sziasztok!
marti. tegnap totalis dogrovason voltam. egesz nap nyomtam a gyumolcsot, mezes citromos harfa teat, meg egy csomo extra c vitamint. a torkom kicsit jobb, de meg mindig nagyon folyik az orrom meg tusszogom.
szegeny gyerek biztosan nem lesz ilyedos. amit tolem kap...
olvasom, hogy a bolcsi a tema. gondoltam leirom, hogy itt hogy van, csak hogy legyen osszehasonlitasi alapotok.
eloszor is itt nincs allami bolcsi/ovi. meg a bolcsi es az ovi egyben van. 6 honapostol, 5 evesig lehet oket vinni. 3 eves kor utan az allam ad nemi tamogatast hozza, de nem sokat.
a babaval max 1 evet lehetsz otthon, utana fel kell mondanod, ha nem mesz vissza. ezt is le kell bontani. az elso 6 hetben kapod a fizetesed 90%, aztan a kov 33 hetben kb 40-50 ezer forintnak megfelelo osszeget havonta, a maradekban meg semmit, ha otthon maradsz 52 hetig.
szoval itt majd azt kell eldonteni, hogy a penz, amit megkeresnel, az mind elmenne-e bolcsire, mert ha igen akkor ugye nincs ertelme visszamenni dolgozni. de van ahol a nagymama tud segiteni.
en egyenlore ugy gondolom, hogy nem megyek vissza (persze ezt meg nem hangoztatom), amit nagyon sajnalok, mert nagyon jo munkam van. de 3 eves kora utan azert heti 3-szor viszem majd oviba, elotte meg jatszohazakba.
tegnap jottek varatlan vendegeink, es teljesen meglepodtek a pocak meretemen. a 14. hetet keztuk, azert jo hogy mar latszik!
mi ma megyunk itt uh-ra. ez az elso hivatalos uh-m. fogalmam sincs, hogy milyen vizsgalatokat csinalnak. majd irok beszamolot, ha hazajottunk, meg felteszem a kepet. asszem itt az is kiderul, hogy tenyleg dec 15-re leszek e kiirva.
magnes. mi van veled? hogy ment a koltozes? megszamoltad a sarkokat?
shali. udv a csapatban
aida. csini a pocak.
harivera. drukk az uh-hoz!
mindekinek szep napot! ott milyen az ido?