Sziasztok!
Jaj, Tündi, nehogy azt hidd! Biztos mindenki kihasználja jóidőt.
Nekem személy szerint alkotói ihletem ment el, na, meg hát foci eb van:)
És még más is, mindjárt visszatérek rá...
Nóri, ne csináld, ne vedd a szívedre! Tudod, mi a véleményem szopis témában, DE emellett azt gondolom, tápszeren is felnőtt már sok gyerek, és egyikről sem mondod meg később, hogy anyatejen vagy tápin nőtt fel!
A szopizás nagyon jó dolog, én is próbálok segíteni, amiben csak tudok, de hát sokszor megáll a tudomány.
Azért nem akartam beleszólni, mert a másik topicban nagyon felhúztam magam... az egyik anyukának azt mondta a dokinéni, hogy 4 hónaposan inkább kezdje a hozzátáplálást, ne adjon tápszert, mert felfújja-kövér lesz a baba.....
Szóval, gyere, mert hiányzol!
Tündi, tök jó, hogy Lucus eddig szopizott (meg hát marad az még egy darabig). Most már kedz önállósodni, kezdheted felkötni a nadrágod
Na, tudom, hogy unjátok, de újból események vannak nálunk foci téren. A Szolnoki MÁV-os edző kölcsönkérte Csongit a csapatunktól a vasárnapi budapesti döntőre. (ők jutottak fel a körzetből).
A mi edzőnk nem igen örült neki, fél hogy Csongit átcsábítják. (ugye ennek vannak előzményei)
Elmentünk 1 edzésre, és azzal jöttünk haza, hogy Csongi át szeretne menni. Én is, és akkor még apa is itthon volt, így ő is látta, hogy mennyivel másként foglalkoznak ott a gyerekekkel.
Szal, vasárnap megyünk Pestre