Kriszta
Én is úgy gondolom, hogy sokat számíthat, hogy lelkileg egy picurit jobban lesz a kissrác (esetleg, ha nem gond tudhatjuk a keresztnevét??), s talán a műtétet is "könnyebben" viseli majd
Van egyébként valami, amit nagyon szeretne? Hátha tehetnénk érte valamit
Barátnők terén látom, hogy sokan vagyunk így, hogy nem sok van belőlük
lehet, hogy nem véletlenül csüngünk itt a neten
Jó lenne, ha közlebb lennénk, s néha személyesen is tudnánk talizni (bár ti egy páran meg tudnátok oldani, nem akartok szervezni egy talit
)
Az én legjobb barinőm, most ment haza Magyarországra 6 év után az USA.-ból, már alig várom, hogy lássam, amikor júni végén megyünk haza. S jön majd augusztusban hozzánk
Hozzátápi: Mi még nem voltunk 4 hósak, amikor elkezdtük az almát, s bevallom őszintén, hogy nem egy-egy kanállal kezdtük
Hál Istennek nincs gond az evésével, bár volt egy pár nap, amikor megijedtem, hogy nem csípi a kanalat. De ma képzeljétek 3 őszibarit hámoztam meg, s botmixerrel pürésítettem, két és felet kb. darált babakeksszel evett délben, negyed négykor pedig másfél répát, két kis krumplit, s a maradék őszit szinte mind megette
Félrenyelés: húúú én nagyon félek, de tudom, hogy előbb vagy utóbb majd azért valamilyen kaját ki kell próbálni
Edit, a banános tanácsot azt hiszem, hogy megfogadom!
Cas - b@sszus, nem lehetett semmi, amikor Csilla félrenyelt, mit csináltál?? Az etetőszékben öt pontos övvel bekötve a gyerek, nekem rémálmom, hogy hogyan kapom ki hirtelen....jajj, nem szeretném kipróbálni, egyébként is "paramami" vagyok
Mindenkinek köszi a napirend példákat! Nálunk is a reggeli ébredéstől függ, de őszintén megnyugodtam, hogy nagyjából "jól" csináljuk
Balaton: én is találtam egy klassz házat Balatonberényben, anyuékkal, s lehet, hogy egy éjszakára anyósékkal, már alig várom....még párom szabijától függ, hogy pontosan mikor megyünk, augusztus vége, vagy szept eleje. Akkor még jó idő szokott otthon lenni, ugye?? De végül is, ha együtt vagyunk, már tuti jó lesz
Nagyon jó áron van, azt hiszem...lekértem Kolping Hotel-es árlistát, hááát tátva maradt a szám. Annyiért már simán itt is lehet nyarlani, amennyit azért elkének
4 éjszaka, 5+1fő 276,000Ft (kötelező félpanzióval) Ezzel szemben ez a prvát bababarát szállás 8500/apt/éj (két hálós, felszerelt, babaágy, etetőszék, bébifigyelő, stb)
Bocsi, hogy nem név, hanem téma szerint írtam, most vár a vasaló...fiúk Marciznak, így tuti, hogy tudok haladni
Utólag is boldog hófordulót minden babónak, bocsi, hogy nem sorolom fel!