sziasztok!
Megint jo sokat irtatok, nem gyozom olvasni.
Marti! Boldog szulinapot utolag! Anyukadnak jobbulast. Es baratnodnek erot es kitartast kivanok.
Mikor jottok Angliaba? Mennyi idore? En Sheffieldben lakom. Farnborough eleg messze van tolunk. 3-4 ora vonattal.
Manna! Mega drukk hetfore! minden rendben lesz, ne aggodj. remelem szivrohamot se fogsz kapni az aratol
Szorsi! Udv koztunk!
Bebic! Jo utat es jo multast! Azert csak ovatosan ugralj!
BB! Gratula a jo uh-hoz!
Hemej! Jo utat. es gratulalok a mozgashoz!
Magnes! Jo koltozest nektek! Nagyon szupi, hogy sikerult. Majd kuldj kepeket, ha lesz idod.
Ibernuska! Imerosern hangzik, en is el tudok aludni a legnagyobb ricsajban is. A ferjem rendszeresen jatszik gitaron, engem mar az se zavar...
Az en draga pocaklakom az elmult ket napban csak parolt zoldseget engedelyez. minden masnak meg a gondolatol is rokakomaval fenyeget.
Tegnap megnezte apa a 7 perces video felvetelt, amit a Brendonban kaptunk, es maris felfedezett hasonlosagot a baby es maga kozott. Apa ha faradt rendszeresen teszi egyik karjat a feje fole keresztbe, es a baba is csinalt valami hasaonlot. szoval ettol nagyon odavolt.
Magnes, Alma, Verzso. Eg a kepemrol a bor. A legjobb szandekkal akartam cselekedni, de nem ugy nez ki, hogy sikerul.
Jobban utana neztem a repulo tarsasgnal a babakocsis temanak. Sajnos nem eszik olyan forron a kasat. mert nem eleg, hogy kene 5000ft-t fizetni az extra csomagert, meg 3600 ft kernek KILONKENT! szoval nem tudom, hogy hany kilo az a babakocsi, de lehet, hogy a vegen olcsobban jonne ki otthon. Nem hiszem el, hogy mennyire szemetek, en azt hittem ha kifizetjuk az 5000ft-t akkor azert mar fel lehet adni a babakocsit. Naggggyon gaaaaaaaaaz. Szoval terden alva esedezem a bocsanatotkert.
Minden mast, ami kisebb es belefer a borondbe tenyleg nagyon szivesen elviszek barkinek.