Új privát üzeneted érkezett!

Est!
Devcsa, én a "miegymással" töltöttem az estét, aszittem, sose alszik el Ármin... Most itt cseresznyézek. Dadomi, én a kakaós palacsintát szeretem! :lol:
Jó lesz az a Mozilla, meglátod, nekem is ezt tette fel rögtön az öcsém, amint bekötöttük a netet. Nincs is vele baj azóta se. Kopkopkopp.

been

hú,csajok,nem bírtatok aludni? :wink:
Nekünk elég szörnyű éjszakánk volt,Eliza sokszor fennt volt,szinte egész éjjel cicin lógott volna.
Kristófom tegnap fodrásznál volt,megzabálom a kis tüsi haját. Na jó,annyira nem tüsi,de nagyon édes!!!!!!!
Mostmár két kopaszkám van.
Most hadjáratot indítok itthon,feltúrok mindent,mert nem találom a dologélt. Max.1 óra keresést engedélyeztem magamnak,aztán irány a gyógyszertár :?
Eliza egyfolytában a szájában matat,tegnap a játékokkal szabályosan vakarta az inyét. Ilyent még nem láttam :shock:
Elkapja a kezem,és most nem harapja az ujjam,hanem a körmömmel vakartatja az inyt.
Ráadásul múltkor vettem még egy dentinoxot,és azt sem találom,csak az van meg,amiben már alig van :(
Vendég

dadomi hatott az irigykedésem,holnap vagy vasárnap megyünk Pécsre,megyünk a metróba is,veszek egy wokot :P :oops:
Egyik nap a hegyre kellene még mennünk meggyet szedni. Szerintetek melyik nap nem esik? Szombaton vagy vasárnap? Na,boszik?? :P :lol:
Vendég

Timi nem írt tegnap,aghgódom érte...
Írtam neki sms-t,remélem minden ok nála...
Jelentkezem,amint írt.
Vendég

Reggelt!
Áh, én mindig későn fekszem! Vagy mondhatjuk, hogy korán... Ma pölö fél 1kor sikerült. :?
Cseriani, sztem hétfőn nem fog esni! :P
Szegény kis Eliza, úgy sajnálom... Nagyon szenvedhet szegény. És ezek a gélek használnak valamit? Már kijöhetne az a sok fog.
Kristóf naggyon csinos lehet! Mi is levágtuk - még régebben - Hanna haját hátul, mer még a babahaja volt a vége... Árminéval meg mindig kínlódunk, mer össze-vissza nő, de nem akarom letolni géppel, mert göndörödik hátul, és háááátha lenne egy göndör fürtös kiskölköm... Persze, ha nagyon izzad majd, lenyírjuk. :cry:

been

Én is aggódom... Köszi!

been

Kristófnak is kezd kunkorodni,ahogy nő,és mindig sajnálom levágatni neki,de hihetetlenül tud izzadni. És mikor már le van vágva,és simizem a kopaszka buksiját...hát...az is nagyon édes :D
Vendég

ezt írta Timi:" A tegnapi kisműtétem megvolt,szövetmintát is vettek. De a trombózis elég gyanus,találtak nyirokcsomókat a combtövemnél amiből mintát vennének,sugaraznák"

na,akkor most mi van? Ugye nem az,amire gondolok?
Vendég

Jajistenem...

been

Csak minden rendben legyen végre és semmi rosszat ne találjanak Timesznél. Cseriani hogy bírja? Azt nem írta? Ez annyira szörnyű. :( :(

Emma nálunk is vegyes csoportok vannak. Az én lányom imádja. Rengeteg verset tanul, olyanokat is amit a nagyobbaknak tanítják. Fél füle ott van és előbb tudja a verseket mint a nagycsoportosok. Neki elég, ha egyszer kétszer elmondják és már tudja is. Szerintem nem kell aggódni minden rendben lesz.

Áfi igaz, hogy ha az udvarra mennek ki akkor több csoport is van kint és több ovónéni, de sajnos inkább traccs partiznak mint, hogy a gyerekekre figyeljenek (tisztelet a kivételnek). Nálunk volt egy olyan kis gyerek aki haza ment, mert nem figyeltek eléggé rá. A szülő meglepődött, hogy a gyerek otthon van. Elment az oviba és kérdezte az ovónőt, hogy hol a gyereke mert vinné haza. Csak kapkodott, mert ugye nem találta sehol, ekkor mondta meg a szülő, hogy már otthon van. Még itt az volt a szerencse, hogy a gyerek haza és nem máshova ment.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.26 16:41-kor.
Vendég

Rékababa,
nálunk nagyon normálisak az óvónők. De a gyerekek... ha nem én látom/hallom, nem hiszem el!!! Egyik kisfiú ma reggel (akinek az anyucija egyébként igen nagyra van a csemetéivel) azt üvöltötte az óvónőnek, hogy szólok az apámnak és megver úgy, hogy meghalsz, és hülye vagy, ne legyen nagy a szád, és (bocsánat) kabbe! Szó szerint ezt üvöltötte. Ha az én gyerekem lett volna olyan pofont kap hogy a feje leesik az biztos! Elképesztő, hogy nem csak az iskolások ütik a tanárokat, már takony 5-6 évesek is így beszélnek a pedagógusokkal!!! :evil: :evil: :evil:

Cseriani,
http://www.koponyeg.hu/ :D

Timesznek nagyon szorítok!!! :(
Vendég

Áfi ez elég szörnyű. Az én lányom is kapna, h így beszélne. Sajnos a micsoportunkban is van egy kisgyerek aki ilyen. Már az ovónőt is megharapta. A gyerekek pedig félnek tőle.
Vendég

Jaj Cseriani, ezek nagyon nem jó hírek... :( :( :( Gyógyítsák már meg szegény Timit!!!!!

Emma! Ezt annak a kis angyalkának szánom, aki nem lehet közöttünk, és akinek most a tortáján kéne elfújni a gyertyát!!!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

jajjistenem,Emma,nem is figyeltem :cry:
Te is nagyon erős csajszi vagy. Megmondom őszintén,ha bármi bajom van,én Tőled és Timesztől merítek energiát :wink:
Vendég

Emma.....nem tudom mit is mondjak.......de gondolom azért ti is megemlékeztek Andriskáról :cry:
Timesszel meg egyszerűen nem értem,miért veri az Isten már megint!!
Vegyescsoport: nálunk úgy van hogy gyakorlatilag a gyerekek azt csinálnak amit akarnak,de az óvónénik mindíg kitalálnak valamilyen feladatot és akinak van kedve az csinálja,a többi meg játszik. A héten pl varrtak,papíron :) nagyon ötletes és tetszett is Noéminek haza is hozta amit varrt,meg is dicsérték,mert szép lett! Most jöttünk meg kirándulásról Cseresznyéspusztán voltunk a lovastanyán és képzeljétek traktorral mentünk :lol: még mi szülők is élveztük. Szerencsénk volt,mert ahogy visszaértünk Paksra,elkezdett esni,de míg kint voltunk nagyon jó idő volt és egész délelőtt lovagoltak a gyerekek meg nagyon jó kis játszótér van no meg az erdőbe egy labirintus.

Kép
Kép
josi

Timi ma hazamehet,a többi gondolom majd ő leírja...
A telefonom most fennt maradt,és inkább nem írok hülyeséget,inkább pontosan idézném,de akkor majd inkább ő irja le nektek,hogy mi van vele :shock:
josi akkor jó kis kirándulásotok volt. Elhiszem,hogy élveztétek,gondolom te sem utazol minden nap így :D :wink:
Ki tudtad váltani a recepteket?
Elizám akkorát aludt,hogy csak na...fél 12-től majdnem 3-ig. Remélem kialussza a betegséget-bár nem igazán tűnik betegnek :)
Azt mondta a doktornéni,hogy valószinű a gyógyiban levő tejcukortól van a gyógyi utáni hasmenés jellegű valami. Adom neki a normaflore-t,meg mikor megkapja a gyógyit,akkor adjak neki pár kanál natúr aktiviát vagy actimelt(meglepődtem,hogy adhatok,hisz még 9 hónapos sincs). És amíg a napi 3-nál nincs több,addig nincs baj. Kicsit megijedtem,nehogy az legyen,hogy nem bírja a szervezete a fruktózt,de a doktornéni szerint nem ez van,csak annyira úgymond fejletlen,gyenge még az ő kis pocakja,hogy attól lesz a gyors összekakilás. Na,ezt jól kifejtettem :oops: :)
Bár,ha belegondolok,még a felnőtteknek is sokszor van antibiotikumtól hasmenésük,nem?
Vendég

nem fruktózt,hanem glükózt akartam írni az elöbb :oops: :roll:
Vendég

Vagy esetleg laktózt, Cseriani? :D Remélem, kiheveri ezt a nyavalyát, meg vele együtt az antibigyót hamarosan Elizád.
Majd, ha mégis kéznél lesz a telcsid, azért bepötyögnéd, mit üzent Timesz? Csak, ha nem gond ám... Szorítunk érte nagyon, meg kíváncsi is vagyok, mi van vele, hátha nem tud mostanában jönni, be kell pótolnia az Olivér nélkül töltött időt... :D
Az ovis agresszióval is az a gáz, hogy ez jórészt a szülőkön múlik. Nagyrészt azt adja vissza a gyerek, amit otthon lát. Nah, de ezzel úccse mondtam újat... :roll:
Köszönöm/jük, aranyosak vagytok, hogy eszetekbe jutott Andris - Dadomi, nagyon szép a gyertya!
Hát, persze, hogy megemlékezünk. Az unokatesóm nagyon szép csokrokat tud kötni, mindig vele köttetünk koszorúkat is, most is csinált egyet, kis törpefigura van rajta. Készülök 5 szál fehér virággal, dehát nem tudom, a zuhogó esőben a kölykökkel hogy tudok kimozdulni, hogy odaérjek, mielőtt bezár a virágbolt...
Estefelé együtt kimegyünk a temetőbe.
Cseriani, édes vagy, hogy belőlem is merítesz erőt, örülök, ha segíthetek, de sajnos sokkal-sokkal gyengébb vagyok, mint amilyennek látszom. :)
Josi, de klassz lehetett ez a mai program! Figyelj, ha ráérsz, tudnál mesélni, hol van ez a cseresznyési lovastanya, és bárki mehet oda, vagy hogy van ez? Elvinnénk egyszer a gyerekeket. Hanna imádja a lovakat.

been

Cseriani! Nem akarok beleszólni (bár éppen ezt teszem :lol: ) de én a helyedben nem most kezdeném el Elizának a tejtermékeket. Betegség alatt, főleg, hogy még antibiotikumot is kap, nem szabad új dolgokat bevezetni, tejterméket meg végképp nem. Hogy adhatott ilyen tanácsot a dokitok??? Az antibiotikum felborítja a bélflórát, ilyenkor adni neki tejterméket, ha még nem találkozott vele a szervezete, újabb pofon a beleinek, meg az emésztőrendszerének. Tejérzékenység kialakulhat az antibiotikumok hatására is, meg bármilyen betegség utóhatásaként... Inkább normaflort adj, várj a joghurtokkal még, ha elfogadod a tanácsom. :lol:

dadomi

Ja és egyébként mivel szopizik még Eliza, az a legjobb gyógyszer neki a hasmenés ellen :)

dadomi

Rékababa, elfelejtettem: nagyon édes a lánykád, és mekkorát nőtt! :D
Az oviban, ha kimerészkedik a sarokból, vagy ahová bebújik Hanna, mikor ott hagyom, szerintem ő is a nagyobbak társaságát fogja keresni. Már a játszótéren barátkozik a kis csoporttársaival, itthon meg emlegeti őket, szóval bizakodó vagyok... :roll:

been

nem kezdek neki tejterméket,csak minden gyógyi után adok 1-2 kiskanállal,mint ahogy írtam is. Én is meglepődtem,de megbízom a doktornéninkben,mert nagyon jó doki,meg gasztroenteorológus,vagy hogy mondják...bár ha így folytatja a kisasszony,egy cseppnyi joghurtot sem kap,mert kapásból kiköpi. Délben szemközt köpött :lol:
De Emma,azt akartam írni,laktózt :oops:
Nézzétek ezt el nekem,enyhén fáradt vagyok :cry:
Hozom a telefont,bepötyögöm,amit Timi írt.
Vendég

Hétfőn megyek MR vizsgálatra,aztán az eredménnyel a sugaras dokihoz aki megállapítja mennyi sugár kell...
Vendég

Cseriani! Most akkor megint kap kemot Timi? Vagy ez másfajta kezelés lesz? :( Ez most mit jelent, áttétet találtak nála? Ugye nem??????

Timi! GYÓGYULJ MEG NAGYON-NAGYON GYORSAN!!!!!!

dadomi

Hát a joghurtot biztos alapos megfontolás után mondta a dokitok, nem tudom, ő az orvos... De mióta Dominikról kiderült, hogy tejérzékeny (szándékosan nem tejallergiát írok, bízom benne, hogy csak átmeneti érzékenység :roll: ), azóta nagyon rigolyámmá vált a dolog, pedig tudom, nem mindenkiből lesz tejérzékeny gyerkőc. Azért légy óvatos vele :wink: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Cseriani, köszi szépen a tájékoztatást... Timesz, Timesz, ki fogod bírni és kész! Ajóéletbe. Hogy ilyenkor nem szakad le az ég... nagyon dühös vagyok. De még az is elképzelhető, hogy nem is mutat ki semmit az MR és nem kell sugár, nem? (Dadomi, a sugár az nem kemo, a kemo az (általában) infúziós gyógyszer (vagy inkább sejtméreg) terápia, a sugár... ammeg sugár. ) Nah, jó okos vótam, de hálaégnek nem értek hozzá.,.. Akkormeg mit szövegelek, ugye. Timesz annyira klassz csaj és kitartó lesz, mint amilyen eddig volt, és bízunk benne, hogy minél hamarabb csak rossz álom lesz az egész. Mertmostmár nagggyon elééég. :evil:
Cseriani, hallod, nem akartalak ám megbántani a laktózzal; ne tudd meg, hogy én mennyi hülyeséget csinálok fáradtságomban (és akkor is, ha nem vagyok fáradt), ha leírnám, szétröhögnétek magatokat... Éppezé le se írom. :mrgreen:

been

Emma mikor jegyzed már meg,hogy engem NEM TUDSZ MEGBÁNTANI????? :wink: :D

Vigyázok dadomi,tudod,hogy én is félek!!!!Hisz tudom jól,ha valamelyik szülő allergiás(akárcsak pollen is),akkor a gyerkőcnek nagyobb az esélye az allergiára :twisted:
Vendég

Azt kell mondjam,Dadomival értek egyet joghurttal kapcsolatba,de ez biztos azért is van,mert mi benne vagyunk és tudjuk mit jelent a tejallergia-tejérzékenység.
Emma,oda bárki mehet,bármikor,bemásolok egy linket itt meg tudod nézni:http://www.pusztalovasudvar.hu/documents/fooldal.html

Kép
Kép
josi

Ja és mi itt fogjuk tartani a Csilla keresztelőjét meg a Noémi szülinapját a jövőhónapba........vagy ezt már mondtam? :oops:

Kép
Kép
josi

Rékababa,édes ez a copfos kiscsaj :lol:

Kép
Kép
josi

Köszönöm szépen, Josi! Meg fogom nézni; most megyünk a temetőbe, mert végre elállt az eső.
Cseriani, de,ha mégis, akkor szólj... :wink: :D
Milyen vallású lesz a kicsi lányod, Josi?

been

nyugi Emma,szólok,aztán leülünk egyet sütizni vagy fagyizni,és megbeszéljük,ok? :wink: :lol:
Vendég

Református,de nem vagyunk templombajárók :oops:

Kép
Kép
josi

Emma! Szerencsére nem tudom mi a kemo meg a sugár közti különbség, soha nem is szeretném tudni...
Cseriani! Ha félted, akkor lécci-lécci-lécci hallgass rám!!! Várd meg míg meggyógyul, utána adhatsz neki joghurtot nyugodt szívvel. Naaaaaa!!!! :D Én egyébként már gondoltam arra is, hogy Dominiknak a sok gyógyszer, amiket kapott tönkretehette a kis emésztőrendszerét, és ezért reagált úgy tejtermékekre, ahogy reagált. Szóval 2-3 normafloros kúrát mindenképpen végigcsinálunk, mielőtt majd két évesen újra próbáljuk a tejtermékeket. Már egy kúra megvolt. Egy ismerősömnek azután lett tejérzékeny a kislánya, mikor nagyon beteg volt egyszer, gyógyszereket kapott, aztán a szervezete így tolerálta a dolgokat... vagyis hogy nem tolerálta :roll:

dadomi

Helló!
Dadomi, látod, én se tudom, hisz nem voltam valami egzakt... :roll: Timesz, sok-sok-sok erőt, és remélem nagyon, nem lesz szükséged egyikre sem, soha többet!
Az simán lehet, hogy a sok gyszer tönkretette Domi bélrendszerét. Remélem, helyrejön tényleg! Öcsém is tejérzékeny volt, de már nem az.
Josi, mi is és mi se :P Ármin még mindig nincs megkeresztelve, de tervezzük. Pakson jó fej a református lelkész! :D
Cseriani, ha ez kell a sütézéshez, akkoooor gondolkodoooom, mivel bántsalak meg... :wink: :D

been

akarommondani: sütizéshez

been

Emma! Na jó, meggyőztél, akkor dicsekedek egy kicsit a csajoknak :)
4-es lett a szakdolgozatom!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 10 nap múlva pedig ha minden jól megy közgazdász válik belőlem :lol: :lol: :lol:

dadomi

Közgazdászkám, ezek után már simán a zsebedben érezheted a diplomádat... Mit neked államvizsga! A javán már rég túlvagy!

been

Emma! Úgy legyen! :D

Csajok! Láttátok a tévében, hogy keresnek anyukákat, akik vitatkoznának Dobrev Klárával a gyest érintő átalakításokról? Írtam a házonkívülnek :) Na nem szerepelni akarok, csak néhány észrevételt írtam (elég hosszú lett a levél), amit kértem, hogy adják át neki :lol: :lol: Bár ha eljönnek értem és felvisznek Pestre.... :lol: :lol: :lol:

dadomi

És miket írtál?
És neked a rákszűréses sms-ed mennyi idő után érkezett meg múltkor a Vargától?
Több kérdésem egyelőre nincs, megyek rajzolni... :P

been

Elküldöm neked az e-mailt, jó? Elolvashatod, nem titok :wink: A rákszűréses sms kb. 2-3 hét, ahogy megkapja az eredmény a dokibácsink, küldi :) Remélem most negatív eredményt küld...

dadomi

Cseriani! Neked is elküldtem az e-mailt :)

dadomi

Köszi! Az emilt is meg a választ is.
Amúgy nem is ééértem, mér Klárikával köll vitatkozni, mérnem a férjeurával... :roll:
Biztos nega lesz az eredményed! Drukkolok.((( Remélem, az enyim is... Az UH-n mindent rendben talált, de ez ugyi nem jelent semmit; vagyishogy nem sokat...)))
Nálatok is esik, Dadomi, és többiek?

been

Én sem értem mi köze Klárikának az egészhez, tudtommal egy főiskolán tanít, nem ő a családügyi miniszter.... :?
Biztos negatív lesz mindkettőnknek :) Reméljük. Az UH-n nekem is most rendben volt minden, a múltkor nagyobbnak látta a petefészkemet, most normális méretű volt, hála az égnek! Gondolom nem kell mondanom, hogy minek a jele lehet a megnagyobbodott petefészek...
Nálunk nem esik, a szél az fúj, de az eső még nem ért ide, ne is küldd erre, jó? Esett tegnap elég, ma már le kéne menni alvás után a fiúkkal a játszótérre, mert tegnap nem jutottunk le :evil:

dadomi

Hűűűű csajok, leszakadt az ég :evil: Úgy szakad, mintha öntenék, akkora esőcseppek vannak, hogy azt hittem jégeső... Az egész nyár ilyen lesz?
Emma! Mondtam, hogy ne küldd erre az esőt!!!!!!!Brrr.....

dadomi

itt is rettentően esik. Aszonták tipikus Medárd napi időjárás... :roll:
Vendég

Nálunk most még csak borulás van.
Én a héten kérdeztem meg a rákszűréses eredményemet, szerencsére P2, minden rendben. Csodálkozom is, hiszen eddig mellette mindig volt gyulladás is.
Különben mi bajuk a gyes-sel? Mér akarják megváltoztatni?
Vendég

Sziasztok lányok!

Újra itthon vagyok, bár szorongással és félelemmel telve. Nagyon úgy néz ki, hogy nem trombózisom volt, hanem a bal lábamnál combtőnél megnagyobodott nyirokmirigyek nyomják a vénákat és az duzzad meg és okoz fájdalmat, ez viszont nyirokmirigyrákot jelent. Hétfőn derül ki mennyi van és merre még, ezután ha nincs sok elég a besugárzás, de ha több is van újra kemo és műtét is.

Hát nem erről álmodtam, nem tudom lesz e még egyszer erőm átélni az egész hercehurcát, de muszáj lesz, márcsak az Olivér miatt is.
Köszönöm hogy ti is bíztattok, kell még 1-2 nap míg felfogom és meggyőzöm magam, hogy újra sikerülni fog !!!! Most mindenesetre nem sok erőt érzek magamban......

Kép
timesz

Timesz,drága, nagynagynagyÓÓÓÓÓRIIIÁSINAGY ölelés neked!
Persze, hogy lesz erőd, igenis, ha kell - de még nem is biztos, hogy kell - végigcsinálod újra, igen, és MEGGYÓGYULSZ!
Soha ne add fel, ott a kisfiad, és hidd el, ez már eleve orvosság... Kitartást csajszi, erős vagy, mi veled vagyunk!

been

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?