Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na, Zsu ez aztán a csemege Neked, amennyi hibát itt összehalmoztam, de üldöz a net... :lol:
Amúgy láttam ám Pillerpancsolópankát, tud ám élni csajszi, a hogy ott a medencében elterül, imádom!

Megyek, olvasok egy kicsit, hogy lássam mi a történés Veletek...(hátha nem csak ezt az egy oldalt engedi)

KépKép
KépKép
prücsi

Hohó! Egy egész oldalt olvastam végig és csak utána dobott ki, juhej!

Láttam hiányoltatok! :wink:
Céklát, mint tudjuk "hájastul", de én nem sütöttem, hanem főztem, de bevallom, már nem emlékszem, hogy meddig, de mivel ezek nem voltak nagy céklák, nem kellett olyan sokáig. Villa beleszúr és ha puha, akkor jó. Na, ezzel jól ki vagytok segítve :lol: :lol: :lol: Viszont gyanítom, hogy a mosatni céklák már elég fásak, szóval azért nem olyan tutik. Inkább főzzétek, mert fás céklát sütni, hááát...

Zsu, csatlakozom hozzád, EB-t én is nézem, férjem meg nem. Bár mostanában nem olyan intenzíven vagyok sportműsor rajongó, mint régebben (pl. a Forma-1-et sem nézem, csak ritkán, régebben meg szinte mindet láttam...öregszem), de azért belenézek ebbe-abba. Athéni olimpiára meg majdnem mentem (mert nyertem egy utat), de közben kopogtatott B, hogy "Anya maradj már itthon", nem 9 hónapos terheseknek való hely az...jó kis rendező az élet, mi? :wink:

olvasok még.

De azért látjátok, pótolom az elmaradást...

KépKép
KépKép
prücsi

Arra hajtok, h teleírjam az oldalt...

Móni, hogy hogy ápolunk fogat? Hááát, fogom a fogkefét, rányomom a fogkrémet és jól megmosom a fogam (fogszabályónál alaposabban kell) :lol: :lol: :lol: Vagy nem erre voltál kíváncsi?
Ábelét én sehogy. Fürdés után odaadom a babafogkefét, tudjátok, azt a gumis végűt, hogy szokja, meg látja, h B is mossa, ezzel mindent megtettem a fogmosásra nevelés érdekében azt hiszem. De szereti rágcsálni, mert jól masszírozza az ínyét.
Ki is kérdezte, hogy hogy lesz így fogmosás, ha esti szopival alszik el a babab? Talán Kiri? Állítólag anyatej nem szuvasít, ezt olvastam legutóbb. Én ehhez tartom magam.

Fogorvosom szt csak akkor nyomjak a fogkefére fogkrémet, ha a gyerk már tud öblíteni. B már 4 éves lesz, de csak nemrég kezdett öblíteni, mondjuk nál a inkább a dac, mint a nem tudás játszik be 8)

Bakker, én a szolnoki fősuli kolijának Tv szobájában néztem a Twin Peaks-et, más meg még éppen a tejfogait hullajtotta el...ez tényleg elgondolkodtat :?

inkább egy-két kép:

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
prücsi

Móni, mi a baj az eperrel, ha az ember szoptat? Allergia, ekcéma? Én meg az este döntöttem magamba egy csomót...hűű, mi lesz itt?

Gabci, most látom csak, h Ádiról is voltak képek. Öcsém, ezek a szemek! Lesz itt sírás-rívás a csajok körében pár év múlva...
Lábujjhegyezés terén a gyógytornászok azt mondják,ha csak áll, de lerakja a sarkát időnként, az még nem jelent bajt, de ha így is jár a gyerek, az nem jó. Nekem azt mondták, hogy figyeljem ne álljon sokáig lábujjhegyen. Ábel csak akkor szokott, ha nyújtózkodik valamiért, ami a kanapé számára elérhetetlen részén van, amúgy talpon áll (mert ő egy talponálló :lol: :lol: :lol: )
Ábel séróját meg le fogom vágni, mert tényleg hosszú már. :wink:

Csak nem olvastam, vagy tényleg senki nem írta meg, hogy gyermeke miért épp azt a nevet kapta, amit kapott? Móniét már tudjuk, meg én is megírtam. Többiek? Vagy gáz, hogy ez engem érdekel?

KépKép
KépKép
prücsi

Prücsi: Ábel itt az alsó képen laza nagyon!

Nállunk Ágnes azért mert én az vagyok és apa nem engedett más nevet!Ennyi a történet!

Esztellának nagyon boldog hófordulot!

Kép

Kép
mogyoland

Jó reggelt!

Már kész a gyümilevi, Zebulont megsétáltattam (a boltig :lol: és vissza :lol: ) De annyira meleg lett a konyhában, hogy semmi humorom még a vasalással is növelni a hőfokot:)

Zsu, szívesen festenék másnál is, tényleg, csak nagy a távolság köztünk:) Már Jutta is kérte, sőt gyulai ismerősök is..heheh még Gyulán sem festettem másnál...pedig megígértem:) Hozdd közelebb a hegyedet, akkor átugrok hozzátok :)

Prücsi, Léna azért kapta ezt a nevet, mert nekem régóta tetszik (Omegás korszak:) és a baba utónévkönyv miatt csak vitáztunk a férjemmel. Így mindenki előszedte azt a nevet, ami régóta tetszett neki és még mindig sikerlistás:) Ábel nagyon szép kisfiú! Jó a hitás fotó, amikor a baratyó hintáztatja! Szép is a tesvéri szeretet, ezért kell még egy gyerek!!!:)

Kajára visszatérve, holnaptól Tarhonyafesztivál lesz nálunk:) Vicces, mi?
Vendég

Ps: Léninek tanítjuk a "pápá-t", és már kezdi mondogatni, annyira cuki, de még nem integet. Csak csapkod a kezeivel és üt vág mindent, amit elér! Ja meg toplistás a "Tapsi, tapsi mamának" c. mondóka és a "Nyuszi, nyuszi, nyulacskám" is...
Vendég

Ismét sikertelen voltam a 10óraival, mert merészeltem almát és meggyet főzni a gyerekemnek... :(
Úgy képzeljétek el, hogy majd három hete nem tudok neki adni gyümölcsöt!!!! Pedig itt a nyár, a sok fincsi gyümi és a vitaminok! De az én gyermekemnek csak a tápszer kell! Na megint én eszem meg az összes finomságot, amit vásároltam és csináltam...:(

A fogzás monnnnnyon le!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok én is!

Gyümik: Ramika a cseresznyét héjastul megeszi, csak a magot szedem ki belőle és elnyammogja. Persze előke kell hozzá! :lol:
Evett már görögdinnyét is, az is nagyon ízlett neki! Ő egy kis mindenevő.

Tegnap voltunk méreckedni: 9,5 kg! Nem semmi a lelkem!

Rami négykézláb áll, és tolat. Ennyi. Ülni is szépen tud.

Én Alien rajongó vagyok! Alien vs Predator is szuper!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Na végre talán visszatalálunk a régi kerékvágásba és Prücsi éjjel teleirja az oldalt, hogy reggel legyen mit olvasni :lol:
Az elütésekre nem vagyok allergiás, csak a helyesirási hibákra :wink:
Ábelemnek üzenem, hogy gyógyuljon már meg, hiszen itt a nyár, és meleg az idő, és az ember strandra ját, stb!
És boldog házassági évfordulót! Rendes ez az ember, hogy sütöttá-főzött neked!
Na köszi a céklás tanácsot :D , receptekben is szeretem az ilyeneket, hogy annyi liszt, amennyit felvesz, vagy tűpróbáig süssük. Én bébicéklát főzök anyukám kertjéből, talán az hamar megfő.
Ki ment el a nyeremény útra? Mi Thaiföldi utat mondtunk vissza Panka miatt, mondtuk is, hogy már akkor elkezdődött a lemondás :)
Ábel továbbra is tündér!

Edit, miért főzöd meg a gyümölcsöt? Én nyersen adok mindent :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Most már én se vagyok olyan sportrajongó, régen apukámmal együtt néztük a meccseket. A műkorcsolyát viszont nagyon szeretem!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Esztikének boldog hófordulót! :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok Jányok/Asszonyok!

Vagyok én is, de már lassan követni sem tudom az eseményeket...Így aztán előre is bocsi, ha nem mindenre reagálok. Múlt héten leszedtük a meggyet, el is vitték 190 Ft-ért kilóját, és lett vagy 100 kg. Még a később érő fajtából több lesz, de akkora tuti lejjeb megy az ár. Egy kicsit megrettentünk, mert rémhírek terjengtek, hogy csak kb. 50 Ft-ért veszik majd át, annyiért meg szinte nem is éri meg leszedni (mert a fákat metszeni, permetezni kell stb). Mióta falusi vagyok, én is ezerszer jobban értékelem a mezőgazdasági munkát. Sok benne a rizikó, és aki a legtöbbet dolgozik vele, az kap a legkevesebbet. Nem tudom, most pl. a piacon mennyi a meggy, de lehet jobb is, mert ugye a kereskedőké a nagy haszon. Tavaly, amikor mi eladtuk 150-ért, Debrecenben 400 Ft volt a piaci ár. :twisted:

Pénteken ballag a nagyfiam az oviból, kerti partit akarunk, de inkább csak akartunk, mert ahogy hallom, pont jön a kaki idő. Csak legalább addig ne esne, amíg a gyerekek előadják a műsorukat! Kérek drukkokat!

Filmek. Ma már hálás vagyok apáméknak, hogy anno elég szigorúak voltak ilyen téren. Mi nem sokat nézhettük a TV-t. Emlékszem, hogy az Izaura című sorozatot is úgy kellett kikönyörögni. (Így én a Twin Peaks-et pl. nem is láttam soha.) Akkor haragudtam rájuk, mert azért gimis korban az gáz, hogy mindenki a filmekről beszél, Te meg nem tudsz semmit... De mondom, ma már hálás vagyok, mert szerintem tényleg nem jó a gyerekeknek a horrorisztikus képi hatás. Főleg a maiak... Még a rajzfilmek is borzasztóak. Mi itthon nem engedjük, de ha Levi megy a barátaihoz, nézi ezeket...És utána fél. Nehéz ez, mert ugye azt nem mondhatom, hogy más családoknál ne nézhessék a gyerekek. Teljesen tiltani meg úgyse lehet, mert ugye akkor annál inkább érdekli a gyereket. Bátyáméknál szinte nem néznek otthon a gyerekek semmit, ők meg tudták csinálni, hogy csak vendégségben meg nagyinál van TV. Ja, és én a mai napig nem bírom a félelmetes filmeket. Voltam kb. 20, mikor láttam a Kéz, amely a bölcsőt ringatta c. filmet, ami a maiakhoz képest piskóta, de bújtam a fotel mögé, és sokáig rossz volt arra az idióta nőre gondolni. No, "röviden" ennyi.

Prücsi! Én speciel leírtam a névválasztást, de akkor azt az oldalt nem olvastad. Mégegyszer meg nincs erőm/időm!

Gabci, Kikuka, Prücsi, Vicuska, Zsu, Jolka! Édesek a babák!
Jolka! Welcome back! Azért majd írj beszámolót!
Hajni! Tőled is várjuk! Marci gondolom, élvezte! A lisztérzékenységről van új eredmény?

Timi! Remélem, jobban vagytok!

Bocsi, mennem kell, sír a legkisebbem. Próbalok majd jönni, mert ma csak ketten vagyunk (ilyen is ritkán van), de próbálom behozni a lemaradásomat minden téren (mosás, vasalás, takarítás). Szép napot!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Zsu, azért főzöm meg a gyümölcsöt, mert nyersen (se) nem eszi meg Babszem... :(
Vendég

A lemondások és az utazások nálunk úgy alakultak, hogy két külföldi utamat kellett lemondjam Lénike miatt tavaly tavasszal.

Még nem írtam, de nekem az elsó 3 hónap katasztrófa volt, túlzás nélkül minden reggel öklöndöztem és hánytam. Fogytam 5 kg-ot, semmi sem esett jól, mindig émelyegtem. Így Kelet-európai utamat mondtam le :lol: Belgrád és Bukarest! Na nem nyaralás vagy hasonló, hanem turisztikai kiállítás lett volna ott velem, a város egyik turisztikai referensével. Jelentem, a kiállítás meg volt, a képviselet is, az egyik kolleganőm személyében. Áprilisban merészkedtem csak ki Békés megyéből, még pedig Veszprémbe. Ott is vásáron képviseltem Gyulát, s ott ébredtem először úgy, hogy nem kell hányjak:) hihi no ennyi volt a lemondás. Nyaralni nem mentünk tavaly, csak barátokhoz szerte az országban!
Vendég

Ahoj!
Na végre Prücsi! :wink: Bea! :wink:
Prücsikém, köszi a fogmosós választ, de nem én kérdeztem. Mer' ugye minek is? Jankának nincs még egy(!) foga sem, de nem is készülődik! :roll:
Bea! Mán a tívízés is vót itten szó! Sztem nem lehet elkerülni! Sztem egy a lényeg: irányított nézelődés. Pl. nálunk a tévézés=dévédézés lesz. Egy ideig... Aztán meg kitanálom!
Jujj, a második képen de cuki ez az Ábel fiú!
És ennyi fiút (még kettőt) Prücsi! Jézus ereje ne hagyj el... :lol Mondjuk én lánypárti vagyok még mindig!
Na, megyek! Anyukám palacsintát süt nekem! :wink: Télleg jó dolgom van...
Holnap miskolci babatali? Bea? :wink: Megyünk temetőbe, babaáruházba, tescoba... Király! :wink:

Kép
ermoni

Hajni! Ne olvasgassál (még megárt! :lol: ) inkább mesélj! Fényképes beszámolót várok- én pl. személy szerint!

Kép
ermoni

Elkezdek olvasgatni meg reagálni. Még csak az elm utcánál tartok 2 oldallal ezelött. Mi is szülinapi zsúron néztük!
A Twin peakset is bámultam ezerrel, de majd be sz@rtam és egy kukkot nem értek belőle a mai napig sem! Abban a filmben mindenki csinos és jóképű volt a törpét meg azt a gonoszt leszámitva

Marci kedvenc elfoglaltsága, hogy egy kosárban vannak a játékai és kipakolja őket.

Ja, és külön alszik fél éjszaka! Mivel a kiságyat elajándékoztuk az utazó ágyában, amit felvittünk a gyerekszobába! Fürcsi/vacsi után lerakjuk és elalszik. Betti is külön alszik! Mármint Marcival. Ő a barátok közt alatt szokott elaludni mióta nem alszik du. igy "csak" be kell rakni az ágyába (felcipelni a 15 kilót)

Főztem palóc levest akit érdelek: marhapörit főzök, külön főzök babot )meg Marci kedvéért répát), ha puha a hús bele krumplit, amig puha nem lesz. Veszek ki a krumliból a husiból meg a répából, turmix :arrow: Marcinak.
A pörit felöntöm a babbal meg a főzőlével, kapor, tejfölös habarás!

Múlt heti kaja töltött tök: 2-3 zsenge tököt meghámozok, hosszában szeletekre vágom, megfőzöm pici vizben. Töltelék (bár én csak rápakolom) héjában főtt krumli, tojás (Marci miatt kihagytam), juhtúró, fokhagyma, kapor, kicsi só, összenyomkodva, rápakolni. Tetejére tejföl, sajt. tepsiben megsütni.
A végén a tejfölös részt kikerülve turmixoltam belőle az uraságnak is.

Na olvasok tovább :arrow:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ja, még tudom, mit akartam. Oldalakkal ezelőtt kérdezte valaki, hogy miért volt gáz a 3. császármetszés. Na, ez az, amire én sem számítottam. Az első kettőnél viszonylag könnyen fel tudtam állni a 12 órás fekvés után. Most viszont iszonyú fájdalmaim voltak. Egy nagyon aranyos nővérkét fogtam ki hál'Istennek az őrzőben, aki sokat segített, de elmondta, hogy azért sokkal fájdalmasabb már a többedik császár, mert ugyanott vágnak fel mindent, és a hegesedés miatt egyre vékonyabbak a szövetek, nehezebb a gyógyulás. Persze az első 2 nap után már nem volt külünösebb gondom, de végig éreztem, hogy sokkal jobban megviselte a műtét a testemet. Ezért sem ajánlja a legtöbb doki a 3-nál több császárt, mert az anya számára nő a kockázat minden egyes műtéttel.

Beszéd. Botikám is csak gügyörészik, néha pedig elkezdi mondani, hogy ete, ete. Erre Levikém nagyon büszke, mert Réka annak idején a Levnetét így kezdte el mondani. Ilyenkor viszont bajban vagyok, a franc se tudja, hogy ez már tudatos-e Botinál. Szerintem még nem, de hagyom, hogy Levi örüljön, hogy az Ő nevét mondta ki Boti először! :lol: Andi! Lesz az még úgy is, hogy alig várjuk, hogy a gyerekek kicsit csendben legyenek... :roll:

És annyit írtatok a Twin Peaks-ről, hogy kedvem lett megnézni egyszer. Persze, ahogy kivettem, ez egy több részes sorozat, mikor lesz nekem arra időm? Majd nyugdíjas koromban kb. :lol:

Jutta? Mi van Veletek?

És engem még nem talált meg senki az iwiw-en, gondolom azért, mert nem tudjátok a nevem...No, ha valakit érdekel, szóljon! :lol:

No, majd még jövök ma talán...

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Prücsi, de jó, hogy tudtál írni megint!

Ábel gyönyörűűűű!!!

Én ettem epret a szoptatás alatt is, és nem lett tőle bajunk. Igaz, nálunk a családban senki sem hajlamos az ételallergiára, szerencsére.

Bea, nagyon ügyesek voltatok azzal a sok meggyel! És a TV-tilalommal tényleg nem vesztettél sokat.... Én sajnos szeretek TV-t nézni, szeretem a különböző riportműsorokat, országjáró, turisztikai magazinokat, az ismeretterjesztő filmeket, ezek talán Esztinek se ártanak majd. A bugyuta sorozatokat meg a B/C-kategóriás akciófilmeket viszont utálom! Rajzfilmet normálisat alig lehet találni (azért van: Pettson és Findus; Shaun, a bárány), ebből nálunk DVD-zés lesz inkább.

Zsu, Mogyo, köszönjük a köszöntést, az ünnepelt alszik. Hát én is párásabb szemmel mentem be hozzá reggel... :lol: Aranyom, már olyan nagy! Lassan az első születésnapját fogjuk ünnepelni. :lol:

Kép
waterlilly

Hol lehet Jutta? :(

No és Timi! Milyen vírus az, amelyik a babás oldalakra specializálódik??? :shock:

Kép
waterlilly

Hajni! Miskolci tali jó lenne, mert itthon van Moszkvából az unokatesóm a feleségével és a kislányával, akiket még nem is láttam. De asszem nem tudok menni, pénteken ovis ballagás! Majd legközelebb. Pedig már én is kivi lennék rátok!
És én is pont azt írtam, hogy teljesen nem lehet elkerülni a TV-zést, de lehet, nem volt érthető...

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Bea engem érdekelsz az iwiw-en! Csibea néven tuti nem talállak meg:)

Egyébként tegnap este véletlenünl elé került Timi az iwiw-en, így az ismerősei között jó néhányatokat megtaláltam, nagyon örültem ám!!!!

Mondjuk Gabcii-t és Waterlillyt nem találom...pedig őket is szívesen megnézném!!!
Vendég

De hülye vagyok...Hajni helyett Mónit kartam az előző hsz. elejére! Bocsi! Megyek is, mert nem csinálja meg helyettem senki a teregetést, vasalást. Hacsak Boti nem kap kedvet hozzá! :lol: :arrow:

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

BOLDOG 8. HÓFORDULÓT ESZTELLA FŐHERCEGNŐNEK!!!!!
Vendég

Én eszem epret :oops: naponta fél kilót. mindegyiknél ettem, és papirom van róla, hogy arra nem allergiásak.

tv: az oviban volt róla szülői, pszihológus tartotta. szelektálni kell, és először együtt kell megnézni az adott mesét, valamint ne hagyjuk egyedül, hogy ha fél valamitől ott legyünk neki. nálunk dvd, minimax, kidsco, de arról szelektálok. catroon network tiltólistás!
valamint hagyni kell, ha "ezerszer" akar valamit megnézni (nem durva mesét), úgy dolgozza fel

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke ez a recept tuti lehet! Máris Pavlovi kutya lettem:)
Megyek és megeszem a gyümilevit...pedig a tiedből szívesebben ennék!!
Után van még pulykasült, rizi-bizivel és héjában sült újkrumplival.

Léninek meg brokkolis pulyka bolti kaja.

:arrow:
Vendég

hahó
csak gyorsan, mert főzök (gezemice leves: mindeféle zöldséggel) és életemben először (mostanában sokszor előfordul ;) ) töklecsót. kaptunk bébitököket, abból. nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz. Ciripke, köszi a töltött tökös receptet. a maradékból sztem az lesz! :)

Prücsi, a fogmosást én kérdeztem, de így is jó :P ;) Ábel nekem az etetőszékben lazán a nyerő! ;)

Anett, mikor kikapcsoltam a gépet, akkor döbbentem rá, h lehet, h megbántottalak, azzal, h azt írtam, h Esztella nem fejlődik olyan gyorsan mozgásilag. ha igen, akkor bocs, tapló vagyok. ha nem, akkor tárgytalan. :? 8) nem figyeltem eléggé, bocs.
akkor ma mehetünk? olyan 3-4 felé csak, h ne legyen olyan irtó meleg, jó?

eperet tényleg nem lehet? mondjuk csak egy negyed kilóüt ettem meg kb, de akkor is... francessenbele. akkor csersznyét sem? :evil:

Bea, hajrá duma és hajrá meggy! hagytatok magatoknak is azért?
a beszéléssel kapcsolatban valószínűleg igazad van: már így is előfordul, h nem értjük Gyulával egymás szavát, mert mindketten beledumálnak, és mesélik a napjukat az apjuknak :lol:

Móni, nekem is süthetne vki palacsintát :(

Miskolc: sztem mi Tapolcára megyünk nyaralni. olcsó és rossz időben is van mit csinálni. mondjuk csak pár napra, sztem.

utazás-lemondás: mi Rómába nem mentünk. legalább lesz mit bepótolni (jó, nem egy thaiföld :P ) :D

Kép
an°°di

No, megint itt. Pedig lenne mit csinálnom, de ma CSAk az enyém a gép!

Epret én is eszetm/ettem szoptatás alatt. Móni, honnan van ez az infód?

Andi! Édesek lehetnek a gyerkőcök, ahogy mesélnek az apjuknak! Meghallgatnám szívesen!

Ciripke! Télleg jók a receptek! Ki is nyomtatom magamnak!

Edit! (És akit még esetleg érdekel!) Hogy milyen Bea vagyok? Szilágyiné Csabai Beáta a hivatalos nevem, és így vagyok az iwiw-en is. A Csibe onnan jön, hogy a nevem miatt ált iskolában és gimiben is mindenki Csibének hívott. Most már nem használja senki, de pl. egy osztálytalálkozón biztos megint előjönne...

Megyek ebédelni, Boti alszik, így van esélyem, hogy utána befejezzem a vasalást.

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Hát én kibírom eper nélkül- ugyan nehezen... :wink:
És amúgy: a húgomig nálunk sem volt senki allergiás a családban! Ennyit a genetikáról! (De ezt már írtam!) :) Itt már a környezeti ártalom sokkal keményebb tészta!
A palócleves király- igaz én még ilyen kapros variációt nem is hallottam! De biztos fincsi!
Bár engem a tarhonyafesztivál is érdekel: és még soha nem voltam Gyulán...Én mindig csak Békéscsabáig jutok el! :oops:
Bea! Kár, mer' én is szívesen találkoztam volna veletek! 8)

Kép
ermoni

mi hippes körtét pl rendszeres eszünk.

Jutta! bocsánat, ha bunkó vagyok, de nem kérhetném vissza a kengurut. apa fog vigyázni nyárom Marcira és ő nem tud kendőzni. Esetleg, ha a bolt fele jársz bedobnád?

mindig elfelejtem mit is akarok irni
Ja igen, fogmosás
nenedent fogkefe+fogkrém. fogkefét ujjra lehet húzni a fogkrém meg fluormentes, nem baj, ha lenyeli. de szerintem 1 éves kortól ráér, addig csak kefével.
egyébként anno nem 2 pofára ettük a fogkrémet, akkor senkit sem érdekelt, hogy lenyeljük!
állitólag csak az elmex fogkrém tartalmazza olyan formában a fluort ami be is épül a fogakba
szóval ismét egy téma amiben az igazság odaát van. Én pl. ax X aktáktól is félek!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

alien király!

Cseresznyét nállunk a doki tiltólistára rakta!
Bár ő neki is érdekes a hozzátáplálása!

Kép

Kép
mogyoland

hajrá Gabi fogkrém! van még olyan? :roll: :lol:
na, lépek, mert mozgolódás van....

ja, szopihoz még annyit, h nekem megint beindult a tej. tegnap és ma reggel legalábbis rengeteg volt. éreztem, h ömlik a szájukba. fura, épp azt várom, h elapad :roll: :oops:

na, tényleg el

:arrow:

Kép
an°°di

Móni, akkor nem tudod mit hagytál ki, ha még nem jártál Gyulán?:)

Tarhonyafeszkó: tarhonya készítő verseny, tarhonyás ételek főzőversenye és most jön a java, tarhonya fagyi készítés!!! Nem viccelek, tök jó íze van, na nem sós, hanem édes. Van pl. áfonyás tarhonya fagyi. A fagyit ingyen osztogatják, mindig annyi adagot, ahanyadik évet írunk. Nem gagyi, mert Venesz-díjas mesterszakácsunk készíti! Van még borrendes felvonulás, eskütevés, stb...meg esténként szórakozató programok.

Móni, ha esetleg eljössz Gyulára, akkor főszezonban a Várszínházi előadások idején gyere (2.5 hónap). Minenki megtalálja a magának megfelelő stílust a gyermekektől kezdve az idősekik (bábszínház, opera, operett, jazz és blues fesztivál, musical, tragédia, komédia...etc.).

Csabára rendezvényre jársz, ha megkérdezhetem? :)

Na tessék, GYED-en vagyok és itt propagálom a megyémet, háááát most pedig nem kellene dolgoznom:)
Vendég

A horror topichoz annyit még, hogy amikor moziban láttuk az Alien vs. Predatort éjszaka rémálmom volt!!! Fura nagyon, pedig olyan mű az egész film...

Andi de jó, hogy még tudsz szopiztatni! Én is szívesen táplálám Babszemet, de már egy ideje sajna nincs tejcsi..
Vendég

Most kaptam egy táblázatot és 9 hótól irják a dinnyét a cseresznyét meg 8-tól meg sárgabarackot is!
Szóval abszulute mindenki mást ir mit hogyan!

Andi. tök jó és nagyon ügyes vagy ráadásul te ikreket szopiztatsz!
Perta vagy Huba nem harapott még meg?

Kép

Kép
mogyoland

Gyulára? szeretem a tarhonyát azt a fagyit is megkostólnám!

Kép

Kép
mogyoland

Móni: érdekelne az a másik sorozat!
(Dallas, Izaura vagy Csengetett Mylord?, mik voltak még ......) :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Ezt le kell írnom. Andi! megnéztem az ikrek képeit, és véletlenül rámentem a csatolt galériáknál az Ági-Sanyi nevűre. Én őket ismerem. Ágival egy utcában laktunk Debrecenben egy ideig... Ez nem semmi. Tényleg kicsi a világ!

Ja, amúgy jók a képek nagyon Hubáról és Petráról!

Edit! Gyors voltál! :lol:

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Bea, nagyon szép családod van! Nézegettem a gyerekeket az iwiw-en, nagyon szép mind a három!

Ugye egyszer Te írtad, hogy vallami pasi azt hitte, hogy a férjed az apukád? Ugye jól emlékszem? Hát elég gáz lehetett...a férjed egyátalán nem öreg, de hogy is hihették róla... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Képzeljétek, Léni mondja hogy " pá-pá"!!!!!

Annyira boldog vagyok, amikor először meghallottam, könnyek szöktek a szemeimbe! :oops: Pedig még csak 3 napja gyakoroljuk (hevesen:)! Most már csak a pá-pát gyakorolja egész nap :lol: :lol: :lol:
Vendég

edit. elhiszem én is mindig meghatodok ha valami új van!De ez igy van randjén gáz volna ha nem igy volna!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Itt volt Apukám unokázni. Mindketten jól elfáradtak. Úgy láttam, nincs vmi jól. Megért feljönni a 4.re. :cry:
Andi. nálunk nem sikítás van, hanem ordítás krokodil könnyekkel, ha Ádi nem csinálhatja amit akar.
Ha házimunkázom, és nem alvásidő van, a szobájában játszik Ádi és többször ránézek. Főzni, mosogatni szoktunk együtt is. Ő az etetőszékben játszik vagy kekszet majszol közben.
Móni: valszeg azért nem értettem (és többen nem értettük) meg a Twin Peaks mondanivalóját, mert ugye egy általános iskolás nem nagyon lát a történet mögé, csak annyit, hogy ez borzi volt.
Én nem emlékszem, hogy gagyinak lett titulálva a film.
Prücsi: Ábel a hintázós képen annyira aranyos!
Vicuska: Raminak nagyon profi az etetőszéke! Milyen kis vidám cukorfalat
Edit: jól hangzik a tarhonya fesztivál. A fagyit én is szívesen megkóstolnám. (főleg ha ingyé adják)
Mici nagyon szuper lett. Ügyes vagy! Mindezt alvásidőben csináltad?
Zsu: szal akkor Panka, ha fogod a kezét már jár? :shock:
Anett: Eszti nagyon szépen halad a beszéd fejlődéssel.
Fogápolás: bevallom, még nem...
Bea: neked ez a nyugalom szigete mi, ha ketten vagytok Botival.
Mi meg itt sokszor totál kikészülünk :wink:

Kép
Kép
gabcii

kérés: Miskolc környékiek és illetőségűek, stb! segítsetek lécci vmi normális szállást találnunk 4 főre + 2 gyerekre ugye. találtunk egyet, de sztem nem fair, h a gyerekek után is kell szállsát fizetni, mikor mondjuk se gyerekágy, se etetőszék, se semmi. vagy ez így szokott lenni, Ciripke, Te biztos tudod :roll: :roll:

Kép
an°°di

Az én hozzátápis táblázatom a dinnyét, cseresznyét, szőlőt mag nélkül 8 hós korra teszi.
Az epret 1,5 éves korra
Mindenesetre Ádi idén egyiket sem eszik!
A múltkor beszéltünk róla ( bocs Móni, téma ismétlés :wink: )
hogy létezik-e baba rizs. Na, a táblázat szerint igen és 8 hós kortól fogyasztható. :roll:

Mai ebéd: krumplipüre tápszerrel elkészítve + csirkemell.
Ééééés, megette!Sőt, sztem ízlett neki, mert akkorára nyitotta a kis csőrét! Úgy örülök, hogy haladunk! :D

Kép
Kép
gabcii

Andi, ha utazunk vhová, akkor mindig a "kollegákat" hívom fel. Oké, nekem könyebb kicsit így szakmán belül, de a Tourinformosok általában mindig készségesek az érdeklődökkel vagy az utazni vágyókkal.
Úgy gondolom, hogy nem fair két pici baba után pénzt kérni, mert ugye ők mit használnak ki egy szálláshelyen? Na a helyil tapasztalatokból merítve, nálunk azzal szoktak érvelni a szállásadók, hogy "a gyerek ugyan sok vizet használ és összepiszkolja az ágyneműt..." Ne érts félre, ezek nem az én szavaim, hanem a mi irodánk által nem kedvelt turistákból élő lakosoké!
Hiába szoktunk tréningeket szervezni a vendéglátás szereplőinek, egyesek fejébe soha nem vernéd bele, hogy pl. jobban jár ha 3 év alatt nem kér pénzt gyerekes családtól, vagy pl. 3 év felett is adhat 50% kedvezményt stb...így tovább marad a vendég és netán még vissza is tér jövőre...na ennyit róluk...

Ha gondolod, így a miskolci iroda címe, biztosan segítenek neked is!

ÉSZAK-MAGYARORSZÁG
TOURINFORM MISKOLC
3525 Városház tér 13. (városi)
Tel.: (46)350-425
Fax: 46/348-921
Email: miskolc@tourinform.hu
www.miskolc.hu
Vendég

köszi Edit!

Kép
an°°di

szóval "itt a miskolci iroda..." egy kicsit elírtam a végét, ja és még annyit akartam mondani, ha az a bizonyos szálláshely szó szerint "gyermekbarát", akkor rendelkeznie kell a gyermekek ellátásához szükséges eszközökről, mint pl. etetőszék, babaágy, pelenkázó...

Ha minden fullos és meg van, akkor kérjenek pénzt érte, de jobb esetekben gyermekek x évig vagy ingyen vagy nagy százalékos kedvezményért szállhatnak meg!
Vendég

Gabcii, gartulálok neked, hogy Ádi megeszi a főztödet!!! Olyan jó ilyeneket hallani, kár, hogy itthon már nem működik a dolog..A bolti viszont becsusszant ebédre, brokkolis pulyka formájában... :)
Vendég

A fogmosásról meg a mai napról jut eszembe, hogy szerintem nekem fogkefe mániám van. Ma kiselejteztem őket, ezek után van négyünknek 19 db + 3 elektromos. mert ugye van a lenti )nekem itt 3 féle) meg a fenti fürdőben, egy van a zuhanyzóban. Kedvencem az oral b cross action, meg a colgate 360, ja meg az elemes elektromos ami nem körkörösen kefél, csak rezeg. és amelyik még nem áll szét, de koszos azt kiáztatom ecetben és mosogatógépben elmosom, ennek ma volt a napja.
Na mindegy, nekem is kell egy hobbi :lol: :shock:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?