Haliii!
Itt vagyok, csak délelőtt nem voltunk itthon - be kellett mennem Paksra a melóhelyemre egy papírt aláírni, vittem Hannámat is, mer szeret vásárolgatni meg autózni, aztán 2 óra volt, mire hazaértünk. Most anyuéknál hagytam mindkettőt, hogy tudjak dolgozni, ahhoz képest itt ülök, nade mindjáááárt... csak írok nektek.
Törpebagolybarátosném, nem mondtál te nekem ellent! Tökéletesen egyetértünk.
Cserianival is. Ugyanarról beszélünk, más megfogalmazásban sztem... Vagyhogy: én is kikérném magam, ha kiküldenének, én is ott voltam velük mindig, de valóban nem tudják, milyen patáliát csapok, vagy nem csapok, ezért küldhetnek ki esetleg. vagyishogy nem küldhetnek ki szerintem se, mert nem jogos, de ezért kerülhet erre sor.
Bakter, most leírtam ugyanazt cifrábban...
Namindegy, lényeg az, hogy egyetértünk, punktum!
Josi, annyira gyönyörűek a lányaid! Ezt már a jómúltkor is megjegyeztem. Noémi olyan, mint egy mediterrán szépség. Soksoksok bajod lesz még az udvarlókkal asszem, vagyis inkább az apgyuknak...
Hallod, Cseriani, szegény Eliza, ezzel a sok fogjövéssel... Hasmenés - nem tudom. Ármin is mindig f.sik az antibigyóktól, de nála legkorábban fél nap után jelentkezik, de inkább később. Attól még lehet, hogy ettől megy Eliza hasa, de lehet a fogától is, meg e betegségétől is... na, jó sokat segítettem...
Van a Normaflore mellett egy új szer, csak nem juit eszembe a neve, ez is a bélflórát állítja helyre, gondolkodom rajta... Azt mondják, az jobb, mint a Normaflore. Árminnak mondjuk ez utóbbi semmit sem ért, és sebesre csípte a fenekét a cucc. Többet ártott az antibigyó, mint használt, de komolyan.
Nah, eldugultam... Majd még jövök.
Timeszről tudtok valamit?