Új privát üzeneted érkezett!

Luca! Gratula a 8 hóhoz!!! :D Kép
szilbee

Sziasztok!

Ildi, Ancsinak én is kívánok így utólag, de nagyon boldog névnapot!
Melyik oviba vették fel Imikét? És milyen lakást árulsz az iwiw-en?

Tündi, hát egy ilyen cellulites kezelés az én hátsómnak sem ártana :wink: És mennyiért vesztegetnek egy ilyen alkalmat?

Ez az időjárás kiszámíthatatlan. Tegnap megnéztem a híreket, napsütés 31 fok. Elvittem Csongit pólóban, rövidgatyában az oviban. (na jó, van hosszú gatya, pulcsi odabenn). Erre alig sütöget a napocska.

Naptej. No, ezzel én úgy jártam, hogy mentünk a tengerpartra, vettem Csonginak 30-as faktorút, kentem vele rendesen. Hááát, úgy jöttünk haza, hogy nem látszott rajta, hogy nyaralni volt.... Szerintem nagyon erős volt, erre az évre már nem veszek neki ilyen erőset.

Betti, hát le a kalappal előtted! Gyerek mellett, műtét után ez fantasztikus teljesítmény! Gratulálok!
Valahol ideje volt már, hogy Bettike leszokik a szopiról. Majd meglátod, így is tudtok elég gyengédséget, törődést, szeretgetést belevinni a mindennapokba!
Holnap szülinap :wink:

Andi, nekünk sincs még légkondink.... :wink: De már nem is merem írni, hogy jöjjön a férjed...gondolom sok a melójuk...

Évi és
Kép
csongianya

Évi.

Baccus. :D

Megmondom őszintén,hogy múltkor nem jött össze a tali-már azt hittem kerestetek mást :oops: :oops: -már rá sem mertem kérdezni,hogy mi van :oops: .
Ma Szolnokon van Apánk.esetleg este?vagy délután?vagy valamikor? :lol:

KépKép
KépKép
cleo27

Hali!

Na, Nóriról lemaradtam. :(

Tündi: Utólag is boldog névnapot!!!

Ancsinak is nagyon boldog névnapot.

Szilvi: Igen, én lemaradtam. Brühühüüüüüüü...

Na megyek, mielőtt kidob... :roll:
jaimee1

Betti: Aszta 1 - 20 éves leszel??????? Anyám....Akkor Szilvi mégse tegyél be a tábliba. :oops: Öregattyony vagyok. :lol: :lol: :lol:

Aszta 2 - gratula az eredményekhez. Szülőszoba? Kicsit irigyellek? Olyan jó ott....pláne ha nem szül az ember.

Évi: Óriási kánikulát mondanak júliusra, úgyhogy kondira fel.

Tündi: hajrá naracsbőr háború. De bizti van neked olyanod????

Szilvi: Remélem, jól vannak a srácok. Láttam a képeket, tünemény ez a Dávid!!! :D

Pussz mindenkinek!
jaimee1

Erika! Jajj!! Tényleg!!! :oops: Beírjam, hogy hanyadik! ;) ... Na jól van... csak vicc volt! Javítottam és a korodat nem írtam be!

Még vki???? :)

Judit! Téged is gyorsan beírlak! Most látom csak, te is hamarosan ünnepelsz! :D

Akkor Betti ha nem haragszol meg, kiveszem a korod. :)
szilbee

Kép

Hú de eseménydús hónapunk lesz! :D
szilbee

Ancsika!!!
Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok Neked!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok Csajok!!!
Nem igazán van időm írni ill.most már kicsit több mert a héten már mehettünk bölcsibe. Eddig Dia itthon volt mert mégis csak kellett neki antibiot szedni nem múlt sem a taknyosság sem a köhögés sőt még a torka is csúnya volt :( Most hétfőn persze semmi kedve nem volt már menni megint "túl" sokat hiányzott :lol:

Nagyon jók a repülős napi képek mindenkinek :)

Évi!
Csongi milyen helyes kis srác :D Fognak bukni rá a csajok az tuti :wink: Látom nálatok is sláger a mez mint póló nálunk is szinte mindig abban akar menni Zolika suliba :D

Andi!
Az a helyzet,hogy így nem igazán merjük használni a klímát,hogy mondta párod nem tesz jót neki :( nem felejtettél el ugye majd beiktatni bennünket?? Ja msn-en kerestelek már egy párszor de nem sikerül összefutnunk :(

Képzeljétek mára sikerült lesántulnom :( Úgy beüttem a fenyőágykeretbe a lábam,hogy kék zöld és nem tudom mozgatni a lában ujját :( jól bedagadt még jó ,hogy csak papucsot kell felvenni nem cipőt :(

Letti!!!!
Gyönyörűek vagytok a képeken :) Anta kész hölgy!!!Nagyon szép csajszi és nagyon okos is nálunk nagyon féltékeny sajnos Dia :( Nem engedi még azt sem ,hogy felvegyem a kerilányom ha ő ott van ...nem tudom miért ilyen :(
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Na, gyorsan, mert ma megint alig tudtam belépni....

Andi, hú, az jó lenne! Most apa is itthon van még, legalább vele megbeszélnék. Szerintem én 3-fél 4 körül már ráérek, és ma nem is megyünk sehová! Szóval csörögj rám, ha el tudna jönni!

Erika, megjavult az internet??? :wink:

Vali, hát igen, tudod, a focimánia, az focimánia :wink: Már van neki vagy 10 féle meze, általában a teszveszről, vagy hasonló netes helyekről szerzem be neki!

Évi és
Kép
csongianya

Lucuska Boldog hófordulót Neked!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Erika,jajj de jó,hogy írtál :) Hát bizony van narancsbőröm :?
Réka baba jól van?

Évi,egy alkalom 2200ft,ebben benne van fél óra szauna és fél óra masszázs.

Vali,jajj de jó,hogy Dius meggyógyult! Most meg neked kívánok jobbulást! Az nagyon tud fájni,ha az ember belerúg az ágyba ....párszor jártam már így :(

Szilbee,köszi a táblit :)

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Ma is milyen jó időnk volt!

Ancsikának boldog névnapot kívánok!

Tündi!

Lucusnak boldog 8-dik hófordulót!
Milyen nagy lány már!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hali csajok!

Nem, ez a net már nem fog megjavulni, lehet temetni. Úgy néz ki, UPC re lovaglunk át. Más ötlet? De azt sem mostanában, majd ha apa bemegy a UPC hez és elintézi. Én oda nem mennék babástul...De ha nagyon kiéhezek, lehet, hogy az lesz a vége.... :roll: :roll:

Nóri: Megmaradtál ebben a ménkű melegben?

Lucacicának boldog hófordulót!!! :D

Amúgy jól vagyunk, kúszunk mászunk ezerrel.

Cuppanósat mindenkinek! Ciao! :D
jaimee1

Néhány kép a ma du-ról.

Kata Bencéje és Levente:

Kép Kép
Kép Kép
szilbee

Drága! Erika!!!! Vééégre! Pusszantlak :lol:

Megmaradtam, persze, úri dolgunk volt! Csak a becserkészés idejére kellett kimennünk, amúgy egy teremben voltunk és laptopon "melóztunk". Sirály volt. És lesz. 24-ből 10-et megcsináltam, már csak 14 kell.

UPC-hez én sem tenném be a lábam, de vannak üzletkötőik. Ha gondolod, leírom egy párnak a nevét, tel.számát, azok boldogan kimennek házhoz is.
És, ha újra csinálhatnám, nem írnék alá ennyi hűségidőt....hamarosan itt lesz a Diginek is a kábeles netje, nevetséges árakkal. Vagy nektek a tányéros árusítású lesz :lol: Az is jól megy....

Leszakad a derekam.... :x

Szilvi! Aranyosak az ifjak! Végre, rászántad magad a talira....!
Én írtam azt, hogy júNi 27 Lilcsi névnapja? :shock: Mert júLi 27... :D

Lucus is öregszik... :wink: BOLDOG HÓFORDULÓT NEKI!!!

Mentem lemosni habtestemet. :oops: Sztem nem kell ringatni ma....remélem legalábbis :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok!

Ancsinak utólag is nagyon boldog névnapot
Luca! boldog hófordulót!!! hogy telik az idő:-D

Hát nemis tudom kicsit rosszul esik Szilvi:-D mert amugy én meg tök büszke vagyok még a koromra:-). Bár csak már néznék is ki legalább 18-nak....nem 14 nek mint aminek átlag szoktak gondolni:-S

Nah de ez van

ma egésznap takarítottam. rendet raktam Bettike játékainak egy része között két szatyor szemetet dobtam ki.
Holnap egésznap pihenek, plusz ha meg kapom a családit akkor bemegyek meglepem magam egy papucsal meg egy rövid nacival:-) gabi ugyis meg ydolgozni Gyórbe.

Nektek még nem is írtam, Páromat meg a testvérét hétvégén megverték s ugy hogy a bátyja az kórházban van már megműtötték a karját ma meg a tüdejét mert légmellett kapott........annyira sajnálom szegényt....
de nem siránkozok.

szép estét mindenkinek

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Szép jó reggelt! :)

Szilbee,jók a képek :) Bölcsiben rendben volt minden? :)

Nóri,akkor mára nem sok munkád maradt már :)

Betti,jól megjárták akkor párodék!De kik és miért verték meg őket? :?
Nagyon sok Boldog Szülinapot neked!!!! :) :)
Kép
/azt mondtad nem zavar a korod:) /

Vali,lábad hogy van?

Még1x köszönjük szépen a hófordulós köszöntéseket!! :) :) :)

Kép
Kép
tundi24

Betti! Csak azért vettem ki a korod, hogy ne fusztráljon minket! ;) :lol:

Nóri! Oké... Javítom! :) Nem rajtam múlott a tali egyébként! ;) Szóval nem kellett olyan értelemben rászánnom magam. Ha nem beteg a gyerek (Levente) én elmegyek vele bárhova.
Egyébként veled álmodtam, hogy mentem segíteni neked kérdőívezni! :lol:
szilbee

BETTI, BOLDOG SZÜLINAPOT!

Tündi! Azért nem hiszem, hogy végzek ma.... :cry: Most már csak 25 éven felülieket lehet kérdezni
DE AKI TEHETI JÖJJÖN! SEGÍTSEN, NEM ENGEDEM EL ÜRES KÉZZEL!!! (Sodexho utalványokat adunk) :wink:

Remélem, ma még jó idő lesz itt.

Azt meg nem is írtam, hogy tegnap, mikor mama ment Lilcsiért a bölcsibe, az én lányom menekült előle, már 2 gondozónő is őt próbálta becserkészni, de mindig elszaladt üvöltve. Pedig imádják egymást. Meg volt vagy 3-4 gyerek, akik meg fogták volna anyum kezét, ők meg mentek volna vele haza. Csak a Lili nem. Azért látványnak nem lehetett rossz :lol: De haza is úgy mentek, hogy vonszolni kellett végig, volt egy pár nézőjük. No, de sebaj, ma megint megjátszák a dolgot :lol: :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Betti!

Boldog 20. születésnapot!!! :mrgreen:

Kép
szilbee

Nóri! Én mennék, de még mindig fájok.... :( Persze, ha jól leszek du-án, akkor elmegyünk a Hild térre. No de elhintem azért a sodexos infót az ismerősöknek! ;)
szilbee

Betti: boldog szülinapot!

A korom én sem szégyellem, ez csak egyre több lesz, ez egy ilyen dolog. :lol: Ráadásul olyan szép és fiatalos vagyok, hehe.... :wink:

Nóri: Igeeen....kérek telószámot upc ügyben. De akkor meg vagyok lőve, mert most DIGI Tv-nk van. Akkor vááárjak ki??

Megyek, peregnek a percek t-com-éknál....
jaimee1

Sziasztok!

Betti, nagyon boldog szülinapot kívánok! Te lány, szeretnék én még 20 éves lenni :lol: Előtted az élet! Kívánom, hogy sok szép és jó legyen még az elkövetkező min. 80 évben :wink:

Ki verte meg a párodat??? És miért??? A fene ebbe a világba :?

Nóri, én voltam a városban tegnap, de már csak olyan fél 3 körül, bejártam mindent, de nem láttalak sehol...ezek szerint benn voltatok? Nem tudod emailben küldeni, akkor kitöltjük helyetted :wink: Én ugye már jóval 26 feletti vagyok... :wink:

Tegnap voltak nálunk Andiék, családostól! Andi, köszi még egyszer, az ajándékot is! Csongi feljött a szobájába és bejelentette, nem is pakoltak szét a vendéggyerekek :wink:
Nem született döntés már tegnap este, amint tudok valamit, szólok!

Évi és
Kép
csongianya

Nóri, nálunk is most vezetik a Digi kábelét. Pont tegnap mondtam Attilának, hogy a netnél nem biztos, hogy átmennék hozzájuk. Erre ma ezt a cikket olvastam, érdemes megnézni!!!

http://ahirek.hu/go/6992090d8805d2.html

Évi és
Kép
csongianya

Ó, igen Évi, akkor úgy látszik éppen bent lehetTem :lol: De az a jó nekem.... :wink:

Nem tudom/lehet elküldeni, még beszélnem sem szabadna róla :oops: Egy srác is mondta, hogy adjam oda neki, majd visszahozza kitöltve, de hát nem úgy működik az. Tudta, hogy mit csinálok, mert ő is csinálta, és segített volna szívesen. Azért rendes volt. :)

És igen, terjesszétek csak nyugodtan az ismerősöknek!!!

Amúgy a születésnapokról van 1 szösszenetem: egészséges dolog, mert minnél több van belőle az embernek, annál tovább él :lol: :lol: :lol: HA-HA-HA

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hű, Évi! Nem semmi! :cry: Van még mit fejlődniük akkor....
Na, megyek már, mert 9-re oda kéne érnem... :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Betti!
Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok Neked!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Egy tábli erejéig...

Kép

Nóri! Akkor a nagy tábliban is javítottam Lilcsi névnapját.
szilbee

BETTI.

BOLDOG SZÜLINAPOT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

BETTI!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED SOK SZERETETTEL!

Kép
Vendég

ANCSIKÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
Kép
Vendég

Sziasztok!
Már itthon vagyok, hazaküldtek...hogy holnap is menni kelljen, hogy meg legyen a napi díj... :wink:
De elegem is volt a mai napból. KHT-sok már teljesen ránk voltak cuppanva :evil: . Már jöttem haza, még akkor is jöttek utánam :? Mert hogy én osztogatom azokat az utalványokat....de még most is az orromban érzem a szagát a No1. közhasznúmnak :x
Amúgy 26 feletti pénzes pasik jöhetnek már csak szóba :wink:

Robogok is tovább, mert akkor Lilcsit én hozom el, nem mama... :lol:

Manó! Majd írjál már a szülőiről! Én ebből is kimaradtam :lol: :?
És kicsit írhatnál már... :cry: Ne csak a köszöntések erejéig nézz be.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok szolnoki Anyukák!

Arwen tornát szervezek Szolnokon július 5.-én szombaton 10-12 óra között.
Állítólag nagyon hatásos lehet meddőség, változókori panaszok, inkontinencia esetén. Elsősorban PCOS hölgyeknek ajánlják, de egészségeseknek sem árt.
Bővebben itt olvashattok róla: www.arwentorna.hu

Budapestről hívom a tanárnőt, 10-15 főt kellene összegyűjtenem, hogy megtartsa az órát. A 120 perces foglalkozás 4000 Ft-ba kerül. A helyszín még szervezés alatt van.

Ha van köztetek valaki, aki szívesen eljönne, kérem, hogy írjon nekem a zsuzsa.pongracz@gmail.com címre, vagy hívjon a 30/627-4592 telefonszámon.
Ha van ismerőseitek között olyan hölgy, akiről úgy gondoljátok, hogy hasznára válhat, kérlek, hogy adjátok tovább ezt az infót.

Köszönöm:

Zsuzsa
zsorzsa

[color=grBetti! Nagyon sok boldog születésnapot kivánok![/color] Kép
mongi

[color=red]Ancsikának! Nagyon boldog névnapot kivánok!![/color] Kép
mongi

Szia Zsuzsi!

Tessék ide mást is irni. Pusszancs
mongi

Nóri,legalább több pénzt kapsz :) gondolom én :wink: Mi

Hajni,tényleg írhatnál bővebben is! :) Mi volt a szülőin?

Zsorzsa,én továbbítottam már egy csajszinak a lehetőséget :) Mesélj magadról/magatokról egy kicsit!

Évi,nem semmi a cikk amit belinkeltél :? Nem bánom,hogy nem digink van..

Mongi,ti jól vagytok?

Erika,gyorsan gyorsan vmilyen netet :)

Kép
Kép
tundi24

Nóri,nem tudom mit akartam oda írni :oops:

Kép
Kép
tundi24

Oké Lettikém, de én a babatervezők otthonába járok pofázni :)
Próbáltalakhívni, de biztos fürdetés van éppen, eddig meg rossz volt a vonal.

Tündi, köszönöm, hogy továbbítottad!

Röviden rólam: babára gyúrunk, egyet elvesztettem, valszeg PCO szindróma van inzulinrezisztenciával fűszerezve, most vizsgálódunk, megyek Debrecenbe endokrinológushoz, meg ilyenek.
Nemrég olvastam erről a tornáról, és a másik fórumon írták a csajok, hogy ha összeszedek 10-15 embert, akkor lejön a tanárnő Pestről. Úgyhogy most ezt próbálom összehozni.

Ja, már régóta írni akartam, csak lusta vagyok: Csongianyu, ha emlékezetem nem csal, akkor a kicsi fiaddal együtt élveztük a mandulaműtét örömeit. Ugye a nagy magas arab doki műtötte? Ezelőtt... 3-4 évvel?
zsorzsa

annyira aranyosak vagytok köszönömmindenkinek a köszöntést
nagyon jól esett:-D

aki kérdezte priviben leírom hogy kik miért hogy történt a verekedés:-S

puszika
szép estét

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Nóri!
Hát nem maradtál le semmiről azzal,hogy nem voltál szülői értekezleten,engem sem hiányoltak volna ha nem megyek! :? Enikő sem volt ott,meg Marika néni sem,úgyhogy Klárika néni már úgy fogadott az ajtóban,hogy anyuka majd ha bemennek a többiek a csoportjaikba mi akár haza is mehetünk!Ugyanis Franci is ott volt velem mert apa szolgálatban van!
Na de a lényeg,a folyosón volt a szülők fogadása,aztán mikor mindenki megérkezett Klárika néni tartott beszédet a bölcsödéről! :D De most azzal nem untatnék senkit,aztán volt ott egy hölgy aki arról beszélt,hogy tudja milyen nehéz az elválás,de szedjük össze magunkat,és ha már úgy döntöttünk,hogy bölcsibe adjuk a gyereket hát engedjük is el,nyugodjunk meg nagyon jó helyen lesznek!Néha majdnem elbőgtem magam,hogy én nem engedem,nem akarom,még olyan picike,de összeszedtem magam,úgyhogy nem bőgtem!Remélem senki nem vette észre rajtam,hogy küzdök a könnyeimmel! :oops:
Ezek után felolvasták a neveket kik melyik csoportba kerülnek,hármas csoport Jónás Franciska és pont.Kicsit kínos volt ahogy néztek a szülők értetlenül,oda nem kerül más,biztos valami csókos! :roll: És itt lett vége mármint nekünk,mert a többi szülő elvonult a gondozónénikkel
a csoportokba ahova be lettek osztva a gyerekek,ahogy a többiektől hallottam ott meg lett beszélve a beszoktatás,meg a családlátogatás,de ezekből már te sem maradtál le!
Na szóval ennyi volt!Jó hosszúra sikeredtem! :D

Délelőtt meg voltam a városba,nem tudtam hogy ma is ott vagy a művháznál! :roll:
Mi az a KHT?Tudod a rövidítéseket nem mindíg értem Lásd:PH
:wink:
Lilcsit ma simán hazahozta a mama a bölcsiből? :D Meglett már a medence? :D

Betti!
El is felejtettem gratulálni a múltkor a sikeres vizsgáidhoz!!Nagyon okos vagy,felnézek rád! :D
A korod engem egyáltalán nem fusztrál,én is nagyon büszke voltam mikor 20 éves lettem,meg megsúgom neked,én minden szülinapomon marha büszke vagyok,és nagyon boldog,hogy ezt is megélhettem! :D Nóri szülinapi szösszenete éppen ezért nagyon tetszik! :wink: :D

Tündi!
Voltál megint a masszázson?Lucus bébi jól van?

Évi!
Tök jó,hogy beszúrtad ezt a cikket,mert én is gondolkodtam már a digiről,hogy jó volna mert ugye sokkal olcsóbb,de most ezt olvasva teljesen meg vagyok elégedve az UPC-vel!

Magunkról nem nagyon tudok most mit írni,jól vagyunk!Délelőtt mindíg van mit csinálni,délutánonként meg folyton játszóterezünk!Ma is 7-ig lent voltunk! :D

Na ma ennyi,majd igyekszem jönni ám! :wink: :D Puszi mindenkinek!
Vendég

Betti, utólag nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Köszönjük a köszöntést, Ancsi már visszafelé számolja a napokat a suliból. Én is, de még van 4 vizsgám. :roll:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Sziasztok!

Zsuzsi hallom,sikerült mégegy embert beszervezni :wink: Nagyon szurkolok ám nektek babuci ügyben :)

Hajni,ááá nem voltam masszázson,nem volt aki vigyázzon Lucára,meg apára megint rájött a hoppáré.De ha megjön az üdülési csekk,veszek bérletet,nem érdekel!!Nem tudod mikor kapjuk?
El is hiszem,hogy küszködtél a könnyeiddel,én már most rosszul vok,hogy jövőre bölcsibe kell mennie,feltéve ha felveszik.

Ildi,én úgy utáltam a nyári vizsgaidőszakot,hogy csak na!Kitartás!!Mikből van még vizsgád?

Nóri,ma nincs rád jó idő :cry:

Kép
Kép
tundi24

Zsuzsa! Szia! :) Hát akinek tudom, majd tovább adom az infót! 8) Iwiw-re nem teszed fel?

Tündi! Husit ti mikor kezdtétek? fogakról van vmi hír?
szilbee

Szilbee,husit majdnem 7 hónaposan kezdtük. De csak pipivel,meg pulykával..a sertéstől még most is kipattog :?
Fogakkal minden a régi :( Nincs még kint egy se :cry:
Fiúk,hogy vannak?

Kép
Kép
tundi24

Manó!
Jól értem, csak Franci jön a mi csoportunkba :shock: ? És akkor a többiek hová mennek? Vagy nem is abba az épületszárnyban lesznek, ahol mi, hanem amarra a 4emeletesek felé? Mondjuk, annyira nem is sajnálom.... :roll:
A "csókos" mondaton jót röhögtem :lol: .
És akkor nem tudom, hogy minek kellett 4-ig elhozni a csoportból a gyerekeket, ha a gondozónénik nem is voltak ott a szülőin...? :?
KHT= Közhasznú társaság, vagy mi. Akik takarítják a parkokat, utcát, stb...és általában többet isznak, mint esznek. Mármint szeszkót.
Lilcsiért én mentem, de Marika néni is nevetve mesélte, mit is művelt a lányom. Úgy kellett kitenni a kapun :lol: .
Medence nincsen meg, de most nincs is rávaló idő :cry: .

Tündi! Tán apa szívja a fogát? Hoppárézzál te is, hogy akkor ne piszkáljon :wink: .
3 embert kell még kikérdeznem, sztem délben már itthon leszek. Remélem.

Este, ha minden igaz, meglepivel jövök!!!

Szilvi! Tegnap meg nem is kérdezem, csak itt értetlenkedtem, hogy mid fájt? Megint a hasad :cry: ? Mensi miatt? És jobban vagy már?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Igen... már megint az. :( De már jobb. :) Tegnap du-án egész virgonc voltam. Ha jönnöm-mennem kell, akkor jobban viselem.

Tündi! Fiúk megvannak. :) Hmm... én azon gondolkozom, hogy lehet egy hét múlva elkezdem a husit, mert Dave nagyon aluszékony. Tuti vashiány... :? Majd ha teljesen felépült a náthából (most lábal ki belőle), akkor viszem vissza dokinőhöz megnézetni a hemoglibinját.
szilbee

Hali!

Nóri: Kérek szépen upszos telószámot! Így sosem lesz netünk. Apa marhára ráér. Na persze, neki van az irodájában. :twisted:

Szilvi: Gondoltam, hogy a piri miatt fájsz...szegénykém. Nem lehet ezze csinálni valamit? Doki mit mond?
Te, hogy hogy útálom ezte a pirit....hihetetlen. :shock: :shock:

Tündi: MIből áll a hoppáré?

Dejóidővaaaan! :D Bár jobb lenne, ha nem esne. Le kell mennem kenyérért. AMióta az uram csak hálni jár haza, azóta soppingolunk. Legalább látok embert. :shock: :shock:
jaimee1

Erika! Na és merre jártok shoppolni?

Á nem lehet ezzel csinálni semmit... Doki se tud vele mit kezdeni... Én is úgy vok vele, hogy "de úúúútálom", 1 hónapból már megint csak 1 hetet vok a saját testem és agyam ura... Aztán mindig eszembejut, hogy van akinek (általam fontos személy) nem lehet többé pirije (sem)... aztán így inkább hálát adok az égnek hogy (nekem) még lehet. :(
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?