Till
Az első alkalommal volt beültetés, ezért az egynek számít, de a legközelebbinél már sajnos nem volt. Azt mondják sokan, hogy éppen ezért az nem számít második lehetőségnek, de a dokimmal még nem beszéltem erről. Egyébként a Krizsához járok, és nagyon kedvelem. Volt, hogy elbőgtem magam nála, és olyan jól esően vigasztalt. Kb egy hét múlva megyek hozzá, ha minden igaz, és akkor beszéljük meg, hogy mikor lesz a következő. Nehezen telnek a napok és hónapok!
babimado
Sokszor olvastam az oldalt, de iagzából csak most szántam rá magam, hogy "klaviatúrát" ragadjak. Egy kolléganőm ajánlotta, aki szintén a Krizsához járt, és gyönyörű babája lett a 4.-re. Ő bíztat, hogy ne adjam fel és hogy írjak nektek, mert Ti is sokat segítetek. Ahogy olvasgattalak Titeket, magam is meggyőződtem, hogy egy nagyon pozitív erő sugárzik mindannyiótokból, annak ellenére, hogy itt mindenki egytől egytől sok keserűségen ment és megy kersztül.
nani72
A saját nőgyógyászom endokrinológus is, úgyhogy látott szakorvos. Ő ajánlotta egyébként a Kaálit és a Krizsát miután kiderült, hogy teljesen átjárhatatlan vagyok. Sokat köszönhetek neki, mindent megtett, ami tőle tellett.