Új privát üzeneted érkezett!

mannababóca kitartás.
Csakegy :hurrá h minden ok.
csajok nekem is 2006 os a jelenlegi kiskönyvem :shock:

És a terhességem koránál nekem viszont egy héttel le van maradva a baba méretileg,de tudjátok én vagyok az a különc,aki nem a középidőben,hanem jóval később esett teherbe. :roll: Sebaj karácsonyra azért tuti babázok!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Ha megengeditek szeretnék idepofátlankodni!
Nagyjából sierült végig olvasni az üzeneteiket, nagyon szimpatiusak vagytok.

December 05 -re várjuk az első bamánkat. Éppen ma lettem 14 hetes. Nagyon várjuk és sok-sok dolgogban tele agyok aggodalommal és félelemmel, ezért ha buta kérdéseket tennék fel előre elnézést kérek.

Olvasva benneteket nagyon nagy szerencsém van eddig. Első baba és szinte spontán ahogy elhatároztuk szinte 3 hónapon belül már meg is fogant. kop-kop-kop. :oops: Bár nem lesz könnyű mert egy nagy költözés előtt állunk Miskolcról a dunántúlra, de majd csak megoldjuk valahogy, ez most mellékes is.
Vendég

Hú Márti! Sokkal boldogabb születésnapot! Anyudnak jobbulást! Barátnődnek sok-sok erőt, anyósod meg .....be!
Tesztnek 1-2 órán belül van eredménye.

Zsiráf! Akkor te viszed a pálmát UHU ügyben. De miért kellett neked 18-szor menni? Oké, a parásokat értem :wink: de a többi?

Manna! Ez nagyon jó hír! :lol: Tényleg ne aggódj!
Szerintem is "ragasztasd" oda, ismerősömnek már csinálták, tényleg rutin...csak az ára nem. :cry: Bár úgy veszem ki soraidból, hogy TB-támogatott lesz.

Sarmi! Majd az AFP-t lesz nehéz neked belőni. Gondolom később hívnak az egy hét tolódás miatt.

Szorsi! Üdv közöttünk! (Pont egyidősek vagyunk :lol: )
A költözést te majd csak távirányítod, szegény apa reszkessen inkább :wink: Merre költöztök?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Sarmon:
Én is egy héttel fiatalabb terhes vagyok, nekem mensi előtt két nappal fogant Zsebike..:)
Azt hiszem én ezért is megyek az Istenhegyire, mert ,ha belegondolok, az AFP-nél lehetnek téves eredmények emiatt..

UH:
Valamit mindig ki kell találni, ami káros, veszélyes, stb.. Az uh-t már olyan régóta csinálják, hülyeség, hogy káros lenne...
Annával nekem is volt vagy 20 uh-m... Ahogy elnézem, meg sem kottyant neki.. :)

Ma viszik a hűtőnket és a sütőt a lakásba, holnap már ott alszunk :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

De jó Mágnes! Akkor lesz sarokszámolás?

Kép
zölddisznó

Zöldi:
Ha el nem alszom,mire a végére érnék....:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Trombibébi!
Gratula a kombi teszthez! Valami indokolta, vagy csak a saját megnyugtatásodra kérted ezt a vizsgálatot?

Mágnes!
Az álmosság nálam is folyamatos!!! Viszont így annyira tompa vagyok, hogy sokkal kevesebb dolgon idegesítem fel magam. :-D Ez a kómás állapot jót tesz a babának. Nálad miért van szükség a kombinált vizsgálatra?

Bébic!
Neked is gratula a szupi eredményhez!

Csakegy!
Ez azért nagyon durva, hogy ennyire elnézték a kórházban az UH-t!!! Izgulhattál a hülyeségük miatt egy csomót! De nagyon örülök, hogy minden ok!!!

F.Márti!
Nagyon sajnálom a barátnődet! :-( Anyukádnak jobbulást! Neked meg utólag is boldog szülinapot!

Szia Szorsolya!
Üdv köztünk és gratula a babához! Nálunk is az első baba és amilyen hypohonder vagyok, én is arra számítottam, hogy hülyére aggódom magam, de eddig tök jól viselem! Ne gondolj semmi rosszra, az sem tesz jót a babának.

Mi kb. 5 hete költöztünk. Előtte a szüleink is itt voltak pár napig segíteni a felújításban. Mindenki sürgött-forgott én meg a nappaliban felállított műanyag napozóágyon aludtam a legnagyobb rumli és zaj közepette. Egyszerűen nem bírtam ébrenmaradni. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Marti: örülök, hogy Anyud jobban van. Neked pedig kitartást, gondolom, hogy nem lehet egyszerű.

Mannababoca: dejóneked! Na, nem a műtét miatt, hanem az eredmény miatt, meg hogy bizti mehet a sima szülés.
Nekem sajna max. fogóval, de az sem valószínű. De sebaj, legyen kint, nekem meg biztosan megmarad a szemem világa. :lol:

Sarmon: nekem fingom sincs (bocsi) ezek után, mikor eshettem teherbe. :P Mert ha emlékeim nem csalnak, a "babacsinálós" akciózások előtt jóval voltunk együtt....
Érdekes lesz az AFP időpont belövése...

Mágnes: a "megyek az Istenhegyire" az a kombinált tesztet jelenti?
Akkor ha nem lesz jó az AFP eredmény, lehet, h. nekem is érdemes lenne elmenni majd?

Zöldi: majd elfelejtettem, gratula a puncishoz! :lol:

Szorsi: üdv köztünk! Engem is érdekelne, ha nem titok, hogy merre költöztök a Dunántúlon. Én vasi lány vagyok. :lol:
bébic

bébic:
Az Istenhegyin a kombináltra megyek.
miért ne lenne jó az AFP-d? ha ne adja ég ilyen lenne, akkor úgyis tovább küldenének.

bernus:
A dokim mondta, hogy menjek el, igazából konkrét indok nincs, nem tartozom abba a korhatárba. A dokim viszont óvatos nagyon, és gondolom mivel nem tudjuk betájolni a pontos kort,(3 szülési dátumom van :) ) így ez a legbiztosabb, ha megnézik Zsebit az Istenhegyin.

Kép
Kép
Kép
mágnes

[quote]A írta:kkor ha nem lesz jó az AFP eredmény, lehet, h. nekem is érdemes lenne elmenni majd?

Bébic! Akkor már késő! Már csak a 4-es tesztet lehet 16. hét után megcsinálni.
Köszi a gratut!

Mágnes! Egyetértek! És ott azért máshogy értenek az UH-hoz is, amint szegény Csaki megtapasztalhatta. Az összes doki oda viszi a feleségét! :lol:

Kép
zölddisznó

Rókámat egy hamburgerért!!!!! :cry: Megveszek annyire kívánom!

Kép
Kép
Kép
mágnes

...gonosz! Most már én is!!! :twisted:

Kép
zölddisznó

Mágnes!
Én kívánós nem vagyok (még), de az utóbbi napokban olyan gyakran korog a gyomrom, hogy az hihetetlen!!! Pedig eddig tök büszke voltam rá, hogy nem vagyok kajás, de ami most kezdődött... na ez durva!

Kép
Kép
lbernuska

Juttatni kell bele egy kis hambit! :wink:

Kép
zölddisznó

Jaaa, értem, köszi csajok!
Pedig úgy igyekszem képbe kerülni ezekkel a dolgokkal, eddig csekély sikerrel... :oops:

Most pusszantok mindenkit, utazunk szülőkhöz, holnap meg lagziiiiiiiba megyünk, megtáncoltatom a Pocaklakót! :lol: :lol:
Mindenki nagyon vigyázzon magukra! :D
bébic

Sziasztok!

Köszönöm a üdvözléseket!

Apuka már most is Fehérváron dolgozik személyes kapcsolatunk jelenleg a hétvégékre korlátozódik. Tehát jelenleg a távkapcsolatban éldegélünk.

Én törzsgyökeres miskolci vagyok, de itt nagyon beszükültek a lehetőségek és már a baba előtt én is váltani akartam munkahelyileg. (ezerrel kerestük nekem a munkát). No ez most ha minden jól megy egy időre megoldódott.
De azért még szeretnék itt szülni és csak utána véglegesen költözni. hogy a kivitelezés hogyan fog megtörténni még nem tudom.
Itt van a dokim akiben eddig 1000 % -ig megbiztam és stb.
Lehet, hogy nem jól gondolom de most úgy érzem ez így lesz jól.

Szeretném kérdezni, hogy a vonalzót hogyan kell beilleszteni mert nekem sehogy sem megy. :cry:
Tudom, hogy már leírtátok, tuti én vagyok a béna.
Leírná nekem valaki.
Köszike:O.
Vendég

Bocsika
Sikerült a vonalzó !!! :D :D
Vendég

Te is! Jó mulatást!

Kép
zölddisznó

Zöldi, Bébic, és a többiek, nagyon köszönöm, jobban is vagyunk a bíztatásoktól.

Zöldi képzeld a meglepetéstől elfelejtettem megkérdezni az árát, lehet, hogy attól meg szívszélütést fogok kapni... :D

Lehet, hogy már addig nem jelentkezem, drukkoljatok hétfőn 3-kor a technokolos, prittes ragasztósdihoz.

Kép
mannababoca

Drukkkkkkkk!

Kép
zölddisznó

1 órába telt mire elolvastam 3 nap termését. Húú! Zajlik az élet mindenkinek.
Üdv. az Újaknak, gratula a jó uh-okhoz, jobbulást a felépülőknek, és kitartást mindenkinek.

Tegnap voltam uh-on én is, nagyobb a baba, mint a számított, nem sokkal úgy másfél héttel. Egyelőre nem látni fütyit, de még korai örülnöm - mondta a dokinéni. Irigyellek Zölddi, de nagyon.

Jövő héten csütörtökön megyek az Istenhegyire, mert a CRL értéke miatt előrébb kellett hozni, nehogy kicsússzak a kombinált teszt idejéből (mint két éve). Aztán vár még rám egy pajzsmirigy vizsgálat, mert sajnos 1,5 éve észrevettem, hogy van egy strummám, ami műtéti határon mozog. Ezt folyamatosan ellenőriztetni kell.

Ja, mégegy, vigyázzatok a hormonjaitok okozta hevesebb reagálásokkal, néhány hozzászólás hisztisnek tűnt, nem kicsit.

Puszi

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Kérdésem:

Hányadik héten csinálják a terheléses cukor vizsgálatot? A Honvéd kórházban (bocs, ÁEK) is itatnak löttyöt? Régen csak zsemlét és tejet kellett enni-inni.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

[quote]J írta:a, mégegy, vigyázzatok a hormonjaitok okozta hevesebb reagálásokkal, néhány hozzászólás hisztisnek tűnt, nem kicsit.

Persze, aki 3 napig nem jön, az nem is hisztizik! :wink: :lol:

Terhelésest dokija válogatja, ha nincs előzmény, akkor 24. A cukros lötyit nem érdemes elsumákolni, mert a zsemlés nem az igazi.

Kép
zölddisznó

Berni, nekem se volt különösebb okom a kombinált tesztre (hacsak az nem, hogy már 30-on felül vagyok), dokim ajánlotta, és megnyugtutásul...

Szorsolya, üdv!

Kép
trombibébi

szorsolya üdv köztünk.jó babavárást kívánok!
Mi holnap ballagásra megyünk,eszem iszom dínom dánom,egy kicsit jó is ez a terhesség mert annyit és azt ehetek amit akarok,mert nem kell folyton a fogyókúrára gondolni :lol: És elém teszik le elsőnek a húslevest és én kapom a sültes tálat is először... :lol:

mindenki vigyázzon magára!!!Jó hétvégét!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Önzö módon most csak magunkról irok. :oops: Csajok most ne nézzetek hülyének de érzem a pici mozgását. :D Naponta többször is csikiz minimanó olyan jó érzés.Oké tudtam hogy hamarabb fogom érezni hiszen második terhesség.Beninél 16-hetesen éreztem elöször.

Amúgy csak azzért jöttem hogy el köszönjek.Holnap indulunk hajnalba Mo-ra.Valamikor julius közepe fele jövök.Mindenkinek kellemes babavárást kívánok addig is!!!
Sziasztok!!!!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

A discovery science-n most megy egy műsor a baba méhen belüli fejlődéséről...
Vendég

gyenge idegzetűek most ne kapcsoljanak oda...
Vendég

sziasztok!

Megint jo sokat irtatok, nem gyozom olvasni.

Marti! Boldog szulinapot utolag! Anyukadnak jobbulast. Es baratnodnek erot es kitartast kivanok.
Mikor jottok Angliaba? Mennyi idore? En Sheffieldben lakom. Farnborough eleg messze van tolunk. 3-4 ora vonattal. :cry:

Manna! Mega drukk hetfore! minden rendben lesz, ne aggodj. remelem szivrohamot se fogsz kapni az aratol :D

Szorsi! Udv koztunk!

Bebic! Jo utat es jo multast! Azert csak ovatosan ugralj! :wink:

BB! Gratula a jo uh-hoz!

Hemej! Jo utat. es gratulalok a mozgashoz!

Magnes! Jo koltozest nektek! Nagyon szupi, hogy sikerult. Majd kuldj kepeket, ha lesz idod.

Ibernuska! Imerosern hangzik, en is el tudok aludni a legnagyobb ricsajban is. A ferjem rendszeresen jatszik gitaron, engem mar az se zavar...

Az en draga pocaklakom az elmult ket napban csak parolt zoldseget engedelyez. minden masnak meg a gondolatol is rokakomaval fenyeget. :lol:

Tegnap megnezte apa a 7 perces video felvetelt, amit a Brendonban kaptunk, es maris felfedezett hasonlosagot a baby es maga kozott. Apa ha faradt rendszeresen teszi egyik karjat a feje fole keresztbe, es a baba is csinalt valami hasaonlot. szoval ettol nagyon odavolt. :lol:

Magnes, Alma, Verzso. Eg a kepemrol a bor. A legjobb szandekkal akartam cselekedni, de nem ugy nez ki, hogy sikerul.
Jobban utana neztem a repulo tarsasgnal a babakocsis temanak. Sajnos nem eszik olyan forron a kasat. mert nem eleg, hogy kene 5000ft-t fizetni az extra csomagert, meg 3600 ft kernek KILONKENT! szoval nem tudom, hogy hany kilo az a babakocsi, de lehet, hogy a vegen olcsobban jonne ki otthon. Nem hiszem el, hogy mennyire szemetek, en azt hittem ha kifizetjuk az 5000ft-t akkor azert mar fel lehet adni a babakocsit. Naggggyon gaaaaaaaaaz. Szoval terden alva esedezem a bocsanatotkert.

Minden mast, ami kisebb es belefer a borondbe tenyleg nagyon szivesen elviszek barkinek.

KépKép
KépKép
mush589

lanyok! ti jartok meg itt mas topikokba is?

KépKép
KépKép
mush589

Hemej! Ez fantasztikus!
Azért majd itt is megtámadhatnál néha egy internet kafét! :wink:
Kellemes itthonlétet! Gömbölyödj!

Mush! Igen, én négy topikba írogatok :lol:

Csaki! Én már láttam ezeket a sorozatokat, eszméletlenül jók!

Kép
zölddisznó

huha! 4 topik. nem semmi.

sajnos en meg nem lattam ezeket a sorozatokat, itt ugye mas csatornak vannak :)

KépKép
KépKép
mush589

Zöld: tényleg jók ezek a sorozatok de a szülésről szóló részeknél mindig kiakadok. Automatice EDA a gerincbe, nehogymár fájjon (ebben a részben 3 nőből 3-nál), aztán a kitolásnál a nő nem is tudja mikor mit csináljon és utasításra tol mert az EDA miatt már nem érzi mit és hogy kellene, végig háton fekvés vajúdás alatt hason végig CTG-vel, kitolás teljesen vízszintes pózból háton fekve... Hát... Az tény, hogy így a szülés egy egyszerű kórházi műveletnek tűnik ami ugyan fáj egy kicsit de semmi különös, de iszonyú művi, SEMMI köze a természetességhez és nem tudom, pszichésen hogy éli meg az ember. Nekem úgy tűnik mint egy vágás nélküli műtét. Steril, forgatókönyvszerű ahol a nő csak egy passzív szereplő - pedig ez még csak nem is császármetszés.
Vendég

Jo ejszakat mindekinek! szep babas almokat!

KépKép
KépKép
mush589

Mush: ezért nehogymá' rosszul érezd magad :D . Sajna nem csodálkozom, túl szép (és túl olcsó) lett volna, hogy igaz legyen. :D
Szóval no para! :)

CSakegy: nagyon örülök a jó híreknek! Reméljük a kövi vizsgálatokon már nem lesz több "baki".

Szorsi: én is üdvözöllek :)

Sarmon: tényleg használd ki, hogy nem neked kell főzni, összeszedni, mosagatni :D Edd magad degeszre :D

Hemej: jó itthonlevést. De tényleg próbálkozz majd egy-két netes lehetőséggel, hátha lesz időd jönni.
De persze azt is megértjük, ha most vsakis a családra és rokonokra koncentrálsz :D Mi nem megyünk sehova és várjuk majd a beszámolót. :D

Mágnes: én is tiszta be vagyok zsongva néhány kajafajtáért. :D És persze miket kívánok leginkáb??? AMi hemzseg az E-ktől :D (lsd:mekis hambi, zacsis leves...)
És jó berendezkedést!

Zöldi: négy topikba??? Nem semmi, hogy ennyi nevet meg történetet meg tudsz jegyezni :shock: :) Le a kalappal!
Vendég

sziasztok
Rég nem irtam, de azért közben megprobáltalak végigolvasni titeket, nem vollt egyszerü...
Először is üdvözlet az újaknak, gratula mindenkinek a kis pocaklakókhoz
Velem közben sok minden történt, költöztünk, férjhez mentem, és nem mellékesen láttam és hallottam a babócámat. Nagyon izgő mozgó volt, a tarkóredő is megfelelő, minden ok volt. A könnyem kijött, amikor láttam. Lehet ha nektek ez már elcsépelt és uncsi, de mivel most voltam másodszor vizsgálaton (az elsőn még csak 6 mm volt), nagyon nagy boldogság volt látni a bennem lakó kis emberkét 8) , aki jelenleg 62,8 mm

Kép
galzsuzsa

Csaki! Hát ja.

Alma! Kicsit füllentettem, az egyikben már csak lesek és szurkolok :lol:

Mágnes! Ezt nem bocsátom meg neked! :twisted: :wink: Tegnap a hambis diskurzus után mentem mászkálni, és megtámadott egy GYROS! Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor ettem életemben! ...de megbocsátok, mert utána egyáltalán nem fájt a gyomrom, mintha elvágták volna az előző napok görcseit...pedig hagymával és csípős szósszal ettem! :wink:

Kellemes pihit és jó családozást a hétvégére!
Én itthon egyedül, apa dolgoz.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

KÖSZI MINDENKINEK A SZÜLINAPI JÓKIVÁNSÁGOKAT!!!! :lol: ÉDIK VAGYTOK!!! :lol:

Szorsi:
üdv köztünk! :lol:

Hemej:
én is érzem már pár napja :lol:
Jó szórakozást és gömbölyödést neked, amig ujra jössz! :wink:

Manna:
drukkok mennek hétfőre!remélem az ár nem lesz valami égbekiáltó :wink:

Mágnes:
Jó költözést, milyen jó lesz nektek majd az új lakásban :lol: Tegyél fel majd képeket!

Bébic:
Mulass jól, csak vigyázz nehogy kipottyanjon a pocilakó :wink: :lol:

Zöldi:
én is irogatok 3 topikba, de nagyon szita az agyam :oops: Erősen jó memóriád kell legyen :lol:

Mush:
mi 18.án megyünk és 12 napot leszünk ott. Már megvette a jegyeket a tesóm a Thomas Land-be a fiuknak, már nem győzöm őket nyugtatgatni, minden reggel indulnának :lol: :lol: :lol: Rajzolják a repülőt, amivel menni fogunk, meg térképet készitenek,stb...Nagyon várják :lol: Én a terhességem elején szinte csak gyümölcslevet ittam, nem tudtam semmit sem megenni, mindentől émelyegtem.Le is fogytam 7 kg-ot. Mostmár ehetek mindent , de a húst még mindig nem kivánom, és a fokhagymás dolgokat...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Elöl tapadós lepényes van, aki már érzett valami mozgást? Én csak álmodtam róla...jó volt nagyon! :lol:

Kép
zölddisznó

háááát... a legutóbbi UH-n amikor fölé ért az UH fej (ugye jól rányomva a méhemre) akkor hatalmasat rúgott belém:) (mondjuk az enyém határeset, a legutóbbi infó alapján inkább elől tapad mint hátul... (Lillánál anno egyszer éreztem a 14. héten, aztán a 18. héttől rendesen... most gyanús néha a szitu)
Vendég

Hú, már alig várom! :lol:

Tudtok még hason aludni?

Kép
zölddisznó

vera. drukkkkkkkkkkkkk holnapra! majd tegyel fel kepet legyszi!

Zoldi en meg tudok hason aludni szerencsere, bar legtobbszor felig hasonalszom. vettem alvos/szoptatos parnat. maga a gyonyor azzal aludni :lol: :lol: :lol:

Milyen topikokba irogattok lanyok? nagyon jo lehet a memoriatok! :wink:

galzsuzsa. szupi eredmenyek!

marti. azt elhiszem, hogy be vannak sozva a gyerekek. biztosan szupi nyaralas lesz majd. remeljuk nem esik majd az eso :wink: londonba is mentek majd?

ma delelott elmentunk a varosba a parommal. vett nekem ket kismamis felsot, meg elvitt ebedelni, es nem fogjatok kitalalni mit ettem. hamburgert. magnes hibaja. :lol:
aztan egy jo 3 oras alvassal oblitettem le :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Én még tudok hason aludni! Szerencsére! :) Én állandóan azon alszom nehéz lesz átszoknom. De a szopizós párna ötletet már a barátnőm is javasolta, neki is nagyon bejött.

Állitólag nőtt a pocim,de nekem csak olyan mintha jól bezabáztam volna!

A farmekekről már le kellett mondanom, :( a többi gatyóval még nincsennek gondjaim. :)

O.
Vendég

Én is még félhason, felhúzott térddel. Szopipárnát varrtam én is! Jó találmány.

Kép
zölddisznó

ahogy igertem felteszem a kepet ujra. bescannelve 100x jobb. Kép Babuci

KépKép
KépKép
mush589

ma itt nagyon csend van. biztosan mindenkinek sok dolga van...

KépKép
KépKép
mush589

Harivera!
Ma voltam UH-n a Babaexpon. Hát picit csalódás volt, mert annyira kicsi még a baba, hogy 4D-ben csak részletei látszottak, így DVD-t nem is kértünk róla. De 2D-ben tök jó volt, meg az is, hogy végre Apa is láthatta a porontyát. :-D No és a szívhangját is meghallgathattuk (persze megint elbőgtem magam), eddig még nem sikerült hallani. A dr. néni azt mondta, hogy a nem meghatározása 16. hét előtt nem nagyon megy... :-( Sebaj, várok még néhány hetet.
Neked sok sikert holnapra, nálad már biztos tök jól fog látszani minden!!!

Zölddi!
Én nem alszok hason, de amikor átfordulok egyik oldalamról a másikra közben hason fekve már tökre kényelmetlen. Én is úgy alszok, mint te, úgy még tök kényelmes.
Mocorgást én még egyáltalán nem érzek és érdekes, hogy még nem is álmodtam a babával...

Kép
Kép
lbernuska

megvagyok fazva es nagyon faj a torkom

mit javasoltok? mit lehet szedni? strepsils?

koszi

KépKép
KépKép
mush589

Na hát én most keltem fel! :wink:

Mush! Aztt nyugodtan és gigaadag C-vitamint!

Többiek? Pihi?

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?