Márti
Játszóterek
sztem vannak megbízhatóak, jó nem olyan hiper szuper felszereltek, mint a Margit-szigeten,de a mi időnkben meg csak beton és vas volt
Szóval van a Duna parton egy tök jó, és a gimi mellett egy elkerített, most oda járunk leggyakrabban, de csak du.-i órákban, mert a fák m ég kicsik.
Amúgy, hogy vagy?
Kacsa
Na de kár, h nem előbb írtam ezt, jó lett volna találkozni és Szilváson remek idő volt
Nem volt a pálya egyáltalán vészes. Csak kicsit lett sáros Peti is. Ettől már sokkal durvábbat is láttam. Nyugodtan idnulhattak volna. Mondjuk férjem szegény megint bucskázott, valaki elesett előtte és keresztül esett rajta.
De megúszta egy pár kék folttal meg egy váltó papucs vagy mifene cserével.
Syry
Szívből gratulálok tesódnak, akkor remélem te is hamarosan követed, mint legutóbb
Faul
Nem zavar minket, mindenki annyit jön, amennyit tud, vagy szeretne
szépek vagytok.
Pankaa
Hát titeket jól elkapott ez a fránya kór. Remélem, h most már hamarosan kilábaltok belőle.
Emili ügyes nagyon, h már mond dolgokat és ebben a babakádban
Brill
jajj Erik mekkora huncut és látom imádják egymást kutyuval
Évikém
Hát a te hatalmas nemsokára nővérke lesz lányod is csodaszép
Heni
Majd tegyél képeket milyen lett, ha kész van minden
Andy
Utólag is Boldog szülinapot Daninak!
Látom szuper járgányt kapott és a torta sem volt semmi!
Norwell
wow már átfordulás?? Igazán jó korán kezdi
Hát ha hét kiló, akkor tuti szopizik jól
Lilla még csak most 7380 ....
Juca
Kinga ilyen és olyan frizuval is zabálnivaló és a te pocakod pedig gyönyörűségesen hatalmas. Hát én nem hiszem, h holmi postást ezzel a látvánnyal sikerül elriasztani
Pupy
Most nem azé, de rólam is készült ilyen kép
ilyen alkalom úgyis csak 1x van. Jó, h megörökítettétek a pocit. Apuci elkezdte már élvezni Zsófi mocorgását?
Cukorral nem lesz gond, egy kis csoki megvonás meg sosem árt
ami a szülésznőt illeti kérdezd meg, h van e aki helyettesíti arra az időre és vele is találkozz, h szimpatikus e. Ha nem válassz másikat, szerintem
A legtöbbet a szülésznő lesz veled, a doki csak be be szalad időnkét, ha már előrehaladt az állapotod.
Tényleg hol szülsz?
Még 4 nap és 4d UH
Jucmuc
Puszi Davide-nek. NEkünk Peg Perego Prima pappa van pont és sztem nagyon praktikus. Tálca levehető, könnyeb gyerkőcöt kivenni. A bekötésnél is állítható, ha már mocorog az nagyon hasznos. A tálca két részes a felső
tálcát könnyen le lehet pattintani és lemosni. Gurul is
sztem nagyon anya praktikus
és teljesen hülyebiztos
mindenhol nagy piros jelzések vannak, ahol állítani lehet
Nekem a kerék nagyon kellett, mert így tudom ide oda mozgatni könnyedén, ugye a beteg hátammal semmit sem szívesen emelgetek. És a döntési funkció is bejött, mert kaja után Lilla úgy iszik egyedül, h kicsit megdöntjük.
Amúgy 7 hónapos volt mikor megvettük neki. Addig sztem bőven ráér, mert a kóstolgatást még ölben vagy pihiszékben is lehet csinálni.
Bellanitta
Jesszus vakbél műtét babával
de jól vagytok ugye? Baba is?
Angie
Nagyon komoly kispasi már Sziszkó
Nárcisz
Én is észrevettelek. Pár szót közösbe is dobhatnál csajokról..
És pár kép:
Apa és én haverok vagyunk
A fogaimat meg kell mosni...nem tom' miért, de anya is így szokta.
Hinta palinta
Kánikulában