minden kedden a Krizsi plusz ott alszik még egyedül.Így mindenkinek jó,őket kényeztetik,mi is tudunk kicsit fellélegezni :lol:

Most meg itt az foci EB..szegény apa szeretné nézni csak nem bizit hogy a fiúk hagyják :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vettünk a srácoknak egy Trambulint a Jysk-ben..Nagyon klassz,igazi nagy(3 méter átmérőjű és 2méter magas háló van körülötte).Remélem ezzel lekötik majd jobban magukat nyáron itthon :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni,
kedvet adtál ehhez az uszihoz. Asszem keresek valami lehetőséget a közelben, hogy mozogjanak a nagyok, bár szerintem a két gyereket nem fogom tudni egy tanfolyamra hordani, úgy meg gáz. Na mindegy, a nyáriszünetben jó lenne legalább egy-két hétig úszni hordani. Nálunk elviszik őket úszni ovi idő alatt, ha a szülők megszervezik, de én nem merem elengedni egyedül. Én már csak ilyen vagyok... :( (ja, mellesleg el sem menne a fiam, csak ha én is ott vagyok, szóval ezért is jó lenne a nyáron)

A trambulin biztos szuper! :wink:

Eldöntöttem, hogy nem halasztok, így szeptembertől is suliba fogok járni. Rossz olvasni, hogy azt írjátok ennyire nehéz a három kicsivel, mert én még a sulit is csinálni "akarom" mellette (persze nem fog hiányozni) és pont a beteges novemberben fog születni a kicsi. :roll:

Brigi, kitartás! +++++++
Nagyon szép a házatok! :) Bence baba nagyon édes, nehéz elhinni, hogy nemsokára nekem is lesz egy ilyen kis dögönyöznivalóm! :lol:

Többiekkel mizujs?
Andi???

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Gona!

Ne aggódj,azért nem lesz olyan vészes...persze hogy vannak meg lesznek is nehezebb napok de megéri :wink: Neked is főleg csak az a 2-3 hó lesz nehéz amíg végzel,utána Havaii :lol:

És azért szeptembertől jó lesz mert nektek is beindul az ovi...én is csak attól félek hogy a szünetben mi lesz...szal ne aggódj!!!Különben is erős csajszi vagy ahogy így neten keresztűl megismertelek,nem lesz gond!!

Az úszást nagyo imádja a fiam...már tavly nyárom is járt erre a 3 hetesre meg egész évbe heti 2x hordta a férjem.

Volt ortopédiai vizsgálat az oviban,kicsit gerincferdüléses mert hírtelen nagyot nőtt(egy fejjel magasabb lett mindenkitől a csoportban :shock: )szal így az ovi is fogja őket hordani heti 1x délelőtt...Úgyhogy már heti 3x fog járni szeptembertől (és még gyógytorna is lesz az oviban a gerincferüléses lurkóknak)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni,
akkor tényleg sokat úszik a fiad! :)
De gondolom nem úszni tanulnak még, hanem egyéb mozgás van, meg esetleg kis úszás-előkészítés, nem?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Gona!

De bizony úszik!! :wink: Megmondom őszintén, tavaly ilyenkor amikor elkezdtünk járni erre a 3 hetesre egyátalán nem tudott és félt is meg nem akart merülni...szal én magamban azt gondoltam hogy mi még egy éve múlva is csak úszógumizni fogunk :shock: ...És láss csodát, ahogy elkezdtük szeptemberben,szal decemberre már egyátalán nem kellett az úszógumi és ma meg már teljesen egyeül úszik gyorsba meg háton.És hagy ne mondjam hogy szabályosan úszik(nem úgy mint az anyja :oops: )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Márknak amúgy muszály sportolni és ráadásul sokat mert marha nagy a mozgásigénye amit nekünk feladatunk lekötni :wink:
Az úszás mellett ezért jó a néptánc is,meg szeptembertől megy focira meg vívni is.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni,
nekem annyira hihetetlen ezt még olvasni is, hogy a nagyfiad ennyi mindent csinál. Úszás, néptánc, foci, vívás + még ovi is, nem? És mikor van otthon? Hogy fér ez bele a napba? Ráadásul hetente többször van egy foglalkozás. Én fiamnak ehhez képest semmi mozgásigénye sincs, és én azt is alig tudom kielégíteni! :lol: Szóval ő maximum biciklizik, és azt sem mindennap. Például focizni kifejezetten utál, viszont imád elmatatni a kertben, ja és persze fogócskázni meg ilyeneket szeretne, de én nem bírom ezt a futkározást! :)

És mit csinál a Krizsi, amíg Márk úszik? Mert elmegyek mondjuk egy tanfolyamra most a kettővel, a kicsi nekem ott fog sírni, hogy ő is bele akar menni a vízbe és ő is csinálni akarja amit a többi stb.
...
Most nézegettem, látom, hogy szülő be se mehet a medencetérbe. Szerintem így akkor nem is fog menni. :roll:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Gona!

Hidd el megkaptam már sokaktól hogy minek jár ennyi mindenre meg bla-bla-bla....De a gyrekemet én ismerem(vagyis mi :wink: )és neki kellennek ezek.Anyu is látja ,mivel sokat vagyunk együtt hogy Márk tényleg az a típus akit le kell kötni...
És ezek mellett még zenevárba is jár meg angolra ,meg rajzszakkörbe:wink: Ja és nyáron megy lovagolni is egy táborba :wink:

Hidd el van ideje itthon is lenni :wink: Álatlában ezek a foglalkozások 5-6-ig tartanak az ovi után,szal utána még simán van ideje itthon is játszani.Ő is nagyon szeret a kertben is lenni,mászóükázik,csúzdázik vagy csak bogarászik :wink:

Hát igen néha nehéz Krizsivel megértetni hogy ő még nem mehet a vízbe az úszásnál...de megértette hogy nemsoká ő is mehet.Az apja hordja Márkot úszni és Krizsi is megy mindig velük,ő addig rajzolgat apával és szurkol Márknak :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szép napot Mindenkinek!!!!

Itt vagyok élek...

Panny szépségesek a fiúk, Olika igazi huncut nagy pasinak látszik máris!!!!! Nagyon nagy már.
Ügyes vagy az időbeosztással és bírod szusszal, ez jó nagyon.Az hogy anyukád sokat tud segíteni gondolom óriási segítség.
A nyár egy nagy feladat, de ismerve már Téged egy kicsit bizti ügyesen megoldod. Látom program van bőven, csak bírjátok szusszal! :wink: . Trambulin nagyon ügyi ötlet, fiúk kipurcannak majd rendesen!!! :lol:

Brigi Bence is olyan nagyfiús máris!! :roll: .Csak lesek hogy milyen tempóban nő ez a legényke. Ez az összevissza idő mindenkit megvisel, szegény kis Bencét is próbára teszi rendesen.
Jók a képek, fiúk aranyosak, házatok nagyon szép.
Sok ötletet, programot, Neked a nyárra, és egy pár órát, amikor végre kipihened magadat rendesen!!

Gona megy az idő nálad is, telnek a hetek szépen!
Jók az eredményeid? Bírod ezt az időt?

Andi mindjárt szülsz... :shock: Gondolom már izgalomal várjátok a nagy napot...méhszájad hogy áll?

Ditta, bírod otthon? :wink:

Azt hiszem engemet ,egvisel ez az időjárás összevisszaság.
Szépen megcsinálgatok mindent, de sokszor kell pihennem.Meg féltem is nagyon gondolom az is közbeszól :oops:

Holnap amniocentézis- már álmodtam is róla, félek egy kicsit hogy mi lesz!? Majd elmesélem nektek.

A héten még van suli, de már mindjárt VAKÁCIÓ, már nagyon várjuk mi is. Fáradtak nagyon.

Apa a héten suliba jár, fáradtabb mintha dolgozna.Pestre megy minden nap és az utazás szép feladat.

Kocsit megkaptuk tegnap, már NAGYON hiányzott. Fogságban voltam nélküle.Szép, nagy és a miénk, ez a lényeg.

Medencét felállítottuk, azóta hideg volt.Talán ma már felmelegszik a víz és suli után fürödhetnek a gyerekek. :lol:

Úgy néz ki szép nyári napunk lesz, használjátok ki Ti is!!!
Jó locsizást mindenkinek!!!!
agica1027

Sziasztok!

Nem tűntem el teljesen, csak nagyon húzós időszakon vagyok túl. Szerencsére beddig minden vizsgám sikerült és nemsokára a munkahelyemen is lecseng a hajtós időszak. Néha azért olvasgattalak benneteket, örülök, hogy mindenkivel minden rendben van!

Ágica, remélem holnap minden rendben fog menni, kíváncsian várom a beszámolódat (ha jól sejtem hamarosan én is keresztül fogok menni ezen)!

Panny, ne törődj az ellendrukkerek véleményével, ha Márk örömmel csinálja, van hozzá elég energiátok, hogy hozzátok vigyétek és szüksége is van ennyi mozgásra, akkor hajrá! Én egyébként is azon a véleményen vagyok, hogy minnél előbb megtanul egy gyerek úszni, annál nagyobb biztonságban van (és nektek is kevesebbet kell aggódnotok). Márk mennyit szokott aludni? Olika nagyon helyes mosoglygós lurkó!

Britta, Bence is nagyon aranyos, bár a legutóbbi képen mintha kicsit el lenne keseredve? Mózeskosaratok régi, vagy Bence születése előtt vettétek?

Ditta, szuperek a medencés képek, egészen kedvet kaptam egy kis pancsoláshoz!

Rik, hogy vagy, keveset írsz magadról?

Gona, hogy vagy? Hány vizsgád van még?

Márti, örülök, hogy jobban vagy, remélem most már nem lesz semmi gond!

Ági (jpne), szia!

Lányok, ha valakit kihagytam, bocsánat!

Kép Kép Kép
datolya

Sziasztok!

Datolya:
nem is irtad, hogy érzed magad? Remélem vuk elkerűl :wink:

Mi nagy izgalomban vagyunk. Megkzdődött a visszaszámlálás, mához egy hét már Londonban leszünk. A fiuk már minden nap mondják, hogy miért nem indulunk ma.... :lol:

Panny:
ha birja a is kölök :wink: akkor ne törödj más véleményével... Az én nagyfiam is jól úszik már, az edzőnő mindig mondja, hogy milyen szabályosan teszi a kezeit, lábait... :lol:

Ági:
drukkok mára!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Datolya!

Milyen figyelmes vagy hogy mindekinek írtál valamit :wink:

De tényleg magadról nem írtál...hogy vagytok a pocaklakóval??

Márti!

Gondolom hogy nagy az izgalom...de jó lesz nektek!! :wink:

És te hogy vagy??

Ági!

Már biztos túl vagy a dolgon!!!Biztosan minden OK volt,de azért pihizz ahogy előírták!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Datolya!

Kérdezted a Márk alvását...szal jó alvókája van mint az apjának :wink:
Este általában 9- fél10 fele alszik el és reggel 8-kor úgy kell kivernem :wink: az ágyból...

Ellneben Krizsivel aki fél9 körül fekszik és kukorékol már 6-kor :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ági,
hát igen, "rajtunk" is eltelt az idő! :D
Szerencsére az idővel nincs bajom, csak lehessen kimenni a levegőre, inkább legyen meleg, mint hideg. Az AFP eredménye jó lett, pénteken megyek 20. heti genetikai ultrahangra, bár a doki a 12. héten is nagyon alaposan megnézett mindent, hát remélem a legjobbakat. Talán a nemét is megmutatja, bár érdekes módon egyre kevésbé izgat a dolog. Már úgyis eldőlt, a kisruhák is megvannak, szóval nem oszt-nem szoroz. :lol:

Datolya,
még két vizsgám van hátra, de ez már úgy érzem semmiség (a szorgalmi időszakhoz képest).

Nem tudjátok Andival mi van? Talán már megvan a baba? :shock:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

sziasztok!

Ági

mi ujság,hogy volt,hogy vagy????

DAtolya

köszi,én jól vagyok,azért nem irok magamról.(+ nem vagyok babás,mit is irhatnék...ja,térdemnek annyi,be van gyulladva,de dolgozom,kenegetem,hátha használ..)Te hogy vagy??

Gona

pénteken elős utad ide vezessen.Téged nem érdekel annyira a neme,engem annál inkább!
:wink: :oops:

PAnny

ne foglalkozz senkivel,igaza van a csajoknak!!Egy anya tudja mikor tesz jót a gyermekének..
Réka pl. sehova se jár,tiszta unalom sokszor...

MA volt tanévzáró az oviban.
OLyan gáz volt.Petra szoknyája állandóan csúszott lefele.Azt éreztem mindenki rola beszél,őt nézi,és kinevetik.Pedig tuti nem igy volt,de kinos volt na... :oops:
Amugy aranyosak,édesek voltak.

Andinkkal mizujs????
Megvan valakinek a száma??
Vendég

Sziasztok!

Megvolt tegnap az amnio.
4hétmúlva van csak eredmény. :evil: Ezt egy kicsit sokallom...
Futószalagon szúrtak bennünket, utána rögtön lehetett eljönni. Utána keményedett a hasam, meg a kocsi is rázott. Azért 1-re hazaértünk és feküdtem, ettem a bogyóimnat,így sikerült megúszni a napot!!!Két napig kell kicsit többet feküdni, pihenni, ki hogyan érzi.Én csak a legfontosabbakat csinálom meg, megvár úgyis minden...

Datolya elég izgalmas ez az egész, főleg az aggódás tölti ki a várakozást.De mégis szeretnénk tudni h minden rendben van.Csak az a 4 hét....Készülj rá, tartalékold a türelmedet!3-szor kell menni és elég sokat várakoztunk.Igazándiból többet vártam ettől az egésztől!!!

Panni, Márti,Gona, Rik köszi h gondoltatok rám Ti is!!!!! :D

Márti, gondolom a fiúk nagyon izgulnak már..Dokid engedte az utat? Jól vagy ???

Gona tök jó h megtudhatok talán a nemét!!!
Mi az amnióból tutira megtudjuk, mégis izgulunk!Várom a híreket rólatok!Mi 23-án megyünk genetikai UH-ra

Rik, jön a nyár, pihenj a csajokkal, aztán ha megnyugodtál a bébi is kopogtat!!Dokinál voltál?

Megyek pihenek, azután egy laza ebéd.

Szép napot!!!
agica1027

Ági!

Jó hogy túl vagy rajta!! :wink:
Ez tényleg elég sok hogy 4 hetet kell várni... :x
Mindengy,úgyse lesz semmi gond,maximum megtudjátok a pocaklakó nemét :wink: :wink:

Rik!

Gondolom meghatódtál az óvódai szereplésen...vagy csak én vok ilyen érzelgős hogy mindig sírok rajta??!! :oops: :roll:

Most azon vok éppen mahatódva ,hogy az én kicsi kis Krizsikém szeptembertől ovis lesz!!Kedden voltam a szülöin és szinte felfoghatatlan ,hogy már oviba megy ő is...Sikerült neki is megszereznem a pöttyös labda jelet :wink:mert bizti veszekedés lett volna ha nem ugyanaz mint a bátyusnak :wink: Kivi vok hogyan veszi majd az akadályokat a kis fiam8vagy inkább én :( :roll: )

Gona!

Örülök hogy jó lett az AFP-d :wink:
Azért én is kivi vok a babucitok nemére :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok lányok!

Ugye tudjátok ki vagyok?????!!!!!!
Lassan 2 évi próbálkozás után,megvan a 2 csikom!
Nehéz elhinni,de biztosat szombaton tudok!
Később mesélek és jövök,de most kaját csinálok a gyerekeknek!
Lányok gratukat csak később doki után!!!!
PUSZI ÉS NAGY ÖLELÉS MINDENKINEK!!!!
Vendég

Kriszti!!!!!!!!!! :D :D
Új remény, új regisztráció!!!!!!! Persze hogy tudom, ki vagy!! Jaj, de jó!!
Kép
Nagyon várjuk a sztroit, teszt-képet, szóval gyere és mesélj!!
Hú, nagyon örülök nektek!!

Ági :)
Tök jó, hogy túl vagy az amnion...biztos nem lehetett valami kellemes.....tényleg sok ez a négy hét!! Mert ha ne adja Isten, valami gond van, hát akkorra már kb. félidős az ember.....na de nálad/nálunk úgyis minden oké!! :D
Én hétfőn megyek uh-ra, remélem minden okés lesz!!

Rik :)
Kriszti befutott, most te jössz!! :) :)

Panny :)
Hétfőn Ati is jön velünk, visszük a gyerekseb.-re, tudod, a kukija miatt....Most biztos fog kapni egy időpontot, hogy mikor lesz a műtétje.... :roll:

Márti :)
Gondolom, hogy nagy az izgalom!! Azért én is kimennék ám Londonba......Na de jó lesz nekünk Erdély is augusztusban!

Gona :)
Holnap számolj be, mi volt uh-n!!!!!

Képzeljétek tegnap voltunk ruha-vásárló körúton, mert jövő szombaton esküvőre megyünk, és hát én már speckó eset vagyok.....szóval a hasam miatt a korábbi alkalmi rucikba bele se férek....Elmentünk a miskolci Sever Centerbe, gondoltuk, ott aztán lesz választás....Megkérdeztünk egy idősebb eladót, mit keresünk...Hát ő nagy unott pofával odavezetett egy kismama-együtteshez, hogy ez van........Brrrrr, borzalmas volt! Mint egy zsák! Na, gondoltam, ilyet már mégse! Attól, hogy hasam van, lehetek elegáns.....
Mindezt látta egy fiatal csajszi, odajött, és annyit mondott: álljak be a próbafülkébe, majd ő segít! És hordta-hordta a jobbnál jobb felsőket, nacikat!! Vagy 15 felsőt felpróbáltam, és legszivesebben mindet megvettem volna....De azért maradtam 2 felsőnél, egy nadrágnál, Atikám is kapott mellényt, csokornyakkendővel, meg vettünk még pár apróságot. A pénztárnál a férjem megdicsérte az eladócsajt, (ő eléggé "megmondó-fajta" :lol: ), ezt hallotta az áruház főnöke, és a végösszegből elengedett 10%-ot! És a 25 ezres végösszegnél ez már elég jó.....Szóval jól sikerült a vásárlás! Majd a lagziban fotózok, megmutizom a kollekciót! Veronika meg korszorúslány lesz, jaj, álomszép kis rucija lesz! Holnap kell elhoznunk a kölcsönzőből.

Na, bocsi, de most szómenésem lett!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Szisztok!

Erre muszály reagálnom!!!!!!

Kriszti! NAggyon örvendek nektek!!!! Drukkok mennek!!!!

Ági:
dokim kicsit huzta az orrát, de azt mondta, hogy addigra rendbe jön a probléma :roll:

Ditta:
akkor jól kiöltözhetted magad :lol: Gratula a jü vásárláshoz!
Erdélyben hova jösztök?

Képzeljétek, hogy jártam....
Ma telefonáltam a laborba, ahol az integrált tesztet csináltattam és azt mondták, hogy rossz eredmények jöttek ki...Végül kiderült, hogy rosszul számolták a napokat és a tripla tsztet csinálták a dupla helyett. ma vissza mentem és tisztáztam velük az időpontot, és megint vért vettek és holnapra lesz kész a tripla teszt eredménye.mert most vagyok a 14.ik hét után csak...Na de elég, hogy a bogarat elültették a fejemben és most idegeskedem, nem kapom a helyem, folyton az jár az eszemben, hogy ha holnap is rossz eredmény jön ki, és mi jövő héten indulunk Angliába, mi lesz...???? ÁÁÁ... tiszta ideg vagyok. A dokim mikor megnézett uh-on, rákérdeztem és azt mondta, hogy a méretek alapján aggodalomra semmi okom nincs... de én mégis idegeskedem..

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat!
Na akkor kezdem az elején!De hol is??!!!Miután töröltem a regit egy ideig a babanet felé sem zétem eltelt egy kis idő és be-be nézegettem,fájó szivvel!Teltek a napo a hetek!Május 4-én volt at utolsó mensim,Dáviddal mentünk oszt kirándulásra Debrecenbe,úgy mentem el,hogy a 27 nap körül tatottam,mondtam is magamban,hogy jaj,csak nem jön meg ott,de nem,aztán eltelt egy pár nap 31-ik nap csináltam tesztet de full negativ,teltek a napok a tünetek alaján mondom magamban itt van valami,már egy hetet késett mondtam újra magamban vagy baba vagy valami baj,újra teszteltem negativ,létörtem...aztán a cicijeim,bedurrantak,mikor este levettem a melltartót akkor is éreztem ez fura fájás igy nem szokott,aztán fehér folyásom lett,eresek a mellim,hányinger szédülés,szag undor,csak nem produkálom mind ezt,de nem!most vagyok talán a 43-ik napon,ennyit soha az életben nem késett,ma csináltam újra tesztet,hát halovány a teszt de jól látszik!majd este apa segit feltenni!reméllem itt is látszik!Ja és apa 1 hete ahogy átölelt én rögtön a mellemhez kaptam nagyon érzékeny volt!Rögtön mondta,hogy Te nem vagy terhes véletlenül??"Egyenlőre felfoghatatlan,a barátnőm azt mondta,hogy nem is örülök,dehogy nem örülök,csak nagyon parázok,hogy megmaradjon és minden rendbe legyen!Szombaton megyek a dokihoz,most kicsit félek mert ma 170/60 volt a RR,de reméllem nem okoz bajt!Hát röviden ennyi!Ez a baba csoda,A Jó Isten megsegitett,meghallgatta a kéréseim!Ja és lehet a sok vitamin is segitett!
Megpróbálok bekapcsolódni és jönni!De nagyon félek,szoritsatok nekem!!!!!
Vendég

Elnézést a sok hibáért de izgatott vagyok!
Vendég

Kriszti!!!!!!!

NAGYON-NAGYON NAGYON ÖRÜLÖK NEKED!!!!!!!!!!!!!
Látod megérte......
Gyere és mesélj majd el mindent!!!!!
drukkok mennek!!!!! :P :P

Panny van két gyönyörű ovisod és egy kis manócskád. Rohan az idő majd meglátod végig így van ez....Amit a fiúk szívesen csinálnak és szeretnek az nem teher és fáradtsád nekik - én is ezt tapasztalom most is.Csak győzzétek hordani őket

Ditta tök jól jártatok a rucikkal.Biztosan nagyon csinik lesztek- képeket várjuk!!!!!Tényleg nagyon nehéz ebben az állapotban ruhát venni.

Márti ez a magyar egészségügy - no comment, :twisted:
agica1027

Szia Ágica!

Köszönöm!

Igen,megérte!
Nem tudom,jól tettem e,hogy ilyen korán vonalzót csináltam,de el sem tudjátok hinni,mennyire készültem és vártam és vágytam rá!!!!!!!
Hát reméllem nem lessz semmi baj!
De sok kérdésem van ám!
Nektek mennyi idejeg volt mensis fájás,szedtetek rá valamit?Fájdalom csillapitót mit lehet szedni ha fáj pl. a fejem!
Én már bevettem 2x Magne B6-ot és Algopirint is!Lehet ezeket alkalmanként?
Pedig a kérdések itt voltak a fejembe és most kiment!
A hányinger és a többi tünetet kibirom sőtt élvezem,mert tudom,hogy kikell birni a cél érdekében,de ezek a has fájások és pici görcsöktől félek igaz már annyira nincs mint egy hete mintha kevesebb lenne de néha megijedek!
Jó már nektek gondolom már nektek nincs,most jönnek a nehéz napok és hetek!
Vendég

Kriszti!
A hasfájás, mintha megjönne, ilyenkor természetes!! Ne parázz! fejfájást nem tom, nekem sose fájt..... :roll: És a mensis fájás sem volt olyan vészes, hogy gyógyszer kelljen.....Az jó jel, ha a cicid bedurrant! És az is, hogy sose késett neked, tehát nem is foghatod rá a rendszertelen ciklusra! Milyen tesztet használtál?? 2-3 nap múlva ismételd meg, és akkor erősödnie kell.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Maria Romed kazettás teszt valami új lehet,mert ilyet még nem láttam!a fejem igen ritkán fáj,és csak vész esetén veszem be a fájd.csillapitót ha már végképp nem birom!Sosem volt rendszertelen ciklusom,1-1 nap vagy előbb jött vagy késett,de ennyit???Soha!!!
Sokszor olyan a gyomrom,mint egy másnaposé,de még azt sem láttam aki ivott nem még én!!!Na egyszóval jó kis tünetek!Mind kikell birni,csak minden jó legyen ha ezt megértem!!!!!!!
Nem parázom,csak ici-picit!!!
Ti jól vagytok???????????
Vendég

Kriszti

Én Béres magne B6-ot szedek az elejétől.Ebben van a legtöbb mg.
Algopirint nem vettem be még a terhesség alatt.Nem vagyok fejfájós, ha néha fáj azt kibírom.De néha lehet algót
Mensis fájdalom még egy darabig eltarthat, de ez sokunknál van így.
Légyeg ne parázz!!!!!!!
Igen pár nap múlva tesztelj megint, erősödnie kell a csíknak!
Ha a cicid fáj és hányingered is van n em lesz gond! :wink: :wink:
agica1027

Szia Kriszti!
Ez szuper! Nagyon örülök, hogy visszajöttél! És micsoda hírekkel! :D Drukkolok, hogy minden rendben legyen! +++++++
Gyógyszerekben sajna nem tudok segíteni...
Hát igen, gyorsan telik az idő. Nálam éppen nagy "rugdosás" van odabent. :lol: Nemsoká Te is érezheted, milyen ez, és már csak nagyritkán van hányingerem. Mi ez a 170/60? Vérnyomásnak elég durva. Nem ettől fáj a fejed?

Hát csajok, ma délben volt egy olyan gondolatom, hogy megint szeretnék babát "csinálni". Valahogy vágytam arra az izgatottságra, amikor az ember még nem tudja hogy van-e odabent valaki vagy se. Tiszta idióta vagyok, hiszen még emlékszem rá, hogy mennyire szenvedtem, hogy miért nem vagyok már terhes!!!!! :evil: És már több babát nem akarunk, tényleg. És különben is itt van a pocakomban egy picuri, azt hittem, hogy nekem már elég!!! :roll:

Többieknek köszi a hozzászólásokat, majd holnap jövök, aztán mesélek. :)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Ágica!

A Magne B6-ot hogy szeded????
Egy pár nap múlva csinálok egy újabbat,szerintem később fogant mint félidő,igaz nem is figyeltem semmire mikor lehetett ovum!!!
Ti hogy vagytok???

Gona!
Köszi!
A fejem tuti azért fájt!Most egész jó,már nem fáj!Tavaly évelején voltak ilyen magas nyomások,táppénzen is volta egy pár hónapig,de majd a dokinak megmondom!
Gondolom,jó érzés már érezni,hogy mocorog!
Az enyém még sokára fog!Csak a nehezén legyek túl!!!!!
Hát elég kemény volt nekem ez a kb.2 év!
De megéri és megérte!!!!!!
Vendég

Kriszti

MagneB6-ot 2-3szor 1-et szedek jelenleg.Elevit és C-vit.Ezeket szedem.Vannak könnyebb és nehezebb napok, de nagyon nem bírom az utazást.Elkezd keményedni, azután kell két nap amire minden visszaáll.Pihenés meg minden.
Autót cseréltünk és pont busszal mentem pár vizsgálatra, ami kész horror volt az autózáshoz képest.Nagyon megviselt, de vannak dolgok ahova akkor kell menni amikor. Pont a genetikai első út is ilyen volt.Hajnalban mentünk és délután 3-kor értünk haza akkor.
Amniocentézisen tegnap voltunk, 4hét múlva van eredmény.
Nődokihoz a jövőhéten megyek, mert most 2napig pihizni kell
Eddig minden lelet rendben volt, csak a korom miatt mentünk.AFP is jó lett, meg a12 hetes genetikaiUH is.Remélem most is rendben lesz!!!
23-án lesz megint gen.UH, remélem megmondják a nemét is!
Sok fele kell menni és izgalom minden vizsgálat.Nekünk meg a korunk miatt is még plussssz izgalom.
Az én kicsikém május 28 óta mocorog!!! :lol: Nagyon jóóóóóóóóóóóó érzés!!!

Tényleg lehet a fejfájás a vérnyomástól, majd a dokid megmondja mi legyen.Izggulunk szombaton veled együtt.Akkor táppénzen leszel ugye??????
agica1027

Kép kép Itt a kép,nem tudom hogy mennyire látható!
Vendég

Kriszti!

Nagyon örülök, és vigyázz magatokra!!!!!!!!!!!!!!!

Magunkról:
Jól vagyunk. Nagyok mamáznak. Bencus épp eszik. Tegnap és ma voltunk csavizni. Nekem akartunk cipőt venni, de sajna nem kaptunk. Amúgy itthon ablakokat pucoltam és függönyt mostam, mert hétvégén jönnek az unokahúgomék látogatóba.

Puszi nektek. Mindenki vigyi magára.

Kép
Kép
Kép
britta

Kicsinyiteni kell!
Vendég

Kép kép Talán igy jobban látható!
Vendég

Brigi!

Köszi!
Örülök,hogy jól vagytok!

Ági!
1 nap 2-3 szem igy gondoltad?????Folsavat nem szedel!???
Örülök,hogy nálad is minden rendben!!!!!!!!
Nálunk örül mindenki,de a fellégzés szombaton lessz!!!!
Ezek már tervezgetnek,de mondtam nekik csak csinnyán!!!!!
Vendég

Kriszti, igen naponta 2-3 szem. :roll: :roll:
Mi is félve terveztünk, és ez még most is így van .Majd 2 hónap múlva már bátrabbak leszünk. :oops:
agica1027

Ági!
Köszi az infót!Én csak 2 szedek akkor mert az Antioxant cseppeket is továbbra is szedem,mert ezt terhesek is szedhetik!!!!!

Jó éjt!!!!
Vendég

Sziasztok!

Szia Tina! :wink:
Tudtam én,hogy visszajössz.De hogy ilyen hamar!!! :lol: Ügyik voltatok!!
Szombaton lesz hagnos grtaula,jó? :shock: :wink:

Ági

örülök,hogy "csak" ennyi volt az egész.Azért jobb igy,mint valami brutkóság lett volna,nem??
Drukkolok továbbra is(feleslegesen persze! :wink: minden rendben van!!)

Márti

No para.A doki is mondta.Ugy is van!! :!: :!: :!: :!:

Nekem ma megkezdődött a barnázás.Nem vagyok OLYAN szomorú,mert legalább időben történt.A 32.napon vagyok.Ez igy okés ugye??PErsze ha nekem is ki kell jelentkeznem ahhoz hogy babás legyek,megteszem. :D CSak legyen már valami nálam is!!!!!!!!!!!VAgyis VALAKI!!!
:wink: :P
Vendég

sziasztok
Kriszti de jo hogy látlak egy halk gratula neked.
rolam csak annyit hogy még egyben vagyunk de holnap megyek be a korházba és lehet hogy már nem is engednek haza amig meg nem lesz a babucim.meg adom a számomat akinek kell :06303166187

Kép
e.andrea

Erika!

Köszi!
Én csak azt mondom neked,hogy VITAMIN!!!Te is és a párod is szedje!!!
De már ajánlottam!!!!
Antioxant vagy én legutóbb 2 hónapba a Szójavitforte kapszulát szedtem,hogy ez segitett e nem tudom!!!!!
De az biztos hogy közre játszott!!!!!
Próbát megér!!!!!
Én nem gondoltam,hogy sikerül!!!Bár teljesen nem tudtam nem gondolni rá!!!!!!

Még tele vagyok félelemmel,még a szextől is félek,hogy el ne menjen,de ez tudom butaság!!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Andi!
Köszi és mennek a drukkok!!!!!!!
Vendég

Kriszti!

Annyira de annyira örülök neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én titikon nagyon bíztam ebben!!Szuper!!!

És nagyon vigyázz magadra,remélem kiíratod magad táppénzre,most a babád mindennél fontosabb!!!És egyátalán nem hülyeség hogy félsz a szextől...sztem az első 3 hónapban igenis kerülni kell,lehet hülyének néztek, de én nagyon féltettem a babákat és a 12.hétig egyátalán nem mertem.
Elevitet szedjél meg folsavat feltétlen!!!Egyenlőre más nem kell,max ha görcsölgesz akkor a Magne B6 -De az inkább később kell ha a méhed kezd görcsös tevékenységbe amikor még nem kell.Szal én a keményedésekre napi 2x-3-t szedtem,aztán amikor javult akkor csak napi 2x-1-t.
Fejfájásra nyugodtan szedhetsz Aldopirint.

Csinálj hzolnap is egy tesztet,az tuti erősebb lesz.

Na rohanok ,indul a reggeli nyüzsi!

Jaj annyira örülök neked!!!

Rik,mostmár te következel az tuti!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

akarom mondani Algopiryn :oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!

Köszi!!!!!
Köszi a jó tanácsokat is!Szexel csak óvatosan bánunk!!!!!
Majd még jövök ma!!!!

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hali!

Kriszti :)
Nem idegesítésként mondom, de erről a tesztről sok rosszat hallottam....... :roll: És amikor még mi is csak a tervezésben voltunk, sok fórumot elolvastam itt a bneten is, többek között a poz. teszteset is....Sokakat becsapott! Na de nálad tuti nem ez van, a tünetek biztosak!! :)
Amúgy szex nálunk is csak lájtosan volt a 12. hétig.....(vagy nem is volt..rá se bírtam gondolni, olyan szarul voltam....) Na de azóta.......... :wink: :wink: :oops: :oops:
Tényleg igaz, hogy a 2. harmad a legjobb időszak, meg hogy kívánósabb a kismama.........minden téren!

Gona :)
Már nekem is régóta mocorog, de van úgy, hogy 1-2 napig semmit sem érzek! :roll: NA, ilyenkor szoktam parázni! Gyere majd a hírekkel!

Rik :)
Rohadt barna mondjon le! :evil:

Andi :)
Drukk.........

Nálunk idő sz.......esik!!!
Kép
Úgyhogy marad ez:
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Megvolt délelőtt az UH, nagyon részletesen mindent megnézett a doki, vagy félórán át csak velem foglalkozott, és minden rendben van! :D
Hát a lábaköze nem volt olyan egyértelmű... :oops: Abban maradtunk, hogy inkább kislány mint kisfiú, de majd legközelebb megint megnézzük. :P

Andi,
szorítok, hogy minden rendben legyen a szülésnél! :)

Kriszti,
reméljük szombaton a legjobbakat! :D +++++
Majd gyere gyorsan a hírekkel, nagyon kíváncsi vagyok. Tényleg hihetetlen, nagyon vigyázz magadra, most a baba az első!

(Most is nagyon rugdos, asszem nem csípi, ha számítógépezek! :lol: )

Rik,
ez a mensi tényleg elkerülhetne már téged is! :wink:
De még mindig jobb, ha pontosan megjön, mintha sehogyse! :roll:
Nagyon kívánok neked is egy babót a pocakodba! ++++++

Többieknek is kitartás ebben a változékony időben!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Edit!

Sikerült rám ijesztened,na de reggel kiderül!

Gona!
Örülök,hogy minden oké,a babád szégyenlős azért nem mutatja a nemét!!!!!
Vendég

Gona

de jó hirek!!!!! :!: :!: :!: :!: :!:
Köszi a drukkot,már megjött!! :cry:

Tina

én nem ismerem ezt a tesztet. Most másfajtát vettél holnapra???
Izgulok!!HAmar gyere reggel!!! :wink:
Én egy hónapja szedek BArátcserje tinktúrát.Asszem hatott,mert időben jött a mensim.
Az Elevitet ma kezdtem:)
Vendég

Drága Kriszti!!

Nem akartalak megijeszteni!!!! Csak itt a bneten olvastam, hogy többeket becsapott....De nálad minden oké!!! :) :) A tünetek, meg az a sok késés....Nerm vagy álmos?? Mert az is egy tuti jel! Meg a pisilés!
Nagyon tuti teszt a Gabriel! Ha még esetleg akarsz venni..

Gona!
De jó már neked! Örülök, hogy minden oké! Mi hétfőn megyünk. Azért nálam is bejelentkezik babó, de csak rövid időre, és nem is nevezném rugdosásnak, még mindig gyengén érzem. Lehet, hogy azért, mert nem vagyok olyan vékony, mint te. Kép?????? 4d volt vagy sima?

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?