Vagy esetleg laktózt,
Cseriani?
Remélem, kiheveri ezt a nyavalyát, meg vele együtt az antibigyót hamarosan Elizád.
Majd, ha mégis kéznél lesz a telcsid, azért bepötyögnéd, mit üzent Timesz? Csak, ha nem gond ám... Szorítunk érte nagyon, meg kíváncsi is vagyok, mi van vele, hátha nem tud mostanában jönni, be kell pótolnia az Olivér nélkül töltött időt...
Az ovis agresszióval is az a gáz, hogy ez jórészt a szülőkön múlik. Nagyrészt azt adja vissza a gyerek, amit otthon lát. Nah, de ezzel úccse mondtam újat...
Köszönöm/jük, aranyosak vagytok, hogy eszetekbe jutott Andris -
Dadomi, nagyon szép a gyertya!
Hát, persze, hogy megemlékezünk. Az unokatesóm nagyon szép csokrokat tud kötni, mindig vele köttetünk koszorúkat is, most is csinált egyet, kis törpefigura van rajta. Készülök 5 szál fehér virággal, dehát nem tudom, a zuhogó esőben a kölykökkel hogy tudok kimozdulni, hogy odaérjek, mielőtt bezár a virágbolt...
Estefelé együtt kimegyünk a temetőbe.
Cseriani, édes vagy, hogy belőlem is merítesz erőt, örülök, ha segíthetek, de sajnos sokkal-sokkal gyengébb vagyok, mint amilyennek látszom.
Josi, de klassz lehetett ez a mai program! Figyelj, ha ráérsz, tudnál mesélni, hol van ez a cseresznyési lovastanya, és bárki mehet oda, vagy hogy van ez? Elvinnénk egyszer a gyerekeket. Hanna imádja a lovakat.