Új privát üzeneted érkezett!

Hmm, lassan felölthetném a "feketebárány-jelmezt"Kép
Pedig csak arról van szó, hogy nem kevés keresgélés után találtam egy orvost magamnak és a gyermekeimnek, akiben maximálisan megbízom, akivel van olyan jó a kapcsolatom, hogy meg tudok és meg merek vitatni vele bármi aggályomat és, aki megadta a telefonszámát, hogy ha bármi problémám van hívjam nyugodtan (maximum, amikor neki nem OK, akkor úgyis kikapcsolja!) Ezek után nem kell elgondolkodnom azon, hogy milyen az, ha a legapróbb (ami amúgy sem szokásom) dologgal is hívogatom. De majd puhatolózom nála ez ügybenKép

És csak ismételném a korábban leírtakat, semmi kifogásom, ha egy orvos is közbeszól egy témában (ezt soha nem is állítottam), egy szóval se mondtam, hogy gond, ha vita kerekedik és orvosi véleményt is lehet olvasni. Nekem csak az furcsa (de ezzel szintén ismételni tudom csak önmagam), hogy valaki nem a saját orvosával szeretné megbeszélni a problémáját. De biztos én vagyok ilyen kivételesen jó helyzetben, mint ahogy ezt a hozzászólás elején is írtam.
Én nem ragoznám tovább a mondandómat, hiszen az előző hozzászólásomban is leírtam, hogy ez csak az ÉN véleményem a net-rendelővel (annak is CSAK az ilyen szakirányú változatával) kapcsolatban, senkinek nem akartam ártani vele.

Dzsili, mi végre a négy vigyorarc? Én csak 3 gyerkőcöt számoltam a képekenKép

Évica
Évica

Évica !

Senki nem gondol feketebáránynak, inkább mindenki irigyel és baromi mázlistának tart, hogy ilyen klassz dokid van. Én csak a magam nevében írtam, aki nem ilyen szerencsés és jól jönne egy net-es lehetőség.

És mint írtam én is a saját orvosommal szeretnék cseverészni . Pont ez a lényeg, hogy a sajátommal, vagy olyannal akit személyesen ismerek és akiben megbízom (pl. egy másik orvos a Szent Imréből) és nem a net-en egy Amerikában élővel, aki 20 éve nem itthon praktizál ( Mr. Spock) vagy Erazmusszal, aki fogfájásra is Gynevac-ot ajánl- bocs, ha ezzel megbántottam valakit).

Kamilla
Kamilla

Babanyul !

Azért ha megpróbálkozol a Babanet-es indítással a dokidnál, akkor majd várjuk ám a beszámolót,hogy hogy fogadtaKép

Gamma
Gamma

Kamilla,
feljebb megtalálod a dokim rendelőjének a címét, telefonszámátKép
Üdv, Évica
Évica

Évica !

Már korábban megkerestem a nevét és a címét Kép, de azért köszi, hogy te is felajánlottad !

Lehet, hogy tényleg ez a megoldás, sajnos a dokik nem nagyon reagáltak az ötletünkre Kép

Kamilla
Kamilla

Hallottátok, hogy november 11-én volt a XI. kerület napja és ez alkalomból minden ezen a napon született baba, aki a Szt.Imre Kórházban született, 111 111 Ft-ot kapott ajándékba ? Szerintem ez nagyon jó ötlet, volt valaki közületek aki ezen a napon szült ?
Gamma

DeKIRÁLY !!!!! Kedves dolog Kép
DBarbi

Lányok!
meg tudnátok adni nekem a Balog hdoki címét és telefonszámát? Úgy értem a magánrendelőjének a címét és telefonszámát.
Ja, és hogy mikor rendel és hol lehet bejelentkezni. Felhívnám a héten mert jövő héten menni kéne a 10. hetes kontrollra. Kép
NAGYON KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!!!
babanyúl

Névtelen

Szia Babanyúl!
Gratulálok a kis 10 heteshez Kép
Balogh doki magánrendelőjének tel.száma: 2096838. Cím: Kende u. 8-10. A Móriczhoz is közel van (gyalogh 6-8 perc), de még közelebb a Bertalan L. utcai villamosmegállóhoz.
Rendelési ideje: kedd és csüt. 16.00-20.00, szerda 8.00-12.00.
Sokan szoktak lenni, legalább egy héttel előbb kell időpontot kérned, ha eltervezted, melyik napon akarsz menni.
Nagyon sok sikert kívánok. Reméljük elégedett leszel.

Manga
Névtelen

Köszi Névtelen a linket, megnéztem a nov.11-i babatermést a Szt. Imrében.
Jövőre nem szabad, hogy kimaradjanak a kerületiek, úgyhogy februárban majd készülünk rá, lehetőleg ikrekkel Kép

Gamma
Gamma

Manga! Nagyon köszönöm!!!!!!!
Azt hiszem be is jelentkezek ma, hogy jövő hétre tuti biztos legyen.
babanyúl

CORY!
Legy szives szives ird meg nekem Dr. Balint Mihaly maganrendelesenek telefonszamat es cimet, szeretnek elmenni hozza, szimpatikusnak tunik a leirasokbol.
koszi szepen

evapetek
evapetek

evapetek: küldtem mailt

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

En is a Szent Imreben fogok szulni, 2004. februar 28-ra vagyok kiirva. Az orvosom Dr. Balogh Tibor.

Szeretnek erdeklodni Toletek, hogy a korhazi szulesre felkeszito tanfolyamokra jar-e most valaki kozuletek, mert en szivesen mennek de egyedul nem igazan szanom ra magamat. Ha jar valaki, akkor ha nem gond, csatlakoznek hozza.

Elore is koszi a valaszokat!

Tovabbi szep napot mindenkinek!

Kinga (es a pocaklako Oliver aki ma 26 hetes)
Kinga74

Sziasztok.Budaörsön Napsugár klub indult a lakótelepen.Dec.03.-án délelőtt vendégünk lesz Dr.Kocsis Éva a Szt.Imréből,egy kötetlen beszélgetésre.Kérdezhetitek szülésről,terhességről,szóval bármiről.02.-án pedig egy homeopata gyerekorvosnőt várunk.Gyertek el!
Névtelen

KInga!

Én márciusra vagyok kiírva és nekem is mennem kéne a felkészítőre, de még nem vettem rá magam. De kettesben talán könnyebb lenne. Te tudod, hogy mikor vannak ezek a felkészítők? Engem főleg a szülőszoba és a baba-mamás szobák érdekelnének. ha gondolod menjünk együtt.
Szia
Hajni
cshajni

Szia Hajni!

Orulok hogy irtal! Szivesen megyek Veled az eloadasokra! Engem is foleg ezek erdekelnek, meg persze a szules-egyuttszules cimu (erre a kispapit elcipelem) es az alternativ szules is erdekel(en igy szeretnek szulni). Es szeretnek talalkozni a szulesznokkel, mert en mindenkeppen fogadni szeretnek.

A korhaz honlapjan megtalalhato, hogy mikor vannak az eloadasok. A cim: http://www.imreszul.itx.hu/szulesfelk.html?PHPSESSID=5cd1dc033a12e59a08173e4023a 6189d

Az elso eloadas amire szerintem mehetnenk (persze ha Te is igy gondolod) az a Kismamaklub. Itt lehet talalkozni a szulesznokkel, es azt hiszem a szuloszobakat is ekkor lehet megnezni. A tobbirol sajna ebben az evben mar lemaradtunk azt hiszem, mert decemberben mar nem nagyon lesznek eloadasok, de nekunk meg a januar is boven jo, nem igaz? :-) Es azt meg tudjuk majd ott is kerdezni, hogy 2004-ben hogyan alakulnak az eloadasok idopontjai!

Ha gondolod, akkor irhatsz a profilomban talalhato mail cimemre is, es bovebben is megbeszelhetjuk a dolgokat! De ha ide irsz, az is jo!

Puszi!

Kinga es Oliver 26+3
Kinga74

Kedves Nevtelen a Napsugar klubbol,

hova kellene pontosan menni, es hany orara? Mert engem erdekelne a klub.

Kedves Szent Imresek,

van koztetek XXII. keruleti, aki ismeri a Kaldor Andor utcai rendelot? Meselne nekem rola, milyen hely? Rendel ott valamelyik doktorno a korhazbol?
Udv,

Moni(c)
monic

Kedves Monic!
Én úgy tudom, hogy a K.A.-ban nem rendel doktornő, egyébként tökéletesen olyan mint szerintem minden sztk. Általában sokat kell várni, és ami engem zavar, hogy a nőgyógyászati részen ( ez másik szoba, mint a terhesrendelő )ott ül a vizsgálóban az asszisztensnő és egyrész nincs módod a dokiddal négyszemközt megbeszélni a dolgokat (ez azért eléggé intim terület ), másrészt így a vizsgálat is többszemélyes lesz. Én párszor voltam ott és utána inkább maszek rendelőbe jártam. Érdekes, hogy a terhesrendelésen meg tudják oldani, hogy csak a doki legyen bennt veled. Persze ott is van, hogy vmiért bejön az asszisztensnő vagy egy másik doki, de legalább nincs folyton ott.
Üdv:
Kriszta
Krisztike

Kedves Krisztike,

Koszi a valaszt. Meg sose voltam Sztk. nogyogyaszaton, es Sztk.-ban is sokaig nem jartam, ezert meglepodtem, amikor legutobb a XX. keruleti (tavaly meg ott laktam) szemeszetet meglatogatva olyanok voltak a dokik, meg az aszisztensek, mintha maganorvoshoz mentem volna. Gondoltam, akkor altalanos valtozas volt az Sztk.-ban, de kar, hogy megse:-(

Moni(c), aki megint tul naiv volt
monic

Sziasztok !

Krisztike hozzászólásához szeretnék csatlakozni. Én ugyan a Fehervári úti SZTK rendelésre járok, de a helyzet ugyanaz (asszisztensnő végig bent csücsül). Ami ennél engem még jobban zavar, hogy az öltözőfülkében végig vagy kénytelen hallgatni az előtted ill. utánad következő nőtársad sirámait ( és persze a te problémadat is minimum egy illetéktelen ugyanígy végighallgatja). Persze megértem én, hogy így sokkal gyorsabban halad a dolog, több beteget lehet ellátni ugyanannyi idő alatt, de így a beteg személyiségi jogait teljesen figyelmen kívül hagyják, illetéktelenek olyan infohoz jutnak, amihez semmi közük. Amíg az orvost (és feltételezem az asszisztensnőt is) kötelezi az orvosi titoktartás, addig a betegeket nem.

Gamma
Gamma

Sziasztok,

idokozben kideritettem nehany fontos infot Nevtelen ajanlasarol. Hatha mast is erdekel:

Budaors, Napsugar klub - Kotetlen beszelgetesek
Cim: 2040 Budaors Napsugar setany 2.

2003 december 2 10:00 Dr. Toh Ildiko gyermekorvossal a homeopatiarol.

2003 december 3 10:00 Dr. Kocsis Eva szulesz-nogyogyasszal a vizsgalati modszerekrol.
Udv,

Moni(c)
monic

Lányok!

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a Balogh doktornak milyen az UH készüléke? Ő is tud videóra rögzíteni?
Előre is köszi!!!!!
babanyúl

Babanyúl!
Voltál nála? Milyen a tapasztalatod?
Az UH-ja egyszerűbb gép, mint a kórháziak, sztem nem tud kazira venni. De a rendes UH-ra (12, 20, 30, 38 hét) uis a kórházba küld, és ott lehet kérni felvételt.
Manga
Névtelen

Manga-
Abszolute szimpatikus volt, már alig várom a 12. heti UH-t hogy megint láthassam a babát.
sajna nem tudtam bejelentkezni a Bártfai rendelőbe, mert azt mondták, hogy szabadságolások miatt nincs előjegyzés és csak délelőtt van UH.... Kicsit aggódok a leendő tömeg miatt Kép Kép Kép
Hogy megy ez ilyenkor? Érdemes odamenni hamarabb? Mondjuk 7-fél 8? És olyan undokok mint a telefonban?
babanyúl

Szia Babanyul !

Na, ment a Babanet-es inditas ? Örülök, hogy szimpi volt a doki.
Ami az UH-t illeti, én úgy tudom, hogy időpontot csak akkor kell kérni, ha délután akarsz menni . Érdemes egyébként reggel menni,ha jól rémlik fél 8-tól van rendelés, ha 7-re odamész még biztos nem lesznek sokan.
A telefonban meg szerintem csak az asszisztensek undokok, a dokik nagyon kedvesek.
Én Szentesné Urning Mártát ismerem, ő például aranyos.

Gamma
Gamma

Sziasztok!

Énis a Szentesné U. Mártához jártam, nagyon kedves volt mindig, pedig családostul mentünk Kép

Barbi
DBarbi

Babanyúl,
a kislányom okt. 21-én született ebben a kórházban, akkor 8-tól volt UH rendelés. Már előző nap befeküdtem és 8-ra kellett átmennem UH-ra. A szobatársaim küldtek, menjek 1/2 8ra, mert rengetegen lesznek. Akkor még csak 1 várakozó volt és amúgy is az Osztályról küldötteket előbb behívták. Ezt csak azért írom, hogy erre azért számíts. Valóban kedvesek bent, én többnyire Bergendy Katalinhoz mentem, de ő is nagyon helyesen végigmutogatott mindent a babán. Bár, ha nem kértem videó felvételt, akkor gyorsabban ment a méricskélés...
Még annyit, hogy amikor szabadságolások miatt csak de. volt rendelés nekem mindig mondták, hogy 12-13 óra között menjek, mert addig lemegy a tömeg.
Hajni! Már vártam vmi bejelentkezést Tőled. Örülök, hogy jól vagy és minden rendben. Végülis kit választottál orvosodnak?
Kingának is: igen, Kismamaklub keretében lehet megnézni a szülőszobákat. Nagyon szépek Kép Én az elsőben szültem ezzel a Monet képpel a falon http://www.nga.gov/cgi-bin/pimage?70929+0+0 KépKép meg persze a férjemmel, az orvosommal és a szülésznőmmelKép
Évica
Évica

Babanyúl!
Örülök. Az UH-t viszont nem értem, én kedden telefonáltam és kértem időpontot, kaptam is hétfő du-ra. Lehet, hogy még épp belecsúsztam. A de-i rendelésről nem sokat tudok, mert ott még nem voltam, ill. csak most hétfőn láttam, amíg az NST-re várakoztam, hogy 9-kor voltak ott jó páran. Én a Bergendy Katalinhoz jártam, szerintem kedves és alapos is. Csinált felvételt is.
Manga
Névtelen

Bergendy Katalinról egyszer nekem is pozitív véleményem volt, de mikor másodszor voltam nála, az rémes volt. Kicsit több volt a magzatvíz és határeset afp, de a genetikai uh-on azt mondták, minden oké. Ő a 32. héten teljesen bepánikoltatott. A kisfiam egészséges, de nem kívánom senkinek azt az érzést.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Manga,
akkor már inkább itt folytatnám. Az utolsó mondatodtól híztam pár kilót, kösziKép
14 nap, hmm, de irigyellek! Akkor karácsonyra már otthon is lesztek. Szülésznőt választottál?
Évica
Évica

Évica,
nem, szülésznőt nem választottam. Úgy vagyok vele, hogy bízom az orvosomban, akit választottam.
Bízom benne, hogy ketten (hárman: a babával) urai leszünk a helyzetnek. Neked volt fogadott szülésznőd?
Manga
Névtelen

Kedves Manga!
A szülésznő választás nem azért jó, mert nem lesztek urai a helyzetnek, hanem azért, mert akkor egyrészt van egy garantált hozzáértő segítőd, másrészt egy ismerős ember vár a kórházban mikor szülni mész. Az orvos csak bizonyos idő után van ott, hiszen az elején nincs rá szükség. Én a második babámmal választottam szülésznőt és nagyon jó volt így. Szinte barátként várt a szülőszobán ( mire beértünk ő már bent volt - mivel előtte fel kellett hívni ). Sokkal több önbizalommal és kevesebb szorongással indultam neki a szülésnek. Én mindenképpen ajánlom, mert teljesen más a dolga, mint az orvosnak, ettől még bínod kell az orvosodban is.
Kriszta
Krisztike

Szia Manga,

igen volt választott szülésznőm, pedig én is bíztam az orvosomban. Krisztának igaza van, egyrészt más a dolga, mint az orvosnak, másrészt szülés előtt az NST-k ideje alatt mindig ott volt és tudtunk beszélgetni. Tudta mit szeretnék, milyen a hozzáállásom és én is ismertem az övét. Ráadásul előző nap befeküdtem túlhordás miatt és másnap reggel az orvosom ,miután megvizsgált, "eltűnt" műteni egész délelőttre. Viszont jött a szülésznő így nem tébláboltam ott egyszál egymagam egyre erősödő fájásokkal. Persze ez nem azt jelenti, hogy ha nem választasz szülésznőt, akkor a kutya se törődik Veled, (akikkel találkoztam mind nagyon kedvesek voltak!)csak, ha éppen beindulnak a babák és a mamák, akkor jó, ha van egy stabil ember melletted, a benned lévő babán kívülKép Szóval most ezen ne kezdj el aggódni semmiképp! Csak kíváncsi lettem volna, kit választottál, azért kérdeztem.
OFF
A párom megkérdezte a munkahelyén az 5 napos szabit és a gazdasági irodán tudnak róla, épp csak a közvetlen főnöke nem elég tájékozott...
ON
Minden jót kívánok!
Évica
Évica

Évica!

Csak reménykedem, hogy engem kérdeztél. Bár nem igen van most Hajni közöttünk. De én olyan régen írtam, hogy nem gondoltam volna, hogy emlékszel rám.
Nos, van választott orvosom. Dr. Bencsik András. Nem igen írtak itt róla, lehet, hogy nem a legnépszerűbb? Szerintem viszont jó orvos. Szülésznőt viszont választanom kellene még. Azt viszont nem tudom, hogy mennyiért mit adnak? Ha valaki tudna nekem konkrét tényeket mesélni... Pl. Mit várhatok tőle? Mennyit kér el érte? Mikor kell neki szólni? Még nincs tippem sem, hogy ki legyen, ha valaki tud esetleg neveket is...

Előre is köszönöm. Ja, dec. 11-én mennék a tanfolyamra. Addig kéne valami támpont.
Sziasztok
Hajni
cshajni

Hajni!
A szülésznőt az biztos, hogy a 36. hét előtt kell választani, mert utána ő fogja csinálni az NST-t a kórházban. Nekem a Fantha Zsuzsi volt, nem mondott konkrét összeget, bármikor felhívhattam ha kérdésem volt a szülés előtt is (most is őt választottam és direkt kérte, hogy időnként telcsizzek hogy vagyunk), mikor megindult otthon a szülés, felhívtam, megbeszéltük, hogy hánykor találkozunk a szülőszobán, ott ő várt minket, a felvételt, vizsgálatokat, mindent ő csinált, ott volt végig a szülés alatt ( de mindezt diszkréten, hogy ne zavarjon minket, viszont ha kell ottlegyen), hozott valami olajat a derekam maszírozásához, szóval sokat segített. A szülés után többször is bejött megnézni minket az osztályon amíg haza nem mentünk. Hála neki mindig tudtam mi történik és mi várható, mondta, hogy mit tegyek az elején a tágulás gyorsítása érdekében (séta az udvaron), neki is igen nagy szerepe volt abban, hogy reggel 8-kor mentünk be a kórházba és fél 12-kor született meg a kisfiunk. Szóval csak jót tudok róla mondani, ha érdekel elküldöm mélben a számát, de ha felhívod a szülőszobát, ott is tudsz vele beszélni.
Remélem segítettem:
Kriszta
Krisztike

Szia Hajni,
igen biztos, hogy Téged kérdeztelek. Annakidején váltottunk pár sort, emlékeztem, mennyire vártátok a babát és gondolkoztál két kórház között. A biztonság kedvéért vissza is kerestem. De tényleg örülök, hogy minden rendben.
Az én szülésznőm Nyulas Joli volt. Első gyerkőcöt nem itt szültem azért nem ő volt, de, ha esetleg lesz következő, akkor is őt fogom kérniKép Semmit nem akart rám erőltetni, ott volt, ha kellett és nem volt ott, amikor nem kellett. Nagyon jó érzékkel közlekedett ki-be a szobában. Nekem nagyon megnyugtató volt a jelenléte. Persze ezek biztos elmondhatók másokról, de én vele tapasztaltam meg a szülés körüli nyugalmat. Választani nem könnyű, de szerintem kérdezd meg az orvosodat is, hogy szakmailag ő kit ajánl, és esetleg van e olyan, akivel jól tud együtt dolgozni, mert egyik sem utolsó szempont!
Üdv.
Évica
Évica

Szia Hajni,
olvastam, hogy Bencsik doktor a választott orvosod. Nekem is ő az orvosom és nagyon jó orvosnak tartom. Csak eddig még nem tudtam meg, hogy mennyi nála egy szülés (szerintem ciki megkérdezni tőle). Tudsz valamit mondani erről?
Egyébként én május elejére vagyok kiírva.

Andi
Andi

Évica!
Köszi a szülésznő tippet Kép) Neked is köszi Kriszta! Én is gondoltam rá, hogy a dokim kedvencéhez kéne bejelentkeznem, de Bencsik azt mondta, hogy ő mindenkivel jól tud dolgozni és bárkit választhatok. Szóval nem vagyok közelebb. De Kingával megbeszéltük, hogy 11-én elmegyünk és akkor körülnézek. Fantha Zsuzsáról már régebben hallottam, de mindig a saját tapasztalat szerint döntök.

Andi!
Én nem voltam szívbajos és megkérdeztem. Ezeket a dolgokat muszály tudni. Nekem azt mondta, hogy ő nem lát bele senki pénztárcájába és mindenki aszerint fizet neki amennyit tud. Én kicsit zavarba jöttem ettől, mertígy meg akár le is éghetek. Azon gondolkodtam, hogy 30 és 40 között nem lesz se sok se kevés. Szerinted? Mellesleg én is meg vagyok vele elégedve. Mármint a dokival Kép) Te hova jársz vizsgálatra?
Hajni
cshajni

Lányok!
A Bártfai UH rendelő pontosan hol van?
Segytsetek!
Köszönöm szépen!!!!
Puszil benneteket babanyúl
babanyúl

Szia babanyúl!

A Szent Imre kórház melleti uta a Bártfai utca, s az UH rendelő talán a II. emeleten van, a nőgyógyászati rendelő mellett. Telefon: 464-8777. Remélem tudtam segíteni. Kriszti
Névtelen

Kriszti-
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!
babanyúl
babanyúl

Sziasztok Szent Imre korházos anyukák!

Bocs, hogy beléptem, de lenne egy kérdésem a korházzal kapcsolatban. Igaz nem a szülészetre vonatkozik, de hátha tudtok segiteni.

Állitolag már itt dolgozik egy
dr.Jósvai nevű plasztikai sebész orvos.
A telefonszámát és rendelési idejét szeretném kideriteni.
Tudtok róla valamit?
Fiona
fiona

Sziasztok, én új vagyok köztetek. Szeretnék orvost keresni, ill. választani ebben az intézményben. Kit ajánlanátok? Nekem dicsérték a Bálintokat, ill. Barna Istvánt. Tudtok róluk valamit? Légy szi' írjatok, Köszi: Szilvi
Névtelen

Szia Hajni!

Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, de épp tegnap vizsgáztam. Én a Bártfai utcai rendelőbe járok a vizsgálatokra. Épp szerdán voltunk Uh-n. Sajna csak de van rendelés (nincs előjegyzés), így elég sokat kellett várni.
A pénzzel kapcsolatban azt hallottam, hogy aki nem a magánrendelésre jár, annak kb 100 ezer a szülés; aki a magánba jár - mivel ott ugyis fizetsz - kb 50 az elvárt. Hát nem tudom.

Andi
Andi

Kedves Szilvi!

Barna Istvánt én is ajánlani tudom. Profi és korrekt. A néha megmutatkozó fanyar humora is kellemes.Kép Neki köszönhetem, hogy gyereket szülhettem.
Ha nem az ajnározást, hanem igazi orvosi ellátást vársz, akkor jó választás.
Szia. Zsófia
Ui: A Bálintokról is jókat hallottam. Kedvesek is.
Névtelen

Kedves Zsófi!Köszönöm szépen, ha aktuális lesz felkeresem őket.Az első gyermekem orvosát sajnos le kell váltanunk, annak idején őt is ajánlották. Most előlről kezdhetem az orvoskeresést. Remélem ez, majd beválik. Pussz mindenkinek. Szilvi
Névtelen

Sziasztok!
Olyan lányokat keresek, akik ismerik, szültek Rákoczi professzornál. Szeretnék többet megtudni Róla, a korházról, a szülési lehetoségekrol. Elore is köszönöm!
Névtelen

38.hetes kismama vagyok,a babuci nem akar befordulni,segitsetek valami hatekony modszert talalni a megfoditasara.
Névtelen

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?