Új privát üzeneted érkezett!

ja és bocs,hogy megint nem reagáltam a hozzászólásokhoz.
mongi

Letti, ez szörnyű lehetett :cry: :cry: :cry: Még olvasni is rossz... Szegény kicsi lány. Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!!
judit_79

Letti,szegény Anta,nem semmin kellett végig mennie :( meg hát neked is. És végülis mi okozta neki azokat a sebeket a lábikóján?
Ati baba szépen növöget :)

Judit,látom Marci élvezte a kecskék etetését :) Csoda,hogy csak egy volt ott egyszerre,mert tömegesen szoktak "támadni".Én a legkisebb oroszlánra gondoltam,aki most született nemrég.Olyan 7 hetes lehet,nem Mungóra :) De lehet a picit még nem mutogatják,de a tv-ben már szerepelt :)
Nekünk még az éjszakai szopik megvannak,de nem tudom meddig,remélem az azért marad még egy darabig :)
Hol szoktatok nyaralni a balcsinál,kenesén?

Hajni,nagyon jó az új kép Franciról :) sztem megint a fogak :( Bízom benne,hogy nem fog "felfújodni" már.Sok babán nem látszódik a tápszer,sokon viszont igen.Mondjuk mi már sztem elég nagyok vunk ahoz képest,hogy most kezdjük el.

Szilbee,én is elég türhetőnek tartom ezt a 8 hónapot,lehetett volna több is,de így alakult!

Nóri,te merre jársz? :) És a többiek?

Kép
Kép
tundi24

Letti!
Szegény Antónia,nem semmi amin keresztül ment,és persze te is! :cry:
Kép
Vendég

Te jó ég! Leti micsoda borzalmak történtek veletek! :cry: :cry: Antának sok-sok gyógypuszi. Szegénykém... Borzasztó lehetett neki... (is). :cry:
szilbee

Kép

Judit! :D Boldog Születésnapot!

Kép
szilbee

Köszöntéseket köszönjük!!!!!!!!!
Képet majd hozok!

Szegény Anta és mitől lett a lábán az a gyuladdás???jobbulást nektek!

Judit!
Boldog Születésnapot!!!

Tündi!
Szerintem ezek a mai tápik már abszolut nem fújnak!
Nézz ránk :D :wink:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Katlina,hát Robikán nem látszódik az tuti :) Ti milyet esztek?

Szilbee,Levente ment bölcsibe?

Judit,nagyon sok boldog szülinapot!! :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Judit

nagyon boldog születésnapot kívánok:-D

Mongi!

azta hát nem semmi amin végig mentetek.
remélem most már jobb lesz minden, puszi Antának és jobbulást!!!!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Robikának utólag, de nagyon boldog névnapot kívánok! Várjuk a képeket :lol:

Judit, Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából! :lol: (nővéremnek is ma van a szülinapja :wink: )

Mongi, Te jó ég, min mentetek keresztül! Szegény kicsi Anta, és szegény Te....hú, még a hideg is kirázott! Jobban van azóta? És kiderült, mitől voltak neki a gyulladások???

Évi és
Kép
csongianya

Hali!

Letti: ... nagyon sajnálom, csak ismételni tudnám a többieket. :( :(

Tündi: 8 hónap szopi is nagyon jó!! Igen, net megrendelve. :P

Judit: Nagyon boldog szülinapoooot!

Pussz mindenkinek!
jaimee1

Köszönöm szépen a köszöntéseket :D
Kép
judit_79

Judit Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok Neked!!! Kép

KépKép
diÁcska

Judit!Boldog névnapot!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

:lol: :oops: szóval mégegyszer...

Judit! Boldog szülinapot!! (toppon vagyok :? )
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

JUDIT!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

Kép
Vendég

JUDIT

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

ROBIKA

igaz utólag,de

SOK BOLDOG NÉVNAPOT
Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Mi ez a nagy csend errefelé?Azt hittem du-tán csak teremni fog az írás :)

Mi délután Hajniéknál voltunk.Nagyon jól éreztük magunkat.Franci egy tünemény :) Köszönjük :)

Erika,jajj de jó..végre lesz megint netetek,és jöhetsz jó sokat! :) :)

Nóri,veled mizujs van?Merre vagy???Hiányzol ám!!Végeztél a munkával?

Petri,te sem írtál más ezer éve!

Na és a többiek?

Kép
Kép
tundi24

Végeztem a munkával egyenlőre. Olvasok, de írni nincsen kedvem :? Eléggé szíven ütött ez a felfújódott gyerek szöveg.... :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

hali.

jöttem bejelentkezni :oops: :wink:

Letti.sajnálom,hogy így alakultak Antával a dolgok,de rendbejön gyorsan és vége lesz ennek a rossz szériának.Sajna eszembe juttatja,hogy mi is ilyesmi helyzetben voltunk (Zsolti kórházba is került anno) amikor Sziszi kb 2hónapos volt :( ...nade...rossz után jó jön!!!!pusszantás a gyerekeknek.(is)

Tündi.Sziszi is 8hó (+pár hét)-ig szopizott.tejcsi sem volt már akkor elég neki+jó szórakozott azon,hogy harapott és utána kinevetett :lol: :lol:

Judit.tök jók a képek.nagyon nagy fiú már Marci :shock:

Rólunk:még 3nap ovi és nyáriszünet :D :D .majd csak szept 1-én mennek újra...addig boldogítjuk egymást.A medence is áll már szegény az udvarban...de szeritem augusztus lesz mire felmelegszik benne a víz :P :evil:
Suliba is már csak e hét pénteken megyek...utána ott is nyáriszünet 8)

Többiek....????Szilvi,Nóri,Pircsi,Ildi,Vali,Ivett ....stb...???

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Nóri,nem megbántani akartalak,és senki mást sem...Bocsánat,ha ez így jött le!!Nem vok tápszer ellenes,úgy ahogy császármetszés ellenes sem.Egyszerűen csak leirtam,hogy tartok attól,hogy meg fog változni tőle,de mivel szüksége van rá,ezért adom neki.És nem nézem le azokat akiknél ilyen előfordult,miért tenném?Sőt az ismerőseim körében is van ilyen és jól elvok a gyerkőccel.
Szóval sorry mégegyszer.És attól is akit ezzel még megbántottam.

Andi,gondolom a gyerkőcök már nagyon várják a szünetet! :) Mekkora medencét vettetek?

Kép
Kép
tundi24

Andi! De király az avatarod! :lol:

Nóri? Mi a gond? Tápról én is hallottam hogy fúj, de egy felfúvódott tápis babát nem láttam még életemben, pedig körülöttem szinte senki nem szoptat már. :( ... sajnos önhibájukon kívül...

Rólunk: Du-án megyeka fiúkkal anyumékhoz. Holnap este jövünk haza.
szilbee

Köszönöm szépen a többieknek is a köszöntést. :)

Cleo! De jó nektek, hogy ott a nyári szünet. Ilyen hosszú szünet van az oviban? :shock: És aki dolgozik, az hova teszi a gyerekeket egész nyáron.
judit_79

Hali.

Szilvi.akkor lenne még jó,hogy ha virnyogó macsek-avatarom hangot is adna :lol: :lol: :lol:

Judit.ÁÁ hivatalosan 3hétre zár be az ovi (felújítás,takarítás),de jún 16-tól már csopiösszevonások vannak...és hol ezzel...hol azzal az ovónénivel.az alatt a 3hét alatt is van valami központi ügyelet-"X" oviba kell vinni akkor a gyerekeket.Szóval ha valaki nem tudja megoldani,akkor is tud a gyerkőc járni akár egész nyáron. :)

Jövőre megint új ovónéni lesz.és valszeg a mi csopinkba jönnek a Verseghy-parki oviból a gyerekek + onnan jön az új ovónő....na majd kiderül minden... :roll:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo: Hát az az avatar.... :lol:

Nóri: Ugyan már, Tündi nem akart megbántani. Nyilván mindenki szeretne minél tovább szoptatni, aztán rosszul esik, ha már a tápszerhez kell nyúlni. Lehetnek ellenérzések, nekem is lenne. De ha nincs anyatej, a tápszer a 2. legjobb dolog. Next best thing, hogy nyelvleckét tartsak. Naaaa, Nóóóriiiii.....Apa annak idején még azt sem kapott, tehéntejen élt 3. hónaptól, szemben velem aki szopott 6 hóig, aztán melyikőnk allergiás, mint a fene? Apa kettőt nem tüsszent egy évtizedben. A mázlista....

Tündi: Be lehet csak úgy esni nézőként a babaúszásra? Nyáron is lesz? Mennyibe került? Orvosi papírok? Kell nőgyógyis papír? Mert akkor apa úszik. :lol: :lol:

Melinda mindjárt szül, aszta!!!

Pircsi tényleg eltűnt... :( Mirtill lefoglalja biztos.

Ildinek van még vajon vizsgája? Vagy ezen a héten végez??

Szép napot nektek, Szilvi!
jaimee1

Sziasztok!

Szilbee,jó mamázást! :) Kertes házban laknak anyukádék?

Andi,jó,hogy ti meg tudjátok oldani,hogy végig otthon legyenek a gyerkőcök.Nekem minden nyáron mennem kellett oviba,csak aug-ban maradhattam otthon 2 hetet :(
Ja,és tényleg jó az avatarod :) :)

Találkoztam Lindával délelőtt a piacon.Nagyon szép pocakja van neki :) Réka baba ép mocorgott :) Reggel volt ctg-n,minden okés velük,de jóslói már vannak :)
Kérdeztem a netet is,a szerződéssel van vmi gigszer,60nap a kivárás vagy micsoda..ebből már egy hónap letelt.Reméljük hamar lesz nekik újra net! :)
Ha Réka baba érkezik üzenni fog nekem,én meg továbbítom :)

Kép
Kép
tundi24

Erika,most úgy néz ki,hogy nyáron nem lesz úszás,majd csak szeptemberben :( De ha lesz értesíteni fognak,és akkor szólok neked :)
Igen kell orvosi papír,hogy nincs fertőző betegséged.Annak a nevére kell szólni a papírnak aki úszni fog Rékával,és természetesen neki is kell papír ugyan erről :)
Nőgyógyis papír nem kell :P Ami a pénzt illeti 4alkalom 6000 Ft. Ha nem tudtok menni,és szóltok,akkor nem veszik el az alkalom,le lehet úszni!!

Kép
Kép
tundi24

Hűűű,most mindenki rám haragszik????

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Jaj, Tündi, nehogy azt hidd! Biztos mindenki kihasználja jóidőt.

Nekem személy szerint alkotói ihletem ment el, na, meg hát foci eb van:)
És még más is, mindjárt visszatérek rá...

Nóri, ne csináld, ne vedd a szívedre! Tudod, mi a véleményem szopis témában, DE emellett azt gondolom, tápszeren is felnőtt már sok gyerek, és egyikről sem mondod meg később, hogy anyatejen vagy tápin nőtt fel!
A szopizás nagyon jó dolog, én is próbálok segíteni, amiben csak tudok, de hát sokszor megáll a tudomány.
Azért nem akartam beleszólni, mert a másik topicban nagyon felhúztam magam... az egyik anyukának azt mondta a dokinéni, hogy 4 hónaposan inkább kezdje a hozzátáplálást, ne adjon tápszert, mert felfújja-kövér lesz a baba.....
Szóval, gyere, mert hiányzol!

Tündi, tök jó, hogy Lucus eddig szopizott (meg hát marad az még egy darabig). Most már kedz önállósodni, kezdheted felkötni a nadrágod :lol:

Na, tudom, hogy unjátok, de újból események vannak nálunk foci téren. A Szolnoki MÁV-os edző kölcsönkérte Csongit a csapatunktól a vasárnapi budapesti döntőre. (ők jutottak fel a körzetből).
A mi edzőnk nem igen örült neki, fél hogy Csongit átcsábítják. (ugye ennek vannak előzményei)
Elmentünk 1 edzésre, és azzal jöttünk haza, hogy Csongi át szeretne menni. Én is, és akkor még apa is itthon volt, így ő is látta, hogy mennyivel másként foglalkoznak ott a gyerekekkel.
Szal, vasárnap megyünk Pestre :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Hol van mindenki? :shock:

Én elvagyok a blogommal, mint a befőtt.

Tündi: Na, pedig pont a nyáron lett volna jó járni. Mindegy, akkor ősszel...Legalább addig is nő Popim.

Nóri: ???

Évi: Azon én is felhűztam magam. Na mindegy. Csonginak drukk vasárnapra.

Jól nézünk ki, mire lesz netünk, nem lesz fórum? :shock: :shock: :lol: :? :?
jaimee1

TÜNDI!!
ÉN NEM HARAGSZOM RÁD!!! :wink: :D Kép (Szerintem más sem!)
Este 8-kor úgy rángatott fel minkt apa a játszótérről! :D Ezután a pár esős nap után Franci nagyon élvezte,hogy végre megint csúszdászhat meg homokozhat,én meg azt,hogy tudtam dumcsizni más kismamikkal! :D Úgy elrepült az idő,mint tegnap veletek! :wink:

Erika!
Továbbra is hűséges olvasód vagyok ám! :D Néha meg is bőgetsz a visszatekintésekkel! :oops:

Évi!
Csonginak,gratulálok!Gondolom most nagyon boldog,és büszke rá,hogy őt kérték kölcsön! :D Majd gondolunk rá szombaton,biztos ott is jó eredményeket fog elérni!
Hát ha ő is menni akar,meg ti is így látjátok jónak hogy átmenjen akkor hol itt a kérdés?Vagy valamit félre olvastam aztán csak hülyeséget írok itt össze vissza! :? :oops: Remélem nem! :oops: :oops: :D :D

Szilvi!
Érezzétek jól magatokat a mamánál! :D Majd csináljatok sok fotót,hogy lehessen nézelődni! :D

NÓRI!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt! :)

Évi,lehet csak a jó idő miatt nem írkálnak a csajok :) Engem személy szerint nem untatsz a focis dolgaitokkal :) Örülök,hogy Csonginak ilyen jól megy,és szurkolni fogok nekik! :) És tényleg mi tart vissza benneteket,hogy átmenjetek a másik csapathoz?

Erika,csak nem halunk ki :P Remélem gyorsan lesz rendes netetek :) És nem ülnek hetekig rajta az UPC-sek!
Ősszel is jó lesz ám az úszás meglátod,mert bent az uszodába trópusi időjárás uralkodik általában,a vízről nem is beszélve :)

Hajni,akkor most jól kijátsziztátok magatokat! :) Gondolom Francit nem kellett altatgatni :wink: Juniálisról tudsz vmit?
Örülök,hogy jól érezted magad atársaságunkban :) Mi is a tiétekben :) :)

Kellemes,szép napot mindenkinek! :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Dehogy!!! :D Én tuti nem..., de szerintem a többiek sem.

Na ennyi... mert anyuéknál vagyunk... menünk ki..

Pusz!
szilbee

Jó reggelt!

Tündi: Én is szeretlek, ha nem lett volna egyértelmű. :lol: :lol:
Oké, ősszel is jó, persze, csak ha kivisszük Rékát a trópusból az októberbe mondjuk....Hát...Még nem voltunk betegek, úgy félek a nyavalyáktól, mint ördög a szenteltvíztől.

Nóri: Téged is szeretlek. Hiááányzol. :( Lécci mentsd meg a kacsát...

És mindenkit. De legfőképpen Apát!

Hajni: Jujj, nem martak össze a szúnyogok?
Köszi, hogy olvasol. :)

Holnap 6 hós vizsgálatunk lesz....amúgy semmi hírem nincs. Blogot nem olvasóknak esetleg annyi, hogy megkóstoltuk a répát is, de csak némi almatuninggal mondhatom el, hogy ízlett neki. A napirendünk zökkenőkkel bár, de alakul. Az esti lefekvés egész jól megy, tegnap pl. egy nyikkja sem volt, amikor ébren letettem. Ja, mert mindig ébren teszem le, csak olykor leordítja a fejem....Most a napközbeni szundikkal van némi gond. Most úgy döntöttem, hogy mégsem hagyom nagyon ordítani, 3-5 perc után visszamegyek és elringatom. Ha a fejemre nő, majd korrigálok. :lol: Na, elég belőlem.

Ja, UPC felhívott, hogy majd megvizsgálják, hogy lehet ide kábelt vezetni, aztán visszahívnak. Kérdezem, mennyi idő kb. mire nekem netem lesz? Válasz: Az attól függ mennyi munkájuk van a kollegáknak. Remélem, semmi. :lol: :lol:
jaimee1

Sziasztok!

A kacsa felőlem mehet a sütőbe is... :wink:

Először is. Nem haragudtam, csak baromira elszomorított ez az egész. Nem fejteném ki bővebben, miket gondoltam, mire jutottam, mert az csak újabb hullámokat gerjesztene. Majd elmorcogok még egy ideig rajta... :cry:

Amúgy olvastam a másik topikban Virágot. Nem tudom elítélni. És ha ő úgy látja jónak, nem is szabad összezavarni, mert van neki elég aggódnivalója egyébként is. Ha lenne még egy babám és ugyanígy nem lenne 100-as a szoptatás, én is mindent előbb vezetnék be neki. A bocitejet 7 hósan kezdtem neki adni a tápi helyett, de legközelebb már jóval korábban megkóstoltatnám vele, és ha bírná, adnám is.

Évi! Gratula Csonginak, hogy ő lett a "kiválasztott"! Szerintem se gondolkodjatok! Kell is a fejlődéséhez. Tudom, hogy nem egy dolog a kettő, de nekem annak idején azt mondta az angoltanár, hogy annál jobb, minnél több tanártól tanulunk angolt. Valószínű, hogy a sportban is tud újat adni egy másik csapat, másik edzővel. Biztos nehéz lesz a szakítás, de az is az élethez tartozik. Rajta hát!

[quote="jaimee1"]
írta:
jaimee1Nóri: Téged is szeretlek. Hiááányzol. :( Lécci mentsd meg a kacsát...

És mindenkit. De legfőképpen Apát!

Most akkor mentsek meg mindenkit meg apát is, vagy szeretsz mindenkit de legfőképpen apát?
Te mindig zavarba ejtesz és elgondolkodtatsz :lol: Mint a világos spermával :oops:
UPC-sek mindig el vannak havazva. Nálunk nem kellett kábelt kiépíteni, mégis 2 hét volt asszem, mire kijöttek. De remélem, nektek gyorsabb lesz!!!

Hajni! Te sem tudsz semmit a Tesco nyitásról? Állítólag megint a lakosság tiltakozása miatt csúszik a nyitás :?

Rólunk: ma akartam menni Dabasra bankozni, de elnapolom, hátha holnap meg bőrig ázok...mert Lilcsivel megint fent voltam kb. 1-3 ig. Köhögött először, utána hányt (meggyet, cserit, meg amit még magába tömött délután), utána meg mondókáztunk :roll: . Aztán veszekedtem vele, hogy most már aztán tényleg szunya. Remélem, csak bezabált és nem valami mást jelez nekem a hányása....régi rossz emlékek :x .
De alig látok ki a szememen.

Tegnapelőtt meg a Kossuth téren voltunk.

Ja, Tündi! Az lett volna a meglepi még a múlt héten, hogy fodrászhoz mentünk volna. Aztán lemondta. De én megnyírtam vasárnap Lilcsit :lol: Nagyon jó lett neki, de még azért csak elvinném mesteremberhez, mert a tarkójánál fel akarom szedetni neki. Azt még nem tudom, hogy kell, de majd kilesem... :wink:

Szilvio! Nektek jó mamázást...bár már jöttök is vissza nemsokára.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hú, iszonyú dühös vagyok :twisted: Most szólt a barátnőm, tegnap értekezlet volt a suliban, be akarják zárni a Mátyást, és beolvasztani a Kőrösibe!!! A fene enné meg az egészet! Holnap tiltakozó megmozdulás lesz 15:45-kor a suli előtt....

Évi és
Kép
csongianya

Évi!!! :shock: MI??? Most keresnek a Mátyásba iskolatitkárt! Vagy akkor mi van? :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Először is én is szeretek mindenkit itt! :) :)

Erika,nem hiszem,hogy gond lenne majd.Mi is hidegben kezdtük még,és szerencsére nem volt gond..kivéve a berekedés :) De Luca direkt nyelte a vizet,,itthon is meginná a fürdő vizet :?
Én is olvasom ám a naplódat :) Nagyon tetszik ahogy írod :)
Luca sem szereti a répát,sütőtököt sem :( Altatás nálunk sem egyszerű dolog,de ma délelőtt is ,meg tegnap du is elaludt egyedül :D Igaz kicsit sirdogált,de hamar abbahagyta és már szundizott is :)

Nóri,végre :wink: Nagyon jól megcsináltad a videeejóót :) :) /Én apa egyik munkatársával csináltatok egyet,de még mindig nem csinálta meg,aztán ha itthon lesz,mondom neki tanítson meg rá,hogyan kell csinálni/
Lilcsi nem ázott el egy kicsit? :) Csini lett a frizurája,ügyes vagy :) Én nem mernék neki kezdeni,mert nagyon béna vok ilyenekhez :roll:
Reméljük,hogy csak gyomorrontása volt Lilcsinek?Vitetd bölcsibe?Vagy nyáron nem fog járni?Meddig mehetnek?

Szilbee,nagyon jó idő van rátok :)

Évi,jajj ne mondd már!!Az összes "nem túl" jó hírű sulit hozzátok csapják?

Kép
Kép
tundi24

Megvagyunk mi is fodrászkodtunk,de annyira elmaradtzam a tanulni valómmal hogy nem volt gép,így most azt be kell pótólnom,hiányosan de vagyok!

Kép

Kép
katlina

Hali!

Képzeljétek, a teraszról fogok netet! :shock: :shock: De pszt! :wink:

Suli ügyben... :( :( :( Halkan kérdem ,a Mátyás az nem jó suli?

Katlina: Folynak a szülinapi előkészületek? Tanuljál szorgalmasan! :wink:

Tündi: Aszittem csak Rékának mániája, hogy inni akar a vízből, lassan engedi le az állát a vízbe, majd ha rászólok, hogy nemnemnem...vigyorogva felemeli megint a fejét a víz fölé. Marha huncut. :shock: 8)

Nóri: Bitte érteni, ahogy kell. :wink:
Nem ítéltem el senkit, esetleg a doktornőt. Bocitejben nem értünk egyet, de lehet, másképp gondolnám, ha a családunk nem lenne allergiával erősen terhelt. Rengeteg rengeteg ilyen olyan allergiás gyerek van, ekcéma, ételallergia, szénanátha...amit lehet, meg kell tenni, hogy elkerüljük.

Hallod, megkönnyeztem a videjódat. ne kérdezd miért....gyerekek megnőnek, milyen szíp ez a lány, ez a zene...ez így együtt. na meg bőgök én már mindenen. :oops: :oops: Jó lett a frizkója, de én sem mernék nekifogni...Nyugton marad és hagyja, hogy vágd? :shock:
jaimee1

Nóri, valami fokozatos integrációról van szó.... aminek a vége úgy is az, hogy bezárják. Ha nem ebben az évben, akkor jövőre.....
De már elindult a szülői henger, újság, tévé, ilyesmi. Utálom, hogy mindent fű alatt akarnak megcsinálni, mi meg fogjuk be a szánkat és tűrjünk. Ha mást nem is tudunk tenni, legalább a fejünket ne dugjuk a földbe! Szal inkább emelt fővel....!

Jaimee, hát régen jó volt, de ma már tele van az is kisebbséggel!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Nóri!
Nagyon jó a videjó,és tényleg nagyon jó a haja Lilcsinek! :D Most ti nem jártok bölcsibe? :shock: Remélem nem lesz beteg Lilcsi!
Tesco,ne is bosszants vele!Azt hallottam,hogy most meg túl zajosnak tartják,és ezt vizsgálják ki.A szomszédba voltak zajszintet mérni,de csak nagyon minimálisan tér el a megengedettől.Megmondom őszintén mi már hetek óta nyitott ablaknál alszunk,első éjszaka zavart a zúgás(légkondi,elszívók meg egyéb :? )De azóta alszunk mint a bunda már fel sem tűnik a zaj!Úgyhogy nem tudom mikor nyitnak! :(

Erika!
Nem voltak szúnyogok tegnap a játszón! :wink:
Vendég

Ja Tündi!
Juniálisról nem tudtunk meg semmit mert,tegnap apa Táborfalván volt munkaidőben!De majd mondom neki,el ne felejtse megérdeklődni!:D
Vendég

Hajni! De járunk még bölcsibe! Miért? Mit írtam, amiből az ellenkezője lött le?
Júli 4-től lesz bölcsiszünet amúgy...ööö...Tündi. Te kérdezted, ugye? Majd rághatjuk egymás idegeit :twisted: :twisted: :twisted:
Majd akkor lesz terítéken rokonlátogatás, meg strandolás meg ismerd meg városodat... :wink:

Erika! Honnan csórod a netet? De ügyes vagy!
Te miért nem akarsz majd tököt sütni amúgy??? Lilcsi imádta, mindig azt ette volna. Azon csodálkoztunk, hogy még nem sárgult be tőle :lol: . De ma már bele nem lehetne tuszkolni. :?

Évi! És lesz valami hivatalos fejes meghívottja is a demonstrációnak, vagy csak gyűltök majd?

Ja, és amúgy ügyesen ül az etetőszékben Lilcsi és tűri, hogy nyesegessem a haját :lol:
Tényleg, tegnap meg szóltak, hogy vigyek neki kis kalapot....még jó, hogy volt 1 kis lila itthon, amit még örökölünk.... :shock: De ahogy elnézem, lehet, nem is lesz rá szükség... :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Nem tudom honnan vettem,hogy nem jár bölcsibe? :roll: :oops: Most visszaolvastam,nem írtál ilyet!
Vendég

Sziasztok!

Meg vagyunk mi is,de már napok óta be sem kapcsoltam a gépet!
Máté mellett egyszerűen nincs időm semmire!
Állandóan ott kell melette lennem,mert ha nem lát akkor hisztizik!

Erika!

Réka baba hogy van?
Mennyi kiló most?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Katlina,tanulás...pfujjj..nem írigyellek.Ahova jártam fősulira ma volt az államvizsga...2éve vizsgáztam,úgy elrepült az idő,hogy el sem hiszem.Nem írigyellek a tanulás miatt,én utáltam jó időben tanulni :roll:

Erika,huncutok ám nagyon.Luca elkezdett pakolni a pockról..rászólok,hogy nem szabad..odanéz..vigyorog és vagy leteszi amit elvett vagy más emeli is a szájába :shock:
Jól teszed,hogy befogod a netet,mi a koliban csórtuk így :P

Hajni,akkor majd értekezünk juniális ügyben.Jó lenne elmenni ha még beleférünk a keretbe.

Nóri,igen én kérdeztem...majd gyertek ki hozzánk is,addigra már meglesz a medencénk is remélhetőleg és pancsolnak a csajok egyet :) Na meg mi is,igaz nem azt a legnagyobbat vesszük,csak vmi családit :) Mert a babybe sajnos nem férek bele :twisted: :twisted:

Ivett,Máté akkor kiköveteli magának a társaságodat.Luca is olyan,habár néha néha már elvan egyedül is :)

Esik már szolnokon az eső? Mert voltunk bent interspárban a T-Mobilnál,és akkor már lógott a lába,de ide még nem ért...

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Ne is emlegesd ezt az esőt! Csak szakadna már legalább! Ugyanis nem mertem kimenni Lilcsivel a Nefagra... :roll: De most is körbe-körbe be van borulva.... Lilcsi meg itt pörög nekem, nincsen lafáradva :x Mindég táncolni akar...nekem meg ilyen éjszaka után valahogy nincsen kedvem :oops:

Húha! Luca elkezdett rendezkedni meg gyűjtögetni :lol: Az jó program lesz akkor egy pár hónapig :wink:

Hogy lehet erkélyről netet szerezni? :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,hát gondolom,hogy nem tudsz most pörögni,én nem is értem a gyerkőcökben,hogy van ennyi erő.
Úgy lehet teraszról netezni,hogy a laptopok befogják a jelet ha van a közelben adó ami leadja a jelet :)
Bizony megkezdődött a pakolás :)

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?