Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Andi, 11-kor a szülinapos külön részt kell elhagyni, a játszót még használhatjuk gondolom.
De, nem is ez a baj, részünkről. Férjem közölte, hogy nem vagyok normális, hogy ilyen messzire kerestem helyszínt.
Szóval én is akartam javasolni, hogy próbáljunk találni egy közelebbit, ha mindenki kérdezősködik a saját kerületében, környékén, akor hátha lesz jobb Budaörsnél.
Andi, küldöm az éttermek listáját, szolgáltatásokkal és a bp.-i telefonkönyvben (1030. oldal) ott a telefonszámuk.
Azt kéne megtudni, hogy a benti játszótérrel ellátott éttermekben (hinta ikon) van-e külön terem a szülinapozásra, és persze, hogy dec. 6-án szabad-e.
(Ha nincs tel.könyvetek, be tudom szkennelni Kép)
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Kiváncsi!
Sajnos nálunk még használatban vannak az etetőszékek, ráadásul az egyik nagyon romos állapotban.Kép

Erika!
Aranyos vagy, hogy gondolsz rám, tényleg suliban vagyok még 5-én, délután 3-kor írok egy matek ZH-t. De utána szeretnék rögtön indulni haza! Ha összejön így a dolog (márpedig miért ne jönneKép), akkor ott leszünk 6-án 10-kor Budaörsön!Kép

Vikics!
Képzeld, én ma már fel is vettem a pénzt!KépKépKépKép Sajnos megvolt már a helye, de azért jól jött.

Böbe!
Ez a szobatisztaság ügy szerintem nagyon-nagyon gyerekfüggő! Gergőnél sosem erőltettem, a nagymama viszont többször próbálkozott, több-kevesebb sikerrel. Aztán egyszer csak, amikor Gergő 28 hónapos lett, arra ébredtünk, hogy a fürdőszobában veszi le magáról a tépőzáras pelust és a WC-be pisil. Ő így lett egyik napról a másikra szobatiszta. A kicsik most 28 hónaposak, és Marcinál néha megpróbálkozunk azzal, hogy este néhány órára bugyit adok rá. Még nem szól megbízhatóan, hogy pisilni kell, de ha megkérdezem, mindig igennel felel, és odamegy a WC-hez pisilni. Talán látta Gergőtől, azért csinálja, nem tudom. Bence viszont akkor szól, ha kaka van, ha olyankor azonnal rohanunk a WC-re, akkor már semmi nem megy a pelusba. De úgy látom, náluk ez nem lesz olyan sima ügy, mint Gergőnél volt. Ezért is szeretném, ha csak négy évesen kezdenék az ovit, addigra megbízhatóan szobatiszták lesznek. Apjuk egyébként már kitűzött <u>elém</u> célprémiumot: ha nem kell pelenkára költeni, a felszabaduló összegért ADSL-re fizethetünk elő!Kép Lehet, hogy kipróbálom a Maoam-módszert!KépKép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Gabi!
Már én is felvettem! Suerintem nálunk is hamar meg lesz a helye így karácsony előtt.
Felétek van egy kábelnet szolgáltató aminél a hívidíj asszem 4500ft. Az nem olyan gáz. A telefonszámla szerintem több és ennyit igazán megelőlegezhetne neked. Kép Kép
Majd még jövök!
Vikics

KépKép
vikics

Marcsi

Nekem minden ötleted tetszik! A budaőrsi nekünk megfelel, de ha máshol lesz ott is jó. Nekünk jó a 9 óra addigra talán odaérünk. az én picikéim imádják a mc-s kaját sokszor egésznap ne hajlandóak enni, de ha sajtburger kerül eléjük azonnal felfalják.
Az ajándékozás is jó ötlet szerintem, mindenki hozza a magáét.

Erika
Egyet értek veled. Én sem erőltetem a fiúkat a bilizésre. A Lorát is erőltettem eleinte mások unszolására, aztán nem ment és egyszer csak magától szólt, hogy ő már nagyláőny és ő a wc-be akar pisilni. Két éves korára teljesen szobatiszta lett egyedül. A fiúk januárban lesznek két évesek, de még nem akarnak hallani a bilizésről.

Marcinak szintén jobbulást kívánok!!! Még jó , hogy ne lett komolyabb baja!!

Éva
p.éva

Sziasztok!

Vikics!
Kösz az infót. Tudnál erről a kábelnet szolgáltatóról esetleg többet is írni. Megkeresném őket.

Éva!
Kösz, Marci már egész jól van. Első nap nagyon csúnya volt a szája, de ma már csak a horzsolások látszanak. Szerencsére harapni is tud már, de azért még mondja, hogy fáj.

Ma volt Gergő első bulija (jövő héten lesz a második), és mit ne mondjak elfáradtam. Pedig csak 4-től 8-ig tartott a buli, és csak 7-en voltak. Ilyenkor minden elismerésem az óvónőké, akik reggeltől estig próbálnak meg 25 gyereket koordinálni.
Kicsit kiszúrtam magammal, ugyanis azt találtam ki, hogy ehető gyurmát formázzunk, amit aztán kisütünk, és mindenki hazaviheti, amit csinált. Persze a lakásban mindenhova jutott tészta meg liszt, ezért aztán csúszkálunk a kövön rendesen. Viszont nem örjöngtek a gyerkőcök.Kép Volt két lány kistestvér is a bulin, akik Bencétől és Marcitól 8 hónappal fiatalabbak, és köztük meg egy nap a korkülönbség. A kicsik időnként hajbakaptak Gergő legújabb játékain, de őket is hamar le lehetett szerelni egy másik újdonsült szerzeménnyel. Végül is jó volt a buli.Kép

De most megyek aludni, mert hulla vagyok.

Gabi
efgabi

Sziasztok

Még nincs fix dátum a bulival kapcsolatban, a Marcsival hívogatjuk a Mc éttermeket. Ez a 9-11-ig nagyon nem éri meg, amikor a legjobban érzik magukat a srácok, akkor fognak minket lapátra tenni.
Tehát, ráültünk a telefonra.

Andi
Ambrosia

Sziasztok!

Andi!
Nem fognak lapátra tenni csak a különtermet kell elhagyni. Attól a játszóházat lehet még használni csak át kell battyogni a privátok közé a cuccokkal. Ha jól értettem Marcsit.

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Vikics!
Én is így értelmeztem.Kép Akkor ez még nem rossz.
Éva!
Köszi, megnyugtattál!Kép
Gabi, Vikics!
Gratula a pénzhez!Kép Nekünk is jöhetne (főleg így ünnepek előtt), csak nekünk a kutya sem küld...Kép
Én már nagyon várom a Miku partit (persze a tali miatt is!!!)Kép
Tényleg: van már Télapónk???
Apjuk szerintem soha nem venne fel ilyen ruhát.Kép
Tavaly is Apukám próbált vmi selejtes Mikulást megszemélyesíteni - bár akkor még picik voltak - s tökéletesen megfelelt az ágytakaró, mint "Mikulás ruci", egy sapi (az egyetlen "igazi" miku alkatrészKép) és egy fél csomag vatta, mint "körszakál". Képzelhetitek!Kép
Elég röhejes volt, bár a srácok inkább ,megréműltek az első pillanatban.Kép Később aztán elkapták pokrócát, vattáját...KépKép

Mindenkinek további szép napot!
Erika

KépKép
herika

Ezt kaptam tegnap este Kisbuksiéktól:

Kedves Marcsi!
Bocsáss meg, hogy csak most jelentkezem, de elég sűrű volt a hétvége!
A múlt hét rövid forgatókönyve:
Miután szerdán befeküdtünk a kórházba, várva a csütörtöki operációt, kiderült, hogy kedvesem akkor már több napja tartó láza, még magasabb lett, így elhalasztották a műtétet.
A doktor bácsi kicsit ránk ijesztett, miután közölte, hogy van egy kis izgulni valónk, mivel a láz és a méhnyak rövidülése együtt már komolyabb probléma! Antibiotikumos kezelés után a láz szerencsére elmúlt a hét végére, így keddre kitüzték az operáció új napját. Nagyon tartottunk az egésztől, de szerencsére minden nagyszerűen alakult, a műtét sikeres volt.(Lekopogom!)
Mostanra már csak sokat kell pihenni. Nagyon jól vagyunk. A fiúkat megnézték, nagyon jól fejlődnek, a kisebb már behozta lemaradását. Múlt hét pénteken 960, illetve 1010 gramm volt a súlyuk, és mindketten fejjel feküdtek (szerintem ez már végleges pozíció lesz). Azt hiszem elmondhatjuk, minden szerencsésen alakul!
Azóta Kedvesem bekerült egy ötágyas szobába, amely külön fördővel, WC-vel van felszerelve.
Az orvos azt mondta, hogy szoktassuk magunkat a gondolathoz, hogy már végig ott kell maradni, talán egy-két otthoni hétvégét kapunk, ha minden rendben lesz.
Hát körülbelül ennyi! Kisbuksi Kispapija

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

McDonalds ügyben nálam semmi jobb lehetőség. (Kb. 8 éttermet hívtam fel hétvégén) Vagy kicsi a szülinapi helyiségük, vagy nincs benti játszó. Sőt olyan is akadt ezek közül, ahol csak 1,5 órás egy turnus. Talán Andi talált valamit...
Addig is kérdezném, hogy ki tudná 9-re odavarázsolni a csapatát? A fogyasztás kötelező, mindenkinek OK?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Kisbuksi és Kispapija!
Nagyon szorítok!!!Kép
Biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi gond, főleg, hogy mostmár állandó felügyelet vesz körül.
Tudom, jobb lenne otthon, de most a babócok az elsők, a lényeg, hogy sokáig a pocidban maradjanak, s ennek ez az ára. De hidd el, megéri!!!KépKép
Mondom ezt, miközben a fiúk az idegeimet tépik...KépKép
Marcsi!
A 9 óra Ok, megoldjuk. A fogyasztással remélem nem lesz gond, ettek már Mc-is kajszit, igaz Happy M. menüt...
Megyek, mert vki vkit megcsapott, megharapott, vagy csak a másik játékára fáj a foga, mindenesetre sírást hallok!Kép
Éva szavaival élve: ÍRJATOK!!!!!!!!
Erika

KépKép
herika

Sziasztok

Kisbuksi, ne bízz a krampuszokban.KépKépKép Nekem ugyan végig fejenálltak, aztán a császárnál derült ki, hogy az egyik a vége felé már bőszen csücsült a hólyagomon.

Marcsi
Nem jártam sikerrel a többinél sem. Mindegyikben kicsi a helység. Nem fogadnak ennyi embert. Mail ment.
Marad az eddigi dec. 13 / 9 óra / Budaőrs.

Mindenki odaér 9-re?

Andi
Ambrosia

Nekünk is jó lenne dec.13. 9 óra. Én délben fektetem őket, ugyhogy az sem nagy gond, ha nem tudunk sokáig maradni. Bár volt már rá példa, hogy csak 3-kor kerültek ágyba. A télapó ruhát én tudom vinni, de belevalót nem. Milyen ajándékokat visztek a gyerekeknek? Csomagot tele finom nassival, vagy esetleg egy-egy kisebb játékot is. Szerintem ezt is le kellenne beszélni, nehogy hajcibálás legyen, hogy valaki kapott játékot, valaki meg nem. Szerintem elég lesz, ha mindenki csak édességet kap. Valószínű azt is cserélgetni fogják (mindig a másé a finomabb) de talán nem lesz belőle nagy veszekedés. Budaörsön hol van ez a Mc? Ja, majdnem elfelejtettem: puttony nincs a ruhához. Még nincs öteltem mivel lehetne helyettesíteni, esetleg egy jó nagy piros zacskóval, persze, ha van valakinek ilyen.
Tudja valaki, hogy lehet vásárolni a Gulliver Játékkeresekedésbe. Hogy lehet kártyához jutni? Érdemes-e egyáltalán oda menni kari meglepit nézni? Játékkonyhát szeretnék nekik venni, de valami nagyobbat, mint amit láttam a Tescoba. Nem minhta sok helyünk lenne 59 m2-en, csak hogy mind a ketten odaférjenek egyszerre fözni, mosogatni.

Kisbuksi!
Szerintem is mostmár a legjobb kezekben vagy. Pihenj nagyon sokat, már amennyire lehet egy idegen szobába, idegen társaságban. Biztos rémisztő dolgokat fogsz hallani a szobatársaidtól, ne vedd fel őket. Nagyon szorítunk neked.

Dorisékról tudtok valamit?

Erika?
Mikor jöttök hozzánk? Nálunk nagyon jókat lehet játszani! Kétajtós ruhásszekrényt csontig ki lehet pakolni, a sütő ajtaján lehet hasalni, igazi nagykállói nyakig homokos krumplit lehet mózeskosárba tenni és betakargatni, nagymamától örökölt porcelántálat lehet összetörni, zizit lehet kifolyásgátlós pohárral megásztatni és a szőnyegpadlóba gyurni és még telefonálni is lehet 97 percig. Ez a mai termés, de holnap is szívesen végigjátszuk csak a ti kedvetekért. Komolyam mondom az én lányaimnak egy üres gumiszobába lenne a helyük. Bár még szerintem ott is kitalálnának valamit amivel borzolhatják az idegeimet. Ma megint nagyon gondolkoztam, hogy esetleg bölcsibe kellenne menniük. De már ezzel sem tudom őket riogatni, mert rögtön hozzák a cipőjüket, hogy már induljunk is. Már a hugom is csak alvó állapotukban vállal bébisitterkedést nálunk.
Üdv. Böbe
böbe

Sziasztok!

Jó régen írtam már... Kép
Rá tudtam venni a férjemet, ha nem dolgozik december 13-án, mi is el tudunk menni a találkozóra. Kép Valószínűleg nem érünk oda 9-re, de fél 10 körülre már ígérhetem magunkat. Ja, és az én férjemet sem lehet rávenni, hogy Mikulást játszon... Kép

Pici fiúk jól vannak, ma kapták a 3 hónapos oltásukat, úgyhogy az este egy kicsit sírósabb volt a szokásosnál, de néha ez is kell, mert egyébként nagyon-nagyon jó babák! Kép Tényleg nagyon keveset sírnak, és este 10-től reggel 6-ig teljes csöndben alszanak. Kép

Másik két csemetém is jól van, most még csak náthásak sem vagyunk. Kép Andris beijesztett egy fülfájással csütörtökön, de pénteken a fülészeten azt mondták, hogy nem gyulladt, csak valamivel megnyomhatta a fülét (fültisztító pálca?) és attól fájt.

Böbe!
Hát, nem csodálom, ha megőszülsz idő előtt a lányaid miatt... és mindezt egy nap alatt?
A szobatisztasággal egyáltalán nem vagytok lemaradva, ráértek még vele. Nálunk a bili nem működött, Andris soha nem használta, vettünk a vécére egy lépcsős szűkítőt, azóta is azt használja. Mondjuk ő már majdnem 3 volt, mire sikerült...

Gabi, Vikics! Én még nem kaptam meg a pénzt... Kép Kezdjek el reklamálni, vagy még ráérek?

Zizi
debyand

Sziasztok!

Böbe!
Minden elismerésem a lányoké, rendkívűl kreatívak.Kép Ha gondolod, holnap a városba menet beugrom Lipótra megkérdezni, van-e szabad szoba. Csak írd meg, neked kell inkább vagy a lányoknak?Kép
Egyébként a bölcsi nem olyan rossz (legalábbis itt nálunk), tegnap 20 percet könyörögtem Bencének, mire hajlandó volt felállni a játék mellől és elindulni.Kép
A Mc az M7 mellett, az Agip kútnál van.
Szerintem is elég az édesség, avval is épp eléggé ki fognak minket utálni a mekiből.Kép

Zizi!
Adtál be kérvényt pénz ügyében? Ha igen, akkor következő a forgatókönyv: első körben elutasították, majd a napokban jött ki a módosító határozat, végül két napra rá jött a pénz. Talán nálunk egyszerűbb volt a helyzetük, mivel már tudták, hogy jogosultak vagyunk, hiszen egyszer már utánanéztek, amikor elutasították a kérelmet. Ha nem adtál be kérvényt, akkor szerintem még ne aggódj, úgy hallottam, december végéig kézbesítik mindenkinek.Kép

Vikics!
Melyik az a kábelnet szolgáltató, az Axelero? Őket már egyszer megkérdeztük, hozzánk nem hoznak kábelt, csak ADSL-t. Az meg havi 10 ezer. Kép

Sajnos nálunk sincs önként jelentkező Mikulásra. Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!
Végre beindult a topic...Kép
Böbe!
MEGYÜNK!!!!! Ott a helyünk nálatok!KépKép
Ahol ilyen buli van, az a srácaimnak való tuti hely! Bár szerintem ott meg lennének szeppenve, de ha nem dobtok ki 10 perc alatt, belejönnek, ígérem!Kép
Zizi!
10-től 6-ig alvás?! Hol vannak ezek az angyalok???
Kb. 9 hónapos kor után, külön egy távoli szobában tudtam ugyanezt elérni.Kép Igaz a fiatalemberek nem szopiztak. Ha esetleg lenne összefüggés...
Hol vettétek azt a fellépős 00 szűkítőt? És kb. mennyiért??
Gabi!
A bölibe mehet úgyis a gyerek, ha a jóanyja gyeden ill. gyesen van???

Mikut én sem tudok hozni, csak két krampuszt...KépKép
Akkor tali: dec. 13. 9h. Budaőrs, Mc-i.
Ajándék a zacsiba: nass.
Belépő: egy ikerpár. MinimumKép!!!!!

Jó éjt!
Üdv. Erika

KépKép
herika

SZiasztok!
Mekit a héten hívom és mindent megkérdezek, ami itt felmerült. Az jutott eszembe, hogy hostesst egyébként is adnak (ő szolgál majd ki minket - happy meal menü és társai) szóval indítványozom, hogy egy ffi kolléga legyen, aki egyben be is öltözhetne Mikulásnak. Hm? A puttonyt megoldhatjuk egy vödörrel is, csak valami piros terítőt kéne hozni, amivel kibéleljük ill. letakarjuk a külsö felületét. Vagy van valakinek piros vödre????
Böbe, mikulás sapitok is van, mintha azt nem írtad volna, csak azért kérdezem.
Erika!
Úgy tudom Gyed mellett nem lehet bölcsibe adni a gyerkőcöket. Viszont itt a belvárosban is van több bölcsi, amik játszóház-szerűen is üzemelnek, tehát külsős csemeték is mehetnek anyukájukkal. Az egyik barátnőm 100 Ft/ órás tarifával viszi a Blaha környékére a manóját, és elvileg ebédet is be lehet ott fizetni. Minket is többször hívott, de még nem voltunk.
Szóval alakul a csapat dec. 13-ra? Kép Kép Írom majd a részleteket.
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!
Marcsi!
Csupa jó ötlet! Miku a Mc-is host, böli a Blaha környékén!Kép
Egyszer fogjunk már össze, és kukkantsuk már meg, ok??? Csak kérdezz pontos címet és telcsiszámot, előtte azért felhívnám Őket, nehogy megrettenjenek a 4 fickó láttán...KépKépKépKép
Nekem sajna sárga vödröm van, a gyerekek piros homokozóvödrével meg nem mennénk sokra...KépKép
Anyukák!!! Merre jártok?
Pocakosok!!! Remélem Mindenki jól van!!Kép
Szép napot!
Erika

KépKép
herika

Sziasztok
Sapka is van hozzá. Nadrág, kabát, sapka, szakál, öv. Jó ötlet, hogy megkérdezitek a Mc. segítőt. Én is kérdem, hogy Gyes mellett lehet bölcsibe járni. Azt tudom, hogy Gyed mellett nem. De ha nem, akkor oviba sem mehetnek. Mert mi ugye 6 éves korugig lehetünk Gyesen. Ha tudjátok kérlek írjátok meg gyorsan, aztán körbenézek én is bölcsi ügyben. A délelőtti produkciót most nem részletezem, visszem végre őket aludni. Az egész napban ez a legjobb 1 óra. Végre csönd és nyugi. Megprobálok erőt gyüjteni az délutánhoz.
Üdv. Böbe
böbe

Böbe!
Úgy tudom, hogy gyes mellett 4 órát mehetnek bölcsibe a skacok, talán oviba is csak annyit.
M.

KépKép

KépKép
2in1

Böbe!
Alvás-csönd-nyugi. Eddig én is ezt hittem. Míg 1 órával ezelőtt rácáfolt a virgonc fiam és vhogy kimászott (esett???Kép) az ágyból alvás helyett...
A szívem megállt egy pillanatra, amikor hallottam közeledni a sírását!!!!Kép
Remélem nem ütötte meg magát(nagyon), mostmár elhallgatott és játszik az öccsével. Olyan rossz, hogy nem tudja megmondani: fáj-e neki valahol, meg persze, hogy hogyan történt...Kép
Ezentúl hova tegyem aludni????
Szerintem még kicsik a rács nélküli ágyhoz, arról nem is beszélve, hogy akkor sosem lenne alvás...Kép
Kujtorogna a szobában míg ki nem dől.Kép
Kész vagyok!!
Egy idegroncs anya

KépKép
herika

Bocsi, halódik a számítógép, ha megjavul, majd írok többet.... Kép
Zizi
debyand

Sziasztok!

Én is megpróbálok alapozni a 13.-ra. Jó legyen csak nasi, mert ha happy mealt eszünk akkor úgyis jár mellé játék. Méghozzá remélhetőleg még akkor is a Nemo nyomában rajzfilmből lesznek halacskák és egyéb vizi állatok. Mi mostantól kezdve úgyis minden héten bemegyünk, mert a fiúk halmániások. Ezen a héten a kis bohóchal volt. Nagyon édes, még nevet is.
A puttony meg nem szokott mindenhol piros lenni. Lehet fekete is, akár egy szemetszsák is. A gyerekek úgysem azt nézik.
Húúú én tegnap megvettem nekik a kari ajándékot a fiúknak. A Tescoban 8900ft a 90db-os fa kisvonat+pálya. Nagyon jól néz ki, még autóút is van hozzá meg autók meg házak. És vettem még hozzá 3db vagont, vonatot 299/db-t. Szülinapjukra meg majd jöhetnek a kiegészítők meg a még több sííííííín. Olyan rossz, hogy nem adhatom oda most. Tudom mennyire fognak örülni neki. Kép)))
Böbe!
Én úgy tudom, hogy 4 órás munkát vállalhatsz ovi mellett és akkor kapod a gyest. De bölcsire nem tudom ez mennyire vonatkozik. De ez nem azt jelenti, hogy csak 4 órát lehetnek ott. Mert ugye az ember nem minden esetben az oviban dolgozik. Asszem akkor kell munkahelyi igazolás ha 2 ügyeletet veszel igénybe. Kora reggel egyet meg estig.
Gabi! Majd küldöm a címet.Talán a Microweb az ami felétek van. Nézd meg és ha nem akkor utánajárok.

Zizi!
Szerintem se aggódj. Ráérsz decemberben is azzal. Addíg meg még ok idő van. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok
Mindenképp dolgonom kell, ha bölcsibe szeretném adni őket? Éppen az lenne a lényeg, hogy mig bent vannak megtudjam csinálni a házimunkát.

Erika
Én is gondolkozom már a kiságy témán. Nálunk is elég veszélyessé kezd válni a dolog. Én valószínű ugy fogom megoldani, hogy teljesen leteszem a földre a matracukat. Az ágyrács és a matrac között alul nem férnek ki, így nyerek kb. 15-20 cm-t. A mi kiságyunk egyébként is nagyon pici és alacsony, úgyhogy szerintem nelunk is a napokban bekövetkezik ami nálatok. Sima ágyban még ök sem igazán tudnánk aludni.
üdv. Böbe
böbe

Sziasztok!
Böbe, 2 éves kor után (tehát GYES mellett) nem a munka a lényeg, hanem, hogy csak 4 órát lehetnek bölcsiben. A GYED alatt nem lehet csak úgy, munka nélkül, asszem.
Ma eladtuk a babakocsit!!! Hihetetlen. Egy szimpatikus csajszi telefonált 10-kor és délben már el is vitte, minden alkudozás nélkül.
Olyan jókor jött!
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Megint rosszalkodik a gépünk, ezért nem tudok írni. A 13. 9 óra nekünk is jó lenne, akkor már tuti?
A férjem bátyja lehet, hogy elvállalná a Mikulás szerepét, csak még győzködnöm kell.

Nálunk mind a háro m gyerek beteg most éppen, remélem, addigra meggyógyulnak . Három napj lázasok és csúnyán köhögnek. Lorána esténként majdnem 40 fokos a láza. Napközben semmi bajuk, csak éjszakára betegszenek meg.

Majd jelentkezem még, ha megjavul a gépünk.

Éva
p.éva

Marcsi

Ügyes vagy, hogy eladtad a babakocsit!

Böbe

Hát nem semmik a lányaid! Mostanában az én fiaim + Lora is eléggé megvadultak. Nem tudom mi van velük, de nagyon elevenek és állandóan ölik egymást.

Képzeljétek, a Zsebi kutyusunk kb. egy hét múlva megint szűlni fog! Remélem, lesz megint egy kislány, aki valamelyest kárpótól majd minket a Fruzsika elvesztése miatt.

Holnap megünk a telkünkre, mert beköttettük a villanyt és és most a gázt és a csatornát intézzük. Annyit álmodozunk a házunkról.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Böbe!
Szerintem nem kell mindenképpen dolgozni, és ha mégis akkor is csak egy papír kell a munkahelyről. Szerintem ha mindenképpen kell, biztos lesz olyan ismerősöd aki firkant egyet. Ezután attól még neki nem kell fizetnie semmit. De érdekődj a helyi bölcsibe finoman utána az a tuti.
Nálunk a kiságy egyik oldala le van eresztve malydnem teljesen, de még van egy kis perem, hogy ne essenek le. Illetve az elején kivettünk 1-1 rácsot az ágy végénél és megmutattuk a kifelé vezető utat. Van is félnivalód, mert nálunk egyszer puffant olyat a Levi mikor kimászott és még nem voltak ilyen óvintézkedések.

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!
A dec. 13. 9 óra már tutti lefoglalva, csak 1-2 dolgot akarok pontosítani (11-től maradni szeretnénk, ugye nem rugnak ki minket a játszórészről; fizethessünk külön; kaphassuk meg igény szerinti időpontban a kaját, ne kelljen mindenkit összevárni; ffi segítő, aki mikulás is lesz... kb. ennyit kérdezek majd) Ha másra is kiváncsiak vagytok, vagy valami az eszetekbe jut, írjatok! Szombaton hívom őket és utána írok a topicba is.
Más. Hallottatok arról a balesetről, amiben egy vétlen házaspár sérült meg és a terhes nő 7 hónapos babája meghalt? Nem birom kiverni a fejemből őket. Hogy lehet ezt majd szegényeknek feldolgozni???? Ilyen borzasztó körülmények között elveszíteni egy meg sem született babát. Szörnyű.
Bocs ezért a szomorú témáért
-------------------------------------------------------------
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!
Már régen írtam, de ezen a Mekis dolgon nagyon meglepődtem.
Szerintem egy picit gészségesebb kaját is ehetnének a kölkök.
Erre az oldalra mindig mint igazán szopi barát oldalra emlékeztem, kár lenne lerombolni a sok szopi jótékony hatását holmi mekis mérgekkel.
Pl. Óbudán az Új Udvarban (Bécsi út) van egy játszóház, tombolda, ahol van egy rendezvényszoba is, konyhával (tányérok, evőeszközök, stb.), ahová Ti/mi vihetitek a kaját vagy bármit, amit szeretnétek. (Tel: 437-8216 vagy 30/4333-851)
S a Mikulás csomagba is kerülhetne némi alma, mandarin, mogyoró, almachips, saját gyártású süti.
Nem akarok okoskodni, csak nagyon meglepődtem.
Üdv. és jó bulizást!
Picur
Picur

Picur!
Köszi a hozzászólást! A találka helyszíne végül azért lett egy McDonalds, mert Gabi körbekérdezett egy csomó helyet (asszem az Új Udvart is) és fejenként több ezer forintra jött volna ki a beugró. Ehhez képest a mekis Happy Meal menü mint terembérlet, a szükséges rossz.
Jók az ötleteid a nasira is, köszi! Szerintem sokan hasonló dolgokra gondoltunk a 2 év körüli csemetéink számára.
Lányok! Azért az Új Udvart még egyszer felhívom, mert nem emlékszem pontosan, hogy mennyibe is kerül. Nekünk a Budaörsi helyszín (mivel nincs autónk) még mindig kicsit messzi, de a távolság legyőzhető Kép Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Marcsi!
Győzd le, győzd le!KépKép
Ezt legalább már végre leegyeztettük és tudtommal aki visszajelzett azoknak hely és időpont viszonylag elfogadható volt.
Karácsony előtt sajna nekünk sincs több ezer froncsink csak terembérletre.Kép
Ha a párom nem tud ellógni a melóhelyéről, hogy kivigyen minket, akkor nekünk is marad a BKV, amit én sem csípek kifejezetten, de megéri!!!!!KépKép
Szerintem a lényeg, hogy jól érezzék/zük Magunkat!
Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Mi sem szoktuk nyakra-főre zabálni a mekis kaját, mert aztán sokmindent nincs benne szeretni, de szerintem a sült krumpi kis csirkefalatkákkal és narancs dzsúúúzzal egy gyereket sem fog megmérgezni, akár egyszer egy hónapban sem. Mi már nagyon régen voltunk mekibe, de bevallom most minden héten menni fogunk, mert halacskákat adnak ajándékba és az én csemetéim halmániások.
A miku csomagba meg én is inkább gyümit rakok mert a csokit nem szeretik, cukorból meg nem akarom ha sokat ennének, így is kapnak eleget a pisilés végett. Nekem valahogy nem akarják elfelejteni a jutalmat. Kép Nálunk a mikucsomag amit kapnak a fiúk innen-onnan szinte mindíg megmarad, és ez vonatkozik a nyuszi tojásokra is. Idén 15-20 kindertojást tutira kaptak és mindből csak a játékot pecázták ki a többi meg ment volna a kukába, ha nem figyelek oda. Kép

Marcsi!!
Köszi a fordítást, de a nőci nem enyhült. Szőrös szívű némbere. Na mindegy jó vétel volt és egyszer hazaér majd. Kép)
A weetabix tippat meg mégjobban. Azóta ha nem is minden nap, de 2 naponta tutira kakil a Levi. Bár szerintem minden nap tenni, ha nem tartaná vissza. Kép Szóval nagyon bejött. De mira megtaláltam a Tescoba, szét beszéltem a számat és lejártam a lábamat. Én a müzliknék kerestem, de a kenyereknél volt. Mondjuk jogos az is! Nekem még hozzá lekk öntenem valami levet is mert ha csak ráborítok egy joghurtot olyan pempős lesz, hogy undorukban majd kifordul a szájukból. De egy kis centrifugált almalével plusszban már jobban elfogadják. Kép Mégegyszer köszi a tippet, nagyon megkönyebbültem, hogy van megoldás. Kép)

Vikics

KépKép
vikics

Picur

Köszönjük a hozzászólásodat, de szerintem egyszer -egyszer meg lehet enni a mekis kaját is anélkül, hogy bármi bajuk lenne tőle a gyerekeknek. A játék lesz ott a lényeg úgyis, nem hiszem, hogy olyan sokat fognak enni a gyerekek, hogy ártanánk nekik azzal. Nekem emiatt nincs bűntudatom, azt kívánom, hogy annál nagyobb baj ne történjen senki gyermekével, hogy megeszik egy hamburgert. Éva
p.éva

Sziasztok!

Hát én bevallom nektek ma is a mekiben kajáltunk az imádott halacskák miatt. A fiúknak ízlik a csirkefalatka krumplival és ketchuppel. És itt a Bbudakalászi coránál is van egy meki ahol bent van egy csúszda komplexum. Sajnos egész kicsi kb 6-8 gyerek számára elegendő. A fiúk nagyon élvezték. Kép)
Most egy ideig nem láttok sajnos, mert hétfőn szétverik a lakást és nem nagyon lesz gépem. Egy hét múlva talán. Szóval addíg is vigyázzatok magatokra és a csemetékre. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Ave mindenkinek!

Vikics
Én is kipróbáltam a Marcsi által ajánlott poháralátétet. Kép Le szoktam ömteni egy pohár langyos tejjel és belekeverek egy kis mézes gabonapelyhet + egy kis kukoricapelyhet. Mostmár ott tartunk, hogy csak ezt hajlandók megenni reggelire, literszám. Bejött!Kép

Szopi ide, szopi oda, néha kicsit túlzásba viszik ezt az "egészséges táplálkozást". Mi még nem ettünk Mc-et, de én sem hiszem, hogy a néha bekapott hambi méreg lenne. Ennél nagyobb baj sose érje őket, kívánom.

Andi
Ambrosia

Sziasztok!
Ezeket a hirdetéseket találtam a startaprón:
"Szerezzen örömet gyermekének, rendeljen lakásába "igazi" (saját szakállas) Mikulást. Budapest III. kerület előnyben! 3 000,- Ft 06-30/5924341"
"Idén ismét házhoz jön a Mikulás! Picik és nagyobbacskák örömére ebben az évben is házhoz jön a MIKULÁS, hogy a gyermekek arcára mosolyt varázsoljon és megörvendeztesse őket. Krapuszával járja az országutat és ha szeretné, hogy az Ön ajtajában is dörömböljön, akkor hívja őt, mert bölcsességét, jókedvét és szeretetét bárkivel megosztja. A Mikulás elérhetőségei: 06/203372962, 30/285-12-53, mikulas1@freemail.hu"
Ha Éva férjének a bátyja, illetve a McHost nem vállalja, akkor megkérdezhetnénk valamelyiket. (Nekem a saját szakállas szimpatikusabbKép).

Kedves Picur!
Új Udvar: sima játszóház használat: 600,- Ft 1/2 órára gyerekenként, vagy 1000 Ft/fő 1 óra, amit előre kell fizetni, tehát két gyerek 2 órára 4000 Ft.
Bulihelyiség: 3 órára 2.400,- Ft/gyerek, minimum 10 főre lehet kivenni + 3.000,- Ft terembérlet, de az árban korlátlan étel (pizza)- ital fogyasztás van benne, valamint egy jégkrém; ez két gyereknél minimum 5.400 Ft.
Azért írtam le mindezt, hogy megerősítsem azt, amit a többiek írtak, hogy miért esett a választás a mekire. (Mi egyébként egyáltalán nem járunk mekibe, most is csak a játszóház miatt megyünk, a kaját is valószínűleg ott fogjuk hagyni, mert a fiaim tej vagy tojásallergiásak, így nem ehetikKép). De ha tudsz egy jó helyet, hogy hol találkozhatnánk ilyen sokan ilyen olcsón, akkor szívesen fogadjuk az ötletedet.Kép
>Erre az oldalra mindig mint igazán szopi barát oldalra emlékeztem< Jól emlékeztél, mert ez az!!! Dorisnak mindannyian leírtuk tapasztalatainkat, tanácsainkat, bíztatásunkat szoptatással kapcsolatban, sőt azt is írtuk neki, mit tegyen, amíg koraszülött babáit nem szoptathatja közvetlenül, hogy legyen teje később. Nem tudom olvasod-e ezeket a sorokat, de nagyon örülnék neki!Kép

Vikics!
Nem tudom, hol keressem ezt a céget, a neten Microweb címszó alatt egy honlapkészítő cég oldala jön be, a telefonkönyvben pedig nem találtam ilyet. Szerinted hogyan tudnék még infot gyűjteni arról, hogy milyen lehetőség van itt a környékünkön?

Böbe!
Nálunk a bölcsibe simán felvették a srácokat, persze kértek egy iskolalátogatási papírt. Az már mindegy volt nekik, hogy levelezőre járok. Azt sem mondták, hogy csak 4 órára vihetem a fiúkat, hanem teljesen természetesnek vették, hogy ott is fognak aludni. Szerintem ez teljesen a bölcsőde vezetőjén múlik.
A múltkor kicsit elkiabáltam, hogy Bence mennyire szereti. Három napja sír reggel, hogy nem akar bemenni. Marci vidáman megy be, rögtön elkezd játszani. Viszont Bence az, aki mindent megeszik az ebédnél, Marci szinte hozzá sem nyúl az ételhez.
Nagyon sajnálom Bencust, amikor olyan nagyon sír, nem tudom, mit tegyek? Van valami ötletetek?

Képzeljétek! 4-es lett a kémia ZH-m!!!KépKépKépKép (Na, jó, kis segítséggel!)

Erről jut eszembe: Zsuzsinak hogy sikerült a nyelvvizsgája?

Na, jó éjt!

Gabi
efgabi

Vikics!
Bocs, megvan a cég, Mikroweb néven rájuk leltem!Kép Solymáriak, hétfőn megérdeklődöm a pontos részleteket.

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Picur!
Mire ez az ellenszenv a Mc-i iránt??
Hidd el senki nem onnan eteti az ikreit, de amilyen sűrűséggel mi találkozunk, azt (az évi pár alkalmat) ki fogják bírni a srácok...KépKép
Mellesleg Vikicsnek igaza van, a Happy M-hez kapott játék valóban lázba hozza a skacokat!
Mindenkinek a társaság a lényeg, s ha ott van lehetőség arra, hogy ne súlyos ezrekért talizzunk, akkor miért ne próbálhatnánk ki??

Gabi!
Gratula a 4-eshez!!!Kép
(A segítség tán csak nem pusi-musi?Kép)
A lényeg, hogy ez sikerült, de azért dec. 5-én még szorítunk...

Zsuzsi!
Nagyon hallgatsz......KépKépKép

Jó éjt!

KépKép
herika

Sziasztok!

Nem akartam elkiabálni, azért hallgattamKép...
De SIKERÜLT! Mindkettőnknek...Kép Kép Kép
Nekem a szóbelim 90/78 pontos lett, az írásbelim 90/81 pontos lett. 90/54 a minimum, a 60%. Szóval megvan.Kép Dóri is csak kicsit maradt le mögöttem...mint mindigKép Kép

Gabi: Gratulálok a 4-esedhez!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Zsuzsi!

Gratulálok én is neked a nyelvvizsgádhoz. Nekem is kell majd a diplomához, de hogy milyen nyelvből fogom megcsinálni, az most még rejtély.Kép

Erika!
Kösz a gratulációt, de a füzetem nagyban hozzájárult a sikerhez!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!
Na, még pénteken felhívtam az Új Udvart és kértem, hogy adjanak valami szuperkedvező csoportárat, de még ez is több, mint egy Happy meal menü ára (620,- Ft/db). Szóval rendesek voltak, de 10.000 Ft lenne a 3 órás terembérlet (igaz, dec. 6-án) plusz a tombolda 600,-Ft/óra/fő.
A mekiben megválaszolták a kérdéseimet. Kiderült, hogy van egy kisebb szülinapos helyiség is, de minket a nagyobba írtak!!! Szóval, aki elsőnek ér oda, az mondja, hogy a Mikulás partyra jött. Lehet külön külön fogyasztani a kaját, normál úton a kasszánál kell kérni, nem a hostess hozza ki (ezt majd nekem meg is kell vele beszélnem ott) igyekszünk 9-re odaérni. 11-kor átvonulhatunk tele energiával a játszórészbe, nem kell elhagyni az étterem falait, csak a szülinapos helyiséget!!!
Sajna nincs ffi hostess, így kell egy vállalkozó szellem...
Tehát akkor dec. 13-án, szombaton 9-kor T A L Á L K O Z U N K ! ! !
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
M.

KépKép

KépKép
2in1

HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Már nagyon várjuk...KépKép
Erika és 2 krampusza

KépKép
herika

Sziasztok Mindenki!

csak egy gyors bejelentkezés,mert a hétvégét itthon töltjük. Köszi az érdeklődést és a drukkokat,nagyon kedvesek vagytok,tényleg jólesett. A kórház elviselhető,úgy látszik a lelki ráhangolódás nem is ment olyan rosszul. Most csak a fiúk számítanak,és ők így vannak a legnagyobb biztonságban. Holnap töltjük be a 29. hetet,kívánjatok nekünk unalmas,eseménytelen napokat,hisz most az a legjobb,ha nem történik semmi. Legközelebb karácsonykor jövök haza, ha minden jól megy, majd jelentkezem Kép

Puszi Nektek:

Kisbuksi
kisbuksi

Szia Kisbuksi!

Remélem még olvasod!
29.hét!!! Ez igen!!KépKép Csak így tovább, szépen lassan meglesz a 36-37 hét is... Utólag visszanézve olyan hamar elrepül ez az idő!
Most valóban a kórházban a legbiztonságosabb, de azért örülök, hogy a karácsonyt szeretteiddel töltheted!Kép
Szorítok nagyon!!!
Vigyázz Magadra/Magatokra!KépKépKép

Pusz: Erika és élete 2 értelmeKépKép

KépKép
herika

Sziasztok!

Kisbuksi!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és kihúzd a 38. hétig (én addig tartottam bent a fiúkatKép)! Igaz, az még kb. 2 hónap, de ez csak innen tűnik soknak, visszanézve még nosztalgiázni is fogsz! Csak arra vigyázz, hogy ne folyjál bele túlságosan a kórház életébe. Vigyél sok olvasnivalót, zenét, és lehetőleg pihenj sokat. Ne hagyd, hogy túletessenek az ismerősök, nagyon figyelj a nasira. Remélem, még eljutnak hozzád az intelmeim.Kép

Marcsi!
Nagyon ügyes vagy, hogy mindent elintéztél!KépKépKép
Alig várom már, hogy ott legyünk, remélem, nem jön közbe semmi!

Gabi
efgabi

Sziasztok
Még mindig nem válaszolt senki, hogy hol van Budaörsön ez a Mc. Örülök, hogy mostmár sínen van a tali.

Picur!
Sajnos ilyen egészségtelen életet élünk. Nem csak mi az ikeroldalon, hanem szerintem az egész emberiség. Én is úgy gondolom, hogy egy Mc. kajálástól még nem lesznek betegeket a gyerekek. Sőt, talán az a legjobb, ha már most felkészítjük őket az ilyen fajtájú ételek megszokásához, mert sajnos manapság nemigen lehet természetes ételekhez hozzájutni. Még nyers állapotukban sem, mert amit hazavisszel zöldséget, gyümölcsöt már mind átment különböző géngekezelésen, permetszeren. Tejet sem lehet már kapni. Sajnos mi a panel X. emeletén nem tudunk saját zöldségeskertet és tehenet tartani. Úgyhogy marad az egészségtelen méreg. Egyébként biztos vagyok benne, hogy gyerekkorodban te is követtél el ilyenfajta bűnöket és valószínű, hogy szép emlékeid maradtak vissza róluk.

Várom már nagyon a talit.
Üdv. Böbe
böbe

na, ezt kétszer küldtem el Kép

KépKép

KépKép
2in1

Gabi! Köszi, én is remélem, hogy a meki tartja magát a megbeszéltekhez és kisfiúk se betegednek le.
Böbe! Gabi válaszolt Neked feljebb. Szóval az M7-esen van az Agip kút mellett. De a címük (térképen is jól beazonosítható) Budaörs, Garibaldi utca 2. Szerintem az az utca csak a mekiből áll.
Készítem az idei karácsonyi lapot, valami ilyesmi képet fogok mellékelni hozzá Kép
Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Közben kikerestem a korábbi hozzászólások alapján néhány e-mail címet, de nem sokra jutottam. Ciliék (3-as ikrek) teljesen eltüntek. MÉg a profiljuk sem található meg. Sajnálom, talán eljöttek volna egy személyes találkozóra... Halász Annáék (Rajmund és Koppány) Tolna megyében laknak, gondolom nem tudnak feljönni, pLáne nem 9-re.... Szóval Maradtak Molnárkáék (hátha mégis hazajönnek) Mimózáék, bár ott a kisfiúk még csak most lesznek 1 évesek, nem hiszem, hogy érdekes lenne, nekik egy hancúr a mekiben, meg Budakalászról odabumszlizni... És DKriszta a lányaival. Nekik írok. Egyéb ötlet?
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Sajnos nem tud eljönni a sógorom, mert elutazik akkor.

Beszéltem Mimózáékkal, ha tudnak ők is eljönnek!

Mi tutitira ott leszünk!

Éva
p.éva

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?