Új privát üzeneted érkezett!

Hali!
Na itt a ma délutáni tesztem:
Kép
Azt hiszem nem kell este is tesztelnem, mert egyértelműen erősödött tegnap óta, de még mindig nem pozitív!!

Mi van veletek csajok???
Mindenki bebabásodott, és már el is felejtitek azt aki a sor legvégén áll???? Sehol senki??????

Kép
oriandy

Kép 06.05.

Kép 06.06.

Csak az összehasonlítás kedvéért....

Kép
oriandy

Vagy mégsem erősebb???

Kép
oriandy

erősebb.......csak az a kérdés, hogy ez a maximum, vagy ennél még lesz erősebb is!?!?
Komolyan, nekem ez tök pozitívnak tűnik. Kíváncsi lennék az esti csíkokra. Sok teszted van? Tudsz kísérletezni?
mókusmama1

Andy: Nekem ilyen volt a pozitív tesztem. Az első hónapban az ilyen teszt után, jött a totál negativ, alig volt halvány. A következőben amikor összejött a baba, sajna nem volt több tesztem, de a te mostanidnál nem volt erőssebb.
Érthető voltam?

Szorítok, hogy nunisod legyen.

Ti hallottatok olyat, hogy az AFP eredményből lehet a baba nemére következtetni?
naysa

Sziasztok!
Na, itt vagyok az esti teszttel. Igaz korábban szerettem volna csinálni, de későn értünk haza, így 20.45-kor készült. Mellé tettem a délutánit is, hogy jobban össze lehessen hasonlítani.
Íme:
Kép

Naysa!
Én ezt még nem hallottam. Mármint hogy az AFP eredményből következtetni tudnak a gyermek nemére.

Mókusmama!
Igen, van elég tesztem. Talán (így hogy most este is csináltam) van még 10 db. Remélem elég lesz! :wink: :lol:

Kép
oriandy

10 teszt még sok is. Nem baj, elrakod majd a 3. gyerek-projekhez.

Naysa....asszem, ha alacsony az AFP, akkor valószínűbb, hogy kislány lesz, ha magasabb, akkor fiú. Aztán persze ki tudja. Nekem az uh-s orvos akart brillírozni ezzel.....azt mondta az AFP-m alapján, hogy ez bizony kislány, aztán az uh meg kimutatta, hogy kisfiú. Persze azért volt alacsonyabb az értékem, mert még fiatalabb volt a kelleténél a bébike. Később kellett volna csinálni a AFP teszetet. (úgyhogy erről ennyit) :)
mókusmama1

Andy!

Szerintem ez a pénteki már pozitívnak számít. Valószínű, hogy ma lesz pé-d.
És az is tök jó, hogy a Jónás lányt mond, és pont időben voltatok együtt. A csillagok állása is kedvez ennek a babának!
Na meg a tesztem is odaért, ez is szerencsét hoz, mondván, hátha neked se kell már felhasználni, mert ott lapul a baba a pocidban, mint nekem anno.
Egyszóval, most minden klappol, ezek után még egy pozitív hcg-t tesztelsz, és szép az élet!

Mókusmama!

Mikor mész dokihoz megerősíttetni a jó hírt?

Akíra!

Kíváncsi vagyok, milyen nemű a bébid.

Naysa!

Én is hallottam már, hogy az alacsony AFP érték lány, a magas pedig fiú, viszont nagyon nehéz levenni a megfelelő időben. Mert ha előbb mész alacsonyabb lesz, ha később, akkor meg magasabb.
Nekem magas lett az érték és Dávid rugdos a pocimban. Imádni való. Azért amikor meglátok egy kislányt, eszembe jut, hogy kár, hogy majd csak legközelebb lesz csaj. De félre ne értsetek, nagyon örülök Dávidnak, tényleg zabálni való, ahogy „kommunikálni” lehet Vele ilyenkor.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Én még nem tudom, hogy ki lapul a pociba! 20.án megyek genetikaira, remélem akkor megmutatja magát! Bár nagyon félek tőle! Egyszerűen ha csak rá gondolok, hogy kislány elsírom magam! :oops: Nem tudom, hogy ott hogy fogok megbírkózni a "rossz" hírrel! De lényeg, hogy egészséges legyen! És a többit meg feldolgozom novemberig! Mikor a kezembe veszem tudom, már mindegy lesz hogy mi van a lába között! Kyrát is úgy imádom ahogy van! :)

Mókusmama, doki?

Andy, szerintem is pozitív! Már csak várni kell és egy hasonlóan szép hcg tesztet produkálni :lol: Drukkolok nagyon a puncisnak :)

Naysa, te mikor mész kukucskálni? Kiváncsi vagyok nálatok össze jött-e a kisfiú! :)

Marcsi! Mi van veletek? Olyan régen írtál már! Mesélj kicsit :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Na, megvan a mai tesztem is:

Kép

és egy másik összehasonlításképp a tegnapiakkal:

Kép

Na? Szerintetek???

Kép
oriandy

Pozitív! Meglátod, ennél már csak halványabb lesz! Csak gondolom te is a DM-es kazetás teszthez vagy szokva, az pedig sokkal egyértelműbben mutatja, hogy mi a helyzet. Akció tart még?

Már tegnap is akartam hívni az orvosomat, de valahogy elfeledkeztem róla....ma is, úgyhogy marad a jövő hét. A 6. hét közepén járok, asszem még bőven van időm. A múltkor ilyenkor fedeztem föl, hogy egyátalán terhes vagyok. Gondolom 2 hét múlva megyek az első vizsgálatra. Ma már volt vm enyhe émelygésem, de már el is felejtettem, nem volt komoly.
mókusmama1

Mókusmama!
Hát, lehet, hogy mondasz valamit! Mármint arra gondolok, hogy a DM-es kazettáshoz vagyok szokva, mert az tényleg egyértelműbben mutatja.
pl:
Kép

Ehez képest ezek a csíktesztek, valóban nem erősödtek még soha ennél jobban nekem. Majd meglátjuk! Van bőven tesztem, így csinálom addig, amíg újra halványabb nem lesz. Akció? Aha. Tegnap este volt még. A továbbiakat még meglátjuk. De mos ebben a ciklusban egyebet is bevetettem a kiscsajsziért! :wink:
Egy kis savanyítás......

Kép
oriandy

Ez a kazettás teszt januárban készült!!

Kép
oriandy

Kép
oriandy

Sziasztok!

24-én megyek a 18 hetes uh-ra, remélem megmutatja magát.

Az egyik ismerősöm a kislány után kifiút szeretett volna. Lh tesztelt és a pozitív után 24 órával voltak együtt, és a 20 hetes uh-n azt hitte, hogy összeomlik benne minden, majd sirva fakadt, amikor kiderült megint kislányuk lesz. Szóval sajnos ezt se lehet készpénznek venni, főleg, hogy ki is hagytak előtte 5 napot. Ja és a terhessége teljesen más mint az előző volt.
Megmondom őszintén, már nem nagyon bízok a szerencsékben. Kezdek megbarátkozni a kislány lehetőségével.

Andy: Szerinem ez egyértelműen pozitív!!! Próbál este is tesztelni, hátha látod, hogy mit változik.

Naysa
naysa

Halihó!

Csináltam este is (19.10-kor) egy tesztet, de nemhogy erősebb nem lett, majdnem hogy haloványabb, mint a délutáni! Vagyis akkor megvolt a PÉ??? Hmmmm. Lehet!!

Kép
oriandy

Nem tudom, de valahogy úgy "fájdogál" a hasam, mintha meg akarna jönni piri, pedig az lehetetlen, hiszen még csak most volt peteérésem.... :roll:

Kép
oriandy

Attól fájhat a hasad, hogy pé-d van! Én konkrétan emlékszem, hogy a legutóbbi pé-nél uígy fájt a hasam. Nem nagyon, csak épp egy kicsit, és még gondoltam is, hogy na, most van a pé.
Úgyhogy Andy, nagyon jó az időzítésed! Csak szépen tartsd készenlétben a hcg tesztet. :D Innentől már csak drukkolnunk kell erősen!
mókusmama1

Mókusmama!
Úgy legyen!!! Csak valahogy én már nem bízok ebben!!!
Tegnap még úgy éreztem, hogy most már tutira jönnie kell a babának és hogy ez a mi hónapunk (vagyis nem lehet, hogy most sem sikerül), de ma valahogy ne így érzem!! Ahogy fájdogál a hasam és a derekam, csak arra tudok gondolni, hogy biztosan nem sikerült és meg fog jönni! :(

Kép
oriandy

Figyi, oké, 100%-ra ugye nem lehet megjósolni, hogy ebben a hónapban összejön (de nagyon bízik benne az ember), de hogy nem a mens-tól fáj a hasad az biztos!!! Még 1-2 hét múlva kell jönnie, ugye? Úgyhogy ne izgulj, a hasfájás nem annak a jele! Bízz ennek a hónapnak a sikerében, mi meg szorítunk neked!!!!!
mókusmama1

OK! Köszi! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Biztos a gyógyszer és minden más befolyásolja, hogy mot erőssebben érzed a péd. Az nem baj el fog múlni, de igy biztosabb vagy , hogy jól csináltátok a kislány érdekében.
Légy optimista, várjuk a mai tesztet.

Naysa
naysa

Halihó!
Megvan a mai teszteredményem
Íme:
Kép

És az összehasonlítás:
Kép

Ciklusom pedig így alakul:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 83200_.png

Vélemény??? Még belefér egy mai akció???

Kép
oriandy

Hát :roll: , most így hiretelen az összes tök egyformának tűnik.
De ha jobban megnézem, azért mintha az első és a 4. halványabb lenne. Azaz már megvolt a pé.
Mai akció? Nem tudom. Nem szeretnék rossz tanácsot adni. Mondjuk ha már megvolt a pé, akkor megint lehet szabadon akciózgatni, már úgysem számít.
mókusmama1

Huha nem tudom, hogy legyek okos. Te szabad szemmel a mait erősebbnek látod, de ne nézd a estit hanem a du-it.
Együttlétről, ha most volt a péd, ami valószinű, akkor szerintem ne legyetek együtt, mert akkor a kisfiűnak kedveztek.
A többi önvizsgálat alapján mit érzel?
Méhszájad nyitott, hol áll a méhed, ill. a tojásfehérje még a nyákod?
naysa

Látom, ti is tanácstalanok vagytok, csak úgy, mint én!! :roll: :roll:
Mit érzek? A hasam alja görcsölget vagy fájdogál, mittom én hogy írjam le, persze nem nagyon, csak úgy érzem...
Tojifehérje van már, sőt sokkal több, mint szokott lenni!!!
Méhszáj, méhhelyzet?? Azt hogy nézzem meg?
Én ilyet még sosem csináltam!!!
Mint írtam már (asszem), most bevetettem egyébb dolgot is pl. savanyítás akció előtt, így még ma bevetem magam apánál, aztán pihentetem a dolgot egy darabig! :wink: :lol:
Majd meglátjuk!! Amúgy biztos, ogy van peteérésem, mert a pattanásaim is kijöttek, (amik szoktak is ilyenkor), viszont az utóbbi 2 ciklusban egyáltalán nem volt, ebből is következtettem rá, hogy nem volt rendes PÉ-m.

Kép
oriandy

akkor ebben a hónapban mindent megtettél, amit meg lehet. (megtettetek, úgy értem) Szerintem dőlj hátra, és várj! :)
mókusmama1

Mókusmama!
Ok! Ezt fogom tenni!!
Sőt válaszol a doki a kérdésemre: mármint, hogy lehet e a fogyókúra alatt teherbeesnem , és ezt válaszolta:

Kedves Andrea!
A baráti tanácsok tévhiteken alapulnak. A normalizálódó testsúly irányába való elmozdulás csak pozitív irányban befolyásolja a teherbeesési képességet.
Üdvözlettel: dr. Fülöp István

Na, majd még jövök a mai teszteredményemmel!

Csók! :lol: :wink:
Andy

Kép
oriandy

Ha jól tudom, akkor nehéz teherbe esni, ha túl sovány vagy, és nincs meg a normális test-tömeg indexed.....azaz nem termelődik elég hormon a szervezetedben. Különben ha normális a testsúlyod, akkor ezen biztosan nem múlik! A preventív fogyi meg nem árt, legalább könnyebb lesz elviselni a terhességet! :D
mókusmama1

Andy!

Az lh teszteken azt írják, hogy a poz. teszt után 24-36 órával később lesz a pé. Esetedben mivel szombat este már kezdett halványodni, azt azt jelentheti, hogy vasárnap- hétfőn lesz talán péd. Viszont az szerintem jó, hogy még vasárnap együtt voltatok, mert így nagyobb a baba esélye, az pedig hogy így a fiúknak kedvez, a fenti példából is látszik, hogy az se 100 %-os garancia. Úgyhogy nem tudom, hogy ez most jó hír vagy se, de nagy az esély a babára, viszont a mi ismereteink szerint a fiúra.
Én mindenesetre drukkolok, hogy jöjjön össze ebben a hónapban és természetesen kislány!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Hát, a mai tesztem is pozitív lett! Sőt, nemhogy nem halványodott a teszt csík, hanem még erősebb lett!
Íme:
Kép

Kép
oriandy

Sziasztok!

Jó rég voltam, de azért mindíg elolvastam a fejleményeket, csak reagálni nem volt időm. Itt a nyár, beindult a fűvágási szezon, a kertezés, a ház körül mindíg van tennivaló, az eper érik ezerrel, amit minden nap le kell szedni és persze a kisfiam is állandóan kint lenne...

Gratula az új kismaminak!!!!

Danikát meg Isten éltesse nagyon sokáig és kívánok neki boldog gyerekkort és persze nemsokára egy hugicát! :D

Velünk minden okés, múlt héten hétfőn voltam dokinál, nagyon édes volt a manóm, mozgatta a kis végtagjait és csak úgy vert a szívecskéje. Nyaki redő rendben volt, júli.3-án megyek AFP-re.
Úgy néz ki, hogy az utolsó pé-m rendesen eltolódott, mert a szülés várható ideje dec.13-án lesz a méretek alapján, úgyhogy már nem is tudom, hogy milyen nemű babát sikerült összehozni. Amúgy mostanában úgy vagyok vele, hogy talán jobban örülnék egy kisfiúnak, de végülis teljesen mindegy, már úgyis itt mocorog kukaccal vagy anélkül. Hát igen, mocorog, elég korán kezdte ő is, akár a nagytesója, ha oldalt, kitekeredve fekszem, azt nagyon nem szereti. :lol:

Andi!
Nagyon szorítok, hogy ez a te hónapod legyen! Nekem az LH tesztekre már nem volt szükségem, úgyhogy ha szükséged lesz még rá (reméljük nem!!!), akkor szívesen elküldöm neked, asszem 10 db van!

Igyekszem sürűbben jönni, de addig is puszilok mindenkit!

Kép
Kép
gyurmi

Gyurmi!
Írtam privit!!!

Kép
oriandy

na, Andy, én itt adtam fel az okoskodást! Nagyon szép csíkokat produkálsz már lassan 1 hete! :D Azért vigasztalásul mondom, hogy sokkal jobb ez a szitu, hogy állandóan 2 csíkod van, mint hogy csak egy lenne (ilyen sokáig)! Tehát nagy baj nem lehet! Csak lassan át kell térned a hcg tesztekre. :D
mókusmama1

Mókusmama!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Halihó!

Jöttem a mai Lh tesz eredményemmel: Még látszódik a teszt csík, de már halványodot.....

Kép

A nyákom is kezd újra krémessé válni, szóval talán alakul a dolog.
Most megyek suliba, majd este még benézek!
Pusz mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy

Én csak azt mondom, hogy az időzítés teljesen jó volt! Azon biztosan nem fog múlni. :wink:
mókusmama1

Sziasztok!

Andy szerintem is jó volt az időzítés, csak nem tudom , hogy a kiskatonák meddig élnek benned. Ha 2-3 nap akkor nyert ügyed van!
Szorítok, hogy pár nap múlva + HCG teszttel gyere.
naysa

Andy!
Csinálod még a tesztelést? Van eredmény?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Halihó!
Igen, még ma csináltam tesztet és mára totál negatív lett. Vagyis megvolt a peteérésem. Hát, majd meglátjuk!!!!!
De ne várjatok tőlem hamar tesztelést, mert most nem szeretnék tesztelgetni! Ha ott van/lesz a baba, akkor úgyis ott lesz. Tehát nem számít majd ha esetleg késik, nem fogok egyhamar tesztet csinálni! Még ha "beledöglök is", akkor sem! :wink: :lol:

Így alakult a ciklusom:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 28800_.png

Szép estét mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy

Andy!

Szerintem 9-én volt pé-d. Úgyhogy nagy esély van a babára!!!

Drukkok mennek!!!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Én is 9-e környékére tenném a pédet. A hőd nagyon jó alakul, de hogy lement egy pár fokot ne aggasszon, nálam is így volt, holnap tuti feljebb megy.

Többiek, hogy vagytok?

Ez az időváltozás nem igazán tesz jót, sokat fájdogál a fejem, tompán.

A babus nagyon el lehet, mert sokat mocorog, este és reggel a legintenzívebb, napközben nincs mindig rá időm figyelgetni.
Jövő héten szerdán megyek az orvoshoz és megkapom az AFP és a véreredményeket.

Naysa
naysa

Sziasztok!

Kicsit elhanyagoltalak benneteket, gratulálok az új kismamiknak, és várom az újabbakat!
Most kerestem rá Barbira, aki utolsó jelentkezésekor írta, hogy 3-ra ismét fiút vár. Ezek szerint a Jónás tévedett. Sajnálom szegényt.
Andi, dobnál egy táblázatot, ki mennyi idő alatt hozat össsze a babót, ki milyen módszert alkalmazott - vagy csapott egy görbe estét? A tényekre lennék kiváncsi.
Visszaolvasásom szerint eddig csak az ovu-tesztes "nemválasztás" működik? És csak annak, aki minden játékszabályt betartott?

Üdv!
Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Éva!
Nekem csak egy ilyen táblám van:
Kép

Igaz, frissítettem az adatokat (terhességi hét és társai :) ), de hiányos még így is, pl. Mókusmama adatai.....
Ha megírjár a csajok, hogy ki mit alkalmazott a baba neme érdekében, akkor bővítem szívesen!
Ja és persze majd azt is írjátok meg, ha megtudjátok, hogy milyen nemű baba lakik a pocakotokban!?

Remélem hamarosan az én nevem mellé is kerülhet valami.....
:D :wink:

Kép
oriandy

Andi!

Nagyon jó a tábla, szorítok, hogy a te neved mellé is kerljön nemsokára valami!!!
Megkaptad a teszteket?

Kép
Kép
gyurmi

Gyurmi!
Igen, megkaptam, hülye vagyok, már meg is akartam ám köszönni....
Szóval: Köszi szépen!!!!!!

Kép
oriandy

Sziasztok!

Köszi a táblázatot, Andy!
Jól emlékszem Timtom, nem tartott be mindent és Szerencse? Hogy is készült ez a kisfiú? Kislány lett volna a cél?
Gyurmi, Akíra, Mókusmama és Naysa még nem tudja biztosan, igaz?
Tulipán az egyetlen, akinél már biztos a kislány :lol: .
Jó babahordást és gyártást az illetékeseknek!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Köszi a táblázatot, Andy!
Jól emlékszem Timtom, nem tartott be mindent és Szerencse? Hogy is készült ez a kisfiú? Kislány lett volna a cél?
Gyurmi, Akíra, Mókusmama és Naysa még nem tudja biztosan, igaz?
Tulipán az egyetlen, akinél már biztos a kislány :lol: .
Jó babahordást és gyártást az illetékeseknek!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Megjöttem az orvostól, minden a legnagyobb rendben van. Kicsit fellélegeztem, amkor megmondta, hogy az AFP és a vérképem is tökéletes.
Ami jó, hogy a vérképemben semmi csillagos nincs, azaz minden a határértéken belül van.
Az AFPm: 50,1 ng/ml, 1,73 MOM

A méhem újszülött fej nagyságú, és teljesen zárt. 3000
A vérnyomatom: 100/60.

4 hét múlva kell visszamennem.

Agmano: Én mindent betartottam a kisfiú érdekében ( étrend, lugosítás, pé-kori és utáni szeretkezés) , de már valahogy nem vagyok benne biztos , hogy sikerült.

Naysa
naysa

Sziasztok!

Naysa, örülök, hogy minden rendben van! És nem láttatok kukacot? Vagy még semmit nem láttatok? :roll: Olyan kiváncsi vagyok, hogy kinek sikerült és kinek nem! :)

Mi holnap megyünk uh-ra, a genetikaira, ugyhogy nálunk majdnem biztosra el fog dőlni, hogy mi van a lába között Zsebinek! Persze kivéve ha annyira szemérmes, hogy keresztbe csapja a lábait és a köldök zsinórt is oda teszi :lol: De hát ez majd holnap reggel kiderül :)

Egyébként én inkább nem nyilatkozom, hogy mi hogyan csináltuk :lol:

Andy, azért én nagyon várom azt a hcg tesztet, ugyhogy azért olyan sokáig remélem nem bírod, ha nem jön meg :lol:

Gyurmi, Mókusmama veletek mi újság? Hogy vagytok? :)

Tulipán! Miért nem irsz? Bár gondolom rengeteg a dolog a sok gyerekkel meg a tanulás is, de azért ha időd engedi 2 sort írhatnál, hogy tudjuk jól vagytok :)

KépKép
KépKép
akíra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?