Új privát üzeneted érkezett!

Andy!

Boldog szülinapot a nagyfiúnak! Nálunk tavaly 2 Thomas-os torta volt (a 2 nagyfiam oda meg vissza van érte, igaz, már a 3. is :lol: ) Most elgondolkodtam Villám McQeen-en... Az a másik nagy kedvenc, no meg a Nemo!

Évi!

Gyere majd gyorsan a hírekkel, hogy mit mondott a doki!

Márti
borossné becz márta

Andy :) Én is nagyon boldog szülinapot kívánok a nagyfiúnak! Klassz lehetett a party :lol: :lol: :lol: Torták nekem is nagyon tetszenek, mi is gondolkoztunk egy Thomasos tortán, de végül nem mertük meglépni, mert nem tudom, Kristóf mit szólt volna hozzá, ha felszeleteljük Thomast :roll: :oops: :shock: Daninál ez nem okozott problémát?

Évi :) Drukkkkkkkkk ma délelőttre! :lol: :wink:

Norwell :) Kristóf szerencsére nem bojkottálja még a délutáni alvásokat, átlag 1,5 órát alszik (kopp-kopp).
Elfelejettem írni, hogy nagyon tetszettek Kende aranyköpései :lol: :lol: :lol: Én manóm is egyre többet dumcsizik, nagyon ari :lol:

Szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Helló!

Annácska! Maci!

Gratulálok a babákhoz! Gyors összeszokást és nagyon sok boldogságot kívánok!

Évi!

Itt is igen igen jessz jessz!

Andy!

Boldog szülinapot Daninak, meg nektek is!

Csajszik!

Mi jól vagyunk a kkisebb hülyeségektől eltekintve. A lábam dagad, de ugye ez nem lepett meg. Anikó: lelkesen hordom a rózsaszín gúnyámat, tudom iszonyat randa, de legalább szellős.

Kinga próbálgatja az oroszlánkarmait, hiszti terén, egyre többet beszél, és még mindig higany. Meleget bírjuk, esőt bezártságot nem. Kerekedek, mint egy kölyök gólya, vagy még annál is jobban. :lol:

No akkor két kép Kingáról, egy lompos, és egy frizus. :wink:
Kép Kép

Valamint így nézünk ki mostanában Pacával, így rémisztgetjük a szomszédokat, meg a postást. :twisted:

Kép Kép

tjuca

Sziasztok!

Évi!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D Hurrááá!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hatalmas gratula, és Nagyon Boldog Pocakosságot!! :D :D
Dóri egyre szebb kiscsaj!!

Jucám!
Szerintem semmi rémisztő nincs rajtad, sőt nekem így is nagyon teccel!! :D Na nem félreérteni... :twisted: :D Lábad hogy van?
Azt hiszem Kofának meggyűlik majd a baja Kinga udvarlóival, ördögi a szeme a kiscsajnak!!

Annácska!
Nagyon jók a képek!!! Köszi az avatardicsit! Nem szokásom magam meztelenül mutogatni,de it ugyis csak kicsiben látszom..

Norwell!
Örülök,h. Saci baba jól van!!

Kacsa!
Timiről szuperek a képek és gratulálok a fogacskákhoz!!

Ma voltam terheléses cukron, holnapra eredmény is lesz.
Szerdán védőnő, jövő hétfőn pedig 4D UH. :shock: :D
Vendég

Sziasztok!

Immáron én is jól vagyok!:)
Hogy rota volt-e vag yem, azt nem tudom, jöv.7en lesz meg a kakiteny. eredménye.
Emili elkezdett beszélni!Ma hazafelé mondogatta hogy hijja-haijja=hinta -palinta:DÉs már mondja azt is hogy inni:)
3 lépcsőt átívelő rámpán(elnyújtott, nem meredek) egyedül közlekedik le-föl!
Tegnap volt erkélyen pancsizás is, teszek majd rla képet.

Andy!
Daninak boldog szülinapot kívánok utólag is.

Évi!
HATALMAS gratula!!!!!!!Nagyon nagyon örülök!És még a doki le akart beszélni erről a hónapról! :evil: Kíváncsi vagyok mit fog szólnia teszthez! :wink: Gondataln hónapokat kívánok!

Norwell!
Sacika nagyon ügyes, mindjárt 4 hós lesz!Nagyon szalad az idő!

Juca!
Aszta, szép nagy pocak! :shock:
Kingának tényleg nagy haja van, jó sűrű is neki.
Hisztihez kitartást!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat és drukkokat mindenkinek! Még mindig nem hiszem el, hogy ez tényleg velem történik :) Voltam vérvételen is ma, és az is pozitív. Nagyon. Uh két hét múlva lesz, 16-án, csak akkor derül ki, ha esetleg többen vannak.

Heni!

Biztos ügyesek lesztek a felújítással! :)

Timika!

Sajnálom, hogy a költözés is csúszik, és a tesó sem jön még :( Na majd most!

Syry!

Úgy szégyellem, de tényleg nem hittem el, hogy így is lehet :oops: :oops: :oops: És mégis :)

Andi!

Boldog szülinapot Daninak! Nagyon klassz volt a torta :)

Norwell!

Dóri is megpróbálja néha kihagyni a délutáni alvást, de akkor délután 5-re nem bír magával. Ügyi Sacika a fordulással!

Juca!

Nagyon csinos vagy! Kinga is gyönyörű nagylány :)

Pupy!

Jó lett a cukrod? És gyere majd az uh képekkel!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

De jó, hogy a vérvétel is megerősített! Milyen kár lett volna kihagyni ezt a hónapot! Dokinak szóltál már? Kiváncsi lennék az arcára!

Márti
borossné becz márta

Evi! :D

Hatalmas gratula! :D Nagyon örülök nektek! :D :D :D

Juca! :D

Szep nagy a pocak es Kinga is tünderi! :D

Panka! :D

Jaj, nagyon sajnalom a betegseget, nalunk is Davide belazasodott tegnap este, es ma reggel is, szörnyü az embernek a gyereket latni, hogy szenved...

Lanyok,

Hamarosan vennünk kell etetö szeket melyiket ajanljatok? Annyifele van...a peg peregotol neztem a prima pappa-t de lehet, hogy nem valna be stb...

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Éviiiiiiiiiiii!!!!
Nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!! Annyira örülök neked, és látod, így is lehet.

Sok puszi :D :cry: :D :cry: :D :cry: :D :cry:

Kép
narco

Megvan a terheléses cukrom:
4,9 lett az éhgyomri és 7,1 a 120 perces.. :evil:
A dokim szerint ez határérték, diétáznom ugyan nem kell, de nem szabad édességet ennem.. :twisted: :twisted:

Ráadásul kiderült,h. a szülésznő akit a dokim ajánlott, szept. 4-től 16-ig külföldön lesz..
:twisted: Ez a 37-38.hét fele lesz, úgyhogy nem tudom mit tegyek...
Szerintetek válasszak másik szülésznőt?
Vendég

Sziasztok!

Juca!

Syépek vagztok mind a 2+1-en! :)

Jucmuc!

Nekünk Chicco Happz Snack van, nem gurulós, csak dönthető a háttámla + levehető a tálca.

Én a saját tapasztalataim alapján azt mondom, hogy a túl megafunciós már nem kell. Max. az emelhető ülésmagasság lehet jó, később az asztalhoz tevés miatt. De mi pl. a döntést sem használtuk, mert amíg nem tudott egyedül ülni, hiába is tettem volna be és döntöm hátra eldőlt jobbra + balra benne a gyerek. Nekem a kerék sem hiányzik. röviden kb. ennyi.

Pupy!

Én személy szerint és azt hiszem, ebben többen is megerősítenek azt mondom, hogy a szülésznő a legfontosabb! Persze kórház függő is a dolog, de én azt hiszem, igencsak elbőgtem volna magam párszor vajúdás alatt, ha nincs fogadott és abból a gárdából kapok vki-t, akik aznap épp műszakosak voltak ... A doki igazán semmit nem csinál, sokszor fent sincs a szülészeten. Nekem bármi kellett (tea, takaró, bármi), akkor a sz.nő segített.

Esetleg kérd meg a mostanit, hogz ajánlojon vki-t helzettesnek, míg ő odalesz. Biztos van olyan, akivel jó a kapcsolata és ígz a Te jelenlegidnek + a helyettesnek sem lesz kellemetlen, ha egziknél vagy másiknál szülsz.

kacsa14

Bocsi a z és y cserékért, csak a laptop-om beteg és a régi gépen máshogy vannak a billentyűk, ráadásul minden progiban máshol van a y és z.

kacsa14

Pupy!

Szerintem is fontos a szülésznő, szerezz egy jót magadnak! Az, hogy mennyit van ott az orvos egy vajúdás-szülés alatt, teljesen dokifüggő, és igazából akkor fogod megtudni, hogy Neked az sok vagy kevés, amikor ott leszel benne a szituációban! Az enyém pl. ebből a szempontból simán elmehetne szülésznőnek (is),bár férfi, de hihetetlen empátiával bír, sokat van bent (szinte végig) a vajúdás alatt, biztonságot ad, és cseppet sem zavaró, sőt! Persze nyilván azon is múlik, ügyeletes-e aznap, rendel-e épp stb., hogy mennyi időt tud a saját kismamájával tölteni!

Márti
borossné becz márta

Évi!
Drága spancilim,elájulok! :D :D
Annyira nagyon örülök,hogy le sem tudom irni ide......!!!
Azta elsem hiszem...Istenem nagyon drukkoltam!
Gyönyörü a kislánykád!

Juca!
Nagyon csini vagy!Szép nagy már a pocakod!
Kinga meg egyszerüen gyönyörü!
Nem randa az csak kicsit habcsokos! :lol: :lol:
De csinos voltál benne Kingával igy tuti a kis pacával is az vagy!!!

KépKépKépKép
aniko24

Évi!

Hááááááát, szóhoz sem jutok!!! NAGYON GRATULÁLOK!!!!SZÍVBŐL KÍVÁNOM, HOGY MINDEN TÖKÉLETES LEGYEN!!! :D :D :D :D El sem hiszem!!!!

Gratula!!!!!!!!! :D :D :D

Pupykám!

Kitartás! :)

Juca!

Nagyon szuper nagy pocid van! :D :D :D Nagyon szép!

És a képek a gyerkőcökről, Lányok! gyönyörűek!!!! :D

Puszi: Eszter

eszter82
Budapest

Évi
Szívből gratulálok Nektek a Tesó(k)hoz!!!! :wink: Végrevégrevégre! :wink:

szisszka

Csak gyorsban!

Évikém
HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
fleur

sziasztok!
Nem olvasok vissza elnézést!
Hát el se hiszitek mi történt velem...
csütörtökön ugye megvolt az uh a doki jól megnyomkodta a hasam mondtam is h fáj - nem fájhat jelszóval.
hazaértem pihentem csináltam vacsit majd mondom a férjemnek görcsöl a hasam pihenjek, jó a vacsi kijött.majd éjfélkor felébresztettem h menjünk be a kórházba mert nagyon nem jól vagyok. telefonált az ügyeletre (persze megváltozott a kórház száma a mi tel.könyv óta 2005)Bementünk az ügyeletre mondtam h kismama vagyok de fáj a hasam elkezdte nyomkodni h hol fáj.Jelentem a jobb oldalon.Beküld a kórházba sebészetre ott is nyomkodnak le uh és kiderül h vakbélgyulladásom van fehérjevérsejt 18ezer.Reggelig megfigyelés majd feljön a nőgyógyász és megbeszélik mi legyen 9-10 órakor már műtétre készítettek vagy lehet h be is tóltak persze a félelem h mi lesz a babával sírtam nagyon.és megoperáltak, majd egyik nap jobban voltam másik nap kevésbé és feljött az ügyeletes nőgyógyász elrendelte h kapjak nospát és pipolfent vénásan na azt nem kívánom senkinek a pipolfen ha vénásan adják akaratlan izommozgásokat hidegrázást és szinte pszihés tüneteket okoz.majd jött kis nyugtató attól kicseréltek.és ma hazaengedtek.két hét pihi.

Bocsi h hosszú lettem de ezt fontosnak tartottam leírni hátha valaki más tanul belőle.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok Lányok!

Évi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Most már te is el tudod hinni, hogy létezik spontán teherbeesés is!!! Nagyon örülök neked és hatalmas gratula. Jól tettétek, hogy nem hagytátok ki ezt a hónapot. Igy kell a dokiknak szót fogadni :wink: :wink: :wink: Kellemes pocakosodást. Gondolom, azt sem bánnád, ha ketten lennének.

Juca!
Nem jelentkeztél, hogy mikor tudnám visszavinni a szopipárnát. Vagy már nem aktuális? Nagyon csini a pocakod, és Kinga is nagyon helyes kisasszony.

Anita!
Hihetetelen, hogy mik nem történnek. Nagyon sajnálom. Drukkolok, hogy a baba rendben legyen, reméljük, hogy mindenből semmit nem érzett. Jobbulást neked!!

Jucmuc!
Az egyik ismerősömnek PP Prima Pappa van, és nagyon szeretik. Mi is hasonlót vettünk, de nekünk az asztalra akaszthatós vált be. Szeret ott enni közöttünk. Igaz, az csak akkortól jó, amikor már stabilan ül. Hogy vagytok? Már készülök irni egy ideje e-mailt, de annyi dolgom van, hogy géphez is csak ritkán jutok.

Szisz!
Ti hogy vagytok?

Panka!
Örülök, hogy jobban vagy. Vacak az, amikor az embernek baja van, és mellette egy kisgyereket is el kell látnia.

Norwell!
Saci baba nagyon ügyeske. Ez az idegeskedés nagyon ismerős nekem :) Úgy emlékszem, Kende is nagyon gyorsan csinálta a dolgokat. Emlékszem a felállós sorozatképekre.

Virág!
A taliban én benne vagyok. Legalább Jucmuct is megismernénk, ha ő is benne van egy közös taliban.

Nárcisz!
Hogy vagytok? Lányok?

Pusza mindenkinek!
Vendég

Igen azt elfelejtettem h megnézett a dokim nagyon rendes volt és minden rendben a babával izeg - mozog és már megint nőtt.

Kép

Kép
bellanitta

Pár kép Sziszkóról:

Balcsin:
Kép

Játszin:
Kép

Kép

A csúszdán - természetesen felfele irányba:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat, teljesen meg vagyok hatva :) Lassan tényleg elhiszem, hogy kismama vagyok megint :) Még leírni is szívmelengető :)

Anita!

A hideg kirázott, ahogy olvastam a történetedet :( El tudom képzeni mennyire aggódtál... Szuper, hogy minden rendben a kis tündérkével!

Márti!

A Kaális dokim tudja már, mert ő kapta meg elsőként a hcg eredményemet :) Gratulált, és megjegyezte, hogy látom nem voltak elég óvatosak :)

Jucmuc!

Jobbulást a manónak!
Etetőszék: ha legközelebb vennék, én ragaszkodnék a kerekekhez, mert nekünk jól jött volna. Én örültem annak, hogy a mienk dönthető, és állítható az ülésmagassága is. Szeinem az a legfontosabb, hogy levehető legyen a tálcája, így nem kapsz infarktust a romok eltakarításánál :)

Pupy!

Örülök, hogy diétáznod nem kell! Szülésznő ügyben Kacsa tanácsa tetszik.

Angie!

Tüneményes a nagyfiad :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kacsa, Angie, Evi,

nagyon szepen koszonom a velemenyeket, meg csak nezegetem oket a neten de nagy segitseg anyukak velemenyet hallani! :D

Angie,

koszonom jol vagyunk, (egy kezzel gepelek) :lol: az irassal en is igy vagyok, egyszeruen nincs idom semmire davide mellett...nagyon csini szilardka! jo lenne ha ugy jonne ki, hogy tudnank talizni!

Evi,

koszi szepen! mar jol van telojesen,sot tul jol... :lol:

Kép
Kép
jucmuc

Évi!
Gratulálok :D :D :D

Kép

Kép
bellanitta

Angie!
Aranyos vagy, hoyg észrevettél, köszönöm.
Így inkább akkor csak ketten beszélgessünk. Az a baj, hogy arra az emilre, amit megadtál egyszerűen nem fogad tőlem emileket. :(
Gyönyörű Sziszkód van. Sok puszi :)

Kép
narco

Narco! Angie!

Utolsó baba-mama klub UGRÁLÓVÁRRAL (ugye csak kicsik vannak) kedden de lesz a kápolnakertben. Remélem az idő is jó lesz. :wink: Nincs kedvetek jönni?

Angie!

De igen, csak elkanászodtam. Jövő héten délelőtt bármikor jó, kedden klubban leszünk. Lets egyeztessünk! Dobj egy mailt.

tjuca

Sziasztok!

Most a férjemen van rajta a kórság:(Kedd óta itthon van.

Anita!
Húha, ez nem piskóta!Mielőbbi gyógyulást!Jó hogy időben észrevették, és nincs semmi baja a babónak!

Nárcisz!
Hogy vagytok?Lánykák?

Pupy!
Szerintem is kérdezd meg a sz.nődet, hogy tud-e vkit ajánlani maga helyett, ha tényleg nem tudna ott lenni.

Jucmuc!
Davide már ül??Mert szerintem eleinte megteszi a pihenőszék is.Egyébként nekün is olyan van mint Kacsáéknak, csak a miénken van kerék is hátul.Szeretem, mert így könnyebb mozgatni takarításkor.Meg nekem is is teccik benne, hogy van az ülésén lébközt egy támasz, így nem tud kicsúszni belőle.A levehető tálca is nagyon praktikus.

Angie!
Nagyon nagy már Sziszkó, helyes kispasi!:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Köszönöm a Sziszkó-dicséreteket. Meg is érdemli, mert mostanában nagyon jó gyerek.

Nárcisz!
Még szép, hogy észrevettelek, és kiváncsi is vagyok rátok.

Juca, Nárcisz!
Jó lenne talizni, csak nekem az a problémám a jövő héttel, hogy itt van nagymamám anyuéknál, és pontosan nem tudom még, hogy melyik nap akarnak anyuék hozzánk jönni, és mi mikor megyünk. Ha tudom, úgy egyeztetek, hogy kedden menjek én, és akkor délelőtt el tudnánk menni, bevállalnám Nárciszék fuvarozását is.

Juca!
Szopipárna ügyben akkor majd pontosan egyeztetünk jövő hétre, de én ma is megyek Dk-re, lehet, hogy előtte csörgök.

Judit!
Tök jó lenne a tali. Ha kell, mi bemegyünk Pestre, hogy ne kelljen ilyen messze kijönnötök. Nem akarom, hogy a kellemetlen élmény megismétlődjön :wink:
Az etetőszékhez még annyit, hogy ahogy Évi is irta, jó, ha van kereke (mi olyat vettünk). A dönthető funkcióját mi nem használtuk ki, de sok baba beájul a kaja után, és ott helyben tud szundikálni kaja után. Nekem még az is fontos volt, hogy a lába között legyen egy merevitő, hogy nem tudjon kicsúszni, mert az öv annyira nem köti le, hogy ne tudjon a baba ki-lecsúszni a tálca alatt. A tálca valóban legyen levehető. A függeszthető etetőszéket mi később vettük, mert hordozható, nagyon olcsó volt (3500 ft akciósan), és ott tud lenni az asztalnál velünk. Élvezi, hogy lógathatja a lábát benne.

Évi!
Már nagyon várom az UH eredményt (a létszám miatt is). Lesz még két lányod, és akkor hiven követed a hagyományokat :D :wink: De azért én fiúnak is drukkolok.

Évi79!
Hogy vagytok. A napokban jutottál eszembe, hogy vajon mi van veletek, hogy van Virág. Képet dobsz nekünk? Tesó?

Timi!
Ti hogy vagytok?

Adriana!
Hogy vagy? Hányinger?

Faul!
Gyönörű szép szemei vannak a babádnak. Gyere gyakrabban, ha tudsz.

Puszó mindenkinek!
Vendég

Anikó!
Irtam privit, de olyan furcsa, mert nincs sem az elküldött, sem a kimenő fiókban. Megkaptad?
Vendég

Márti
Játszóterek :) sztem vannak megbízhatóak, jó nem olyan hiper szuper felszereltek, mint a Margit-szigeten,de a mi időnkben meg csak beton és vas volt :)
Szóval van a Duna parton egy tök jó, és a gimi mellett egy elkerített, most oda járunk leggyakrabban, de csak du.-i órákban, mert a fák m ég kicsik.
Amúgy, hogy vagy?

Kacsa
Na de kár, h nem előbb írtam ezt, jó lett volna találkozni és Szilváson remek idő volt :)
Nem volt a pálya egyáltalán vészes. Csak kicsit lett sáros Peti is. Ettől már sokkal durvábbat is láttam. Nyugodtan idnulhattak volna. Mondjuk férjem szegény megint bucskázott, valaki elesett előtte és keresztül esett rajta.
De megúszta egy pár kék folttal meg egy váltó papucs vagy mifene cserével.

Syry
Szívből gratulálok tesódnak, akkor remélem te is hamarosan követed, mint legutóbb :)

Faul
Nem zavar minket, mindenki annyit jön, amennyit tud, vagy szeretne :) szépek vagytok.

Pankaa
Hát titeket jól elkapott ez a fránya kór. Remélem, h most már hamarosan kilábaltok belőle.
Emili ügyes nagyon, h már mond dolgokat és ebben a babakádban :)

Brill
jajj Erik mekkora huncut és látom imádják egymást kutyuval :)

Évikém
Hát a te hatalmas nemsokára nővérke lesz lányod is csodaszép :)

Heni
Majd tegyél képeket milyen lett, ha kész van minden :)

Andy
Utólag is Boldog szülinapot Daninak!
Látom szuper járgányt kapott és a torta sem volt semmi!

Norwell
wow már átfordulás?? Igazán jó korán kezdi :)
Hát ha hét kiló, akkor tuti szopizik jól :) Lilla még csak most 7380 ....

Juca
Kinga ilyen és olyan frizuval is zabálnivaló és a te pocakod pedig gyönyörűségesen hatalmas. Hát én nem hiszem, h holmi postást ezzel a látvánnyal sikerül elriasztani :)

Pupy
Most nem azé, de rólam is készült ilyen kép :) ilyen alkalom úgyis csak 1x van. Jó, h megörökítettétek a pocit. Apuci elkezdte már élvezni Zsófi mocorgását?
Cukorral nem lesz gond, egy kis csoki megvonás meg sosem árt :) ami a szülésznőt illeti kérdezd meg, h van e aki helyettesíti arra az időre és vele is találkozz, h szimpatikus e. Ha nem válassz másikat, szerintem
A legtöbbet a szülésznő lesz veled, a doki csak be be szalad időnkét, ha már előrehaladt az állapotod.
Tényleg hol szülsz?
Még 4 nap és 4d UH

Jucmuc
Puszi Davide-nek. NEkünk Peg Perego Prima pappa van pont és sztem nagyon praktikus. Tálca levehető, könnyeb gyerkőcöt kivenni. A bekötésnél is állítható, ha már mocorog az nagyon hasznos. A tálca két részes a felső
tálcát könnyen le lehet pattintani és lemosni. Gurul is :) sztem nagyon anya praktikus :) és teljesen hülyebiztos :) mindenhol nagy piros jelzések vannak, ahol állítani lehet :)
Nekem a kerék nagyon kellett, mert így tudom ide oda mozgatni könnyedén, ugye a beteg hátammal semmit sem szívesen emelgetek. És a döntési funkció is bejött, mert kaja után Lilla úgy iszik egyedül, h kicsit megdöntjük.
Amúgy 7 hónapos volt mikor megvettük neki. Addig sztem bőven ráér, mert a kóstolgatást még ölben vagy pihiszékben is lehet csinálni.

Bellanitta
Jesszus vakbél műtét babával :( de jól vagytok ugye? Baba is?

Angie
Nagyon komoly kispasi már Sziszkó

Nárcisz
Én is észrevettelek. Pár szót közösbe is dobhatnál csajokról..

És pár kép:
Apa és én haverok vagyunk
Kép

A fogaimat meg kell mosni...nem tom' miért, de anya is így szokta.
Kép

Hinta palinta
Kép

Kánikulában
Kép

KépKép
KépKép
fleur

És tábla
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszó
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Tegnap voltam terhesgondozáson. A baba jól van, még mindig nem fordult meg, de van esély rá, de nincs sok jelentősége, mert úgyis császár lesz. Nekem egy ujjnyira nyitva van a méhszájam, úgyhogy továbbra is szigorú pihenés. Jövőhéten kedden megyek uh-ra, vérvételre, ctg-re. A doktor bácsi szerint ki kell húznunk még egy négy hetet mindenképpen.

Fleur:
Lilla tündéri baba
képeket teszek, ha készen vagyunk
szeretnélek megkérni, ha aktuális lesz hiradóznál majd

Angie:
tényleg egy szépség Sziszkó baba

Panka:
sajnálom ezt a betegséget, de csak túl lesztek már rajta

Juca:
csini kismami vagy

Anita:
nem semmi mit kellett átélned, nagyon sajnálom, de a lényeg, hogy már minden rendben

Pupy, Márti:
örülök, hogy minden rendben van nálatok

Anikó:
hogy vagytok?

Norwel:
milyen ügyes már Saci baba

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni
Hát persze :) jól esik, hogy engem kértél meg :) azt hiszem még senkinek nem híradózhattam eddig :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, Panka, Angie, Juca
jók a képek a gyerkőcökről! Juca pocakkép nemkülönben. vizesedés miatt gyakrabban mész orvoshoz, védőnőhöz? most kicsit enyhült az idő, talán ez segít, nem?

Anita
sajnálom, hogy vakbélgyuszi épp most jött! :evil: :evil: fő, hogy túl vagy rajta. (már hallottam mástól is, hogy pont pocakkal esett át ezen a műtéten.)

Heni
szorítok, hogy Tünde baba kibírja még pár hétig odabent!

Fleur
nem felejtettem el a talit, talán jövő héten összejön, addigra már az esős időszak is elmúlik reméljük.

Kedden voltunk bárányhimlő szurin. Megállapítottam, hogy Máté egy igazi fakír! Dettó, mint a múltkor, most se sírt! :D

Nálam lassan itt a ciklus vége. Nem sok reményt fűzök ehhez a hónaphoz. csinálgattam szorgalmasan az lh-kat, de nem volt egyértelmű számomra, hogy mikor is volt pé. 18-20 nap között végig erős volt a teszt, de nem egyértelműen pozitív. A múlt hónapban gyönyörűen 1 napon volt pozitív és rá 15 napra szépen meg is jött. meglátjuk... :roll:

Angie, én is hiányoltam már Adrianát, írtam is neki privit május közepén, elolvasta, de nem válaszolt. remélem nincs semmi gond.

Kép

Kép
syrynx

Fleur!

Én is Téged foglak ám megkérni a híradózásra! :lol: Persze az még nagyon odébb van!

Heni!

Beszéld meg a kislányoddal és pihenj sokat! Tuti nem lesz gond!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Juca :) Sztem nagyon szép kismama vagy :D A vizesedés nem feltétlenül baj, ha a vérnyomásod oké és nincs fehérje a vizeletben, de ezt úgyis tudod :wink: Kinga is nagyon helyes csajszi, azok a szemek… :D:D
Bezártságot Kristóf sem bírja, pedig ma még ki sem dugtuk az orrunkat, tegnap délután óta szinte egyfolytában szakad az eső :evil: :evil: :evil: Nagyon durva…

Pankaa :) Édi a pancsizós kép :lol: Párodnak jobbulást!

Évi :) Hát, legyen igazad :lol: Jó lenne megint együtt pocakosodni :lol: :wink:

Jucmuc :) Remélem Davide jól van már! Etetőszék: nekünk Peg Perego Prima Pappa Dinerünk van, elégedett vagyok vele, bár őszintén szólva én szinte soha nem használtam ki, hogy van dupla tálcája. Az jó, hogy görgős, de lehet, hogy ha most vennék, akkor mondjuk maradnék a Chicco Happy Snacknél. Nekünk inkább az volt fontos, hogy háttámla dönthető legyen, mert Kristóf még nem tudott teljesen egyenesen ülni, mikor elkezdtük a hozzátápit.

Pupy :) Én is azt tanácsolnám, hogy válassz másik szülésznőt!

Anita :) Basszus nem semmi izgalmakon mentél át! :shock: :shock: :shock: De lényeg, hogy túl vagy rajta és a babával is minden oké!

Angie :) Gyönyörű ez a kissrác! :D Köszi az érdeklődésed, jól vagyunk, folyik a lakás projekt, Ma-uri masszázs tanulás, gyereknevelés, tesó projekt, szal nem unatkozunk :lol: :lol: :wink:

Évi79 :) Veletek mi újság?

Szheni :) Akkor pihi ezerrel! Neked miért lesz biztosan császár?

Syrynx :) Azért még ne temesd a hónapot! :wink:

Pussz mindenkinek! Teszek majd fel képeket, ha egyszer eljutok odáig, hogy feltöltsem a gépre :roll:

KépKép

KépKép
timika

Panka :D

Jobbulast a ferjednek! Ja, nem ül meg Davide :lol: viszont ket napja a hasarol a hatara fordult! Majd' megzabaltam! :D
Nagyon köszi neked is a tanacsokat az etetöszekröl! Van neki pihenöszeke is elöször majd abban etetjük. Csak idöben akartam informalodni, jol jöttek az anyukak tapasztalatai! :D Remelem Emili jol van! :D

Angie :D

:D :D Teljesen az en hibam volt, hogy nem talaltunk oda rögtön, Te nagyon jol leirtad csak eppen en otthon hagytam a leirast... :lol:
Megbeszeljük majd a reszleteket, jo lenne ha összejönne! A többiekkel is szivesen talalkoznek ha mas is raerne. :D Köszi szepen az etetös tanacsokat, mindent raktarozok! :D

Fleur :D

Köszönöm! :D :D Lilla egy igazi kis huncut, az elsö es az utolso kep különösen tetszik! Nagyon edes! :D Es milyen kis hurkas! :lol:
Pont prima pappa-tok van! :D Nagyon jol leirtal mindent rola, köszike! Egyre jobban hajlok fele! :D Persze meg van egy-ket honapunk addig.

Syry :D

Azert en szoritok neked! :D

Anita :D

Nem semmi ez az egsz, örülök, hogy jol vagy! :D

Lanyok, mi holnap indulunk egy hetre nyaralni utana jövök! :D

Addig is puszi mindenkinek! :P

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Timi :D

Neked is nagyon köszi! :D

Angie :D

Most lattam, hogy Te is irtad a többes talit! De jo lenne! :D

Most mar tenyleg sziasztok!

Kép
Kép
jucmuc

Kihalt a hétvégére a topik :?: :!: :?: :!:

Évi!
Hogy vagy?

Syry!
Mensi sehol? Mikor tesztelsz? Drukkolok!

Judit!
Bizony jó lenne a közös tali. De én szeretnék priviben is talizni veletek, ha bevállaljátok az utazást. Másodjára már biztos könnyebb lesz idetalálni, de ha csak Pestig tudtok jönni, én annak is szivesen állok elébe. Már alig várom, hogy lássam a kis Davide-t. Képet dobsz róla?

Virág!
Akkor szervezel egy talit augusztusra, ha már tudják Jucmucék, hogy pontosan mikor érnek rá? Remélem, nem megterhelő ez neked. Olyan ügyesen intézed a táblát is, szuperanyuka vagy :)

Juca! Nárcisz!
Jó lesz nekünk a holnap. Részleteket priviben/telefonon...

Szép napot mindenkinek!!
Vendég

Angie
Persze :)

Jucmuc akkor mikor is jöttök? És akkor szervezek egy talit.

Eszter drága innen is nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok :lol:
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Ezt muszáj feltennem annyira cukor :)

Nagyon huncut és íme a két fog is. Kép

KépKép
KépKép
fleur

Hú, lányok, mostanában Máté annyira lefáraszt. Jön-megy (néha már szinte szalad! :roll: :shock: :lol: ) a lakásban, a kertben, mindenhol ahol van egy kis szabadtér. Ahhoz képest, hogy 14 hónaposan indult el, mostanra nagyon belejött. :D

Eszter
Boldog Szülinapot neked! Kukkants be, már rég írtál!

Pupy
tőled várjuk az ujabb pocakfotót. Most nézem a tábliban, ma voltatok 4D uhn. Tegyél majd képet Zsófi babáról!

Fleur
jó ez a vigyorgó kép.

Angie
mensi sehol, de már 2-3 napja fájdogál a hasam. igazából csináltam egy tesztet a 28 napon este :evil: :!: negatív volt. csak nem írtam meg. nem tudom, valahogy azt érzem, ez a hónap se sikerült. :( persze, tudom, amíg nem jön meg, van remény. azért ezt én is szem előtt tartom :wink: hátha :)

Kép

Kép
syrynx

Syry!
Sajnálom a nega tesztet. Sajnos, ez a 28. napon nem jelent jót. Persze, reménykedni lehet még, de nekem az a tapasztalatom, hogy még ha 18. napon is volt pé, ha 10 nap mulva nem jelzi, akkor nagy valószinűséggel nincs baba. De lehet, hogy nálad később volt pé, hiszen ez elég gyakran előfordul nálad, és akkor még bármi lehet. De látod, odafenn úgyis tudják az időzitést. Jön majd a tesó, efelől ne aggódj. Képzeld, én már 3 hónapja nem szoptatok, és a cicimből még mindig jön tej, ha megnyomom. Ezen meglepődtem. Biztos, még jó magas a prolaktin a szervezetemben.
Én is rohanok Szilárd után. Lassan két hónapja jár, és mára már ő is rendesen begyakorolta. Annyi talán a szerencsém vele, hogy nem nagyon tágit mellőlem, ezért csak ritkán megy el olyan messzire a lakásban, hogy ne lássam. A "veszélyes" szobák ajtaját becsukom, igy maximum a cipős szekrényt vagy a konyhaszekrényeket pakolja ki.

Virág!
Csupa szem ez a gyerek (azt azért még nem mondom, hogy csupa fog :lol: :lol: ). Én még nem is láttam ilyen hatalmas gyönyörű kék szemeket. És huncutka :)

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Jányok!
Hova tűnt el mindenki?? Végre most volt pár nyugisabb napunk, és többször be tudtam kapcsolni a gépet, erre sehol senki :cry: Remélem, mindenki élvezi a szép nyári időt.
Azért dobok képet Sziszkóról:

Ma pancsiztunk és a vizet meg is kóstoltuk, nehogy valami rossz vizbe tegyen bele anya
Kép

Aztán este ilyen szomorú volt, hogy nem adom már neki gyorsan a vacsit. Majd megzabáltam
Kép

Jó éjt! Azért jöjjön már valaki, ne kelljen szólóznom itt magamban...
Vendég

Angie
nekem is az a véleményem, hogy a 28. napon már azért egy halványka második csíknak illene lenni. (a múlt ciklusom 30 napos volt, az azelőtti 39 napos, most a kettő közé lövi be magát piri, úgy tűnik. :evil: :? ). Aha, ilyet én is hallottam, hogy szopi abbahagyás után is lehet pár csepp tejecske. Szupik a képek! Mi mostanában keveset csinálunk. bár épp ma videóztam le, hogy a Dédi, az unokája (a párom) és Máté együtt hintáznak a hintaágyon!!!!!! Dédi is nagyon szeret. (szegénynek nem ér le a lába, úgyhogy a botjával hajtja magát.) Mostanában nincs jól, fáj a dereka, háta. Péntekre ki is hívtuk a dokit hozzá. (általában évente 1szer hívjuk.)

Furcsa, mert van hogy kicsit felpörög a topik, aztán vannak napok, amikor szinte senki sem ír. Persze azért a jó idő is befolyásolja a társalgást, mi is a nap nagyrészét a szabadban töltjük.

Norwell
hogy vagytok? most nézem, Saci épp ma 4 hónapos!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Syry :( sajnálom, h ez nem az a hónap!

Angie
Ez a szomorú Sziszkó kép :lol: nagyon kifejező :lol: jajj anyanem igaz már milyen lassú vagy!!!! :lol:

Hát tényleg nagy a pangás :(

Saci baba boldog 4. hónapos hófordulót! :)
Kép

Mi sajnos betegek vagyunk. Tegnap nekem volt 38 fokos lázam, ma Lillának. Szerencsére reggel azért evett és iszik is és alapvetően nem nagyon rossz kedvű csak nagyon bújós.
Ja meg sokat alszik. Reggel is aludt 1 1/2 óra pluszt, és most is alszik...

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Hoztam én is egy videót:

http://www.videoplayer.hu/videos/play/182824

Fleur!

Jobbulást Nektek![/url]

kacsa14

Kacsa édes ahogy rázza azt a falat popóját :lol: és látom nálatok is tud rendet rakni a gyermek! :lol:

S Lilla megint alszik.....

Pupy
Mi volt 4D-n? Gyere képeket is hozz! Párod férjurad veled volt? Mit szólt? Petinek modnjuk jobban tetszett a 4D 2D-s része :) amúgy nekem is :) valahogy ott jobban látszott nekünk :) remélem csodaszép képeket kaptatok!

KépKép
KépKép
fleur

Fleur
az alvás a legjobb út a gyógyulás felé!!! jobbulást a lánykádnak!

Kacsa
jó a videó! :lol:

Közben én is kedvet kaptam a képfeltevéshez, remélem sikerül.
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
syrynx

A motoros képen egy barátunk oldalkocsis motorja van. (épp vizsga előtt buherálta. elmentem vele tankolni. én ültem az oldalkocsiban. :lol: ) amúgy már egy éve a garázsunkban tartja a motorját. :evil: éppen elfér...

Kép

Kép
syrynx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?