Sziasztok!
Jó rég voltam, de azért mindíg elolvastam a fejleményeket, csak reagálni nem volt időm. Itt a nyár, beindult a fűvágási szezon, a kertezés, a ház körül mindíg van tennivaló, az eper érik ezerrel, amit minden nap le kell szedni és persze a kisfiam is állandóan kint lenne...
Gratula az új kismaminak!!!!
Danikát meg Isten éltesse nagyon sokáig és kívánok neki boldog gyerekkort és persze nemsokára egy hugicát!
Velünk minden okés, múlt héten hétfőn voltam dokinál, nagyon édes volt a manóm, mozgatta a kis végtagjait és csak úgy vert a szívecskéje. Nyaki redő rendben volt, júli.3-án megyek AFP-re.
Úgy néz ki, hogy az utolsó pé-m rendesen eltolódott, mert a szülés várható ideje dec.13-án lesz a méretek alapján, úgyhogy már nem is tudom, hogy milyen nemű babát sikerült összehozni. Amúgy mostanában úgy vagyok vele, hogy talán jobban örülnék egy kisfiúnak, de végülis teljesen mindegy, már úgyis itt mocorog kukaccal vagy anélkül. Hát igen, mocorog, elég korán kezdte ő is, akár a nagytesója, ha oldalt, kitekeredve fekszem, azt nagyon nem szereti.
Andi!
Nagyon szorítok, hogy ez a te hónapod legyen! Nekem az LH tesztekre már nem volt szükségem, úgyhogy ha szükséged lesz még rá (reméljük nem!!!), akkor szívesen elküldöm neked, asszem 10 db van!
Igyekszem sürűbben jönni, de addig is puszilok mindenkit!