Új privát üzeneted érkezett!

Nani, Snufi: van amikor annyit sem eszem. Ha szigorúan a gastroyal menüt eszem, akkor van amikor napi 40-80 között van, rengeteg saláta, natur husival, zöldségek stb.
Vendég

Sziasztok! :P

((((((((((((((((((((((((Skrisz))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vígasztaló léleksimi 1000-rel!!! Pihenj most és kényeztesd magad!
Kell az erő a következőhöz! :)

Viktu,
mondd meg KP-nek, hogy adja Neked az augusztusi helyemet! :P (vagy már elkelt! :roll: )

Nani,
de jó Téged "látni"! Hogy vagy? :P

Babi, Sannah, Buborka,
ölelés és drukk!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

(Vannak látogatók a blogon! :P Nagyon örülök neki, jó csapat lesz! Mindenkit várunk Apával "kreatívkodásra"! :D )
Mentem nagytakarítni...

tillidian

Sannah, az 5-tel nincs semmi baj.

babaimádó
Kép
babaimado

Vasárnap mész?
Vendég

igen, nekem az írta a dokim a papírra

babaimádó
Kép
babaimado

Till! :wink: Köszi a helyfelajánlást :D
Tényleg ilyenkor hogy megy? (-mármint ha "felszabadul" egy hely az előjegyzésben-) Gondolom, ilyenkor olyan kerül előbbre, akinél nagyon számítanak akár a hónapok is , nem?
Sannah! Egy hős vagy! Bár, én ha nem eszem meg az előírt ch-t nagyon gyagya leszek, abszolút nem tudok koncentrálni...Nálad nincs ilyen?

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Viktu!
nemtom, hogy megy, de bittos betöltik az "üres" helyeket...(tudod, mi októberre halasztottuk...)

Baba, Sannah,
azért pihizgettek is, ugye? :D

(nemakaródzik takarítni :? Sannah, Te hogy vetted rá magad a teljes konyha-puceválásra??? :lol: )

tillidian

Holnap Manóék ballagnak az oviból, muszaj takarítni, jönnek Anyósék...

Sannah,
ez a diéta az IR-es (kevés szénhidrát)? Kitartás hozzá!

tillidian

Sziasztok!

Krisz,
:( :(
Ugyanígy jártam az elsőnél, pedig akkor még azt hittem, meg se jöhet progipótlás mellett, ET+14 napra zutty megjött éjszaka. :?
Az első azért kevesebbeknek sikerül, mint igen... kár, hogy fagyi nincs :( Hajrá november!

Sannah,
millió tapasztó! :)
Just for change mondtam legutóbb a dokinak, hogy miért nem próbálunk meg egy longot, és mondta, hogy legyen, bár azt is hozzátette, hogy nálam úgyis mindegy a stimu része...

Baba,
két kis babamagodnak szurkszurk! :) :)

Buborék,
++++++++++++++++

Lois,
inkább arra tippeltem, hogy nem lesz UH, de tavaly nyáron júli legelején már megnézett az augusztusi lombikhoz, pedig még fogiszünet és egy rakat gyogyó is hátra volt... ezért jutott eszembe.
Júúúj, kutyu! :lol: Jó nézegetést, választást!!! :wink:
A mi Dorkánk nő, mint a bolondgomba, egyre szőrösebb és bajszosabb, micsoda kiscsaj! :lol:
angel37

Bocsánat a baromságért :roll:
Természetesen azt akartam írni, hogy "az első kevesebbeknek nem sikerül, mint igen"
angel37

Angel,
nem az első mondatod volt a jó? :wink:
Nem ritkaság, hogy elsőre sikerül? Inkább a második szokott sikerülni, nem? Leglábbis szerencsés esetben... :lol:

skrisz72

Jaj, de... :oops: de valami akkoris sánta abban a mondatban, csak hülye nap vége felé már nagyon zizzent vagyok :roll:
Szal akárhogy is, ahogy te is írtad: elsőre ritkábban sikerül! Majd a következő! Tőlem marhára nem hiteles, de tényleg majd a második! :wink:
angel37

Ja, és ez elsőnél punkció+14-re jött meg (nem ET+14) :roll: :lol:

Na, jól van, mára mentem, úgy látszik ma nem tudok értelmeset szólni! :wink:
angel37

Angel :lol: :lol: :lol:

skrisz72

Angel

Ez egy ilyen nap. Én olyan furán érzem magam egész nap. Érzem a hasam, nem fáj,csak érzem. Olyan fáradt vagyok . Biztos ettől a hülye időtől van!

Skrisz

Hogy érzed magad?
buborék5

Bubi,
egész nap fáj a hasam. Kijózanítólag hat. :( Elég sokat sírtam, néha még a torkomban a gombóc. November olyan messze van. Este felbontunk egy üveg pezsgőt vígasztalásul. Legalább elalszom tőle. Úgysem aludtam sokat az éjjel. Hülyére aggódtam magam.

Remélem nemsoká jössz nekem egy jóhírrel! Egy ici-pici jóhírrel! :wink:

Lányok, asszem ma értettem meg az érzéseiteket. Most már én is értem, érzem. Kívánom mindannyiunknak, hogy mihamarabb sikerüljön elérni a vágyainkat.
Plussz adag ragacsot küldök a leendő kismamiknak! :)

skrisz72

Skrisz

Sírjál csak, add ki magadból az érzéseket. Meglátod, hamar eljön a november. Olyan dolgokkal próbáld eltölteni az elkövetkező hónapokat, amik örömmet okoznak, amikből energiát meríthetsz!
Jó pezsgőzést estére, szeretgessétek apával egymást!

Nagy ölelés neked!
buborék5

Lányok, most egy butácska kérdéssel fordulok hozzátok. Találtam itthon Magne B6-ot. Lehet azt ilyenkor szedni?
buborék5

Sziasztok lányok! Új vagyok, bár már egy éve járok a Kááliba, de felétek még nem jártam. Jó Titeket olvasni,mert erőt ad a sok pozitív gondolat és bíztatás. Nekem teljes (két oldali) elzáródásom van és az FSH-m sem tökéletes. Volt egy sikertelen ET-m, majd egy újabb punkció, de a 3 petéből csak egy termékenyült meg és az sem osztódott tovább, tehát nem is ültettek vissza semmit. Nagyon elkeserített!!!!!!! :cry: Tudom, nem szabad feladni, de néha nagyon nehéz újra hinni!
salha

Salha

Átérzem a helyzeted! Nekem most 15-ből egy termékenyült meg és imátkoztam, legyen mit visszaültetni. Ez az egy picike 4 napja a pocimban van és most abban reménykedek, hogy velünk akar maradni. Gyere gyakrabban, hátha könnyeb lesz!
buborék5

15 petesejt???????????? Hogy sikerült ennyi? És hogy hogy csak egy termékenyült meg? Nem értem! Hányadik beültetésed volt ez?
salha

A lényeget elfelejtettem: NAGYON NAGYON SZORÍTOK! Ott kell, hogy maradjon az a kis drága!
salha

Salha

3. beültetés. Miért 15? Így reagáltam a hormonokra. Hogy hogy csak egy? Nem tudom, azt hittük ebből még fagyasztani is sikerül! Az én esetemből látszik, nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség. Köszi szépen a szorítást!
buborék5

Sziasztok!

Buborék, Baba, Sannah,
továbbrais +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz,
hamar itt lesz az a november!!! Addig van időd megerősödni, magatokkal törődni, pénzt gyűjteni...

Salha,
Szia, üdv köztünk! :) Akkor te 2 lombikon vagy túl? Avagy ezt így mennyinek számítják? :roll:
Ki a dokid? Mikor folytattok? Mesélj...

Angel,
én értettelek!!! :wink:

tillidian

Till: igen, IR-es. Hát az úgy volt, hogy nem akartam arra gondolni, hogy mi történhet a pocakomban és inkább nekiálltam takartíani. Muszáj volt, így eltereltem a gondolataimat és szép is lett a konyha!!!!! Ja és persze, hogy néha pihengetek.

Viktu: nekem nincsenek ilyen tüneteim, ( vagy csak én nem veszem észre :lol: )!! Miket eszel?

Angel: köszi nagyon édes vagy!!! Még pont 1 hét van hátra és kiderül minden! Tuti bejön a long, ikrek lesznek!!!! Tudooooom! :lol:
Vendég

Buborék,
Persze, hogy lehet. Nekem kötelezően kellett is napi hatot.
Vendég

Jó reggelt!

babaimádó
Kép
babaimado

Sannah, Bubi, drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!
Bubi, én hiszem, hogy az az egy babád is nagyon kapaszkodik!Ő adja a jeleket!
Sannah, a Tieid azért nem mutatnak görcsöket, emrt ahgyják, hogy Anya kitakarítsa az egész lakást! De ők is kapaszkodnak ám nagyon!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt,

Sannah, Bubi, Baba
++++++++++++++

Bubi,
Nekem kötelezően volt előírva a MagneB6, ugyanúgy mint Pandusnak.

Salha,
Üdv itt, de kívánom, hogy minél hamarabb odébbállj a babavárós topikba.
Vendég

Salha, én is üdvözöllek itt, gyere és írj, a lányok nekem is mindig sokat segítenek és sokszor jelentenek lelki támaszt, ha arra van szükség, együtt sírunk és együtt nevetünk.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Olyan szépen süt a napocska, meleg lesz ma is!

Baba: drukkolok nagyon, köszi, takarítgatok,pakolgatok elterelő műveletként. Néha fáj a hasam, mintha megjönne, de egyelőre semmi ( napokban kéne megjönnie rendesen ), remélem is, hogy kapaszkodik a babikám. Te, hogy vagy? Érzel valamit?

Bubi: babaragik mennek!!!!
Vendég

Sannah, én semmi különöset. Néha picit a hasam, minthameg akarna jönni, végülis ma a 27.cn van.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Sannah! Bubi! Baba! Krisz! +++++++++++++++++++++

Salha! Üdv itt!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szia Salha,
nekem is kétoldali elzáródásom van. Épp most estem át az első beültetésen. Sajnos nem sikerült! Drukkolok neked!!!!

Sannah, Bubi, Baba ezerrel mennek a ragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok, én nem ettem magne B6-ot. Elevitet és folsavat nyomattam. Legközelebb vegyek magne B6-ot is? Az segít valamin?

Hanna kismami, jól vagytok? :wink: Édi vagy, hogy még mindig drukkokat küldesz. De ebből már nem lesz semmi.

skrisz72

sziasztok!
sannah, 40-80/napi ch nagyon kevés! Mennyit fogytál már?( Ilyen kevés érték mellett biztos sokat.) Ez már majdnem atkins diéta. :)
Állítólag az agy napi 100 gr. ch-t igényel.Nem szoktál szédelegni, ásítozni? ( próbáltam atkinsozni régebben, kb. 3 napig bírtam, aztán jött a hipózás)
ir-eseknél 120-190 a napi ch bevitel, és ha kevesebbet eszel, inkább ártasz, mint jót tennél magaddal.Vigyázz magadra.drukk!

Till, kösz, megvagyok, lassan már elkezdek dolgozni. Most kb. 3-4 hónap szünet lesz nálunk a műtét, és a mioma miatt.
Jó a honlapod.

salha, endokrinologus látott már?

bubi drukk!
nani72

Sziasztok!

Baba!Sannah!Bubi!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szia Salha!

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok!

Bocs, hogy bepofátlankodok hozzátok, de szeretnék egy kis segítséget kérni. Van köztetek esetleg valaki, akinek a hormonkezelés alatt már heparint is kellett szúrnia? Ez mennyiben befolyásolja a leszívást? Előtte abba kell majd hagyni?

Előre is köszönöm ha valaki megosztja velem a tapasztalatát.

tücsökbogár

Tücsökbogár

Én sajnos ebben nem tudok segíteni, de szerintem Fanni igen. Azt hiszem Ő használ heparint.
Fanni gyereeeee! (a babaváróson szokott mostanság inkább irogatni :D )
buborék5

Nani: megkérdeztem a dokit, hogy mi van akkor ha egész nap csak salátát és roston sült csirkemellcicit eszem, azt mondta 1-2 nap belefér, természeteen nem mindennap eszem ilyen keveset. Fogyogattam a BMI-m már jóval 25 alatt van, nem vagyok vékonyka még, miután abbahagytam az aktív sportot 30 kg-t szedtem fel és jó, hogy mennek lefelé azok a csúnya kilók. Már jobban érzem magam :lol:
Átlagban igyekszem tartani a 120-140-et. :lol: :lol: :lol:

Bubika: bizony, jól írta Babi kapaszkodik a babykéd, nagyon drukkolok!

Tücsök: Cocitól is kérdezhetsz ez ügyben, ő is érintett!

Baba: ++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sannah

Hogy vagy?+++++++++++++++++++++++++++++++

Én ma nem érzek semmit.

Baba

Te hogy vagy?++++++++++++++++++++++++
buborék5

Bubi: baba jelenti:görcsöl és fája dereka.

babaimádó
Kép
babaimado

Till
Az első alkalommal volt beültetés, ezért az egynek számít, de a legközelebbinél már sajnos nem volt. Azt mondják sokan, hogy éppen ezért az nem számít második lehetőségnek, de a dokimmal még nem beszéltem erről. Egyébként a Krizsához járok, és nagyon kedvelem. Volt, hogy elbőgtem magam nála, és olyan jól esően vigasztalt. Kb egy hét múlva megyek hozzá, ha minden igaz, és akkor beszéljük meg, hogy mikor lesz a következő. Nehezen telnek a napok és hónapok! :cry:

babimado
Sokszor olvastam az oldalt, de iagzából csak most szántam rá magam, hogy "klaviatúrát" ragadjak. Egy kolléganőm ajánlotta, aki szintén a Krizsához járt, és gyönyörű babája lett a 4.-re. Ő bíztat, hogy ne adjam fel és hogy írjak nektek, mert Ti is sokat segítetek. Ahogy olvasgattalak Titeket, magam is meggyőződtem, hogy egy nagyon pozitív erő sugárzik mindannyiótokból, annak ellenére, hogy itt mindenki egytől egytől sok keserűségen ment és megy kersztül.

nani72
A saját nőgyógyászom endokrinológus is, úgyhogy látott szakorvos. Ő ajánlotta egyébként a Kaálit és a Krizsát miután kiderült, hogy teljesen átjárhatatlan vagyok. Sokat köszönhetek neki, mindent megtett, ami tőle tellett.
salha

Salha, feladni SOHA eszedbe ne jusson!Mindig azt mondom, hogy megyünk előre rendületlenül az úton, mert hiszek benne, hogy habár rögös is az út, amit végig kell járnunk, de mindegyikünket az út végén ott várja akisbabája.

Remélem, hogy az enyéim már a méhnyálkahártyába beágyazódva várják, hogy Anya és Apa elkényeztesse őket.

babaimádó
Kép
babaimado

Kép
salha

babaimado
Tiszta szívből drukkolok Nektek! SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!!!! :wink:
salha

Szervusztok! :P

Keveset írtatok ma! :) (hamar végeztem a visszaolvasással..:)

Salha,
Hajrá, üdv a Harcos Csapatban! :D Össze fog jönni a babó, meglátod!!! (És mindannyiunknak, természetesen!!! :D - majd megnyitjuk a babások 2009 topicot :wink: )

Buborék, Sannah, Baba,
nagyon drukkolok Nektek! +++++++++++++++++++++++++

(((Skrisz,)))
hogy vagy?

///Nálunk szépen lezajlott a ballagás, fantasztikus műsort adtak a "nagyok" , azaz Manóék :) -aztán kicsit lepukkantam, mert beállítottak a sógornőmék (holott nem hívtuk őket - nem is vagyunk sajnos a legjobb viszonyban :( ), hatalmas a pocija, júliusban szül és egyfolytában a szuper terhességéről beszél...pedig tudja, hogy milyen fájdalmas pont ez nálunk...Hiába, van még mit fejlődnöm, hogy ezek is leperegjenek...///

tillidian

sziasztok!

sannah, baba, bubi: drukk+++++

angel: nem mutatsz képet dorkáról? :wink: jöhet priviben is.

salha: üdv köztünk. drukk neked is!

jó éjt!

kati
katica30

Jó reggelt!
Baba!Sannah!Bubi! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

viktu

Jó reggelt!

Till, ez frankó! Én is voltam hasonló helyzetben, de ott nem szándékosan mesélt a sogornőm és az Anyósék a babáról, csak egyszerűen meg sem fordult a fejükben, hogy nekem ez mennyire fáj. Ölelgetést küldök neked!

Sannah, Bubi, hogy vagytok?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Till, Babim: ez velem is gyakran előfordul. (nem direkt, de fáj). De inkább, minthogy mindenkinek elmondjam, milyen szenvedés, küzdelem nekünk, hogy összejöjjön a baba.

Drukkok mennek Csajok!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leo: kérlek jelentkezz!

Puszi.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?