Sziasztok!
Vagyok ám én is. Holnap gyereknapozni megyünk, kíváncsi vagyok, hogy tetszik majd Zsófinak. De biztosan fog, a játszótéren is úgy nézi mindig a gyerekeket. Este utazunk, így még össze is kéne pakolni.
Dorka, köszi a képeket, jó anyagból dolgoztál!
Niki, Dorka sokat nőtt, mióta utoljára láttam (képen ) és nagyon csinik mindkettem! Internetes szerzemények ezek a rucik is? Mikor Kata született, még akkor is az Ispánon laktatok? (
én is laktam ott 2 évig, az 5-ösben)
Ja, Betti, utólag is boldog szülinapot!!!!
Kata és miért hisztizett Bence a bevásárlás elején? Jó szórakozást szombatra!
Csókoltatom a nagyfőnököt és üzenem neki, hogy a lángost meg a babgulyást mi is szeretjük.
Balwin, nem is láttam még ilyen virágos Bergont, de nagyon tetszik! (de nem akarom megvenni
) A másikat sikerült megcsináltatni?
Rami, én simán szültem Zobokinál. (és tényleg elég "sima ügy" volt, elég gyorsan és könnyen meglett Zsófi.) Gabi mekkora súllyal született?
Judit, csinosak a Te jányaid is (mint mindig), és habár még csak fényképen láttalak, de a 3. képről nekem is az ugrott be, hogy Grétit mintha a szádon köpted volna ki! Na és irigy vagyok a virágokért.
Ja, Leventés-Bencés képek nagyon tutik, nekem is a kézfogós a favorit. Egy iylet mi is szeretnénk megörökíteni Dorkával, ugyanis ez a két kis tücsök mindig megfogja egymás kezét, ha egymás mellett toljuk őket!
Fanna, sátor! Tök jó lett! (végre) A szandit szerintem próbáld meg feltenni az iwiwre, ott is van ilyen babacuccos-eladó kategória, nem veszítesz vele semmit.
Na megyek pakolni, míg Zsófi alszik, babázni voltunk egy munkatársamnál, és úgy kifáradt a más gyerek játékaival való játszásban, hogy mióta hazajöttünk( kb. 1,5 órája) alszik a hordozóban. ( le se vetkőztettem)