Sziasztok!
Dec8!Ilke!
Mindket lanyka nagyon helyes, jok a kepek!
Ilke!
Gratula es drukk a vizsgadhoz!
Kataa
Nalunk is elöfordulnak hasonlo veletlenek: mi egy olyan anyukaval talakoztunk, akinek a kislanya es Rebek egy napon születtek, ugyanabban a korhazban...
Megprobaljuk tartani a kapcsolatot...
Panda!
Akkor hat tessek
:
Megy a drukk Noeminek, hogy idöben "kesz" legyen a baranyhimlözessel!
Nekünk is hasonlo gondjaink vannak, a masodik gyerek ajandekeival...
Rebek -mivel szeret mindenfelet magara aggatni- egy un. bambini lancot fog kapni, amit ugyan fel is kellene füzni idövel, de egynlöre arra nagyon jo lesz, hogy a nyakaba akassza. Sok ötletem neki nincs egyebkent...ugyanilyen okokbol...
Aaronnak favonatot vettem a masodik karacsonyara(kicsit idösebb volt mint Adam lesz karacsonykor), amit az IKEA-ban lehet kapni. Legalabbis is itt Ausztriaban...ez jo, mert bövithetö, es meg most is szivesen jatszik vele. Kombinalhato a BRIO es EICHHORN vonatokkal is.(Nem tudom vannak-e ezek otthon...bar miert ne lennenek...!)
De a duplo is biztos jo, nekünk keves van, es igy nem olyan nagy az epites...de lehet, hogy bövülni fog a rokonsag jovoltabol...
Rebinek babat szerettem volna csinalni, de nem tudom sikerül-e. Ha nem akkor majd a 2.-ik szülinapjara fogja kapni.
Rebinek meg folyik az orra, de egyebkent jokedvü...szerencsere...remelem, a natha is elmulik hamarosan!!
Ma fürdes utan nem adtam Rebekre pelust, csak a nadragot. Mondtam neki, hogy ha pisilnie kell, akkor a WC-be pisiljen(nem tul komolyan gondolva a dolgot)....bement a WC-be es a WC melle pisilt...Ugyhogy haladunk a szobatisztasag fele
!!! ES ha kaki van a pelusban akkor is szokta mondani(na nem mindig) hogy "kaa" es a popojahoz mutat.
Nalatok vannak hasonlo jelek?
Ma nagyot setaltunk, Rebek közben aludt, de sajna keveset...de mar mindket gyerköc alszik, tehat mindegy!
Kellemes estet meg!
Kryss