Hmm, lassan felölthetném a "feketebárány-jelmezt"
Pedig csak arról van szó, hogy nem kevés keresgélés után találtam egy orvost magamnak és a gyermekeimnek, akiben maximálisan megbízom, akivel van olyan jó a kapcsolatom, hogy meg tudok és meg merek vitatni vele bármi aggályomat és, aki megadta a telefonszámát, hogy ha bármi problémám van hívjam nyugodtan (maximum, amikor neki nem OK, akkor úgyis kikapcsolja!) Ezek után nem kell elgondolkodnom azon, hogy milyen az, ha a legapróbb (ami amúgy sem szokásom) dologgal is hívogatom. De majd puhatolózom nála ez ügyben
És csak ismételném a korábban leírtakat, semmi kifogásom, ha egy orvos is közbeszól egy témában (ezt soha nem is állítottam), egy szóval se mondtam, hogy gond, ha vita kerekedik és orvosi véleményt is lehet olvasni. Nekem csak az furcsa (de ezzel szintén ismételni tudom csak önmagam), hogy valaki nem a saját orvosával szeretné megbeszélni a problémáját. De biztos én vagyok ilyen kivételesen jó helyzetben, mint ahogy ezt a hozzászólás elején is írtam.
Én nem ragoznám tovább a mondandómat, hiszen az előző hozzászólásomban is leírtam, hogy ez csak az ÉN véleményem a net-rendelővel (annak is CSAK az ilyen szakirányú változatával) kapcsolatban, senkinek nem akartam ártani vele.
Dzsili, mi végre a négy vigyorarc? Én csak 3 gyerkőcöt számoltam a képeken
Évica