Új privát üzeneted érkezett!

Nyafi!

Azért lett elhalasztva, mert akkor nem tudna Bátor Tábor-ba menni.
Az meg alapítványi tábor, sorsolás alapján lehet bejutni oda. Jövőre meg nembiztos, hogy lenne kinek menni....így a dokival egyeztetve előbb jön a táborozás, majd a műtét.

Mostmár csodadokikat keresek, épp keresgetem azt a Brazil szupergyógyítót.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Nyafi
Tök jó lesz a nyaralásotok! És az ára is korrekt! :)

Kaja
CSilla 6-7 között eszik tápit (140 ml)
10-11 között gyümölcsöt (180 g körül)
2 körül tápit (180 ml)
5-6 között tápit (180 ml)
Fürcsi után tápit (180 ml)
Majd ha betöltötte a 6 hónapot, akkor megpróbáljuk lassan uzsira is a szilárd kaját.
Az ebéd egy darabig még reménytelen, mert olyankor már annyira álmos-nyűgös, hogy neki is, nekem is kényelmesebb a cumisüvegből a tápi.

Na most csak ennyi, majd jövök még! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Ja még Szilvinek akartam!!!
NE légy szomorú, biztos hipp-hopp kibékültök a barátnőddel! Én is jártam hasonlóan a legjobb barátnőmmel, volt egy hullámvölgy utána a kapcsolatunkban, de végül helyrejött, és azóta minden a legnagyobb rendben!
A nyaralás pedig szuper lesz, végre kimozdultok, pihenhetsz te is végre picit!
Szóval hajrá!!!
:)

Kép
Kép
Kép
cas

Kajaügyben semmi mérvadó részünkről. :roll: Reggel 6-kor szopizott, és fél9 után már ismét kérte, most pedig éppen szüksége volt rá. De már szundít is. Most remélem, hogy jó nagyot!
Az a változás nálunk, hogy este kitolódott a lefekvés ideje valamikor 10-11 közöttre, mondjuk máskor is ritkán aludt el fél 1 előtt, ennek meg az az "ára" :D , hogy reggel fél6-6-ig alszik. Kettő és 3 között viszont Kriszta rendszeresen 5 percenként ébreszt.

Kia, én 3-4 naponta szándékszom kaját váltani az elején. Ha majd megtehetem. Én sem kanalanként szeretném növelni az adagot, de nem is szeretnék egyből egész almát adni. Miért nem mondhattad a dokinéninek? Hiszen már szinte féléves volt, amikor mást is adtál neki!

Kismok, nálatok mi a helyzet? Kóstoltattad Sárával az almát? Mit szólt hozzá? :)

Nincs több időm, sajnos. Köszönöm a hófordulós köszöntéseket!!! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Nekem sajnos nincs se barátnőm se barátom.... :cry:

Illetve TI itt vagytok nekem, de senki más nincs akivel megoszthatnám a gondjaimat, vagy legalább 2 értelmes mondatot válthatnék vele.
Mindegy.Ezt bizti én szúrtam el.

Napirend: nálunk bazira nincs ilyen. Csak a délutáni alvás, meg az esti állandó, de mi egy tekergő izgő-mozgó család vagyunk, nagy csoda, ha valaki itthon talál minket.Ezért nincs napirend sem nagyon.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Kriszta :D
akkor gyere a babanetes barinőkhöz - itt álló nap lehet eszmét cserélni, valakit mindig találsz! :D
Sztem a bátortábor legalább olyan fontos, mint a műtét - ha lelkileg kicsit feldobódottabb állapotba kerül a kisfiú, talán még a műtétnek is nagyobb a hatása. Őssejt hogy-hogy nem használt? Egyik ismerősöm kisfiának is májdaganata volt 6 évesen, de épp akkor született öcsikéje és tőle ültették be az őssejteket, ami használt is. Most már ennek kb. 3 éve és leszámítva az utógondozást jól van a fiúcska. Én nagyon drukkolok a testvéredéknek, a reményt nem szabad feladni és ilyenkor tényleg minden alternatív gyógymód is szóba kerül, hátha kiegészítve a terápiát, együttesen használnak. Term. gyógyásznál jártak már?

Edit :D
hát, még nem almázunk :P . Kedden náthás lett és nála ált. 4 nap a nátha, ma már lecsengőben. Nem akartam a jó kis anyatejes immunrendszerét, meg bélflóráját megbolygatni. Ma veszek almát és holnap kóstolunk. :D
Nálunk Julival épp így 2 éves kora körül voltak ilyen gyakori ordítva ébredések. Sztem egyre intenzívebben élik meg a velük történő dolgokat és álmukban már kombinálnak. Még most is vannak nálunk is üvöltve ébredések (legutóbb két napja), mostanában, ha így "felébred" (mert nincs igazán fenn), állandóan a lábát fájlalja és legalább fél óra mire meg lehet nyugtatni. Nem tudom beazonosítani mi lehet ez, vhol olvastam ún. növekedési fájdalmakról - talán ez az.
Már régebben kérdezni akartam: Kriszta szól neked, ha pisilni/kakilnia kell? MErt Julcsit elég nehéz a bili környékére hívogatni bokros teendői mellett. Mondjuk két napja nincs pelus nappalra, de hát pici bepisilés is van, mert nem jut eszébe még, hgoy idejében észre vegye, ha menni kell. De ma még csak 1 bugyi fogyott. :lol:

Mi is a BAlatonhoz fogunk menni, mert nagy szívünk csücske a Badacsony. Ha vlenül tudtok közel a parthoz kiadó kis házat/apartmant, érdekelne...
Napirend :shock: :lol:
hát nálunk minden nap tartogat meglepit. Leginkább persze attól függ a nap, h Juli mikor ébred, mert utána 10 p-en belül Sára is. Ált. van egy rövidebb alvás de., egy hosszabb du., de van amikor alvós front van - mint ma is :D - most pl. aludt fél 11-től negyed 1-ig, azátn fél 3-tól most megint.Tegnap megdöntötte egyéni csúcsát: 1 órától fél 5-ig aludt du. :shock: :lol:
Az éjjelek viszont megint érdekesek! NEm úgy mint a múlt hónapban: most pl. csak 1x kelt fel, de akkor két órát nem aludt 2-4-ig. Nem tudom, ti tapasztaltatok-e ilyet, de mióta megtanult kutyázni, azóta feszt ezt csinálja. Alvás közben is :? :lol:
Kicsit éberebben alszik, rögtön áll négykézlábra (a szeme végig csukva), aztán ha már úgy van, hanyatt fordul. Na erre ébred fel, mert nem érti mi van, hogy a megszokott párna az arcocskája alatt.
Most éjjel, pl. 2 körül hallottam molyolást az ágyából, nem nyöszörgött előtte, semmi... MEgyek oda, gondoltam naivan gyors szopi és visszaaltatom, erre ő: fekszik a kiságy másik végében háton és játzsik a takaró csücskével, amikor meg észre vesz, veszettül vigyorog rám. Hát, nem tudtam rá mérges lenni! :lol: De azért tartottam magam az éjszakai pókerarchoz! Nehogy már azt gondolja: éjszaka is lehet dumcsizni! :lol: Evett is és még játszott egy órát, én meg vissazfeküdtem közben.
Na, megyek, mert nálunk meg vagy 20-30kiló meggy várja jósorsát. Lesz meggyleves nasinak, rakok a fagyóba, a többit meg szétosztom. :D
KM

Kép
Kép
kismok

Csilla két napja oltári nyűgös. :? Nemtom a frontok, vagy mi más baja lehet? Remélem nem lesz beteg (egyelőre szerencsére nincs jele).
Következő foga jönne?! :shock:
Viszont ma éppen tele szájjal kellett tüsszentenie, úgy félrenyelt, hogy azt hittem, ott fog megfulladni a karomban! :cry: :cry: :cry:
Szegénykém!!! Iszonyúan megijedtem!

Kép
Kép
Kép
cas

Na, pár perc nyugi, remélem. A férjem és anyósom most mentek el szalagparkettát venni, Kriszta építőkockázik, Boró meg éppenhogy felébredt, de még csendben van. :P Hogy meddig? A jövő zenéje.

Kismok, remélem, tényleg le is köszönt az a nátha. Kíváncsi vagyok, mit is szól Sára az almácskához! Én tudjátok mit csináltam tegnapelőtt? Gyüminap estére gyümölcssalátát készítettem és volt barack is. Őszibarack. Egyiknek a feléről leszedtema héjat és odatartotam Borónak, hogy lássam, mit szól az új ízhez. :D Mikor megérezte kérdőn rám nézett, hoyg ez mi? A következő nyalintás után viszont már úgy lefetyelte, hyog jaj! :lol: :lol: Mikor ismét visszaadtam, a két kezévelelkapta a kezemet és úgy szorította a szájához! Szóval, bejött neki. MAjd kíváncsi vagyok, mit szól a kanálhoz. De egyelőre ennyi volt akísérletezésből. Még egy hónapot várunk-kibírunk.

Sajnos Krisztának van valami baja, mert reggel hőemelkedése, most alvás után viszont 38,7-je volt. És folyik az orra. Nem vizes, hanem már eleve sűrű, sárgás a váladék. Ez vajon, mi lehet? A doktornőt nem hívtam, mert jó a kedve, evett is, csak Nurofent adtam neki. Remélem, Boró nem kap el tőle semmit. Kicsi drágám még nemv olt beteg, hál'istennek! Egyszer egy ideig folydogált neki is az orrocskja, de inkább csak hajnalban, napközben s éjjel semmi baja nem volt.

Kismok, hát mi nagyon jól állunk szobatisztaság ügyben. :) Büszke is vagyok a lányomra, az már igaz. :D Most már nagyon ritka az aza eset, amikor elfeledkezik Kriszta és nem szól. Bár van egy olyasmi, hoyg mondja, ha pisilnie kell, de nem a vécé felé, hanem teljesen ellenkező irányba szalad :lol: , netán el akar bújni valahová! :lol: :lol: :lol: MI napközben abszolút pelus nélkül vagyunk, mármint ő ( :lol: :oops: ) csak éjszakára teszek pelust. De volt már alkalom, hoyg éjjel felkiabált álmomból, hoyg pisilnie kell. És pisilt is. :shock: Tegnap volt egy szitu, amikor ismét szájtátva maradtam. Anyós tegnap is vett parkettát, de mi is voltunk és nem tudta megvenni az egészet, Krisztán pelus volt. (Azért ha vásárolni megyünk vagy hosszabbat autózunk, mégiscsak teszek neki pelust.) Egyszercsak szól, hogy pisilnie kell, éppen a kasszánál álltunk. Mondom, sajnos, nincs vécé itt, engedje a pelusba. Sírni kezdett, hyog neki pisilnie kell. :shock: És nem engedte bele. Muszáj volt elvinnem pisilni és képes volt addig tartani, amíg odaértünk. Praktiker-típusú nagyáruház volt, szóval elég messze kellett mennünk a vécéig. :roll:

Cas, jaj, ne is mondd a félrenyelést. Elhiszem, hoyg megijedtél. Boró is szokott, de ezek nálunk már tényleg megszokottak. :roll: Ha mondhatom így. De Kriszta kétszer volt, hoyg szinte kimúlt a szemem láttára, hát azt nem kívánom senkinek. Egyszer a fürdővízből nyelt, és egyinkünk sem látta, mikor és hoygan, egyszer meg már elég nagy volt (vagy 10 hónapos) és a banán volt az oka. Hangsúlyozom is, hoyg vigyázzatok a banánnal, mert nagyon csalós. Puha és túl nagyot tudnak majd harapni belőle. Úgyhogy én biztos nem fogok egyhamar banánt adni a kicsim kezébe. :roll:

Kriszta, szerintem is nagyon fontos, hoyg elmenjen abba a táborba az unokaöcséd. :) Én is akartam kérdezni (bár bevallom, szégyelltem és azért nem tettem meg), hogy természetgyógyásznál jártak-e. Sokan nevetségesnek tartják az ilyesmit, hoyg ha az orvostudomány nem tud már segíteni, a természetes gyógymódokat alkalmazzák. Én viszont amondó vagyok, hoyg sosem lehet tudni. Hinni kell benne, hoyg meggyógyul.
Különben pedig osztom a többiek véleményét, hoyg sosem lehet elég okosnak lenni, hoyg mi a jobb a betegnek. De inkább tegyem ki plusz fájdalomnak, kínoknak, mintsem ne tegyek meg mindent érte.

Barátok: nekem sincsenek. Legalábbis nincs olyan barátnőm, aki az égvilágon mindent tud rólam. természetesen van oylan személy, akinek kiönthetem a lelkem, ha valami bánt, de attól is függ, hoyg éppen mi bánt. Mondjuk középsuli, tanítás (amikor én voltam tanítónő) és egyetem alatt is volt egy-egy olyan barátnőm, akiknek többet mondtam el, mint másnak, de mivel elkerültünk egymás mellől, el is távolodtunk valamennyire. Most már csak éppenhogy tartjuk a kapcsolatot. Édesanyám szokta mondogatni: vigyázz a barátnőkkel, mert nem mindig azok, akiknek látszanak. És igaza volt. Bár én igazából csak egyvalakiben csalódtam nagyot és az nem az említett 3 közül való.

Szilvi, biztos megoldjátok ti. Kell egy kis időt hagyni még a barátnődnek, hátha rájön, hogy neki kell bocsánatot kérni. :) Szerintem is menjetek csak kirándulni, az biztos jót tesz a lelkednek is, nemcsak a testnek. :)

Kriszta, különben mi is egy nagyon mobilis család vagyunk és kőbe vésett programunk sosem volt. Nálunk nincs fix fürdésidő, sőt nincs is fürcsi minden nap, és főleg a szopi miatt egyelőre kiszámíthatatlanok az evési időpontok. És anno Krisztával sem volt olyan, hyog pontfix ekkor eszünk, mert azért ez sok mindentől függött, főleg a reggeli ébredés időpontjától. Volt időszak, hoyg fél 7-kor már kelt, de volt olyan is, hoyg huzamosan csak 10 körül ébredt. :roll:

Kia, még az jutott eszembe, hogy olvastam, hyoga zoknál babáknál, akiknél félévesen kezdik el a hozzátápit nem muszáj éppen olyaqn kis lépésekben haladni, mert a szervezetük, gyomrocskájuk már fejlettebb jóval, mint pl. 4 hós társaiké. Szóval, nyugi, semmi baja nem lesz Levinek, ha ő így igényli a finom kajákat! :)

Na, megyek, remélem, nem maradt ki semmi. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ja, Cas, nálunk is 2-3 napja extra-nyűgös Boró. tegnap délelőtt pl. alig tudtam letenni a kezemből. :shock: Ilyet ő nem szokott csináli, ezért én is a fogára gyanakszom, de eredmény még nincs. Tegnap már magamra kötöttem a kendővel, hogy valamit dolgozzak is, de vagy én voltam béna, vagy ilyen korú gyerek mellett már egyszerűen nem lehet kendővel dolgozni, de nem tudtam semmit csinálni. :roll: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Én is úgy gondolom, hogy sokat számíthat, hogy lelkileg egy picurit jobban lesz a kissrác (esetleg, ha nem gond tudhatjuk a keresztnevét??), s talán a műtétet is "könnyebben" viseli majd :roll: Van egyébként valami, amit nagyon szeretne? Hátha tehetnénk érte valamit :roll:

Barátnők terén látom, hogy sokan vagyunk így, hogy nem sok van belőlük :roll: lehet, hogy nem véletlenül csüngünk itt a neten :wink: :roll: Jó lenne, ha közlebb lennénk, s néha személyesen is tudnánk talizni (bár ti egy páran meg tudnátok oldani, nem akartok szervezni egy talit :?: :roll: )
Az én legjobb barinőm, most ment haza Magyarországra 6 év után az USA.-ból, már alig várom, hogy lássam, amikor júni végén megyünk haza. S jön majd augusztusban hozzánk :lol: 8)

Hozzátápi: Mi még nem voltunk 4 hósak, amikor elkezdtük az almát, s bevallom őszintén, hogy nem egy-egy kanállal kezdtük :oops:
Hál Istennek nincs gond az evésével, bár volt egy pár nap, amikor megijedtem, hogy nem csípi a kanalat. De ma képzeljétek 3 őszibarit hámoztam meg, s botmixerrel pürésítettem, két és felet kb. darált babakeksszel evett délben, negyed négykor pedig másfél répát, két kis krumplit, s a maradék őszit szinte mind megette :lol: :lol:

Félrenyelés: húúú én nagyon félek, de tudom, hogy előbb vagy utóbb majd azért valamilyen kaját ki kell próbálni :D Edit, a banános tanácsot azt hiszem, hogy megfogadom!

Cas - b@sszus, nem lehetett semmi, amikor Csilla félrenyelt, mit csináltál?? Az etetőszékben öt pontos övvel bekötve a gyerek, nekem rémálmom, hogy hogyan kapom ki hirtelen....jajj, nem szeretném kipróbálni, egyébként is "paramami" vagyok :oops:

Mindenkinek köszi a napirend példákat! Nálunk is a reggeli ébredéstől függ, de őszintén megnyugodtam, hogy nagyjából "jól" csináljuk :lol:

Balaton: én is találtam egy klassz házat Balatonberényben, anyuékkal, s lehet, hogy egy éjszakára anyósékkal, már alig várom....még párom szabijától függ, hogy pontosan mikor megyünk, augusztus vége, vagy szept eleje. Akkor még jó idő szokott otthon lenni, ugye?? De végül is, ha együtt vagyunk, már tuti jó lesz :lol: Nagyon jó áron van, azt hiszem...lekértem Kolping Hotel-es árlistát, hááát tátva maradt a szám. Annyiért már simán itt is lehet nyarlani, amennyit azért elkének :shock: 4 éjszaka, 5+1fő 276,000Ft (kötelező félpanzióval) Ezzel szemben ez a prvát bababarát szállás 8500/apt/éj (két hálós, felszerelt, babaágy, etetőszék, bébifigyelő, stb)

Bocsi, hogy nem név, hanem téma szerint írtam, most vár a vasaló...fiúk Marciznak, így tuti, hogy tudok haladni :wink:

Utólag is boldog hófordulót minden babónak, bocsi, hogy nem sorolom fel! :oops:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Edit: jobbulást Krisztának! s nagyon ügyes szobatisztaság terén! :wink:
Kia :D Gratula, szép nagyok vagytok! Én sem értem, hogy miért kell a dokinéni elől titkolni egy Anyukának, hogy 5és fél hó CSAK szopi után, elkezdted a hozzátápit :roll:
Kismok - Éjszakázás :cry: Édes lehetett Sára :D
Tényleg elmentem :arrow:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvia72

Privi válasz ment. :) ;)

Kép
tittina1982

Szilvi :D
nem semmi, mekkora adagokat behabzsol Marci! Élvezet lehet etetni egy ilyen jó étvágyú babát! :D Hű, én jó sok időt megtakarítok magamnak! :lol: (Nem szoktam vasalni.)

Cas :D
nálunk a hét eleje volt ilyen borzasztó, de mint kiderült Juli ráragasztotta a bacikat és már azok dolgoztak benne. Remélem nálatok "csak" fog lesz a dologban! Hú, ezt a félrenyelős sztorit teljesen átérzem: nálunk Julcsi volt/van ilyen fajta. A mai napig minden nagyobb falattól öklendezik, iszonyú könnyen hány, fél éves koráig meg már túl voltam vele vagy 5-6 elszürkülős félrenyelésen. Ráztam, ütögettem a hátát mint egy hülye, borzasztó volt, aztán meg még vagy egy fél órát remegtem, mikor ő már vidáman játszott.

szegény Kriszta! Egész nap sárgás folyik az orrából? MErt ha csak mondjuk felkelések után pár órát az nem gond, de ha mindig az utalhat bakteriális bibire. Arrra meg bizony kellene gyógyszer! Ha jó a kedve, akkor talán nincs semmi nagy baj! Remélem gyorsan meggyógyul. Sára Julcsi miatt (ő azért sok helyen megfordul, barátnőzik stb) már volt néhányszor takonykóros, de 4 nap alatt mindig levonul rajta és gyógyszert még sosem kapott.
Ma különben egész estig kibírta ügyin Juli, reggel volt egy icipici pisi bugyiba, de estére már dekoncentráltabb volt és mesekönyvnézés közben teljesen eláztatta magát. Jött hozzám a drága, hogy "Jaj, anya, ajig bíjok menni!" :lol: Hét eleji nyűgiben én is magamra kötöttem Sárit, hogy közben megcsináljam a vacsit. Nem lett belőle semmi. Mindenbe bele akart nyúlni, 5 perc után meg már fogságnak érezte és ki akart jönni. Folyton változnak ezek a manók: pár hete meg még a babakocsit utálta és inkább kendőzött.

Barátnők: Hmmmm nem tudom, én még ezen nem is gondolkodtam. Nekem inkább úgy van, hogy egyikkel a babás témákról, másikkal a nőcis témákról beszélgetünk, harmadikkal meg világmegváltunk... Szerintem így jó és nem igénylem, hogy egyetlen egy legyen. A párom meg egy-két dolgot (lásd pl. a 2. pont :lol: ) egyesíti az összeset. :D

Most különben nagyon boldog vagyok, mert Julcsi kis barátnőjének anyukája megint babát vár. EGyidősek a gyerekeink, egy dokinál szültünk lassan 3 éve és már kezdtem aggódni, kivel fogok összejárni, ha ő augusztustól már visszamegy dolgozni. :P De megoldódott és úgy örülök neki, főleg, hogy egy lombik, egy inszem után most kaptak egy igazi meglepi babát. Nagyon megérdemlik! :D És én voltam az első aki megtudtam!

Jó éjt Nektek!
KM

Kép
Kép
kismok

Szilvi!

Köszi, de nem tudom mit lehetne még tenni.
Amúgy Józsa András a becsületes neve, de mi csak Józsabanditának hívjuk. Égetnivaló ahogy mifelénk mondják.... :lol:

A kórházban is mindig kikészítette a nővérkéket, és olyan dumája van, hogy lehidal tőle az ember.
Unokahugom pasijának elmagyarázta, hogy hogyan kell szerelmeskedni. :oops:
Tegnapelőtt csókolózott egy lánnyal, majd utána megcsalta. Ezt ő mesélte így.
Bekapcsolta a fényképezőn a kamerafelvételt és élesben szerelmet vallott.
Meg ilyenek....hugomat rendszeresen beégeti.
A doktor előtt mondta, hogy az ő anyukája szabad, nincs férje, neki meg kéne egy apuka, nem-e akarja feleségül venni az anyukáját???? :lol:
Gondolhatod, hogy se a doki se a hugom köpni-nyelni nem tudott, a nővérke meg megfulladt a röhögéstől. :wink:
Hát ilyen hapsi a Bandita.

Nyűgösségek: jelentem nálunk is zizi napok vannak. Bár tegnap a dentinox kissé helyre tette.

Vasalás:télen imádok vasalni, nyáron a nyagy melegben nem!!!

Hozzátápi:én sem 2 kanalanként vezettem be. kb 6 kanalanként.
Zöldséget még mindig nem hajlandó megenni őszentsége.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Jaaaa és ma értünk el odáig, hogy megfordul hátról hasra.
Eddig csak fordítva volt.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Titti :D
Ok, köszi :wink:

Krisz :D
Én is nagyot nevettem Bandita "beszólásain"..egyébként nem orvosilag gondoltam, hanem pl. eljutni valahova, repülés, delfinek :roll: ilyesmi......suliba tud egyébként járni????

Kismok :D
Ha eszik, akkor tényleg élmény "pakolni" a kicsi szájába a kaját :wink: Hogy tudod megcsinálni, hogy nem vasalsz????? :shock: Mindent szépen kirázok teregetés elött, s mégis még némelyik melegítőalsó is olyan gyűrött, hogy itthon nem veszem úgy fel :cry: pelenka, babaholmi, pamutpólok, ingek....ezeket hogy lehet úgy felteregetni, hogy ne kelljen őket vasalni :shock: :shock: de jó neked 8) irigy-irigy :wink:

Ma megyünk északra shopping túrára, remélem,hogy Marcusom jól bírja majd :roll: egyébként ő most nagyon szereti a babakocsit, már nem a hordozós, hanem az "előrenézős" változat van neki, s folyamatosan nézelődik. Az üzletekben a sok színes cucc, a lámpák, imádja őket :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Gratula a forgáshoz!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi!

Sztem Bandita nem repülhet, a nyomás miatt... :cry: de majd megkérdezem. Ugye agydaganata van, műtét után x idejig legalábbis biztosan nem.
Sajna a hugom nem tud mellette dolgozni, így kizárt, hogy külföldre kijussanak, mert nincs lóvé.
Én sem tudom őket támogatni, mert örülünk, hogy megélünk és törleszthetünk a banknak.
De sok alapítvány ad támogatást, majd még körülnézünk és folyamatosan keresgélünk neki mindenféle szórakoztatót.
Már kapott a Csodalámpa alapítványtól egy lcd monitort, ha mikulás vagy télapó jön, akkor mindig ott van és hatalmas banzájt rendeznek nekik !!!
Jó látni, hogy tényleg vannak olyan alapítványok, akik csak nekik szánják a lóvét, nem az elnök zsebébe vándorol.Lásd gyermekrák alapítvány. :cry:

no lépek takarítani, mert apára megint rájött a hozzáépítés-fúrás-faragás-csinosítgatás mizéria és kupit csinált.
Anyósom is itt volt... :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Ne haragudjatok, egy gyors kerdes, mig van netem.
Zsofi par napja lazas, nem tul magas a laza, 39 fole eddig meg nem ment. Csillapitjuk neki, de mindig visszakuszik.
Gyakori a szeklete, napi 2-3, eddig 2-3 naponta vol.
Szerintetek lehet a foga? Vagy valami virus?
Ha hetfoig nem mulik, elvisszuk dokihoz, csak az erdekelt, hogy valakinek voltak-e hasonlo tunetek a gyerkonel.
Gem

Kismok
Ahogy igy olvasgatlak, tenyleg sok hasonlosag van csemeteink kozott. :)

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Kriszta
Gratula a forgáshoz!

Csabi RSZKI- t akar elvégezni?
Jól meggondolta?
Azt csak úgy jó, ha aztán a fősulit is megcsinálja, mert az utcán nem kellemes kint lenni!
Tanuljon inkább mást :wink:

Edith
Jobbulást Krisztának!
Hogy miért titkoltam el a dokinéni előtt a hozzátápit?
Elmondtuk neki Apával, hogy kap teát.. Ez nem tetszett neki, mert
szerinte inkább csak sima vizet kapjon.. Előtte pár hónappal meg azt javasolta, hogy kamillatea :shock:
Inkább nem beszélek ilyenekről vele és a védőnővel...

Éjjelente Levi hasra fordul, lábak kint...stb Olyan jó pózokban tud aludni :lol:

Barátnő
Vidéken volt egy - aki (azt hiszem ) igazi barátnő volt..
Én feljöttem, ő ottmaradt. Néha találkoztunk. Most ő is itt van Bp-en, de már 1 éve, hogy láttam.
Már fél éve ígérgeti, hogy meglátogat minket..
Volt a suliban is, de ő 260 km-re él.
...ez van :shock:

Vasalás
Én nem úszom meg.
Ingek, nadrágok (Apának), póló, pelus... :?
Ilyen melegben tényleg nagyon rossz vasalni :(

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Gem :D
Szerintem inkább lássa doki, manapság annyi hülye baci van, s az a biztos :roll:
Hogy vagytok egyébként?? Spanyolban még mindig??

Kia :D
Akkor üdv a "klubban" :wink: (nincs barátnő a közelben, s vasalás :wink: )

Nálunk is áll a kupi, hazaértünk, minden új játék, ruha kipakolva, s még nem látom a végét...ezért leültem a nethez :wink:

Marci nagyon jól viselte az utazást...egy Tündérbogár...evett a kocsiban odafelé(gyümit), az IKEA-ban tettem tisztában (szuper a körülmény), majd ott evett ismét kanalasat (főzeléket), s néha elaludt valamelyikünk vállán :lol: babakocsiban, kocsiban nem :wink: sok volt a néznivaló :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Na végre itt vagyok én is.Szóval bedöglött a gépünk,mire az jó lett,addigra nem volt net.
Ma leültem a géphez,és hatszori próbákozás után feladtam,hogy ma még végig tudom olvasni amit irtatok,mert Réka űber nyűgös mostanában.Senkinél,sehol,semilyen formában nem jó neki.Ő aki végigaludta az éjszakát,egy hete 2x,3x kel egy éjszaka,és úgy gongolja,hogy ő bizony kialudta magát,és lehet játszani.Eddig ráfogtam a melegre,de most bizony lehült a levegő.(Most alszik)
Viszont lehet,hogy megvan a probléma.Úgy tünik,3 fogunk jön egyszerre. :oops: :oops:

Na de a nagy hir!Fordulunk hasról hátra is.És nagyon ügyesen húzza maga alá a lábát,bár még "kutyázni" nem tudunk.

Nagyon szépek a gyerek.Kivétel nélkül.

Barátnő:Nekem van egy igazi.Akivel tényleg a legintimebb dolgokat is meg tuddjuk beszélni.nagyon jó dolog.Mi nem csak barátok vagyunk,de talán olyanok mint a testvérek.Szomorú,de talán több mindent mondok el neki,mint a saját anyámnak.
De lányok akinek nincs,azoknak itt vagyunk igy egymásnak MI.

Na és egy totál felháborodás.Mi ugye Diósdon lakunk,de itt nem keresztelik meg a gyereket,mert nem volt templomi esküvőnk.Átmentünk T.bálintra,és azt mondta a pap,hogy mivel nem oda vagyunk bejelentve,engedélyt kell kérnünk a Diósdi paptól.Kérdem én,azok a szülők akik abszolult nem házasodnak össze,azoknak nem keresztelik meg a gyereküket????Vagy csak nálunk van ez????

Gyed:Látom ti sem tudtatok segiteni nekem.De azt hiszem,ha 2 év után ha megszünik a gyed,és elmeheteh szabi után betegácsiba,akkor he előbb jönne a baba,akkor egész egyszerűen előbb megszüntetem a gyedet, kiveszem a szabimat,és betegácsiba megyek.Remélem jól gondolom.

Na eldugulok mára.Bocs,hogy személy szerint nem reagáltam senkinek.

Kép

Kép
ancsa03

Betegeknek gyors gyógyulást!!!

Szilvi
Én még a pihiszékben etetem, az "csak" hárompontos. Szép óvatosan kivadásztam, hasra fordítottam, háta vízszintesen, fej előre"lóg", lába lefelé lóg, és ütögettem a hátát, hogy köhögni kezdjen. Lassan kivittem a fürdőbe, hogy kimossam a szájából, amit kiköhög-öklendezik, nehogy megint felszippantsa.
Az a típus vagyok, aki pánikhelyzetben higgadt marad, azonnal cselekszik, nem gondolkodik. Utána mikor túl vagyunk a krízisen, akkor esik le, hogy mekkora baj is lehetett volna, és kezdek el remegni meg esetleg bőgni. Most mondjuk nem bőgtem, csak szorítottam magamhoz, ő meg jókat röhögött, hogy most mit játszunk! :)
Ja, és kicsit vicces szitu nekünk, hogy ti Teneriféről jöttök haza a Balcsira nyaralni?! :lol:

Barátnők
Úgy látszik, nekem szerencsém van. Több olyan is van, akit bármikor felhívhatnék, hogyha bajban lennénk. Rendszeresen találkozunk, vagy ha ezt időnk nem engedi, akkor más formában tartjuk a kapcsolatot. Volt időszak, amikor kisebbet-nagyobbat csalódtam, de mindig sikerült túllendülnünk rajta. Szerintem a jó barátság is olyan, mint a jó házasság, hogy ha adódnak is hullámvölgyek, együtt sikerül túljutnunk rajta, nem kell hozzá más, csak sok-sok szeretet és megbocsájtás. :)

Kismok
Sebi is ilyen öklendezős típus, pedig vele sosem turmixoltam a kaját, mégis vannak gondok. Csillának turmixolok, biztos ami biztos, erre őt meg ilyen tüsszentős balesetek érik! Úgy látszik a félrenyelés elkerülhetetlen párszor. Nekem meg szaporodnak az ősz hajszálaim?! :roll:

Gem
Én 38-39 fok közötti láznál 24 óráig nem szoktam semmit tenni, ha nincs más tünet. (Ha vírus, nyírja csak szépen ki az immunrendszer...) De ha nálatok már napok óta tart a láz, én megmutatnám orvosnak mielőbb!

Kia
Ha ennyire következetlen az orvos is, védőnő is, akkor tartsd meg magadnak nyugodtan a véleményed, és ne foglalkozz velük a szükségesnél többet. :) Egyikük sem szopis- illetve táplálkozási tanácsadó! :lol:

Kép
Kép
Kép
cas

Csak gyors bekukk!
Jelentem, van fogunk! :lol: Mármint Sárának! 8) Remélem ezért vannak azok a pocsék éjszakák! :D
Alma még mindig nincs, visszajött a szortyi! :? Gondolom a foga még rátesz egy lapáttal.
KM

Kép
Kép
kismok

NNNNNNaaaa!

Kismok! Fogak??? Gratula!Már csak Napsinak és Dominak nincs foga ezen a topikon????!!!

Hát a mi fogmanónk hol kószáááál????

Kia!

Én támogatom Csabesz ötletét. É s tudja, hogy fősuli nélkül nem ér sokmindent a rendőrtudása.
De addig van még 1 évünk, a múltkor még szakács akart lenni. :?

Ancsa!

Totál kiakasztottál a kereszteléssel!!! :shock:
Mekkora köcsög társaság??

Egyszer kérdezte tőlem egy pap, hogy mi bajom Istennel? Mondtam neki, hogy Istennel semmi, csak a földi helytartóival...
Ki tuja miért, de zokon vette......biztos fájt az igazság

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Ancsa:István atyánál voltatok T.bálinton.
Nekünk azért nem kereszteli meg a Levit mert nem vagyunk összeházasodva,de ha akarjuk akkor ő összead minket,és mert nem szokott minket misén látni.István atya nekem tanította 4 évig a hittant általánosban és utáltam őt.Egy agresszív ember.Állandóan aki beszélt a naplójával fejbeütötte a gyereket.De a Levi leendő keresztanyukája(unokanővérem) nagyon vallásos,tanít a plébánián gitárt és megtudta az atya,hogy ki lenne a kersztmami egyből meggondolta magát.Gondolkodunk rajta ezek után,hogy meg legyen e keresztelve. :D
Nekem is vannak keresztszüleim anyum báttya és felesége,nem láttam őket 15 éve.
Pofára mennek szerintem.

Dominika:Levinek sincs még foga.Nagyon szenved már szegénykém.

Elköszönök tőletek.Holnap utazunk 1 hétre kicsit pihenni.
Remélem jó lesz,azt mondják nem lesz valami jó idő,de nem keserít el.

Vigyázzatok magatokra és a manókra.

Sziasztok

Jó éjt
szilvi17

Mi ezt produkáltuk ma:

Anya, most figyelj!
Kép
na hogyan is kezdjem....
Kép
....egy kis koncentrálás...
és..elkészülni...
Kép
Vigyázz...
Kép
és hurrrááááá!!!! azt hiszem, hogy meg tudom csinálni :lol:
Kép
ez most tényleg az amire gondolok :roll:
Kép
...s akkor most ugye megcsináltam :shock: :?:
Kép

Még nekünk sincs fogunk...de türelmesen várjuk a Fogtündért!

Gratulálunk Sárának!!! Ügyesek vagytok!

Ancsa :D
Tényleg monnyon le a pap :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Jelentem, mi is fogatlanok vagyunk. :D

A laz lement, mar csak reggel kapott gyogyszert Zsofi. Ha ejszaka sem megy fel, megnyugodhatunk.

Szilvi, Cas,
koszonom a gondolatokat.
Igen, meg mindig Spanyolorszagban, meg ket het Torremolinos, majd egy het uton es a parom szuleinel, keresztelo es miegymas. Aztan ket nap Franciaorszag es mar otthon is vagyunk. Fut az ido, de nagyon. :?

Es neheny kep

Ronda
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

es a kirandulas vegen
Kép

Es par kep a lanyokrol
Kép

Kép

Kép

Kép

A legujabb produkcio, ezt Zsofi kb egy hete csinalja. Szerintem, ha itt lenne a kisagya, tan mar felis alna benne. Az utazoagyban meg nincsenek racsok :?
Kép

Kép

A tenger
Kép

Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Addig tartott a képfeltöltés, hogy elfelejtettem, amit akartam :oops:
Nagyon irigyellek a természetedért (bár Te lehet, hogy nem ezt érzed)...én pont a másik véglet vagyok, s hidd el,hogy szükséghelyzetben a legrosszabb....sőt én mindig, mindenkor a legrosszabbra gondolok. Pl. ha Kristóf késöbb jön ki a suliból, akkor már látom magam előtt, hogy fekszik a kórházban :oops:
Ilyenkor jó ám egy higgadt partner....az enyém ilyen :wink:
Tudom, hogy neked sok barinőd van, már írtad, s ezért is irigy-irigy!
Nekem volt/van kettő nagyon jó a középsuli óta, az egyikkel egy hülyeségen (én már nem is emlékeztem) évekig nem beszéltünk, s végül én kerestem fel...ahogy a nyakamba ugrott az mindent elárult, s nagyon örülök, hogy megléptem :wink:

Szilvi17 :D
Nagyon jó pihit Nektek, s remélem, hogy feltöltődve jöttök vissza!
Próbáljatok a pároddal egymásra is figyelni, ahogy Levi engedi :wink: Fontos, hogy ne CSAK Anyuka, hanem társ is legyél!!!!

Azt hallottátok, hogy nem előnyös egy kapcsolatban, ha Anyuka és Apuka egymást így szólítja babóka megszületése után??? Még anno Kristóffal voltam terhes, amikor terhestornán ilyeneket is mondtak (egyébként nagyon hasznos dolgokat tanultam, amik megmaradtak bennem).

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi!

Latom te is vonalban! Nincs is jobb, mint egy ejszakai kepfeltoltes! :lol: Nekem is egy kicsit lassan megy a dolog, de most legalabb van netunk (itthon!), ugyhogy toltom fel az e heti anyagot. (Privi megy mindjart)
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gem :wink:
Egyszerre írtunk....na hát ti sem nyertek már lottó ötöst :wink: két ilyen gyönyörű csajszi :wink: s még nem is egyformán gyönyörűek, hanem az egyik barna gomb a másik világító kék szemmel :shock: elolvadok ám tőlük 8)
Amikor meg apuval a homokban ülnek - az kiállításra való 8) már volt valami hasonló, ha jól emlékszem, ugye??
Nem lesz uncsi ám a követekző hetetek, de ha bírjátok miért ne...
Párod szülei hol élnek?? Már ha lehet tudni??
Jó éjt!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

ja és az első képek láttán nekem a tenyeremből, talpamról ömlik a víz....nincs ám nagyon tériszonyom :oops:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Akkor meg egy kis video, ugyancsak Ronda varoskaban keszult
Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gem!

Én meg nem értettem, hogy miért minősíted Rondának a környéket.....leesett már.... :oops:

Szilvi!

Marcust elnézve rá kellett jönnöm, hogy Domibaba bazi lusta.
Csak fekszik, vagy hason, vagy háton és szöszmötöl.
Lehet, hogy elektroműszerész lesz???? :shock:

No mindegy, azért főzni és háztartást vezetni megtanítom, jó???? :wink:

Boldog Hófordulót Marcusna!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Kriszta úgy néz ki, jól van,. láza már tegnap sem volt, még folyik viszont az orra. Más tünete azóta sem állt elő. De ma reggelre Boróka kezdett el szortyogni, és jött is ki valami, amikor kiszívtam az orrát. :( Remélem, azért nem elsz semmi gond.

Szombaton végül nem mentünk sehová Kriszta magas láza miatt, eredetileg sátorozásos horgászat volt betervezve hétvégére, de sógornőmék sem értek rá egy haláleset miatt (a szomszédjukban), úgyhogy majd máskor. :roll: de mivel tegnap már nem volt semmi baj, kiruccantunk vagy 3-4 órára. Egy nem messze lévő dendrológiai parkban sétáltunk egy kicsit. Nagyon szép volt, és én nagyon örültem, hogy "kiszaladtunk" egy kicsit a világból. :P
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szilvi, Boldog féléves szülinapot Marcinak! És gratulálok neki a szülinapi tejesítményéhez! :)
Beszarás azok a pofikák, és a szövegek is nagyon jók! :wink: :lol:

Gem, nagyon szépek a képek, de a csajok különösen. :) Jó betáblázott az időtök, az biztos! MAjd ti is lenyugosztok, csak érkezzetek haza. :) Valami változás evés téren Zsófinál?

Kismok, nagy-nagy gratula Sárának a fogacskához!!!! :)

Jelentem, mi is fogatlanok vagyunk még! Úgyhogy, senki nem maradt le semmiről! :)

Szilvi17, érezzétek jól magatokat a következő 1 hétben. Hátha az idő is kegyes lesz hozzátok! :)

Másik Szilvi, akkor én is társulok a klubba, mert nincs barátnőm és vasalok is. Bár igaz, mostanában csak ritkán jut időm a "nagy" vasalásra, mármint amikor mindent kivasalok, de a férjemnek én is vasalom az ingeket, pólókat. Sőt, az este nadrágot is. Bár farmer, de vékony, és szörnyen nézett ki. De én sem veszek fel semmit gyűrötten, szóval én is irigylem azokat, akik nem vasalnak. Mármint nem kell vasalniuk. Nekem sem sikerül. Jaj, és nem is beszélve amikor István zenélni megy: öltöny, ing, zsebkendő :roll: . UUUUUtálok nadrágot élére vasalni. :oops: Az ingeket szeretem. :) Meg a ágyneműket és abroszokat is. :)

Cas, akkor mi hasonlítunk. Én is gondolkodás nélkül cselekszem, amikor baj van, és utána aztán jóideig nem vagyok jól. :roll: Ugyanígy tartottam én is Krisztát, amikor fulladozott, egy babás könyvben láttam, és nagyon hasznos volt már párszor. :roll:

Ne haragudjatok, többre nem emlékszem. És én most a topik elején járok, mert már ismét nem jelenik meg a hozzászólásablak. Írjatok minél többet, hoyg hamar beteljen az oldal, mert akkor már nincs gond.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ha olyan igénye lesz Marcusnak is, mint Kristófnak, akkor nem ez lesz a párválasztási szempontja :wink: Lustuljon csak Domi, most más dolga sincs, s látod, hogy előbb utóbb ős is "meglépi" az aktuális mozgásfejlődést :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi :D
Isten életesse a félévesedet! És hogy milyen ügyi a nagy nap alkalmából! :D
A vasalásról: én a dönörűen teregetés és száradás után azonnali összehajtás-technikáját művelem. INget, nadrágot felvétel előtt, mert a szerencsétlenül dugig tele gardróbunkban úgyis összegyűrődik, ha rögtön mosás után kivasalom és még kerülgetjük egy ideig. Szóval én lusta vagyok. :oops: :lol: Amit nem muszáj, nem csinálok. :P

Gem :D
gyönyörű helyeken jártok, a csajok meg méggyönyörűbben és olyan különbözőek! Zsófi nagyon profi, pár hónap és loholhatsz utána! :D

örülök, h Kriszta már alakul, remélem Boró nem szedi be tőle a bacikat. Mi szombaton visszaestünk és még mindig kell szívatni az orrát Sárinak. A kedve meg gondolom a foga miatt is, a béka feneke alatt van, peidg alapjáraton olyan jókedvű baba.
Most nézem, milyen profi babakocsitok van! Sárának is ilyen kéne, mert ő is folyton hasal benne, legalább kilátna. NAgyon vagány!

én örülnék, ha Sára Julihoz hasonló lusta baba lenne! Ő ennyi idősen még elmolyolgatott magának, nem akart 2 perc után mindenhonnan elmenni, mert már unja. Szóval örülj ám! :D

én is ilyen vagyok, ha gyorsan kell cselekedni! Amikor már elmúlt a baj, jön ki rajtam a pániktünet.

KM

Kép
Kép
kismok

Köszi mindenkinek a köszöntést :wink: Eddig még nyugis napunk van :wink: kipp-kopp (semmi 6 hós nyűgösség)

Szép helyeken jártatok! Bár engem nem kapcsol ki az erdő, s a természet (lehet, hogy ciki), de én annyira "panelgyerek" vagyok, hogy anno sem hordtam a Kristófot a parkba, s most meg nincs is ilyen...viszont van helyette vízpart :wink:
Boró és Kriszta is nagyon tündériek, s a babakocsi nekem is feltünt, hogy nagyon klassz. Marci csak hason alszik, s a mienket nem lehet vízszintesig dönteni :cry:

Ügyin oldod meg a vasalást, de ezek szerint csak vasalsz, csak nem egyszere, hanem felvétel előtt :wink:

Mennem kell, hív a Főnök :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Edit!

Szép helyen jártatok!!!!
Krisztácskának jobbulsát kívánok!

Élére vasalt gatya???Brrrrrrrr.....pfujjjj egyetértek Veled!

Szilvi!

Nem aggaszt Domi lustasága, csak mindig megijedek, nehogy szervi probléma legyen...tudod....az öreg mamik, paramamik.... :lol:
A hugom képzeljétek másfél!!! éves korában kezdett el kúszni és kétévesen menni!!! :shock:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!
Ma voltunk védőnőnél:
7180 gramm és
67 cm.
Később vagy majd csak holnap jövök bővebben.

Kép
tittina1982

Szilvi! Istenke éltessen sokáig titeket! Huh Titti! Gigi se sokkal nagyobb!

Kép
nyafi

Szilvi,
mi is kívánunk minden szépet és jót Marcusnak e neves nap alkalmából és Napsitól egy cuppanóst is küldünk! :)

Kép
tittina1982

Kismok!
Ismet tokeletesen egyet ertek veled e technika alkalmazasaban, de azt nem godnolom, hogy ez lustasag lenne. Inkabb praktikumnak neveznem. Zsofi megszuleteseig szorgalmasan vasaltam, azota talan ketszer sikerult, egyszer egy eskuvo alkalmabol, masodszor pedig utazas elott.

Titti!
Nem semmi suly! Zsofi 6 honaposan volt 7300!

Szilvi!
Boldog fel evet!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Edith!
Szepek a kepek! Hol van pontosan ez a hely? Remelem, Boro nem kapta el a nyavalyat Krisztatol!
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Kismok:Gratula a fogakhoz!!!!

Szilvi:Boldog féléves évordulót Marcinak..És gratula Marcinak a majdnem felüléshez.
Mi csatlakozunk Domihoz,mert még Réka is csak az ide-oda forgással van elfoglalva.Bár frankó hasizomgyakorlatokat csinál,mert háton fekvő helyzetből akar felülni.

Szilvi17:Igen Tamás atyánál voltunk,de most az anyósom megy a Megyei papok főnökéhez,hogy ez igazából hogy is működik.
Jó nyaralást nektek!!Próbáljatok meg pihenni,és egy kicsit kikapcsolódni.

Gem:Továbbra sem tudok betelni a lányok szépségével.... :oops:
És nagyon gyönyörű helyen jártatok..

Edit:Ti is nagyon szép helyen voltatok.Örülök,hogy Kriszta jobban van,és Boró sem kapja el a nyavaját..

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Boldog fél éves szülinapot Marcusnak!

Holnap jövök..

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Pár kép unaloműzőnek...
(ha vki így fél 12-kor unatkozna :lol: )

Kép huszár-mánia
Kép lovagolós
Kép majdnem mászós - nyálfolyós
Kép körhintán
Kép szendvics

Kép
Kép
kismok

Köszönjük MINDENKINEK!!! a köszöntést! Olyan jól esik :)
Sajna Marcus ma beütötte a szemecskéjét, mert olyan hülye voltam, s ott hagytam a járókában ülve, s szegénykém előre bukott, s beütötte a fejét a játékába :cry: :cry: :cry: nagyon sírt egy fél percig, persze fújtam, már rohantam vele, hogy hideg víz, amikor vett levegőt, majd fél perc múlva semmi sírás, mondom megnézem, hogy mi történt, s látom, hogy megsérült a szemhéja. Direkt nem írom ,hogy felrepedt, mert hála Istennek nem :cry: :cry: ahogy felfogtam azonnal kanál, meg pelusba csavart jégkocka, s persz bőgve hívtam apát, hogy most mi legyen....hazarohant, de "csak" én zokogtam, Marcus jól elvolt. A helye még csúnyán látszik, de nem dagadt fel :cry: :cry: háát soha nem kopogom le, hogy rendben telik az x.-dik szülinapunk :cry: :cry:

Lányaid gyönyörűek :wink: meglestelek már az iwiwen úgy tüzetesebben, s hááát a lányok az apjukra hasonlítanak úgy tűnik :wink: :wink: Julcsi sem megy a szomszédba huncutságért az látszik a szemén :wink:

Titti :D
cupppp ideért :wink: nehogy lebukjunk, mert lehet ám, hogy Krisz "nászasszonyom" itt figyel a közelben :lol: :wink:

Ancsa :D
Nem hiszem, hogy gond lenne Rékával, minden babának van saját tempója, s persze Marcus sem ül fel ám azóta :roll: bár ez volt a hasra fordulással is, egyszer megcsinálta, s utána majd egy hónap szünet volt, még elkezdte "gyakorolni"

Na jó éjt, mert így álva nem túl kényelmes....a szék teli van ruhákkal 8)

Kép
Kép
Kép
szilvia72

ja azt szerettem volna még, hogy a képeken, az utsón a riadt tekintet inkább annak tudható be, hogy én kikiabáltam páromnak a konyhába, hogy siessen, nézze meg mit csinált a fia.....Marcus persze csak nézett, hogy anyának most mi a baja :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi!

Láttam ám a cuppot!!!! :lol:
Ne aggódj, lesz még ilyen baleset. Én szombaton betettem Domit az ágyba aludni. Egyszer éktelen ordítás.
Hát nem jól igazgattam el a babaőr zsinórját, ő megkaparintotta, majd rárántotta a fejére.
Szerencsére csak súrolta, de apától kaptam hideget-meleget és igaza volt.
Én is nagyomn megijedtem ám!!!!!

Titti!

Napsi jó nagy baba, kb mi vagyunk jelenleg ilyen súlyban és cm-ben!!!! :lol:

Kismok!

Julcsi tiszta apja az orrától felfelé legalábbis 100%-ig! :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: