Sziasztok!
Nóri!
Hát nem maradtál le semmiről azzal,hogy nem voltál szülői értekezleten,engem sem hiányoltak volna ha nem megyek!
Enikő sem volt ott,meg Marika néni sem,úgyhogy Klárika néni már úgy fogadott az ajtóban,hogy anyuka majd ha bemennek a többiek a csoportjaikba mi akár haza is mehetünk!Ugyanis Franci is ott volt velem mert apa szolgálatban van!
Na de a lényeg,a folyosón volt a szülők fogadása,aztán mikor mindenki megérkezett Klárika néni tartott beszédet a bölcsödéről!
De most azzal nem untatnék senkit,aztán volt ott egy hölgy aki arról beszélt,hogy tudja milyen nehéz az elválás,de szedjük össze magunkat,és ha már úgy döntöttünk,hogy bölcsibe adjuk a gyereket hát engedjük is el,nyugodjunk meg nagyon jó helyen lesznek!Néha majdnem elbőgtem magam,hogy én nem engedem,nem akarom,még olyan picike,de összeszedtem magam,úgyhogy nem bőgtem!Remélem senki nem vette észre rajtam,hogy küzdök a könnyeimmel!
Ezek után felolvasták a neveket kik melyik csoportba kerülnek,hármas csoport Jónás Franciska és pont.Kicsit kínos volt ahogy néztek a szülők értetlenül,oda nem kerül más,biztos valami csókos!
És itt lett vége mármint nekünk,mert a többi szülő elvonult a gondozónénikkel
a csoportokba ahova be lettek osztva a gyerekek,ahogy a többiektől hallottam ott meg lett beszélve a beszoktatás,meg a családlátogatás,de ezekből már te sem maradtál le!
Na szóval ennyi volt!Jó hosszúra sikeredtem!
Délelőtt meg voltam a városba,nem tudtam hogy ma is ott vagy a művháznál!
Mi az a KHT?Tudod a rövidítéseket nem mindíg értem Lásd:PH
Lilcsit ma simán hazahozta a mama a bölcsiből?
Meglett már a medence?
Betti!
El is felejtettem gratulálni a múltkor a sikeres vizsgáidhoz!!Nagyon okos vagy,felnézek rád!
A korod engem egyáltalán nem fusztrál,én is nagyon büszke voltam mikor 20 éves lettem,meg megsúgom neked,én minden szülinapomon marha büszke vagyok,és nagyon boldog,hogy ezt is megélhettem!
Nóri szülinapi szösszenete éppen ezért nagyon tetszik!
Tündi!
Voltál megint a masszázson?Lucus bébi jól van?
Évi!
Tök jó,hogy beszúrtad ezt a cikket,mert én is gondolkodtam már a digiről,hogy jó volna mert ugye sokkal olcsóbb,de most ezt olvasva teljesen meg vagyok elégedve az UPC-vel!
Magunkról nem nagyon tudok most mit írni,jól vagyunk!Délelőtt mindíg van mit csinálni,délutánonként meg folyton játszóterezünk!Ma is 7-ig lent voltunk!
Na ma ennyi,majd igyekszem jönni ám!
Puszi mindenkinek!