Sziasztok!
Ezeket a hirdetéseket találtam a startaprón:
"Szerezzen örömet gyermekének, rendeljen lakásába "igazi" (saját szakállas) Mikulást. Budapest III. kerület előnyben! 3 000,- Ft 06-30/5924341" "Idén ismét házhoz jön a Mikulás! Picik és nagyobbacskák örömére ebben az évben is házhoz jön a MIKULÁS, hogy a gyermekek arcára mosolyt varázsoljon és megörvendeztesse őket. Krapuszával járja az országutat és ha szeretné, hogy az Ön ajtajában is dörömböljön, akkor hívja őt, mert bölcsességét, jókedvét és szeretetét bárkivel megosztja. A Mikulás elérhetőségei: 06/203372962, 30/285-12-53, mikulas1@freemail.hu" Ha Éva férjének a bátyja, illetve a McHost nem vállalja, akkor megkérdezhetnénk valamelyiket. (Nekem a saját szakállas szimpatikusabb
).
Kedves Picur!
Új Udvar: sima játszóház használat: 600,- Ft 1/2 órára gyerekenként, vagy 1000 Ft/fő 1 óra, amit előre kell fizetni, tehát két gyerek 2 órára 4000 Ft.
Bulihelyiség: 3 órára 2.400,- Ft/gyerek, minimum 10 főre lehet kivenni + 3.000,- Ft terembérlet, de az árban korlátlan étel (pizza)- ital fogyasztás van benne, valamint egy jégkrém; ez két gyereknél minimum 5.400 Ft.
Azért írtam le mindezt, hogy megerősítsem azt, amit a többiek írtak, hogy miért esett a választás a mekire. (Mi egyébként egyáltalán nem járunk mekibe, most is csak a játszóház miatt megyünk, a kaját is valószínűleg ott fogjuk hagyni, mert a fiaim tej vagy tojásallergiásak, így nem ehetik
). De ha tudsz egy jó helyet, hogy hol találkozhatnánk ilyen sokan ilyen olcsón, akkor szívesen fogadjuk az ötletedet.
>Erre az oldalra mindig mint igazán szopi barát oldalra emlékeztem< Jól emlékeztél, mert ez az!!! Dorisnak mindannyian leírtuk tapasztalatainkat, tanácsainkat, bíztatásunkat szoptatással kapcsolatban, sőt azt is írtuk neki, mit tegyen, amíg koraszülött babáit nem szoptathatja közvetlenül, hogy legyen teje később. Nem tudom olvasod-e ezeket a sorokat, de nagyon örülnék neki!
Vikics!
Nem tudom, hol keressem ezt a céget, a neten Microweb címszó alatt egy honlapkészítő cég oldala jön be, a telefonkönyvben pedig nem találtam ilyet. Szerinted hogyan tudnék még infot gyűjteni arról, hogy milyen lehetőség van itt a környékünkön?
Böbe!
Nálunk a bölcsibe simán felvették a srácokat, persze kértek egy iskolalátogatási papírt. Az már mindegy volt nekik, hogy levelezőre járok. Azt sem mondták, hogy csak 4 órára vihetem a fiúkat, hanem teljesen természetesnek vették, hogy ott is fognak aludni. Szerintem ez teljesen a bölcsőde vezetőjén múlik.
A múltkor kicsit elkiabáltam, hogy Bence mennyire szereti. Három napja sír reggel, hogy nem akar bemenni. Marci vidáman megy be, rögtön elkezd játszani. Viszont Bence az, aki mindent megeszik az ebédnél, Marci szinte hozzá sem nyúl az ételhez.
Nagyon sajnálom Bencust, amikor olyan nagyon sír, nem tudom, mit tegyek? Van valami ötletetek?
Képzeljétek! 4-es lett a kémia ZH-m!!!
(Na, jó, kis segítséggel!)
Erről jut eszembe: Zsuzsinak hogy sikerült a nyelvvizsgája?
Na, jó éjt!
Gabi