Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Betti is megbetegedett. Tegnap még kora délután egy órát játszótereztünk, semmi baja sem volt, este már nyúlkált a szájába, orrdugulás, hőemelkedés. Kijött délben a doki néni és megállapította, hogy nagyon piros a torka. Kapott gyógyszert, remélem hamar túl lesz rajta. Úgy horkolt éjszaka szegény. Találtam itthon eukaliptusz illóolajat, tettem a szobájába.

Minden beteg babónak jobbulást!!!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Picus
CSOKI! CSOKI!

Nyuszi!
De jó, kis kalimpáló baba lesz!! Nagyon édes a képetek!
Nekem még mindig nem sikerült lecserélnem. le is töröltem meg minden, ahogy Beszti mondta, de mindig a régit hozza vissza. Kép

Kataa
Az én egyik barátoméknak is Marcija van Kép (májusban született)

Panda, Kryss
Mi ennek az izének a pontos neve, és hol lehet kapni? Lehet hogy nekünk is jót tenne a nátha ellen.

Banyóci
Jobbulást anyukádnak! Csak kitartás!
Mi használjuk a Viburcol kúpot és nagyon bevállt, én úgy vettem észre kb. 10-20 perc míg hat, de akkor jó kedve lett, és nem sírdogált (gondolom nem faj neki annyira). Nagyon fogzós időszakban éjszakára is szokott kapni, és úgy mindig jól is aludt. Elég gyakran lehet adni (mint ált. a homeopátiás szereket), de nagyon drága, bár nekem még sosem kellett napi 2-nél több az is csak ritkán.

Manó
Hanna is szokott ilyesmit csinálni, hajnali 4-kor kel, és utána dumálgat, egy darabig kűzdöttem, de most már csak hagyom. van hogy egy 1/2 órát is beszélget a macijával (sötétben, egyedül) aztán újra elalszik. Bár a héten ettől megkímélt.

Jobbulást a beteg babóknak

Megyek aludni, egyetemen voltam és teljesen ki vagyok készülve.

Puszi
dec8
(a múltkor az üzleti levelezésemet sikrült dec8-ként aláírnom Kép)
dec8

Sziasztok!

Rebeknek is folyik az orra es ma alig tudott elaludni es megnyugodni... es csak üvöltött. Es le sem hagyta magat tenni, es csak üvöltött...eddig ilyen meg nem volt.Most alszik, azok utan, hogy ledöltem vele es cicizett.De az elsö cicin elalvas utan ketszer is felebredt...Harom a magyar igazsag...talan fog tudni tovabb aludni es holnapra kutya baja sem lesz! Remelem!
Szegenykem...

dec8
Baby Luuf Balsam, a gyartoja az Apomedica, Graz
Szerintem tenyleg jo,probald ki!
Itt Ausztriaban patikaban lehet kapni, szerintem otthon is.
üzleti level alairasKépKép

Panda,
gondoltam, hogy "csak" akkor kened öket, ha betegekKép
Akkor most kivanjak gyors megbetegedest NoeminekKép??? Hajra pöttyök...!Kép
Remelem, nalunk egyszerre fogja a ket gyerek megkapni...eddig meg semmi gyerekbetegsege nem volt Aaronnak...

Aaronnal megint tiramiszut csinaltunk, allandoan segiteni akar nekem....Kép

Conti
Bettinek is gyors gyogyulast!Kép

Kellemes hetveget!!!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Banyóci!

Nálunk is csak éjjel hat, és kb fél óra, óra egyéb próbálkozás után szokott következni. Van hoyg engem is kinevet, de aztán rájön hogy komolyna gondolom amikor e nevetés ellenére is visszanyomom az ágyikóba.

Dec8!

ha csak dumálna még hagyján lenne, de ő átvált sírásba. Tegnap éjjel is fél órát hagytam, de akkor elkezdett üvölteni. Ráadásul nem tezs jót neki az éjjeli ébredés, mert nem piheni ki magát és másnap egész nap nyűgös. sajnos ma is csak negyed 10-kor laudt el, remélem legalább nem kel fel éjjel. Ő csak kkor "normális" nappal ha este 8- reggel olyna 7-1/2 8-ig alszik. akkor nincs gond vele.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Még annyit hogy kipróbáltam azt is valamelyik nap hogy áthoztam az ágyunkba, végső elkeseredésembe, mert már nagyon álmos voltam, hátha akkor nyugi lesz. De nem. Őt ez továbbra sem hatja meg, már pici korában sem szeretett velünk aludni. Hát most sem találta a helyét, csak forgolódott, meg hol az én fejemre mászott, hol az apjáéra, úgyhogy ezzel nem is próbálkozunk tovább. Úgysem az igazi megoldás.

manó

KépKép
manó

Bocsi hogy csak most tudok írni, de egész nap Fóton vagyunk, segítünk anyóséknak, hogy minél előbb felcuccoljanak és tudjuk csinálni a lakásunkat. Karácsonyozni már ott szeretnénk, ezért iparkodunk annyira.

Gumicukor
Köszi a cserét és bocsi hogy bonyolítom a dolgokat.

Beszti
Igen, megbeszéltük. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Judy
én is festek üveget is, de azt már rég óta. Mondjuk én a matricásról már átálltam a fix, moshatóra. Mostanában poharakat, üvegeket díszítek + az ajtónkat Kép + textilfestek is, bár az most eléggé lefogyott, csak 4 szinem van már és elég drága KépKép

Kryss
Hát nem vagyok magas Kép de ha a múlkor sikerült volna taliznunk, akkor ezek szerint jól meglepődtél volna Kép Ez egyébként barlangban szűkületeknél előny, de azért többször hátrány - én nem tudok olyan nagy távolságokat átérni, átlépni Kép Néha be is vagyok szarva rendesen KépKép

Forti
az én párom steelhand és vasmancs néven fut a neten. Az egyik hubon, ahol fent van van egy játék, amibe én is beszálltam, ilyen szókirakós. Olyan rendik otta fiúk, tökre jókat dumcsizunk, és engem Mrs Steel-nek hívnak, mindíg megkérdezik, én vagyok-e ott épp KépKép Dodesz meg Miss little Steel KépKépKépKép

Mi szerencsére továbbra is makkegészségnek örvendünk, lépünk is mindjárt kirándulni, csak vasárnap este jövünk haza. Most a Körös/Tisza összefolyáshoz megyünk a Bökényi duzzasztóhoz. Szeretem azt a helyet nagyon Kép

Továbbra is jobbulást mindenkinek, aki rászorul, Panda - én is drukkolok nektek Kép Meg mindenkinek, hogy a mikibulin teljes létszámmal legyünk!!!

Rit és Dodesz

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok

Tegnap abban az iszonyu kodben elvezettem Ujpestig,apa munkahelyeig,hat visszafele mar nem vallaltam a sotetben.
Mar majdnem minden ajandekot megvettunk tegnap karira,mar csak anyuek vannak hatra.Meg Alexnak egy fa hintalo,neztem mar par helyen ,de vagy nem tetszett vagy 25e penz volt.Valaki tud mondani otletet???
Ugy nez ki nem lesz megsem Gulliver kartyank,igy maradt a jo draga jatekbolt: ))Vettunk neki egy csomo keszsegfejleszto,jatekot,de egyenlore ra sem bagozik: ))

Judy
Hat igen akarta adni a jo csajt,csak hat ez mar nem volt valami jo otlet Rekatol,es hat a cumisuveg sem: ((

Mano
Hat igen Emma mar erzi mikor szolsz ra komolyan: )))Orulok hogy mulban van a adolog Emmanal.
Nekunk sem jon ba a mi agyunkban alvas mert akkor felelelenkul es maszik minden fele: )

Conti
Bettinek is jobbulas!!

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Panda!
Drukk a pöttyöknekKép!

Conti!
Jobbulást Bettinek isKép!

Dec8!
KösziKép! Sikerült jobban megnéznem a száját, és valóban elkezdett jövögetni a bal felső szemfog. Mintha a többi foga nem fájt volna ennyireKép. Kipróbáltam én is a Viburcolt. 2-szer 2 mp-ig tartó nyüszités volt csak éjjel, aztán alvásKép! Kiváncsi leszek most a délutáni alvásra. Ma megyünk be a kórházba, remélem holnap már tényleg kijöhet.

Kryss!
Rebek is gyógyuljon meg hamarKép!

Manó!
Köszi neked is az infót, úgy néz ki eddig, hogy nálunk is hatott éjszakaKép!

Forti!
Jó pakolászástKép!

Rit!
Nektek meg jó kirándulást, érezzétek jól magatokatKép!

Szerintetek az normális dolog, Gyurci egész nap gyümit akar enni? Folyamatosan ágaskodik a gyümistál felé. Napi min. 2 banán, 2 narancs, esetleg mandarin. Na meg a paradicsom csak úgy magában.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

dec8: Te is olyan vastag vagy KépKép, láttam a képeket. Levél aláírásKépKép
Jobbulást minden kis betegnek!!!!!
Panda: hát drukk annak a sok pöttynek!!
Picus
picus

Banyóci!

Szerintem szuper, hogy akar gyümit enni, le ne beszéd róla!!!!!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Manó
Hanna, ha az ágyunkba veszem csak röhögcsél rajtunk, meg mászik ránk, szétszedi az arcunkat stb. Annak aztán semmi köze az altatáshoz. Kép

Picus
Én folyamatosan fogyok. képzeld tegnap elhagytam a jegygyűrűmet, teljesen el is vagyok keseredve. Annyira lefogytam hogy potyognak a gyűrűjeim, a másikat már levettem, de ez mégiscsak a jeggyűrűm, volt Kép Brühü Kép
Egyébként múlt héten méreckedtem 49 kg 175 cm Kép. Szerintem arányaimban valahol a sor elején vagyok, vagy a végén ahogy nézzük Kép

Puzsi
dec8
dec8

Beszti!
Dehogy akarom lebeszélniKép! Csak furcsállom, hogy igy megnőtt a gyümi igényeKép! Ez a mennyiség még egy felnőttnek is becsületére válna szerintemKép! Legalábbis nekem biztosKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Nekem úgy túnt ez a nap, mintha egész nap kínoztam volna a Bettit. Hol egy orcseppezés, hol egy orrsray, gyógyszerbevétel, orszívás. Szegénykém. Egyébként semmi nem használt egész nap, hogy elinduljon az orra, csak az amikor az esti fürdésnél jó meleg vízben pancsolt egy 20 percet. Ráadásul a popsija is kipirosodott, de úgy, hogy du. ötkor még semmi sem látszott, 6-kor meg tiszta piros lett.
Köszönjük a jobbulás kívánságokat!

Banyóci, én örülnék egy szem gyüminek is. Általában egy fél-hnegyed banán ami lemegy, meg talán egy kis gerezd alma. Reszelve már nem kell neki, egészben meg nagyokat harap, résen kell lenni. Jó nektek, kell a vitamin!

Lányok, már tisztára rosszul érzem magam, hogy csak én küzdök túlsúllyal. Igaz hogy fogyózom állandóan, de nagyon lassan mennek le a kilók.

Pusz
Conti (a dagi mami)

conti

Sziasztok!

Banyoci,
szerintem tök jo, hogy ennyi gyümölcsöt ker, hasznald ki, kivancsi vagyok meddig fog ez az idöszak tartani...Kép

Conti,
nem tudom, az aranyaidat, de ha azt mondod, akkor biztos ugy is van a sulyoddal...DE nehogy azt bandd, hogy lassan mennek a kilok!
Az a biztosabb modszer! Ha gyorsan mennenek, nagyobb lenne a veszelye, hogy gyorsan vissza is jönnek!!!

Forti!
Hajra a pakolaszashoz, remelem, sikerül az ott karacsonyozas...

Rebek meg mindig orrfolyos, de mas baja -ugy tünik- nincsen. Hogy az a teganpi üvöltes mi volt? - fogalmam sincs. Az ejszaka normalisan telt, csak hat mint mindig logott a cicin...Es ma is minden rendben volt, a szokasos problemakkal...

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Conti!

Dehogy csak te küzdesz! nem olvastad a hozzászólásaim? KépKépKép Én a plusz 10 kilómmal szerintem igenycsak kűzdőnek vagyok nevezhető! De az érettségiző versenysúlyomhoz képest meg 16 kg van rajatm, csak arról már le is mondtam. Az érettségi találkozóra el sem megyekKépKépKép

Kataa!

De kár hogy mégse lesz guliver kártyátok. Úgy sokkal olcsóbban megúsztátok volna. Mi ma voltunk könyvesboltban és vettem tök ari könyvet Emmának, állatok a címe és igazi állatok fényképe van benne, meg hozzá lefényképezve hogy hol laknak (pl istálló, kutyaól), mit esznek meg hogymelyik milyen hangot ad ki. Mostanában nagyon szerti a könyveket, de cska nem túl bonyolultakat, mutogat és nekünk mondani kell hogy mi micsoda, aztán vissza is kérdezhetünk és ő mutatja meg.
Szerintema fejlesztő játékok nem felesleges kiadás, majd mindnek eljön az ideje, nekem van olyna mai már fél éve megvan és most játszik vele. Pl van egy clementori formaegyeztetőnk, amibe ha beledugja a formát akkor hangot ad ki, na most jutott oda hogy már bele tudja tenni.
Eddig egyébként a Fisher price henger volt az abszolút kedvenc, amit ti hoztatok neki, imádja, mindnet belepakol ami csak belefér, általában dugig vana henger legóval, labdával, figurákkal.

banyóci!

Szerintem is örülj a gyümölcs evésnek. Emmába alig tudok valamit beleeröltetni. max turmixolt banán, de attól meg bogyózik 1 hétig, pár falat alma, de semmi más. pedig régebben úgy imádta.

manó

KépKép
manó

Jajjj, meg ezt akartam nektek meselni:

Olyan edesek voltak ma a gyerköcök! Megbeszeltük, hogy csinalunk sztrapacskat. Aaron segitett krumplit hamozni (rajong erte!), Rebi meg elöször szetszorta a földön a krumplihejjakat es aztan megkertem, hogy dobja a szemetbe es csinalta is!!! Olyan jok tudnak lenni! Es persze, ha ilyen szepen el vannak foglalva, közben lehet is valamit (sztrapacskat) csinalni!!!KépKépKép

Kellemes estet!

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Manó, aranyos vagy, nekem 20 kiló pluszom van!

Kryss, arik lehettek a gyerekek! Nekem is összeszedi a dolgait Betti, aztán meg szétdobáljaKép

Ilke, megkaptam a suliba a behívómat, köv. szombattól másfél évig minden szombaton suli. Tanulhatok én is esténkéntKép

Nyanya, mi van veletek, rég írtál!

Conti

conti

Sziasztok!
Persze, nagyon örülök neki, hogy szereti a gyümölcsöt, zöldségetKép! Csak az a furcsa számomra, hogy emellett azért eszik rendesen normális kaját is, és nem tudom hogy fér bele ennyiKép! Akkora nagy pocakja van mostanában hogy csak naKép!

Conti!
Én nem konkrétan a kilókkal, hanem a hájammal küzdökKép! Az se jobb!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok,
Csak két szóra tudok jönni. Ma letudtam a filozófia vizsgámat. Hurrá!Kép Közben több mint 1 hete folyamatosan vendégeink vannak, így érdekes volt a tanulás. De nem lehet lazítani, mert csütörtökön még egy vizsga vár rám. Hát nem egy leányálom ez a vizsgaidőszak.
Conti, együtt tudok veled majd érezni. Tényleg meg tudjátok majd valahogy oldani ezeket a napokat Bettivel?
Lilit megint elkapta az anyaimádat, ha nem az ölemben van, akkor a nadrágomat rángatja le és nyüszizik közben. Gyakorlatilag semmit sem tudok csinálni, míg fent van. Lakás szalad én meg a kupi közepén próbálok tanulni néhaKép. Lilinek gyarapodik a szókincse mostanában, a cica=tita, a légy=zzz(alias zümi)Kép
Beteg manóknak gyors jobbulást, mert már készülődik a mikulás!Kép
A héten visszautazott Ausztráliába a legjobb barátnőm min.1 évre.Kép Annyira hiányzik, és mi lesz még később.

Na megyek, pusz
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Azt hittem tegnap mar veget ert vasarlas,dehat azert meg Alex kapott nehany ruhat : )))
A batamek hoztak neki elomikulasra egy nagy szoros kutyat miki sapkaban,hat annyira szeretgette meg dumalt neki,egesz nap jott ment vele,olyan edes volt: ))
Ja es egy aruhazban talalkoztam azzal a lannyal akivel egy szobaba voltunk amikor Alex szuletett,ezt a veletlent: ))
Utana meg egy masikban a egyik nagyon jo batanommel aki tatai csak epp vasarolgatni jottek fel: )))Ugyhogy nagyon kicsi ez a vilag: ))

Banyoci
Teljesen ok a dolog,nekem Alex nyaron volt ilyen gyumis.De meg a mai napig is megeszik egy evesre pl 2 banant,vagy 2 almat 4 sargabarival,vagy 2 almat+2 mandarinnal.

Dec8
Hati gen abszolut te vagy az arnyermes,en a 170 cm-hez vagyok 50.5 kg: )))Nekem is lotyog a jeggyurum sajnos neha ha epp kevesebbet eszek: )Szegenykem,es tudsz venni ugyanilyet meg??

Conti
Hat Alex is nagyokat harap az almabol aztan meg szolni kell hogy ragja is ne csak nyelje.Volt mar hogy majdnem megakadt a torkan,en meg szivbajt kaptam,de kikopte: )Nekem eg mindig osszenyomva eszi a gyumit,mert harapva nem mennyiseg es sokaig tart es hamr megunja.

MAno
De jo hogy Emmanak igy tetszenek a konyvek.En si vettem most mar allatosakat amibol lehet tanulgatni,meg is nezi,mutogat es mara cicat megismeri: ))De ez kb 3 perc utana visszarakja a helyere.Vettem en is neki multkor Mikulasos konyvet es minden nap megnezzunk tobbszor hogy ez a Mikulas es majd eljon a bulira: )Egyebkent a ferjem munkahelye is szervez a gyerekeknek bulit: ))

Ilke
Megertem: )))Az en jo baratnom is Melburnben el,bar nekem a noverem jobban hianyzik,a mai napig is nehez megszokni,pedig mar 7 eve koltozott ki.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,
Csatlakoznánk a topic együtteséhez, Lili mint dobos jelentkezneKép.
Új kép a profilomban róla.
Ma hazautaztak a vendégek tőlünk, így lazíthatok egy kicsit.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Köszi a drukkot, jelentem, Noémi bárányhimlős Kép. Most, ha lennétek szívesek azért szorítani, hogy 8-ára teljesen elmúljon, azt nagyon megköszönném KépKépKép!

Súly
Én 162/51 vagyok, ami szerintem pont jó. És bár alapállapotban rendkívül hízékony vagyok, most, hogy szoptatok, ehetek akármit és akármennyit, nem látszik meg rajam. Viszont, ha nem eszem rendesen, elkezdek fogyni. Persze, teljesen elégedett én sem vagyok Kép, mert jó lenne ha az izom-zsír arány kicsit megváltozna Kép, de ezen csak az segít, ha tornázok(nékKép).

Lányok!
Van valakinek valami jó ötlete karácsonyi ajándék gyanánt Ádámnak? Mert mi teljesen tanácstalanok vagyunk Kép. Noéminél még könnyű volt, de most megvan minden játék, csak ruhát meg nem akarok, mert az nem igazi ajándék. Van már szobacsúszda (3 lépcsős), ezt nagyon szereti, a hintát szintén. Autót biztos kap, mert az kevés van, és az a kedvence. De ugye ott az egész család, és mindenki kérdezgeti, hogy mit vegyenek. Noémi legalább megmondja, mit szeretne. Arra gondoltunk, hogy kapnak DUPLÓ-t, építeni úgyis szeret mindkettő, és folyamatosan lehet hozzá venni az elemeket. Ha az egész család összefog, akkor már elég tetemes mennyiséget tudunk venni (merthogy aranyáron van Kép).
Szerintetek????

Panda

panda
Halásztelek

Kataa
Remélem kapok valamit a jeggyűrűm pótlására. A férjem egy féléve hagyta el, úgyhogy már nem volt tökéletesen egyforma. Most majd ahoz veszünk Kép

Ilke
Nézd meg az én kis dobosomat okítás közben!
Kép

Panda
Hanna szülianpjára kapott duplót és szereti. Bár nem nagyon épít, inkább csak pakolássza meg cipeli őket.

Sikerült kicserélnem a képet a profilomban!!!

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

Dec8!Ilke!
Mindket lanyka nagyon helyes, jok a kepek!

Ilke!
Gratula es drukk a vizsgadhoz!

Kataa
Nalunk is elöfordulnak hasonlo veletlenek: mi egy olyan anyukaval talakoztunk, akinek a kislanya es Rebek egy napon születtek, ugyanabban a korhazban...KépMegprobaljuk tartani a kapcsolatot...

Panda!
Akkor hat tessekKép :
Megy a drukk Noeminek, hogy idöben "kesz" legyen a baranyhimlözessel!
Nekünk is hasonlo gondjaink vannak, a masodik gyerek ajandekeival...
Rebek -mivel szeret mindenfelet magara aggatni- egy un. bambini lancot fog kapni, amit ugyan fel is kellene füzni idövel, de egynlöre arra nagyon jo lesz, hogy a nyakaba akassza. Sok ötletem neki nincs egyebkent...ugyanilyen okokbol...KépKép
Aaronnak favonatot vettem a masodik karacsonyara(kicsit idösebb volt mint Adam lesz karacsonykor), amit az IKEA-ban lehet kapni. Legalabbis is itt Ausztriaban...ez jo, mert bövithetö, es meg most is szivesen jatszik vele. Kombinalhato a BRIO es EICHHORN vonatokkal is.(Nem tudom vannak-e ezek otthon...bar miert ne lennenek...!)
De a duplo is biztos jo, nekünk keves van, es igy nem olyan nagy az epites...de lehet, hogy bövülni fog a rokonsag jovoltabol...
Rebinek babat szerettem volna csinalni, de nem tudom sikerül-e. Ha nem akkor majd a 2.-ik szülinapjara fogja kapni.

Rebinek meg folyik az orra, de egyebkent jokedvü...szerencsere...remelem, a natha is elmulik hamarosan!!
Ma fürdes utan nem adtam Rebekre pelust, csak a nadragot. Mondtam neki, hogy ha pisilnie kell, akkor a WC-be pisiljen(nem tul komolyan gondolva a dolgot)....bement a WC-be es a WC melle pisilt...Ugyhogy haladunk a szobatisztasag feleKép!!! ES ha kaki van a pelusban akkor is szokta mondani(na nem mindig) hogy "kaa" es a popojahoz mutat.
Nalatok vannak hasonlo jelek?

Ma nagyot setaltunk, Rebek közben aludt, de sajna keveset...de mar mindket gyerköc alszik, tehat mindegy!Kép

Kellemes estet meg!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

sziasztok, mi meg kikirándultuk magunkat. nagyon jó volt, bár éjjel lázas volt a kis hölgy - jön most 3 foga is. Kettő ma tör át, a harmadik 1-2 nap. Szegénykém. de a kedve jó, + napközben semmi problé ma. - közben néha be lenyúl a billentyűzetbe. mint látható Kép
ma már láztalan is KépKépKép

Kataa
miért nem szóltál?? én tudok ott olcsóbban vásárolni!!!! _ tudod, médg a Tesco miatt

dec8
egyszer már a párom is majdnem elhagyta az ő gyűrűjét. Nagyon izgultunk, mert a mieink, különleges, egyedi darabok, az enyémet én terveztem, az ővét ő Kép + mindkettőt megálldotta a rabbi barátunk Kép
aztán szerencsére meglett - leesett az ujjáról, de a hátizsák egyik redőjében megakadt és másnap megtaláltuk. Jó kis mázli, nem?? Vagy lehet, hogy mégis számít az az áldás?!Kép

Rit és Dodesz- aki lassacskán 11 fogú

rit

anemona7

Sziasztok!

Jobban van Betti, de az orra nagyon nehezen dugul ki, hiába szívjuk. Ma én is fogok venni kinderloof-ot (vagy mit).

Ilke, gratula a vizsgádhoz! Máris vizsgázni kell? Bettire kéthetente anyu jön el vigyázni, a maradék szombatokat a férjemnek kell vállalni, sajnos egyáltalán nem tudja etetni és tisztába tenni se szereti, főleg ha nagydolog van. Mostanában pedig naponta többször is van. Lehet, hogy a betegség miatt?

Panda, hol és mennyiért vettetek szobacsúszdát?

Bettinek is fejlődik a szókincse,egy csomó szót mond, az új: ha valaminek vége van pl. a tévében, vagy ha becsukja a könyvet, mondja hogy ééee.

Vár a házimunka.
Conti

conti

Sziasztok!

nem fogjátok elhinni, de vasárnap Emma mgeint 39 fokos lázat produkált és kihányta a vacsorát. Reggelre rutinosan vártuk a fogat és kijötta bal alsó szemfoga. Úgy látszik nálunk ez már csak így megy, ha fog akkor 39 fokos láz és hányásKép

Sasha!

Ma voltam kaomilla CH30-at venni, ott ahol írtad. Erre a patikus elkezdte hogy az baromi erős szer, és elég lenne CH9-el kezdeni, vagy max CH15-el. Szerinte CH30-at csak akkor szoktak adni ha valami nagyon erős góc van és csak ha alkatilag egy izgága gyerek. Mondtam hogy izgága és hogy 39 fokos láz van minden fognál, erre kiadta, hogy akkor jó, d ehogy csak max napi 1x adjak neki és csak elég 2-3 szem. Szerinte a CH 15-ből is csak napi 2x kaphat. Úgyhogymost akkor teljesen tanácstalan vagyok, hogy mennyit és hányszor merjek adni neki? Mondjuk most szerintem túl van a tegnappal ezen a fogon, mert náka csak 1 nap szokott lennia vészes, most is alszik már 2 órája, pótolja az éjszakai nem alvást, de akövetkező fognál minenképpen ki szeretném próbálni ezt a szert, csak most jól összekevert ez a patikus.
De ha jól emlékszem akkor Gabi a CH 30-ból 3*5 szeemt szedett, ezek szerint n em lett baja tőle. Egyáltalán túl lehet adagolni?

Panda!

van egy könyvem, abban minden fertőző betegség benn van és azt írják a bárányhimlőről, hogy :

1-5. nap Kis piros viszkető, folyadékkal teli hólyagok, csoportokban, először a törzsön, majd a test többi részén.
A hólyagokbana folyadék zavarossá válik
Enyhe láz.

6-9. nap
A hólyagok kifakadnak, kis mélyedés marad utánuk.
Pörk képződik a hólyagokon, amely néhány nap múlva leesik.
10. nap
A gyermek egészséges.

11-12. nap
A gyermek már nem fertőz.

Szerintem Noéminél bőven letelik a 12 nap addigra, mert ha ma kezdődött volna is letelen. Úgyhogy talizunk!!!

manó

KépKép
manó

Manó, Emmának boldog névnapot, lázmentesetKép

Conti

conti

Sziasztok!

Rettentő rossz éjszakánk voltKép! Gyurci hajnali 4-ig vergődött, nyöszörgött, sirt és hisztizettKép! Bármit csináltunk semmi sem volt jóKép! Nem tudom mi lehetett vele, a vége felé már úgy éreztem, hogy egy nagy adag műbalhé is volt a dologban. Reggel meg olyan jókedvűen ébredt, mintha semmi se törtánt volna éjszaka. Persze hulla fáradt volt, most alszik. Kiváncsi vagyok meddig!

Ilke!
Nagy gratula a vizsgáhozKép!

Kataa!
Amikor egy étkezésre eszik meg ennyi gyümit, azon nem is csodálkozomKép! Csak azon, hogy eszik rendesen egész nap, és emellett reggeltől estig a gyümistállal szemezget attól függetlenül is, hogy épp tele van a pocakKép!

Ilke, Dec8!
Édesek a dobos kiscsajokKépKépKép!

Panda!
Jobbulást a pöttyöknekKép! Engem is érdekelne a szobacsúszdaKép!

Kryss!
Gyurci néha szokott szólni, hogy kaaKép, még ritkábban, hogy kakaaKép! Meg már elég régóta nem hajlandó úgy tovább aludni, hogy bekakilt. Van hogy csak félórája alszik, de már fel is ébred, mert kaka van. Mostanában, hogy ennyi gyümit eszik, főleg a narancs miatt, rengeteget termel a pelusba, igy a délutáni alvások is lerövidültekKép, meg reggel is korábban ébredKép!

Conti!
Nálunk is az utóbbi napokban nagyon megszaporodott a kakis pelusok száma. Tisztára, mint picurka korában. Van 4-5 is egy nap, pedig nem beteg.

Manó!
LázKép, hányásKép! Szegény Emma! Őt is mennyire megviseli ez a fránya fogzásKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Hali!

Manó!
Van abban a gyógyszertárban ingyenes homeopátiás bemutató katalógus. Már kértem és abban bizony az van leírva, hogy szükség esetén akár fél óránként 5 golyócskát be lehet adni mellékhatások nélkül.
De most elő is kotortam neked. A címe HOmeopátia Mindenkinek Mindenkorra.
Ezt írja:
CHAMOMILLA vULGARIS (Matricaria chamomilla) - kamilla´.........15 ch félóránként 5 golyócska
Fogzási fájdalmak
a csecsemő fogzáskor való nyugtalan, dühös elviselhetetlen lesz, kísárheti láz, bélhurut, fülgyulladás; jellemző lehet, hogy egyik orcája piros a másik fehér

Fájdalom iránti intolerancia.............15 ch napi 2x5 golyócska
<font color="ff0000">túlzottan érzékeny, ideges betzegek, pl:fogfájásnál, ishiásznál, epe-, vese-, és bélgörcsöknél, fájdalmas menstruációnál
Rosszabbodás: haragra, ellenkezésre, izgatószerekre, este</font>
Javulás: passzív mozgásra, (ringatásra, autózásra)

Aztán van egy másik fejezet amiben ez van:
FOGZÁS

Chamomilla 15-30 ch.................akár félóránként, óránként 5 golyócska
-általában gyors javulás észlelhető. Aminht a fájdalmak megszúntek, abba kell hagyni a gyógyszer adását. Gyakran a kedves, csendes babák dühkitöréssel reagálnak a fájdalmas fogzásra, ingerlékenyek, szeszélyesek lesznek. A viselkedési zavarok ringatásra javulnak. Jellemző, hogy az arc egyik oldala piros és meleg, amásik sápadt és hideg.

Podophíllum 9 ch........................ <font color="ff0000">minden székelés után
ha a fogzás alatt hasmenés is jelentkezik, gyakran reggelente, vagy hson fekve.</font>

Borax 9 ch.................... napi 3-5x5 golyócska
aftákkal kísért fogínygyulladás. Kis érintés is kiváltja a fájdalmat, a baba ezért nem akar szopni, vagy cumizni

MAnó, ebből már le tudod szűrni, hogy Emmának hogy és mi kell pontosan, csak gondoltam, ha már ott vagy téged is úgy felvilágosítanak mint engem. De úgy látszik nem ez történt.
Gabinak sem lett semmi baja, a ch 30-tól, de túlzásokba esni nem szabad itt sem. Pl heteken át folyamatosan ezt sem lehet adni.

Bocsi, ha más is írt és nem reagálok, de sok a dolgom és csak bugrottamKép
sasha

Kép
sasha

Sasha!

köszi! hát ebből én azt szűröm le hogy lehet hogy elég lett volna Ch 15, de a CH 30 sem fog ártani. Már be is adtam neki egy adgot, de így estére is fogok adni.
Nálunk megvolt az egyik orca pirosság isKép

manó

KépKép
manó

Ilke,
Gratula a vizsgádhoz! Minden elismerésem! Én ezt a kis némettanulgatást meg maszek-dolgozgatást is alig bírom idővel és erővel...

Solymesz is taknyol... A szívás kész tortúra. Egyedül nem is tudom csinálni, minimum 2 ember kell hozzá. Szerencsére csak az első éjszaka nem aludt, azóta megint jobb, bár nehezebben alszik el.

Zita
parazita

Sziasztok

Tegnap fel napig a Varosligetben voltunk amit nagyon elvezett Alex is: )Persze igy csak 15 perc alvasra maradt ideje: )nyugos nem volt csak mi voltunk apaval faradtak.Viszont este 7-kor szinte elajult: ))
Ja es eppen lattuk ahogy a NagyO Sanyi es a szoke csaj epp rendelesre romantikazni akar egy padon.Nagyon rohogtunk a ferjemmel,mert amig nem filmeztek oket nagyon unottan ultek egymas mellett mint ket idegen.Volt nalunk kamera,ugyhogy mi is csinaltunk kandi kamerat( a sogornom kedveert: )).

Ilke,Dec8
Nagyon jok a kepek: )))

Panda
Drukk hogy Noemi ok legyen a bulira.Hat mi is fa epito kocskat vettunk+fa vonatot is kap majd.Duplo tenyelg jo otlet ha szeret epitkezni.Alex meg csak a rombolo uzemmodot muveli: )

Dec8
Na akkor talan igy mar nem is banod a dolgot: ))Gondolom akkro neked is a legkisebb meret kell,nekem az eppen jo lett volna ez ameg amit vettunk egy kicsit mozog neha,mert rabeszeltek a boltban , hogy ugyis hizok majd,hat ez meg nem jott be: ))

Kryss
Aha mi is talalkzounk majd,bar a kisfiu egy nappal oregebb Alexnal: ))Nekem van olyan a baratnom akivel egy napon szulettem,ja es egy evben is.Az anyukaink baratnok mar 18 eves koruk ota es egyszerre szultek: ))

Rit
Tenyelg van Gulliver kartyad????Mert akkor elkernem,jatekbol sosem eleg jelszoval: )

Mano
Emmanak boldog nevnapot!!!!Hu ez nem semmi,bar mi most nagyon leallrunk fog ugyben,van hogy napokig folyi ka nyala de aztan semmi: (

Csajok
Tudom hogy mar millioszor volt szo rola,de leirna valak ia Mikkamakka cimet????Elmennenk egy baratnommel,meg nem voltunk Alexxal jatszohazban.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Manó!
Köszi, megnyugodtam, akkor tuti megyünk a buliba, mert az már a 18. nap lesz Kép!
Az "enyhe láz"-hoz csak annyit, hogy Noéminek szombaton 39,3 volt... Igaz, Ádinak tényleg csak hőemelkedése volt.
Boldog névnapot Emmának!

Conti, Banyóci!
2 éve vettük az Auchanban, akkor 9.990 Ft volt. De sok helyen lehet kapni, sima játékboltban is, az ára nem tudom, mennyivel több ott. Ez a "little tikes" csúszdák közül a legkisebb, 3 lépcsős. Azt hittük, Noémi hamar "kinövi", és bár már elég nagy, még mindig sokat csúszkát rajta. De legjobban felfordítani szereti, és úgy üldögél rajta Kép. Ádám pillanatok alatt megtanult felmászni és lecsúszni, ősszel (15 hónaposn) már a nagy játszótéri csúszdát is egyedül használta, teljesen biztonságosan.

Panda

panda
Halásztelek

Panda, köszi az infót, nagyon szeretnék egy csúszdát a Bettinek, ti raktok alá szivacsot? Bettit még fogni kell a nagy csúszdán. Nem valami bátor, majd itthon gyakorol.

Zita, Betti is végigbőgi az orrszívást, de érdekes módon, ahogy elhallgat a porszívó, vigyorogva a nyakamba ugrik.

Banyóci, én már kipróbáltam, ha nem adok neki tejterméket, akkor is 2-3 kaki van. Mindenesetre ez még mindig jobb mint a szorulás!

Pusz
Conti

conti

Kataa
Elvileg nem kártya van, hanem oda kell szólni, hogy mikor menne az ember és egy nevet kell bemondani. A Megatoysba is van Kép

Gömb
Remélem olvasol. Légyszi írd ki nekem cd-re azokat a képeket, amik nálatok készültek és hozdd el a Mikibuliba!!! légyszi - légyszi - lécci KépKépKép

szobacsúszda
nálunk nincs, de a haspad is alkalmas ilyen célra és remekül használjaKép

Kryss
sztrapacska:nyami-nyami Kép
görkorizol még??? Itt mostanában olyan jó száraz az idő, hogy erősen fontolóra vettük a papával, hogy ismét elővesszük Kép

Forti
Rég írtál. Mi van veletek, Levi rendben???

Kataa
Én is gondoltam már, hogy elviszem Dodit egyszer, de még mindíg olyan jó az idő, hogy kint csavargászunk. Majd télen jön a játszóház + az Ikea KépKép Ma az Orczyban voltunk - már ezer éve nem jártunk ott. Most összefutottunk még 3 gyerkőc-mami párossal, és tök véletlen mindenki csaj voltKépKép Persze Dodesz volt a legkisebb, a többiek 18-27 hó, de tök jól eljátszott velük. Persze megint fiúnak nézték (tiszta kékben voltunk) ő meg még rá is játszott, mert a játékbabakocsi, baba enm érdekelte, viszont egy kismotor annál inkább KépKépKépKépKépKépKép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Sziasztok!

Banyoci!
Es Te a szobatisztava valas erdekeben csinalsz is valamit?
Ugy ertem, en nem akarom koran szobatisztasara nevelni Rebeket, de ha ugy adodik, nem banom...Kép Lefekves elött mindig szoktam hagyni csupaszon rohangalni es ha valami ilyenkor jön, akkor szoktam mondani, hogy a nagyok ezt a WC-be szoktak vagy valami hasonlo...
A hetvegen Rebek csupaszon, allandoan felmaszott Aaron agyara en mindig lekaptam, mert "szeret" ilyen helyekre pisilni. Egyszer nem figyeltem oda, es termeszetesen odapisilt...Azert ekkor kerdezem, hogy ez most akarattal volt? Van egy olyan halovany erzesem...Kép

Kataa,
Nekem "csak" olyan baratnöm van, aki egy negyed nappal idösebb nalam, de ö Pesten született, en meg Pecsen...ahol azota sem jartamKép....

Eves
Nalatok is van olyan, hogy szeretett gyermeketek az asztalnal ül, lehajigalja az ennivalot es aztan, ha kesz vagyunk az evessel az asztal ala maszik es onnet bezzeg megeszi...Nalunk van amikor tenyleg az az erzesem, hogy onnet jobban izlik neki...Kép

Rit
haaaat a görkorim mar nagyon regen volt a labamonKép....Bar a baratom epp tegnap kerdezte...de itt mostanaban eleg lucsks az idö, es nem is tudom, eggig meg eszembe sem jutott a hüvösebb idöben a gorkorizasra gondolni...Pedig nagyon jo lenneKépKép...

Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!
Gyurci is beteg lettKép! Arra ébredtem egy órája hogy sirdogál. Bementem, és tüzel a gyerek, taknyosKép! Lehet, hogy az oltás miatt, nem tudom. Most nagyon neki vagyok keseredveKép! Még szopizni is alig tudott, pedig 2-szer is kiszivtam az orrátKép! Remélem most azért pihen még egy kicsit, hátha jobban lesz, de én már nem birok igy lefeküdni.

Zita!
Jobbulást Solyminak!

Manó!
Boldog névnapot EmmánakKép!

Panda!
Köszi az infótKép! Megnéztem a Little Tikes honlapját, láttam is rajta egy-két helyes dolgotKép! Azt hiszem, hogy egy ilyen csúszdát mi is beújitunkKép!

Conti!
Hát igen, a szorulásnál mindenképpen jobb. Én a narancsra gyanakszom, hogy a rostossága miatt jobban átpucolja a kis szervezetét. Ami mondjuk nem is lenne baj, mert amennyit ő össze tud enniKép!

Kryss!
Egyenlőre még nem teszek semmit! Még én is korainak tartom. Nem nagyon akarnám erőltetni. Az hogy felébred, rángatja a pelust, vagy esetleg még "szól" is, szerintem egyenlőre még csak annak a jele, hogy egyszerűen nem érzi jól magát a kakibanKép. Meg lehet érteniKép. Gyurci fürdés előtt szokott egy kicsit pucérkodni, de már elég rég nem pisilt ilyenkor sehova. Általában ezt a fürdőkádban intézi elKép!
Gyurci lehajigálni nem szokta a hamit, de ami véletlenül leesik, azt utána mindig felcsipegeti onnanKép! nem tudom lebeszélni errőlKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Katáknak boldog névnapotKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Lanyok! Emma remenytelenul nem eszik tobb bebikajat, ezert ugy dontottem, megmaradt keszleteimet 80as ruhara, jatekra vagy pelenkara cserelnem. 14 db.
Kecskemeti:
2 Oszib, pulyka
1 parkrumpli
1 csirke borso
1 csirke repa
Mildi:
1 zoldseg
1 zoldseg pulyka
2 krumpli karfiol
Kecskes:
1 zoldseg hal
2 almabanan csirke
1 borso csirke
1 zoldseg csirke

(Mindegyik meg legalabb egy evig jo)
Szoljatok, ha vkit erdekel,

Kakukkfu
kakukkfu

Bizony bizony:
Boldog névnapot a Katáknak!!!

Kryss
pedig ilyen időben legalább nem izzad le az ember Kép nem mintha én már mentem volna KépKép

csajszik
a lányomnak fantasztikus szerencsecsillaga van és egy szörnyű anyja. Két percre nam figyeltem, épp a ruhákad szedtem le a szárítóról, miközben lezúgott a galléria lépcsőjéről. Nem értem, hogy került ilyen gyorsan oda, de tény, hogy még reggel lévén, nem volt elbarrikádozva kellőképp. Mondjuk ebben az is a mázli, hogy a barrikád egyik alkotóeleme a haspad, amibe simán beüthette volna magát rendesen, de nem. Szerencsére egyeltalán semmi baja nincs, de én még most is remegek az idegtől. Tényleg a nomába kell lenni állandóan, pedig hozzá képest a sajtkukac egy lajhár... iszonyúan érzem magam KépKép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok !

A nejem "Judy" kért meg, hogy írjak a topicban.
Sajnos szombat este Gergőhöz ki kellett hívnunk az ügyeletet.Azonnal be kellett vinnünk a Törökbálinti Tüdő szaniba. Ha jól írom a kór nevét krupp gyanúval.
Sajnos azóta is ott vannak. Közben mindkét fülét felszúrták, infúzióra tették.Az állapotokról, és az orvosok hozzá állásáról indulatok nélkül nem tudok írni, ugyhogy inkább nem .............
Ma reggel azt jelezték, hogy talán pénteken haza hozhatom Őket.Bár csak már ott tartanánk, utána lebontom az egész kócerájt az összes orvossal együtt.....

Sziasztok, és bocs a beírásért, legközelebb remélem már a Juti írhat.
Judy

Sziasztok!

Szegény Gergő! Nekem is feküdtek itt családtagjaim (anyum is) pár éve, nagyon lepukkant hely. Mielőbbi javulást nektek!!!

Katalinoknak boldog névnapot kívánok!!!

Rit, nem vagy szörnyű anya, ilyenek mindenkivel előfordulnak. Nálunk szinte minden nap van egy nagyobb tanyálás vagy ilyesmi.

Conti

conti

Rit!

Ismerem ezt a remegestKép..., de ne hibaztatsd magad, hamarosan szerintem a barikadot is at fogja tudni maszni, vagy leküzdi mashogy...

Judy
Nagyon gyors jobbulast Gergönek....küldünk sok gyogypuszit!!!

nyanya,
Rebek meg kakilni is szokott a csupaszkodas közben...azt nagyon meg is szokta csodalni! Föleg, ha aztan lehuzzuk a WC-ben!Kép

Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok
Koszi a nevnapi kivansagokat: ))

Rit
Ez ismeros eloszor mi is igy mentunk be hogy a kollegaja mondta hogy csak mondjuk a nevet,persze hogy azt mondtak hogy mindenkepp kell kartya,anelkul nem megy: (De szerdan jon vissza az a kollegina aki tudja hogy hol is lehet a kartya,remelem osszejon: )
Persze tok jo ido van,de nem minden nap,en a kodben nem szeretem hosszu ideig kivinni .
Hu a legtetejerol esett le???Hat tenyleg van orangyala: ))
Talaltal mar babay sittert??En meg nem es egyre tanacstalanabb vagyok.Mar mindenkit megkerdeztem akit ismerek es az nem keves ember ,de senki nem tudott ajanlani : (((
Ma mentunk volna vacsizni apaval de a baratnomnek kozbejott valami aki vigyazott volna ra es igy rendelhetunk pizzat: (((

Kryss
Ismeros,de ha ledob egy morzsat akkor a foldrol azert mindig kell: )

Banyoci
Jobbulast Gyurcinak!!!!

Judy ferje
Nagyon drukkolunk Gergonek hogy minel hamarabb otthon legyenek!!!

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Rebek epp most ebredtt fel, mert a szomszed elkezdett kalapalni...Mondjuk, jo, honnet tudja, hogy Rebi epp most alszik, de akkor is...KépKépKép
Szegenykem egy fel orat aludt es szerintem mar estig nem fog elaludni...pedik ilyenkor masfel-ket orat szokott...
Mivel a szomszedunkban van egy pizzeriaKépKép, ma epp ott rendeltem magamnak egy pizzat, amit igy megosztottam Rebekkel, bar szerintem egy kisgyereknek nem ez az idealis ennivalo...
Felallt az etetöszekeben es valaszt nem is varva kerdeztem, hogy "es ha leesel akkor mi lesz?" es jött a valasz "aua" (itt Ausztriaban igy mondjak)....Aarontol tanulta,...de hogy igy hasznali is tudja!!!!Kép

Akkor most jo nagyot fogunk legalabb setalni!

Kryss& kialvatlan Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Szaisztok!

Mi is túl vagyunk megint egy pocsék éjszakán, Emmának nagyon jön eza foga, de nem tud igazán jól áttörni, éjjel 1/2 3-ig óránként ébredt. Láza szerncsére már nincs.

Judy (és férje)!

Remélem hamar rendbe jön Gergő! Szörnyű amit írtok. Tudod Emma is kruppos lett, de nálunk szerncsér enem volt ilyen súlyos helyzet. Viszont: Nagyon sokat olvasgattam utána a témának, ahogy kiderült és szerintem kruppal leginkább a SOTE1-es gyermekklinikára érdemes menni, róluk elég sok jót olvastam ez ügyben, állítólag a hozzááálásuk is sokkal jobb. Ahová nem szabad vinni aza lászló kórház, arról mindneki cska panaszkodik. Amit még ajánlottak az a Budai gyermekkórház vagy a János kórház még ha jól emlékszem. Én is csak azért érdeklődtem meg, hogy ha ne adj Isten jön egy roham és muszáj menni,akkor tudjam hová kell.
Sajnos nagyon sok múlik azon hogy valaki milyen hozzáállású emberek közé kerül.
Szerintem ha bent vagytok, akkor mindenképpen próbáljatok feliratni Gergőnek Omron inhaláló készüléket. állítólag ezt felírhatják simán, de valami miatt nem szokták ajálgatni. Vénnyle 3500 Ft körül van, és fluimucilt is lehet vele inhalákni, ami a későbbi rohamoknál nagy segítség lehet, hogy nem kerüljetek újra kórházba. Majd én is megpróbálom Emmának feliratni, csak nekünk ugye nincs paírunk róla hogy kruppos, mert szerncsére nem volt roham (bár egy ismerősünknek ilyne állapotra is simán felírták a budai gyermekkórházban, mármint netes ismerős innen ababnetről a kruppos a gyermekem topicból)
A másik: ha nagyon nem tteszenek a körülmények és nem érezném biztonságba gyerekem akkor én azt hiszem mindneképpen kihoznám saját felelősségre és keresnék egy másik helyet neki. Persze ajogszabályi oldalát nem ismerem, nem tudom hogy ilynekor másik kórház fogadhat e , de biztos hopgy utána érdeklődnék. Ráadásul a törökbálinti tüdő szanatóriumról én még nem hallottam hogy krupp központ lenne.
Nagyon sjnálom ami veletek történi, én is ilyentől rettegek már 2 heteKép

manó

KépKép
manó

Judyék,
Mielőbbi gyógyulást Gergőnek! Szegény, mit ki nem kell állnia... Sajnos (szerencsére?) nem értek a krupphoz, ezért nem tudok semmi hasznos tanácsot adni.

Rit,
Én is átéltem ezt, amikor Solymi autósülésestül leborította magát, és lefejelte a konyhakövet. Rohanás a Heim Pálba, ilyesmi. Amikor végre szerencsésen hazaértünk, úgy bőgtem, ahogy kell... Nagyon megijedtem. Persze azóta is zakózik néha. Mondjuk egyre ügyesebb lesz, de sokszor egyre merészebb is...

Zita
parazita

Sziasztok
Minden beteg babának jobbulást Kép

Kyrss,Dec8
a Baby Luuf Balzsam tényleg jo nekünk is van itthon ilyen könyeben lélegzet töle petike mikor megvolt fázva én legutobb vetem neki tenger vizes orrsprét az is jo volt .

Banyoci
én a fiadnál is több gyömölcsöt vagyok képes megeni söt én volt olyan nap hogy mást nem is etem csak gyümit most is képes vagyok 1kg naracsot ,mandarint megeni 1 nap alatt Kép és tényleg örüj hogy igy szereti a gyömiket Kép.

Lányok
tegnap voltam Getetikusnál+UH és nem tünt el a vesenagyobodás Kép de azt mondta a genetikus hogy mivel normálisan müködik a vesélye igy csak ha megszületik akor fogják kivizsgálni hogy mitöl és miért nagyobb a veséje a pocaklakonak és ugynézki fiu lesz és van már neve is Gergelynek fogják majd hivni Kép tegnap déltöl egészen 4oráig az apjával volt és nagyon jol el voltak délelött meg a nagynénje vigyázott rá mert az apjának is volt egy kis elintézni valoja .Hétvégén csináltam megint fini sütit pontosabban Csokitortát és mindenkinek izlett Kép .Petike is állandoan mászik mindenre fel és rámol a kiskádja a kedvence kihuza az ágya alol és aba játszik bele ül ,bele áll és bele pakolja a játékait aztán meg kipakolja Kép és szeret labdázni én oda guritom a labdát neki és megkérem hogy dobja oda nekem ere oda teszi a kezembe mert dobni még nem tud pontosan Kép beszélni még nem beszél sokat viszont elég sok szót megért Kép töbett mint amenyit mond Kép néha-néha már elmeri az ágyunk mellett állva engedni az ágy szélét de ez mnég nem tudatosan csinálja Kép.

Pusz Csics és Petike
csics

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?