Új privát üzeneted érkezett!

Melinda,
írtam mélt, nézd meg lécci!
Köszi:
Ági

Kép
Ágci

Sziasztok!
Gyors leszek!
Szabadkán középfül gyulladásra kezelték Bogit (ami nem is volt neki, nemtom honnan szedték...Kép) és amoxicillint irtak fel neki. A penicilin megbolygatta a bélbolyhokat és ettől elkezdett fosizni. Átvittük Szegedre vasárnap egyenesen a gyerekkórházba. Már vittem a cuccom, hogy majd bent maradok vele. Egy fiatal dokinő vizsgálta meg, hozzá tenném, hogy alig mert hozzányúlni a gyerekhez, mert "fertőz". Hívott egy idősebb kolléganőt, aki megvizsgálta és kikérdezett bennünket (anyut meg engem, hogy hogy történt az eset csütörtök óta, részletesen mikor hányt,hányszor,mit kapott, miért,vittük a jugó leleteket, ami latinul volt mégse tudták értelmezni Kép...stb) Majd a fertőzőbe utaltak, azzal, hogy hasmenéssel nem vehetnek fel senkit, különben is már van egy agyhártyagyulladás gyanús gyerek a mamás kórteremben. Fasza! A hasmenéses (napi 3) gyerekemet a fertőzőbe küldik, az agyhártyásat felveszik a kórházba.
Elmentünk a fertőzőbe, amikor megtudta, hogy szabadkáról jöttünk, egyből felvetta gumikesztyűt. Mert hogy hepatitisz járvány van. Mondom, MICSODA????? Mivel ez nem igaz. Nincs semmilyen járvány. Ugyanannyi hepás beteg van Szabadkán meg más városokban is mint eddig volt. Semmivel sem több. Csak a magyar sajtó fújta fel, hogy legyen miről írni a címoldalon! Kép
Na egyből felvették az osztályra, ahol a 6 kórteremre 1 nővér volt és kb 15 gyerek akikből Bogi és egy másik kisfiú voltak fehérek. Most ezt nem azért írom, mert bajom van a romákkal, henam mert furi, hogy a fehér gyererekek nem betegek?? Vagy a fehéreknek van valami VIP fertőző, csak én nem tudok róla???? A nővérke rá se nézett Bogira és a többi gyerekre se sűrűn, a szobatársát egy 8 éves szalmonellás kisfiút kértünk meg, hogy ha látja, hogy ki van takarózva takarja be, és kínálja meg ropival és teával. Olyan aranyos volt, segített sokat és amikro sírt kivette és játszott vele. Mivel a fertőzőbe nem lehettem bent vele, egész nap sírt. A kisfiú szerint sokat sírt, a nővérke szerint nagyon jó kedve volt! Na most akkor ki hazudik?? A gyerekek nem hazudnak.... Meg a szemén is látszott, hogy sokat sírt, nem beszélve, hogy hogyan reagált amikor meglátott, mikor bementünk hozzá.....
Na mind1, kedden saját felelősségre kihoztuk, hogy minél kevesebb időt legyen bent. Szerdán mentem a zárójelentésért és a tenyészet eredményéért. Negatív lett minden. Még jó, hogy a fertőzőre utalták, amikor semmi baja sem volt.Kép És még csak annyit se mondott a dok, hogy bocs ezt elcseszetem. És ha összeszed bent valamit?? Májgyulladásos, szalmonellás,sárgaságos,agyhártyásosok között......
Kész vagyok! Bogi bent bőgött a kórházba én meg otthon.
Kedden mikor kihoztuk egész nap evett, a kórházba nem adtak neki. Annyit evett mint 1 felnőtt. És ivott vagy 2 lioter teát, szegény teljesen ki volt tikkadva. Nem értem miért nem itatták a nővérek, hiszen az lett volna a cél. Csak az a kisfiú akivel egy kórteremben volt, az adott neki teát, meg ropit. de hát az nem valami laktató.....
Remélem ti jól vagytok!! Cuppa mindenkinek!
Most lépek.
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!
Ez a sztori borzalmas!
Teljesen kiakadtam!
Szegény Bogi, és szegény te! Úgy izgultam értetek a szabadkai kórház miatt, de látom a szegedi is megér egy misét!

u.i.
Nincs valami fizetős 1 ágyas szoba a gyermekosztályon? Olyanra gondolok, mint a klinikán a szülészeten. Szerintem lenne benne biznisz (mármint a kórháznak), és akkor az abból beszedett pénzből juthatna sok minden másra is...

Nóri, aki eddig csak látogatóban volt kórházban, és nagyon idegenkedik ezektől az intézményektől
norcee

Sziasztok!

Drea, üdv a topicon, írj magadról! A Sári dokiról sokat hallottam, én is nála szülök majd április környékén.

A héten voltam genetikai Uh-n. A Sikovanyecz volt bent, és sitty-sutty megvizsgált. Számokat diktált a nővérkének, nekem meg azt mondta minden rendben, meg, hogy élénk a baba mozgása. Aztán rögtön el is tűnt. Mikor odaértem, voltak vagy 15-en előttem. Rákészültem, hogy jó sokat várok majd, de nem! Negyed óra múlva behívtak, mert előre vették az időpontosokat. Kellemesen csalódtam.

Mostanában jó sokat nőtt a pocakom! A férjem 5 napra elutazott, és mikor hazajött, akkorát nézett, hogy csak na! Szerinte látványosan nagyobb.

Egyébként teljesen jól vagyok, jól viselem a terhességet egyelőre. Remélem ez továbbra is így marad. Mostanában tapasztalom, hogy foltos a melltaróm, mert valamilyen folyadék szivárog a cicimből. Nem korai ez még a 21-22. héten?

Enikő! Együtt tudok érezni veled! Siralmas ez a kórház helyzet mindenhol!

Üdv. MIndenkinek!
Gabici
gabici

Gabici!
Ne aggódj, teljesen normális, hogy már van előtejed. Kép
Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!!!

Ezt kapta ma a fiam a keresztelőjére Enikőtől, ugyanis ő a keresztanyja!Kép

Kép

Majd teszek fel képet az ajándékokról isKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!!!

Ezt kapta ma a fiam a keresztelőjére Enikőtől, ugyanis ő a keresztanyja!Kép

Majd teszek fel képet az ajándékokról isKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikö! Ez szörnyü! Felháborit!

Gabici! nekem is kb. akkor kezdett szivárogni az elötej, én se tudtam róla, váratlan volt, meg is ijedtem. Azóta is van, de tudom nem baj.

megint nagyon felek, rossz a kedvem.Holnap megint vissza kell mennem a fogdokihoz, amit kezelt fogamat, elmult a genny, most visszajott. Remelem legalabbis hogy genny, mert egy borsonyi csontkemeny dudor van az inyemen. A genny maskor puha volt. A fene ver a sors nagyon ezzel most. De szerintem ennek is koze van a terhesseghez, hogy ezzel gondok vannak. Tuti a hormonok miatt, mar nagyon varom vegre megszulessen a baba, es most ugy gondolom soha tobbet nem csinalom ezt vegig. Konnyen mondja az, akinek nem volt ennyi gondja.
Remelem holnap du. ott lesz a fogdoki, sajna nem tudok ügyeleti számát, majd mondom is neki. Nem merek idegen helyre elmenni.
Csak valakinek ki kellett panaszkodnom most.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Kedden este fél hattól jön valaki tornázni az Újklinikára? Remélem, most végre el tudok menni.

Gabici
gabici

Ma megvolt Lottus életének legnagyobb esése. Délelőtt indultunk anyukámékhoz, kérdeztük Lottit, hogy hol az autó, elkezdett felé szaladni, és puff, elesett, tiszta plezúr a szája-orra körül, de szerencsére nem vérzett.
Holnap meg megyünk a dokinénihez, elég szépen nézünk ki.

Gabi3! Én se tudok többet a télapóról, majd érdeklődöm.

Enikő! Felháborító dolgok mennek mostmár mindenhol?!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Nori,

volt 1 kis problema a mehlepennyel.

Eniko,

miert a Gyermekkorhazba mentetek? Ott nem szunt meg az ugyelet? Amikor Jazmin februarban kb 13x fosizott 1 nap en a mentoknel levo ugyeletre vittem el es kapott vmi bizmutos bigyot es kesz.

g.
gabomamo

Sziasztok!

Enikő: Örülök, hogy Bogi meggyógyult, ezek a kórházi körülmények elrettentőek.

Zsófi: Gratula Bence keresztelőjéhez!

Karmen: Minden rendben lesz a fogaddal.

Gabici: Az csak előtej! Nem korai, a 16. héttől lehet rá számítani. Nekem nincs ilyesmire gondom. Nem tudom megígérni, hogy megyünk kedden, de jó lenne. Kicsit felgyorsultak az intézni valók a ház körül. És mind égetően sürgős.

Melinda: Szegény Lotti, nagyon sírt, gondolom!

Flóra egyre többször mondja, hogy nem. Mintha kezdődne a dackorszak. Pedig olyan kis kezesbárányka volt.

Kistesó meg olyan kis virgoncka. Birja a gyűrődést, ahogy a bővére rátehénkedik. Kép

Gigi, Nóri: Nem hiszem hogy holnap eljutok a védőnőhöz.

jó éjt!

Gabi3
inecsg

Itt egy kép rólaKép

Kép

Puszi:
Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nóri:
A corában van kókusz matrac 7990-ért.
60x120-as.
Nina
nina74

Sziasztok!

Örülök, hogy ilyen kedvesen fogadtatok. A hétvégét vidéken töltöttük anyukáméknál, eddig azért nem jelentkeztem.
Én úgy tervezem, hogy a klinikán szülök majd, de erről a dokival még nem beszéltem. Jövő héten megyek hozzá, úgy érzem ideje lesz letisztázni vele ezt a dolgot.Ezidáig még február 9. a szülés várható időpontja. Már nincs is olyan messze, úgy repül az idő. Szülésfelkészítőre nem járok, nem is tudtam róla, hogy van rá lehetőség. Gondolom a védőnőnek kellet volna tájékoztatnia , de már lassan 6 hete nem is láttam. Csütörtökön kell mennem tanácsadásra, akkor majd rákérdezek. Bár láttam már jónéhány szülést, nagyjából tudom mire számítsak, ugyanis eü.suliba jártam és volt szülészet gyakorlat. Mi akkor a II.Kórházban voltunk, nem szereztem túl jó tapasztalatokat ezért is szülnék szivesebben a klinikán. Bár úgy hallottam , hogy a kórház az utóbbi időkben sokat fejlődött.
Zsófi, Gabi3, Melinda, Gabomamo, Lara ,Enikő, Ildianyu ! Láttam a profilotokban a babáitokat, kivétel nélkül mindannyian gyönyörűek. Irigyellek is benneteket, már én is nagyon várom , hogy a kezemben tarthassam a mi pici lányunkat.
Nina! A ti kis Vandátok is biztos nagyon gyönyörú, kár, hogy róla nem találtam képet a profilodban.

Az utóbbi időkben elég sokat ég a gyomrom és a nyelőcsövem, iszonyatos gyomorsavam van. Csak az a gondom , hogy nem tudom kitapasztalni milyen ételektől. Van amikor egy bizonyos étel fogyasztása után előjön és van amikor ugyanattól semmi bajom sincs. Inkább többször eszem naponta, de csak keveset. Más megoldás nem jut az eszembe, de ez nem igazán akar beválni. Ha tudtok vmi jó megoldást osszátok meg velem légyszi.

Drea
drea

Drea: Azért érdemes eljárni előkészítő tanfolyamra, bár úgy látom nem zárkózol el előle. Ott nem csak a szülésről van szó, hanem a baba áplásáról, szoptatásról, hová lehet eljárni baba klubba, masszázsra, úszni, baba-mama tornára. Én ajánlom a Vasas Szent Péter u.-i előkészítőt. De a klinikai és az Ifjusági ház-i előkészítők is nagyon jók.
A gyomorégésre esetleg egyél egy kis kekszet. De lehet, hogy semmi nem lesz rá hatással. Az elején én is ezzel küszködtem.
Ki a védőnőd? Sajnos ma már akkor kapsz infót, ha kérdezel. Érdemes eljárni kismama tornára is. Sokat segít megtartani a fizikai erőnlétedet és a szülést is könnyebb így átvészelni.

Gabó: Láttalak Jázival a Brendon előtt 11 körül szombaton. Csak mi már benn ültünk az autóban.

Gabi3
inecsg

Nina!
Köszi az infót, akkor ma este ki is ugrunk érte Zolival. Ez az összeg simán belefér.

Voltam reggel vérvételen, aztán Zoli hazahozott, ő elment dolgozni, én meg visszafeküdtem aludni, és most ébredtem. Nagyon élvezem ezt az első terhességet. Aszem ez az egyik legjobb időszak az életemben.
Most meg megyek, és csinálok gyorsan spenótot a fasírthoz, mert délután megyünk végre sulinetes digifényképezőt venni.

Pocakosok, ti szoktátok fényképeztetni magatokat? Én kb. 2-3 hetente, mert olyan jó visszanézni, hogy mikor mekkora volt a pocakom. Majd rakok fel a profilomba is.

Nóri
norcee

Nóri: Én szoktam csináltatni fényképet a pocakról. Kíváncsian várom a képet a profilba! Milyen gépet vesztek? Hogy fogsz így éjjel aludni? Kép Lehet, hogy nekem is kéne egyet szundizni, míg a Flóra is alszik.

Gabi3
inecsg

Nóri:
Nov26-tól van dec 24ig
Fogalmam sincs ma hanydika van.
Talán 26??
Nem, kevesebbnek kell lennie mert vasárnap lesz 30.
akkor ma 24.-e van.hűű de okos vagyokKép
Akkor szerdától lesz akciós a matrac.
na csak ennyit akartamKép

Drea:
Ha nagyon nem birsz a gyomorsavaddal, akkor Rennie tablettát szopogathatsz nyugodtan.
Mondjuk az is csak ideig -óráig használ.

Nóri:
Milyen az a sulinetes digigép? és mi pénz?

Apuka rágta a fülem, hogy süssek neki palacsintátKép
ÚÚ
ÚÚtálom sütniKép
Ahogyan elkezdtem, Vandira rájött a rajtamcsünghetnék, igy apának kellet megsütni az egészetKépKép
Pedig jó sok tésztát kavartamKépKép
Jól jártamKép
NIna
nina74

Nina!
He-he! Én meg szépen kiküldtem Zolit matracot venni, na nem baj, úgy is kell mást is. Kép

A gép egy Minolta dimage E223, 2 megapixeles, 3-szoros optikai és digitális zoomja van. Szóval nem egy nagy durranás, de így, hogy 60-at letudok írni az adómból, csak 10-be kerül (Mindenki számolja ki egyedül, hogy mennyibe kerül! Kép ), és arra tökéletes, hogy össze-vissza kattingassunk vele. Ja, meg tud 1 perces videót is rögzíteni.

Drea!
Néha nekem is van, de egyszerűen nem foglalkozom vele. Egyszer volt nagyon durva, mert mustárt ettem, és utána nagyon égett mindenem. Na akkor használt a pattogatott kukorica, persze szigorúan só nélkül. Meg megfogadtam, hogy soha többé nem eszem mustárt, egyelőre csöppet se nehéz tartani a fogadalmam.
A Vasas szülésfelkészítő már nagyon a végefelé jár, holnap megyünk intézményt látogatni, és jövőhéten szerdán vége is. Kár, Drea, hogy nem jöttél előbb a topikba, innét szvsz nagyon sok hasznos dolgot, időpontokat, stb... meglehet tudni, a tapasztalt anyukáktól!

"Kielemeztem" a vér-vizelet eredményem. Az ok, hogy kicsit hígult a vérem, és így ott megjelent egy csillag, de, hogy a vizeletemben nyomokban glükóz van, ezt egyelőre inkább azzal magyarázom, hogy nem volt elég "tiszta" a poharuk. Vagy ilyet ne is tételezzek fel?

Nóri (31+4)
norcee

Sziasztok!

Lotti mai méretei: 9520 gramm és 75 centi.
Megkaptuk az oltásokat, egyiket a jobb, másikat a bal karjába kapta, iszonyatosan sírt. Ma nem lett tőlük semmi baja, remélem így is marad, vagy muszáj, hogy belázasodjon?

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda: Most még nem majd úgy egy vagy két hét múlva. Akkor szoktak belázasodni a kölkök. Flóra is így csinálta.

Holnap kezdik ásni az alapnak a gödröt. szurkoljatok, hogy még vagy egy-két hétig jó idő legyen.

Nóri: Minimális cukor a vizeletben nem olyan vészes. Nem biztos, hogy a pohár a hibás. Csak ha más bacit találnak benne. Valószínű, hogy elküld a Vera egy újabb cukorterhelésre. De inkább feleslegesen menjél terhelésre, mint hogy valami baj legyen.

Nina: Küldj nekem is palacsintát! Ezjó megoldás, szeritnem összebeszéletek Vandival hogy ne kelljen megsütni. Kép Így azért jobban jártál.

Jó éjt!

Gabi3
inecsg

Melinda,

lotti es Simci szinte pont egyformak meretre, bar lehet Simci mar kicsit nehezebb. Kép

g.
gabomamo

gabomamo! ez szép, csak a koruk eltérő, bár én nem bánom, hogy ennyi a csajszi

Ági! Írtam mélt, remélem megkapod, nem a freemailről írtam, mert az persze szarakodik

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Bocs Nóri, pedig próbáltam gyorsan írni,hogy csak szerdától lesz matracKép
Nina
nina74

Sziasztok,
Melinda, sajna még nem kaptam semmit.
De azért kiokosodtam, már megírtuk a papírt. Szoríts, hogy minden rendben menjen, holnap megyek.

Drea,
szia, kellemes várandósságot a hátralevő időszakra.
Próbáld ki a gyömbéres dolgokat. Pl. gyömbér tea, gyömbéres keksz, még lehet azt is, hogy a vajat, margarint megolvasztod, beleszórsz őrölt gyömbért és utána visszafagyasztod. állítólag ezek használnak. Fekvésnél inkább támaszd meg a hátad, magasabban legyen a fejed, nyakad, hátad felső fele mint a többi.
Próbáld meg elfoglalni magad: séta, torna, nézelődés, otthoni ténykedés, varrás, fészek szépítgetés, mert, ha eltereled a gondolataidat sokkal kevesebbx fogod érezni. Tapasztalat.Kép
Ki a védőnőd, és hova tartozol?

Mi megint itthon vagyok, Cumika megint beteg.Kép Kakit küldtünk kivizsgálásra, remélem hamar meg lesz az eredménye.

Sziasztok,
Ági

Kép
Ágci

ÁgcI: Szegény Cumkó, adod neki azt az immunrendszererősítőt, amit Banita ajánlott? Gyors gyógyulást neki!

Nina: Szerinted lehet nagyobbat is kapni a matracból?

Gabi3
inecsg

Nóri! A terhelés után nekem is lett a vizeletben cukor, azt mondták ez nem baj. Még kontroll terhelésre se kell mennem mert a cukor jó lett.
Én havonta csinálok egy fotot a pocakról.

Este nem tudtam irni, mert iszonyuan fájt a fogam, hogy megbolygatták, meg bedagadt a szám, lila az inyem. Szörnyü volt, de legalább mára elmult a fogfájás. Nem mertem fájdalomcsillapitot bevenni a baba miatt.

Karmen(29+5)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabi3:
Nem tudom, a cora ujságban csak ez volt.
Nina
nina74

Véletlenül nem tudja valaki, hol lehet héliumos lufit kapni?
Nina
nina74

Engem a Vera is mindig megszokott kérni, hogy menjek el pisilni az egyik pohárba, és ő utána megnézi valami indikátorokkal, hogy van-e benne valami nem odavaló. Csak azt nem tudom, hogy lehet-e glükóz próbát ilyen könnyű és gyors módszerrel csinálni. Nem tudja valamelyikőtök? Mert, amúgy a cukrom kereken 5 volt, ami belefér a határokba.

Nóri
norcee

Sziasztok!

Köszönöm a sok hasznos tanácsot, bár a tegnap estét szerencsére megúsztam savproblémák nélkül.Remélem ez mostmár így is marad.
Nóri! Én is nagyon sajnálom , hogy nem jöttem hamarabb, jó lett volna részt venni azon a tanfolyamon.
Tanácsadásra a Vasasba járok és a Militárné Zsuzsi a védőnőm. Szerintem aranyos, bár nem sűrűn találkozom vele.Inkább az orvostól kapok frászt, egyszerűen idegesít a modora. Most kell mennem csütörtökön ezzel meglesz a négy pecsétem, remélem többet nem kell találkoznom vele.Teljesen feleslegesnek tartom , amikor a Sárihoz úgyis rendszeresen járok.Nekem is nézik minden alkalommal a cukrot a vizeletemben a fehérje és a genny mellett.

Drea
drea

Drea! Nekem is ö a védönöm, akkor nem csak a nödokink ugyanaz! Kép Hozzám havonta 1x eljön, tanácsadásra nekem elég 2 havonta elmennem.
Én meg jövö csüt. megyek azért a 4. pecsétért.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Drea,
nekem is ő volt, azóta elköltöztünk, nagyon aranyos, csak jót akar!Kép
Doki: Kép

Nina,
lufi:
Tisza Lajos krt. a matracos mellett van egy kis ajándék meg mindenféle kütyü bolt. Biztos megtalálod, ott lehet kapni. Csak vigyázzatok, mert mi úgy jártunk. Lufi megvesz, apuka odakötötte babakocsihoz, hogy Cumkó bokszolhassa, mentünk 50 métert, gyerek fog, kibogoz csomót, lufi elszáll. Volt vagy 8 hónapos!Kép

Ágci

Kép
Ágci

Ágci:
Ja tényleg!!!
KösziKép
nina74

Karmen! Akkor ti is itt laktok valahol Móraváros környékén? Én 6 hetente járok tanácsadásra. Mikor első két alkalommal voltam, akkor még nem ő volt a védőnőm, hanem egy volt osztálytársam, de őt sajnos áthelyezték egy másik körzetbe. A Zsuzsi szeptember közepén vett át,azóta egyszer találkoztunk tanácsadáson + az azt követő héten volt nálam egyszer, azóta nem láttam. Az eddigi tapasztalataim nekem is pozitívak vele szemben.
Nem tudjátok véletlenül indul a közeljövőben újabb szülésfelkészítő valahol? Bár gondolom az idén már nem igazán indítanak az ünnepek miatt.

Drea
drea

Nóri: A gyorsteszttel meg lehet állapítani van-e cukor a pisiben vagy sem.

Drea: Nekem nem is kell körzeti dokihoz járni. Eleve úgy mentem oda az Incihez, hogy azért jöttem hozzá, hogy kikerüljem a Bácskait. Gondolom ebből vette a lapot és én még soha nem találkoztam a körzetivel.

Érdekes, hogy az Inci nekem még soha nem csinált vizelet tesztet. Mindegy mert én itthon hetente csinálok egyet.

Karmen: Jobbulást a fogadnak!

Gabi3
inecsg

Gabi! Akkor neked ki pecsételi a kiskönyvedet? Én úgy hallottam , hogy csak a körzeti nőgyógyászét fogadják el.
Szerencsére megvizsgálni engem sem szokott a körzeti, de minden alkalommal találkoznom kell vele, ő adja a pecsétet és állandóan beleköt valamibe.

Drea
drea

Drea,

hol dolgozol? A noi klinika szuloszobat hivd fel, hogy mikor indul tanfolyam, ill. most van-e, be lehet szallni.

Gabi3,

nekem mindig vsinalt Inci.

g.
gabomamo

Drea: A központba járok, a Vasasba. Ott a Kónya Ádám pecsétel, de eddig csak a pecsétjét láttam. Kép Nem is hiányozna, hogy még valaki beleszóljon.

Gabó: Nem baj ha nem csinál, a teszt dobozában 50 db van ez még a harmadik kölökre is jó lesz. Kép

Gabi3
inecsg

Gabomamo! Köszi a tippet, fel fogom hívni őket.
Az I.rendelő szemészetén dolgozom, de már táppénzen vagyok.
Gabi! Jó neked, hogy sikerül megúsznod ezt a körzeti dokis dolgot. Mostmár én is majdcsak kibírom valahogy ezt az (remélem) utolsó alkalmat.

Drea
drea

Rég nem írtam, de mindig olvaslak BEnneteket! Adok egy kis helyzetjelentést: Virág több, mint 6kiló, és egyszer már megfordult, de lehet, h véletlen volt, mert azóta semKép. De nem baj, kivárjukKép. Járunk gyógytornára egy héten 2szer, már alig látszik, h valaha anniyra laza volt, nagyon szép tónusú az izomzata.
Szerencsére egyáltalán nem beteg, gyógyszerünk már alig van, a csontjai is szépen fejlődnek. Dumál, gőgicséj, nevet, de most megint rosszul eszik, a különbség az, h már nem idegeskedek rajta. Este 8tól 6ig alszik, és nagyon jó kislány. Kiegyensúlyozott, nyugodt 7köznapjaink vannak!

Puszi mindenkinek
Angéla

.:Angi:.
angiszeged

Szia lányok!

Képzeljétek, tegnap valószinü éreztem a babucitKép Ha nem tudnám, hogy milyen érzésre kell számitani, biztos nem tudnám, hogy ő volt.
Olyan furi, hogy a kezemmel már 2-3 hete ki lehet tapogatni, hogy hol van a baba és hogy hogyan fexik. Szoktunk olyat is, hogy odateszem a kezem a hasamra, odajön, (ekkor még a fejét is lehet érezni és, hogy hol lehet a popsija, hogy fexik, össze van e kucorodva vagy ki van nyújtózkodva), aztán hirtelen eltünik, aztán visszaúszik. Néha csak a fejét szokta kinyomniKép Olyan érdekes, mert Hangával ilyet egyáltalán nem éreztem, pedig vele is elöl fekvö volt a lepény.

Nemtudjátok véletlenül, hogy a CMV virusra hol veszik le a vért? Ez már nem kötelezö szürés, de a háziorvos elküldött ilyenre, és a Vasasból elküldtek, hogy ott nem néznek ilyet. De akkor hol? Tudja valaki?

Szijasztok, Lara(16+1)
lara

Lányok!
Én azt se tudom, hogy a Kossuth sgt-asoknak ki a körzetije. Én a Kajtárhoz járok évek óta magánrendelésre, ő közvetített a Verához, és a pecséteket mindig a Vera rendezi tanácsadáskor, meg a beutalókat is. Mindig átszalad a rendelő másik felébe, és akivel éri azzal pecsételteti.

Na, megvolt a klinikalátogatás. Rajtam kivül még 3 lányt meggyőzött a fizetős szoba, így "előjegyeztük". Amúgy mivel alapítványi számlára megy, 30%-a leírható az adóból.
Most éppen üres volt a 10 ágyas, így azt is "megcsodáltuk".

Még régebben volt róla szó a topikon, hogy ha fény alá kell tenni a babát, akkor elviszik, pedig van mobil kék fény is. Természetesen a fizetős szobákhoz jár, onnét még fürdetni se viszik el a babát. Meg a külön WC, zuhanyzó is nagyon meggyőző. Meg számomra van még egy nagy pozitívuma; universitas-os telefon van a szobában, és nálunk a koliban is, így tök ingyen tudok bárkivel dumálni a koliból, akár órákat is, az ágyacskámban heverészve.

Nóri
norcee

Lara!
ÁNTSZ-t próbáld meg. Tudod, kint Újszegeden. Ott is vesznek vért.

Nóri
norcee

Ágci! Nagyon szívesen, máskor is, de azért kiváncsi vagyok mi lett a megoldás.

Drea! Mi Móravárosban lakunk. Ti merre?

Karmen! Ti is móravárosiak vagytok?

Lotti ma egy falat vacsi nélkül feküdt le aludni, nem tóm így mi lesz. Szerencsére az oltásnak nincs még hatása.

Nóri! Miért kell előjegyezni a fizetős szobára?

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Lara:
Húú olyan érdekes amiket irsz.
Én sohasem tudtam megkülönböztetni a baba testrészeit, főleg nem ilyen korán.
Mesélj mégKép
Miért kell ez a szűrés?
Nina
nina74

Lara: Ez tök jó, hogy már így érzed. Én sem a Flót, sem a kistesót nem érzem így. Neked különleges érzéked van az ilyesmihez. KépTényleg minek az az izé szűrés?

Nóri: biztos tök jó lehet az a szoba, majd a szülésznőmmel megnézzük, ha éppen szabad. Azt hiszem mi maradunk a 3 ágyasnál.

Angi: Én titokban szoktalak benneteket olvasni az indexen. És örömmel olvasom, hogy ilyen ügyi Virág.

Gabici: Jó volt a torna? Igaz nem lehetett kényelmes azon a labdán. Flóra majd meg fojtott a légzésgyakorlaton, húzta a hajam és addig idétlenkedett míg nem nevettem. KépCsak kár, hogy olyan sokan voltak.

Jó éjt!

Gabi3(21+4)
inecsg

Sziasztok!!!

Nagyon nagy hírünk van!!!!

KépKépKépBencinek kibújt a jobb alsó fogaKépKépKép

Teljesen észrevétlenülKép És még nincs 5 hónapos!!!

Pussza mindenkinek!!!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Meli!
Mert, ha elő vagy jegyezve, akkor előnyt élvezel azokkal szemben, akik ott helyszínen gondolják meg magukat, mondjuk, mert a 10 ágyasba jutnak. Így járt, pl. a barátnőm sógornője a nyáron, 40 fokban bekerült, a fullra feltöltött 10 ágyasba, és sajnos, akkor már hiába kérte a fizetőst, foglalt volt (persze nem elvileg, hanem fizikailag). Most is tellik szépen a füzet. Megnéztem, a szilveszter éjszaka már foglalt. Kép

Angi!
Én is szoktam indexen követni Virág fejlődését.

Lara!
Ez nem semmi! Nekem a férjem kezd egyre jobb lenni, gyakran megkeresi a babát, meg kopog neki. Ja, és a baba is rögtön reagál, ha Zoli hozzáér a pocakomhoz.

Zsófi!
Ez tök jó!

Nóri
norcee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?